Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ogólna dyskusja sportowa.

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Gołota wrócił na ring. Czyżby pozazdrościł Adamkowi, Włodarzowi i innym.

Zaliczył przd chwilka walke.. I to całkiem udaną. Może chce się zrehabilitować.

Oby tym razem skuteczne ;)

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• irys

27

• Willem

19

• maciek1261

8

• montoya

6

Top użytkownicy w tym temacie

No Gołota wygrał już po dwóch rundach :D piękna walka Bates nie miał szans :mrgreen: z drugiej jednak strony nie był to jakiś klasowy bokser, oby Gołota potrafił tak walczyć z mocniejszymi rywalami

• 1 miesiąc temu...

No i Barcelona pozbyła się kolejnego świetnego piłkarza czyli Savioli, hehe coś czuję Katalończycy w tym sezonie również nic nie wygrają no chyba że jeszcze jakieś wzmocnienia będą chociaż szczerze w to wątpię. Link do newsa!

KURT ANGLE

• 1 miesiąc temu...

Co myślicie o Radwańskiej? dla mnie bomba ktora własnie eksploduje, żałuje ze nie ogladałem :D szacunczek

johncena4iryszi7ll8.gif

No rzeczywisice bardzo dobry mecz. Ja widzialem obszerne urywki ostatniego setu i Radwanska dominowala w ostatnim secie, bardzo duzo pilek psula Sharapova i mecz bardziej wygladal jakby sie zamienily rolami tzn. Radwanska byla wielka gwiazda, a Sharapova mloda, probujaca zawojowac swiat zawodniczka. Ode mnie rowniez wielkie brawa dla Agnieszki. Ciekawe jak sie spisze w nastepnej rundzie.

• 1 miesiąc temu...

Oglądał ktoś wczoraj GP Brazylii?

Dla mnie to najlepszy wyścig jaki miałem okazje oglądać i do tego wszystko skończyło sie po mojej myśli :) Współpraca Ferrari przy starcie - normalnie miodzio. Potem błędy wkurzonego Hamiltona. Kubica łyknął Heidfelda :)

Nie moge doczekać sie nastepnego sezonu, ciekawe jakie zmiany kadrowe będą...

johncena4iryszi7ll8.gif

oglądałem i się dużo działo , bardzo dużo a start i ta blokada , wspaniale rozegrali to , Robert też pokazał klase wszczególności gdy minął jednocześnie Rosberga i Heidfelda , na mecie przewaga ferarri wyniosła ponad 50 s na 3 Alonso , rozegrali ten wyścig perfekcyjnie Kimi miał najmniejsze szanse ale jednak to on został mistrzem świata i chylę przed nim czoło . Kolejna zła taktyka BMV dla Kubicy aż 3 wizyty z boxe co to miało być :t_down:

• 1 rok później...

• Reputacja:   8
  • Urządzenie:  Windows

6256f34a565b27b8qw9.jpg:twisted:

Miałem nie oglądać dzisiejszego meczu orłów, ale że coś tam się w tle ściągało, a ja znudzony siedziałem jak ten kołek i raz po raz rzucałem okiem na czuba, postanowiłem odpalić tv i podniecać się wyczynami naszych wirtuozów. No więc grę naszych kochanych królów piłki kopanej określiłbym jako przeciętny. Masa jakichś głupich strat, niecelnych podań, nerwówka w końcówce, aż chciałoby się krzyknąć - norma! :lol W pamięć zapadła mi akcja z 58 minuty - miodzio. Aż trudno uwierzyć, że te parę podań z pierwszej doszło tam, gdzie dojść miało. Inna sprawa, że Lewandowski (chyba on, nie pamiętam już :P ) spudłował, choć przed sobą miał tylko bramkarza. Cóż, życie :P Kolejne warte odnotowania wydarzenie to niezwykle emocjonująca końcówka. Szkoda tylko, że banda pajaców w naszej obronie po raz kolejny dawała się mijać jak dzieci. Aż mi się nie chce tego cyrku komentować, bo to się powtarza z meczu na mecz.

To wszystko oczywiście odnośnie drugiej połowy, pierwszej nie widziałem, więc jak ktoś widział, to niech tu coś napisze, bo ten temat stoi jak penis po wiagrze, a przecież nie chcemy faszerować go chemią, prawda?

Aha, byłbym o najważniejszym zapomniał. Z racji że nie widziałem pierwszej połowy, to sobie poczekałem na studio wypełnione po brzegi znawcami futbolu z Gmochem na czele. Ten gość mnie absolutnie przeraża. Ja osobiście bałbym się koło niego usiąść. No przecież jakby on walnął jakąś głupotę (dzisiaj gadał o Czechosłowacji :lol ) a ja zacząłbym się drzeć wniebogłosy, to by mnie zawinęli w kaftan… A słowo o Czechosłowacji mimowolnie wywołało uśmiech na mojej twarzy. :thumb:

• Reputacja:   2

Widocznie Rafku telewizja dalej jest zauroczona fenomenem Leppera i wierzy że "nie ważne co sie mówi dobrze czy źle byle sie mówilo" i to jest droga do sukcesu a o Gmochu i genialnym akcencie Szpakowskiego (z naciskiem na Don, Kilban i jeszcze jeden taki ale nie wiem jak sie nazywa bo co chwile mówił inaczej :roll: ) nie da sie nie mówić. Co do meczu fajny bo ciekawy ale z punktu widzenia dalszej gry kadry średnio to wygląda. Brożek jest przemęczony w tej Wiśle gra bez chwili wytchnienia nawet w jakimś tam pucharze ekstraklasy gdzie sie o gówno gra, Robercik Lewandowski tak chwalony oprócz bramki nic nie pokazał, co chwile leżał na ziemi i żadnej główki nie wygrał nie mówiąc o mijaniu obrońcy, Krzynówek był słaby jak zawsze ale że dwie wrzutki dał to już sie mu oceny 7 w skali 1-10 daje i pewnie wyjdzie w następnym meczu od początku, Fabiański jakiś taki niepewny, Dudka genialne interwencje przeplatał z gównianymi zresztą jak zawsze dlatego on na stoperze grać nie powinien, Bosacki słaby. Cieszć może solidny występ Boguskiego,troche taki zagubiony był ale walczył za trzech i to on powinien grać nie jakiś Krzynófek, Wawrzyniaka (o dziwo sie nie skompromitował), Garguły (choć ja wolałbym Iwańskiego), Wasyla i bramka ze stałego fragmentu pierwsza od x lat i to przeciwko Irlandii czyli która jest w czołówce pod tym względem.

Co do naszych świetnych Fachowców typu Gmoch,Angle,i dalsze orły nie mam zamiaru sie wypowiadać bo to strata czasu.....

Co do meczu był że tak powiem nawet niezły patrząc na inne rozgrywane przez naszą Reprezentacje,ale zacznijmy po kolei:

Bardzo podobało mi sie że Polska zaczęła grać tzn.Szybko klepkę,widać że było to w niektórych momentach Efektowne jak i efektywne.Następna sprawa to wykonywanie stałych fragmentów gry,w tym meczu szło to dość dobrze.Środek pola (Garguła,Lewandowski.M) współpracowali poprawnie,Mariusz Asekurował Łukasza który grał bardziej wysunięty.Co do Błaszyczyka i Krzynia,to pierwszy zagrał na swoim dobrym poziomie,a co do Jacka to coraz bardziej przekonuje sie że staje sie coraz mniej wartościowy.

Zawiedli według mnie : Wawrzyniak,Brożek,Krzynówek,

Jak widziałem jak Duff kręci tam Wawrzynem to mi sie śmiać chciało,drugi minus za za wolne powroty po akcjach ofensywnych.

Wszyscy pokładali nadzieje że Brożek strzeli bramkę,niestety nie udało mu sie,ale to nie znaczy że sie już nie przyda,wręcz przeciwnie.

Krzynio,głupie straty,głupie podania,wogóle głupotą go wystawiać jeśli w klubie gra raz na 2 mies.to co może prezentować ??

Zapomniałem o Boguskim który jak już poprzednicy powiedzieli dał z siebie 101%,a to sie ceni i to bardzo

pezetvi7.png
  • 2 miesiące temu...

Ogląda ktoś MŚ w Chorwacji? Ale tak na serio od meczu z Algierią, a nie odkąd przeczytał na onecie że Polska ma szanse na medal dowiadując się tym samym że jest taki sport jak piłka ręczna :)

Ja nie opuściłem żadnego meczu Polaków, jestem z nimi na dobre i na złe, choć przyznam że po wpadce ze szkopami mocno sie wkur#iłem i szczerze mówiąc nie wierzyłem że jest szansa wyjść z grupy w drugiej fazie a tym samym awansować do półfinału. Wszystko uległo zmianie po meczu z Mistrzami Europy - Danią, która ewidentnie nam "pasuje" :) Następny mecz z Serbią to już wogóle koncert. Inne wyniki tak się ułożyły, że jak dziś wygramy z Norwegią to jesteśmy w połfinale!! Mimo, że Niemcy weszli do grupy z 4pkt, a my z 0pkt to po dzisiejszej porażce z Dania są wyeliminowani!! Odliczam już do meczu i mam nadzieję ze nie jebne na zawał! POLSKA!!!!

johncena4iryszi7ll8.gif

Ja oglądałem przed chwilą mecz Niemcy vs Dania no, aż mi przechodziły po rękach jak była 55minuta i był remis 25:25 jednak potem Dania pokazała na co ich stać i strzelili na 25:26 gdy Nimecy mieli akcje świetnie zareagował duński bramkarz broniąc strzał Niemca i od razu zrobili kontrę i władowali jeszcze jednego gola Niemcom, a gdy to zrobili było 5 sekund do końca i ostateczny wynik to 25:27 dla Dani.

A MŚ w Chorwacji oglądał też stale i przepuściłem tylko jeden mecz Polaków z Serbami.

[you] wejdź i oceń moją galerię http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=15169&start=15

72980324749511c3a2737d.gif

mam nadzieję ze nie jebne na zawał!

jebnąłem :D

POOOLSKAAA!!!!!!!

johncena4iryszi7ll8.gif

Tak, świetna końcówka na taką czekałem całe życie teraz już powinno pójść z górko chociaż Croatia i Francja są dobrymi przeciwnikami.

Jednym słowem

!!!Brawo!!!

[you] wejdź i oceń moją galerię http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=15169&start=15

72980324749511c3a2737d.gif

tak jak przypuszczałeś kolego - poszło z górko

teraz już powinno pójść z górko

na jakiej podstawie napisałeś taką głupotę? Od początku turnieju Chorwacja i Francja są poza zasięgiem każdego.

johncena4iryszi7ll8.gif