Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Destination X Results (11.03.07)

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   3
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

TNA Destination X Results (11.03.07)

Destination X: Latin American Exchange vs. Team 3D w/ Johnny Rodz [Tag Team Championship Ghetto Brawl Match]

Zwycięzcy: LAX

Destination X: Petey Williams & Gail Kim vs. James Storm & Jackie Moore [Double Bullrope Match]

Zwycięzcy: James Storm & Jackie Moore

Destination X: Austin Starr vs. Senshi [Crossface Chickenwing Match]

Zwycięzca: Senshi

Destination X: Voodoo Kin Mafia vs. The Heartbreakers w/ Christy Hemme

Zwycięzcy: Voodoo Kin Mafia

Destination X: Chris Sabin [c] vs. Jerry Lynn [X-Division 2 out of 3 Falls Match]

Zwycięzca: Chris Sabin

Destination X: Rhino vs. A.J. Styles [Elevation X Match]

Zwycięzca: Rhino

Destination X: Kurt Angle vs. Scott Steiner

Zwycięzca: Kurt Angle

Destination X: Sting vs. Abyss [Last Rites Match]

Zwycięzca: Sting

Destination X: Christian Cage [c] vs. Samoa Joe [NWA Championship Match]

Zwycięzca: Christian Cage

001ug2mo4.jpg
  • Odpowiedzi 14
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• LegendKiller

4

• IIL

2

• AtS

2

• Willem

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

jakoś za dużo się chyba spodziewałem po tym ppv ... po obejrzeniu jeśli mam podsumować tą gale jednym słowem to ... lipa!

najbardziej reklamowana walka ELEVATION X MATCH ... nuuuuda kurna nuuuda ... bojący sie Rhino ledwo się przemieszczający - łot da fak ... spodziewałem się o wiele więcej. fakt, że jak style przypieprzył w ring to aż mnie zabolało ;)

angle vs steiner - czekałem na tą walke dla samych jej uczestników ... steiner daje rade jak najbardziej, mimo że obawiałem się o jego kondycję. trochę słabe zakończenie, ale ogólnie oceniam pozytywnie ... teraz czekam na jego walkę o pas :)

fajna walka cage vs joe - szybka, efektowna ... tak powinien wyglądać ME :)

trzeba jeszcze przypomnieć baaardzo efektowny wyskok Hernandez`a przez liny :mrgreen:

reszty nie komentuje ... bo tak jak napisałem na początku ... lipa ... wg. mnie.

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Damn, damn, damn. Ideał sięgnął dna. 3 ch***jowe PPV z rzędu.

Aż się człowiekowi nie chce nic pisać na temat tego crapu, jednak coś tam z siebie wyduszę.

Opener : No, jak dla mnie druga walka gali. Obfitowała w kilka ciekawych spotów i cieszy mnie wygrana LAX.

Senshi vs Starr : Całkiem znośna walka z arcy-debilną stypulacją. Ogólnie obaj panowie pokazali odrobinę dobrego wrestlingu.

VKM vs Heartbreakers : W T F ? Piece of crap. Prawie przysypiałem na tej walki. Budziła mnie jedynie Christy ;) )

X Title : Najlepsza z walk w wykonaniu tych panów. Całokształt spieprzył Chris Daniels. Wdg. mnie jego nowy wizerunek to porażka na całej linii..

Elevation X : Szczyt głupoty włodarzy TNA. Murowany kandydat do miana najgorszej walki roku. Myślałem, że będzie chociaż spektakularny bump, ale oczywiście go nie było. Upadek AJ nie wyglądał ani odrobinę groźnie.

Angle vs Steiner : Wydaje mi się, czy na forum jest paru zwolenników pushu dla Steinera ? Ta bryłka jest zupełnie bez formy. Nawet belly to belly suplex spieprzył. Końcówka tej walki to kpina..zupełnie nie udany sunset flip.

Last Rite : Jak dla mnie walka nie była najgorsza ;) Obfitowała ona w pare ciekawych segmentów. Czemu jednak po raz kolejny wygrał Sting ?

Joe vs CC : Najlepsza walka gali. Joe jak zawsze świetny, CC jak zawsze średni. Wygrana CC nieco mniej irytujące niż poprzednie z powodu braku interwencji.

Nie będę się bawił w jakieś komentarze, analizy itp. napiszę to krótko :

FIRE RUSSO!

• Reputacja:   2

Coś nie widze tu obrońców TNA. Gdzie Modjo, DDP (zapomniałem nowego nicku :P) czy Milos? Jak sie wam podobało długo oczekiwane Elevation X hłe hłe hłe hłe hłe hłe :lol: . Przecież jak to zobaczyłem to myślałem że ze śmiechu padne na zawał :mrgreen:

Czemu jednak po raz kolejny wygrał Sting ?

Mam nadzieje że powód był jeden - zakończenie tego nudnego już z czasem feudu.

Wygrana CC nieco mniej irytujące niż poprzednie z powodu braku interwencji.

Chyba minute patrzyłem na monitor i nie mogłem uwierzyć w to co widze. Christian Cage wygrał i to bez żadnych krzesełek ani Tomków :roll:

Elevation X : Szczyt głupoty włodarzy TNA. Murowany kandydat do miana najgorszej walki roku

Murowany zwycięzca, nawet walka Grejt Kahli vs Kane będzie ciekawsza a to trudna sztuka :wink:

Willem racja :P Swoją drogą...wyobrażasz sobie Khaliego i Kane'a w Elevation X Matchu ? :D

Hm, Christian wygrał tak czy siak przekrętem :P

• Reputacja:   2

Podejrzewam że taki match jest niemożliwy bo Grejt by sie tam nie wdrapał :lol: A jak już by go dzwigiem podsadzili to ktoś by spadł po pierwszym czopie

• Reputacja:   985
  • Urządzenie:  Android

Mi się gala bardzo podobała, chociaż walka Team 3D vs LAX aż waliła nudą i rozczarowałem się walką Steiner vs Angle... reszta za*ebista cieszy mnie powrót Daniels`a jakiś powiew świeżości w rywalizacji o tytuł X Division... walka Throbs`ów i VKM pozostawia wiele do życzenia... ale Christie... :P Elevation X spodziewałem się czegoś mocniejszego ale nie było źle biorąc pod uwagę możliwości Rhyno... jakoś poszło... Last Ride Match po prostu bomba! mecz oglądałem cały czas w napięciu było wiele hardcore`owych akcji... i Main Event taki jak każdy czyli 5 gwiazdkowy mecz... smuci mnie przegrana Joe ale będzie miał jeszcze swój czas...

walka Team 3D vs LAX aż waliła nudą

Chyba oglądaliśmy 2 inne gale ;)

reszta za*ebista cieszy mnie powrót Daniels`a jakiś powiew świeżości w rywalizacji o tytuł X Division...

Daniels niekoniecznie powinien walczyć po raz kolejny o X Title. Poza tym, jak podoba Ci się jego gimnick ? Mają zamiar zrobić z niego mega heela ? Dla mnie wygląda jak brudas spod centrum handlowego..

ale nie było źle biorąc pod uwagę możliwości Rhyno

Rhyno ma możliwośći jak na heawyweightera bardzo wielkie ;) To ta stypulacja ich ograniczyła..

Last Ride Match po prostu bomba! mecz oglądałem cały czas w napięciu było wiele hardcore`owych akcji

Sting pociął się jak świnia i przyjął chokeslam na trumne. Abyss zaliczył 2 spoty z tymi tabliczkami. Wiieeeelki mi hardcore ;D

Wydaje mi się, czy na forum jest paru zwolenników pushu dla Steinera ?

wsumie to się chyba nawet do nich zaliczam :) ... ale to raczej z sympatii do niego jeszcze z dawnych czasów. zdaje sobie sprawę, że wiele już nam pewnie skoti zaprezentować nie może (chociaż wg mnie nie był aż taki słaby w tej walce) ... ma swoje lata i ten jego "genetyczne wykręt" na pewno mu w tym nie pomagają ... ale przydały by mi się jego aktualne fotki z pasem ... do sygny :P

vegaskopiavr1.jpg

wweteamfv8.jpg

92372310444b3ddbb51eb5.jpg

• Reputacja:   985
  • Urządzenie:  Android

Cytat:

walka Team 3D vs LAX aż waliła nudą

Chyba oglądaliśmy 2 inne gale ;)

Chodziło mi o to, że na poprzedniej gali odbyła się podobna walka a poza tym LAX i Team 3D paliło wiele akcji...

Daniels niekoniecznie powinien walczyć po raz kolejny o X Title. Poza tym, jak podoba Ci się jego gimnick ? Mają zamiar zrobić z niego mega heela ? Dla mnie wygląda jak brudas spod centrum handlowego..

Mi się jego gimnick podoba... zresztą dlaczego nie ma walczyć o X title przecież Daniels to jedna z legend X Division... i tytuł spokojnie może ponownie zdobyć... prędzej widzę go rywalizującego o X title niż walczącego w dywyzji Heavyweight...

Cytat:

ale nie było źle biorąc pod uwagę możliwości Rhyno

Rhyno ma możliwośći jak na heawyweightera bardzo wielkie ;) To ta stypulacja ich ograniczyła..

Źle mnie zrozumiałeś nie chodziło mi o to, że Rhyno ma niskie umiejętności tylko o to, że jak na zawodnika Heavyweight w tej stypulacji walczył nie źle...

Cytat:

Last Ride Match po prostu bomba! mecz oglądałem cały czas w napięciu było wiele hardcore`owych akcji

Sting pociął się jak świnia i przyjął chokeslam na trumne. Abyss zaliczył 2 spoty z tymi tabliczkami. Wiieeeelki mi hardcore ;D

Nie powiesz mi, że mecz nie był Hardcore`owy... bo akcje które wymieniłeś się do takowych zaliczają...

Tak wogule to nie rozumie tego, że komentujesz mojego posta napisałem co ja o tym sądzę i tyle...

Destination X nie było takie złe a AAO było dobre więc LK nie gadaj mi tu.

Ogółem mogło byc lepiej, ale te PPV musiało takie byc, żeby Lockdown był zaj*****. Wszystkie Lockdowny są extra.

Elevation X no niezłe, nie wiem czemu sie czepiacie.

Lax vs 3D dla mnie to już nudne sie zrobiło 3 PPV temu.

Deadman Walking...

364109625452dddbe0df0a.gif

• Reputacja:   6

Niektórzy z Was spodziewają się chyba jakiś cudów po tych galach TNA?

Wyluzujcie kucyki, jakby to powiedział WeeMan.

MAIN EVENT zajebisty!

Dawno nie widziałem takiej walki w TNA.

Joe wraz z Cagem rozkrecili niezły szoł na same zakończenie gali.

Akcje, akcje i jeszcze raz akcje - wszystkie efektowne, aż chce się oglądać walkę bez końca. Naprawdę jestem pod wrażeniem.

Niby zwykła walka bez żadnych udziwnień typu trumna czy nożyk do pizzy ;)

a jednak show niesamowity.

Kurcze, przy ilu to momentach myślałem że to już koniec :)

Muscle Buster i w wyobraźni już widziałem jak Joe trzyma pas :D

Zakończenie mega zaskakujące,

ze 2 replaye sobie zrobiłem, no i faktycznie był tam pin,

co nie zmienia faktu że Cage oparł się na linach - czyli wygrał nieczysto.

Angle - Steiner

Zapowiadało się nieźle ale później tempo walki jakby siadło.

Wg mnie wine ponosi tu Steiner, który chyba faktycznie jest bez formy.

A zakończenie walki to jakas kpina....

Czemu Scotty trzymał się tak tych lin psując akcje?

PFFF.

Sting - Abyss

Ogólnie to mam już dość tego feudu.

Kilka fajnych akcji. Sting zamienił się znowu w "red Stinga" jak za czasów nWo :D

Kurcze a myśałem że takie akcjie to tylko w Wrestling Encore :)

Walkę oceniam pozytywnie.

Elevation X

Też nie wiem czego sie czepiacie?

Co można było zrobić na tych 30 cm szerokosci tego X?

Było ciekawie, choć spodziewałem się lepszego upadku :)

Ale wiadomo że nie można ryzykować zdrowia wrestlerów.

Było fajnie:)

16476371734edf391100c30.jpg

Też nie wiem czego sie czepiacie?

Co można było zrobić na tych 30 cm szerokosci tego X?

Było ciekawie, choć spodziewałem się lepszego upadku

Ale wiadomo że nie można ryzykować zdrowia wrestlerów.

Było fajnie:)

No właśnie na tym polegał debilizm tej stypulacji. Na tych 30 cm nie dało się NIC zrobić. Tym bardziej nie rozumię, po co bookowano takie gówno.

TEAM 3D - LAX : Walka dosc fajna ten skok hernandeza przez liny zaskoczyl mnie totalnie :) a najlepszy moment to chyba z 15 wrestlerów na ringu :twisted: oczywiscie poraz kolejny LAX wygrywa przez jakis przekret co zaczyna byc powoli nudne :(

(ocena : 7/10)

Senshi - Austin Starr : Nic ciekawego spalem na tej walce poniewaz austin jak dla mnie to do TNA niepowinien nalezec jedyne fajne akcje to kopniecia w wykonaniu Senshiego

(5/10)

VKM - The Heartbreakers hahahahaha walka godna pozalowania nic poprostu nic co by bylo warte ogladania no chyba ze piekna christy hemme :lol: Wynik i tak byl znany z gory :D

(3/10)

Elevation X - porazka roku w TNA niewiadomo po co kto ktokolwiek chcial takiej walki przeciez to byla centralna nuda jesli chodzi o ta walke to ogladam wrestling od 5 lat i raczej nudniejszej walki w zyciu niewidzialem a to ukrywanie sie Stylesa godne pozalowania

(1/10)

Sabin - Lynn No jak dla mnie najlepsza walka w wykonaniu tych dwoch panów ciekawe ataki walczyli jak na prawde o mistrzostwo dywizji X

(9/10)

Steiner - Angle Dopóki niezobaczylem tej walki caly czas myslalem ze to bedzie jedna z tych walk ktory dadza ogolna note bardzo dobra ale coz steiner jak to steiner cudownie przeciol sie na czole jego belly to belly suplex bylo wrecz tragiczne wiec co tu gadac Angle i tak byl pewniakiem do tego ze wygra

(6/10)

Last Rites Match Gdy to zobaczylem zalamalem sie poniewaz spodziewalem sie wkoncu jakiejs fajnej walki na zakonczenie tego feudu a tu TOTALNA PORAZKA !! To juz bardziej podobal mi sie prison yard match.

(4/10)

Christian Cage - Samoa Joe Nareszcie usmiech od ucha do ucha :mrgreen: walka godna takiego PPV jak Destination X akcje nie z tej ziemi Muscle Buster Samoa Joe poprostu powala na kolana a te kopniecia gdy Cage siedzial na narozniku poprostu NIESAMOWITE. Zal tylko ze poraz kolejny wrestler ktory przez cala walke przewazal przegral niestety

(10/10)

Oceniajac Gale Destination X w skali 1 do 10 dam 5 poniewaz tylko dwie walki daly mi ochote do ogladania bo reszta to byla PORAZKA niewiem czy sie wiekszosc zemna zgodzi no ale coz :) raz sie zyje :P

mariamedejkopiakb2.jpg

maria-napis.jpg

I Love TNA !!:)

No całkiem fajna gala. Zdecydowanie lepsza od poprzedniej.

Mi się ta podobała.

A Last Rites Match było rewelacyjne. Jak trumna zjechała to myślałem, że zaraz Undertaker wyskoczy :D

A w TEAM 3D vs LAX też było niezłe szaleństwo, zwłaszcza jak wyskoczyła banda latynosów i włochów...

sygnatura2ld7.png