Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wasi TOP 3 Wrestlerzy z ECW

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

CM-PUNK

Tommy Dreamer

Big Daddy V :P

91794957345e1dece60d6b.jpg

• Odpowiedzi 165
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• szymi94

3

• DaveKRK

3

• Yanki

2

• IAmKari

2

Top użytkownicy w tym temacie

1. CM Punk- wielki talent, szkoda, że jest tak ograniczany przez WWE...

2. Johny Nitro- również bardzo utalentowany, od dawna mu kibicuję. Miał kiedyś świetnie walki z Hardym o IC belt. I kiedy po długim okresie szmacenia na RAW przeszedł do ECW myslałem, że jego pozycja się zbytnio nie zmieni i dalej bedzie jobbował...... Jedank, co bardzo mnie cieszy, dostał porządnego pushai ECW world title.

3. Marcus Cor Von- ma ten 'power' i umiejetności ale niestety jest niedoceniany. Mógłby z powodzeniem stać się top main eventerem w WWE...

• Reputacja:   0

CM PUNK - Mlody utalentowany zawodnik. Szkoda, ze WWE go tak szmaci, bo moglby wiele zdzialac....

Sandman - Legenda hardcore. Efektowne wejscie, dobre chwyty, ogolnie bardzo dobry wrestler, szmacony w WWE...

Johny Nitro - potrafi duzo zrobic. Szkoda, ze WWE nie daje mu dostepu do wszystkich chwytow....

Moi ulubieni wrestlerzy to:

1.RVD - wspaniała technika walki

2.Tommy Dreamer - ECW Originals

3.Sandman - ECW Originals

1. CM Punk - Moim zdaniem pasuje do tego rosteru jak nikt inny, mimo to, że nie należał do ECW Orginals uznał duże uznanie widzów a to się ceni. Ma również duże umiejętności techniczne, fajny gimmnick. Na pewno powinien zostać ECW champ. należy mu się to. Ale mam nadzieje, że to się zmieni już na następnym PPV.

2. Sandman - Bardzo fajny gimmnick, super wejście, może obecne ECW nie jest to samo co na przełomie 2000 roku i jest mało walk hardcore w których Sandman jest jednych z najlepszych wrestlerów świata.

3.Marcus Corn Von - Ma bardzo dużego powera, jest bardzo dynamiczny jak na swoją wagę i myśle, że jest nie doceniany przez zarząd i może z powodzeniem walczyć o ECW champ.

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

1. John Morrison - Wcześniej znany jako Johnny Nitro, młody bardzo utalentowany wrestler i to w nim pokrywam największe nadzieje że wyciągnie WWE z dołka w jakim jest teraz. Tak swoją drogą pod starym gimmickiem troszkę mniej go lubiłem.

2.CM Punk - Kolejny świetny młody wrestler z wielkim potencjałem, Punk potrafi zrobić świetną walkę z prawie każdym zawodnikiem WWECW i według mnie jeszcze nie raz będzie nosił najważniejszy pas w WWE.

3.Elijah Burke - Trzeci młody wrestler z wielkim talentem, uwielbiam oglądać go w ringu i będzie to na pewno przyszłość federacji. Chciałbym za jakiś czas zobaczyć go z jakimś pasem.

joevsangleyr9.jpg

Tak sobie czytam posty...

No to tak Lashley za to, że jest ECW World Champion, jest dobrym wrestlerem i robi wielki postep
2 Bobby Lashley bardzo dobry wrestler i w końcu ECW World Champion
1. Bobby Lashley - ECW World Champion, bardzo dobry zawodnik potrafi wiele ciekawych akcji, poza tym bardzo go lubie.

Jakby to Austin powiedzial: WHAT? Bobby dobrym wrestlerem? Gimme a break...

Nie ma nic napisane czy maja byc obecni czy tez nie.

Moje top 3:

1. Rhino - Mój ulubiony wrestler ze starego ECW, ogólnie posiada w sobie mega power, w ringu zajebiscie sie prezentuje... Umiejetnosci srednie, ale te co ma dobrze podkreslaja jego gimmick człowieka nie do zatrzymania...

2. Justin Credible - Mój drugi ulubieniec z ECW... Jeden z najlepszych jaki przewinal sie przez cale ECW. W ringu tez srednio, jednak jakos go tam polubilem...

3. Kogos z obecnego szitu wymienie... CM Punk - Mlody, zdolny, ale kariery nie zrobi :lol:

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  BGZ

To czy ktoś ma pas ECW czy nie wcale nie przesądza o jego popularności i sotsunku fanów do niego...czasem zawodnik moze też nie umieć nic..baa tu już nawet chodzi o to żeby przed parutysięczną publiką nie trzymać najważniejszego pasa federacji do góry nogami .. (pozdro Grejt ^^)

Wexmy takie batiste ..umieć to on umie ...zginąć to nie zginie ...kaszle mu sie dobrze , bierze Flegamine ... ale ludzie go lubią i to sie liczy ...

1. Test - był w tym "nowym ECW" ...ale dla mnie prezentował sie fantastycznie co podkreślałem już kiedyś. Jego urodzona umiejętnosć do heel'owania. WWE Podkreślało ją bardzo....sądze że fani ECW Originals nie zawiedli by sie gdyby to on nosił pas ECW Champion'a...w przeciwieństwie do SD! czy RAW na ECW Champion'em powinien być heel ale prawdziwy a nie jakas popierdołka typu ten obecny Twinky Morrison...z takim champem , który ma na maxa pedlaski gimmick ECW ma tyle z hardcorem wspólnego co Żona Kaczyńskiego z pięknymi kobietami .. Big Boot Test'a był jak to zawsze okreslałem Wykurwisty po prostu - a to klapnięcie było po prostu takie że aż patrzeć sie chciało ...

2. SandMan - Ikona można by rzec bez żadnego wahania ... myśle że gdyby nie głupota WWE i chora - mówmy szczerze chora ambicja Vince'a o tym że co nie moje - czego nie stworzyłem ja - musze to przejąć i zeszmacić ..i tak jest całym ECw , w szczególe z Sandman'em. Żeby legenda Hardcore'u , Tha Singapure Kedno Stick Hero dostawał bęcki od Karlito po bekbrejkerze -to nic dziwnego że wszyscy od razu piszą jak to on sie wypalił .. niestety są ludzi którzy kupią wszystko ...jak to kiedyś ktoś napisał ...

Vince mógłby gdyby chciał zrobić nawet na WrestleMani na środku ringu Kupę a za chwile match o World Heavyweight Champion ship :

Great Khali vs. Kupa gdzie wygra Kupa ..... a ludzie to kupią ..

3. Rhino/Viscera....ponieważ limit do TOP ograniczono do 3 to tu wymieniłem dwóch .. Terry zawsze mi sie dobrze kojarzył ..miał zajebistą mimike twarzy podczas walk , która wyrażała taką wokół niego zajebistą realistyczność ...szczególnie zapadł mi w pamięć match nie z ECW a ze SD! przeciwko Benoit w konkursie o #1 do pasa WWE Title , który miał wtedy lesnar. Do tego Nosek ma swój power i jest jednym z nielicznych , którzy ten zajbisty chwyt jakim jest spear umijąwykonać tak żeby nie spierdolić go jak najbardziej Edżowato. Visere z kolei a'ka Wielki Tatuś V wymieniłem tu bo lubie tego wrestler'a nie ze względu na jakieś skillsy ale że lubie podobnie jak Vince oglądać na ringu wielkich zawodników a nie jakieś latające siks łan najny...taki mój styl...Viscera aktualnie moze rozkręcic ECW...nie jestem zwolennikiem ERY CM puka w ECW....kibicuje BDV...

915802072594e34bce782c.jpg

Żeby legenda Hardcore'u , Tha Singapure Kedno Stick Hero dostawał bęcki od Karlito po bekbrejkerze -to nic dziwnego że wszyscy od razu piszą jak to on sie wypalił .. niestety są ludzi którzy kupią wszystko ...jak to kiedyś ktoś napisał ...

Kiedy pisałem o Sandman'ie, że w pewnym sensie się wypalił - nie chodziło mi o jego umiejętności, bądź charyzmę. Miałem na myśli jego wygląd.. Sandman prezentuje się obecnie fatalnie..

Ale podzielam twoją opinie. Sandman obecnie mimo wszystko jest szmacony na maska. Porównując jego stare walki do obecnych aż się chce płakać. Sandi wygrywał walki po wszelkich chairshot'ach, barbed wire'ach, piledriverach, a teraz po śmiesznym Bekbrejkrze ni stąd ni zowąd przegrywa.. ale taka polityka vinca :idea:

Cóż, Oryginalsi ECW są wogóle szmaceni.. Dreamer, Sandman, Balls mahoney.. według mnie powinni oni właśnie być najważniejszymi postaciami w ECW, a nie jakieś Najtry czy inne Bugejamny :wink:

Jeszcze mała aluzja co do Rhino - pooglądaj sobie jego walki z ECW to się jeszcze bardziej do niego przekonasz. Te piledrivery na stół - miodzio :twisted:

• 2 miesiące temu...

1.CM Punk-jest po prostu najlepszy w tej dywizji ;) Bardzo ciekawie walczy.lubie takich zawodników ;)

2.Boogeyman-on jet niezły z tymi robakami i zegarem :D nie można powiedzieć że jest słaby

3.The Miz-niewiem czemu,ale po prostu lubie jego styl walki :)

Niestety nie ma już RVD :( Więc trzeba jakoś inaczej listę ułożyć

Big Daddy V - Pomimo że ślamazarny, to jednak preferuje monstra na ringu (prócz RVD :P )

Balls Mahoney - Człowiek jest wykręcony na maxa, segmenty z nim są fajne, a raczej jego mowa :P

The Miz - Taki alfons z tym Extreme Expose, wporządku gość.

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

CM Punk- Najlepszy obecnie zawodnik całego tego rosteru, jego walki bardzo przyjemnie się ogląda

Sandman- Legenda hardcoru, a ja bardzo lubie hardcore

Nig Daddy V- Mimo że jest obleśny i oślizgły, to prezentuje dobry power wrestling

1.Undertaker:Po prostu najlepszy.

2.Batista:2 za wygraną na no mercy z Khalim

3.Finlay: Spoko Ziomek :) z Irlandi(Szkocji)

Wrestlemania 24.

• Styl:  Jasny

1.Undertaker:Po prostu najlepszy.

2.Batista:2 za wygraną na no mercy z Khalim

3.Finlay: Spoko Ziomek :) z Irlandi(Szkocji)

Super draft musiał być jeżeli ta trójka w ECW wylądowała.

1.Sabu najlepszy hardcore'owiec

2.Cm punk dobry submission'er

3.Big Daddy V wielki power

wrestling is my life

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• KyRenLo
      Oglądajcie NXT Vengeance Day: Karta: Ja ostatnio nie śledzę tego, co się dzieje w NXT, ale galę Vengeance Day wiadomo, że będzie trzeba obejrzeć w całości. Aż trzy walki kobiet co zawsze jest plusem samym w sobie. Blake i Tatum do boju Miłej gali dla oglądających. 
    • KyRenLo
      Czyli znane już są oba Main Eventy. Cody vs. Randy i Punk vs. Roman: Szkoda Drew, bo jako mistrz mi się podobał i bardzo chciałem, żeby na WM wyszedł z pasem, ale WWE to WWE i zrobiło to, co uznało za bardziej stosowne.  Wreszcie Panowie zawalczą o ten tytuł:
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Friday Night SmackDown #1385 Data: 06.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Portland, Oregon, USA Arena: Moda Center Format: Live Platforma: USA Network Komentarz: Joe Tessitore & Wade Barrett Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wraż
    • Attitude
      Nazwa gali: CMLL La Noche de la Amazonas Data: 06.03.2026 Federacja: Consejo Mundial De Lucha Libre Typ: Online Stream Lokalizacja: Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena: Arena Mexico Format: Live Platforma: YouTube.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
    • -Raven-
      „Miejsce pod słońcem”
  • Dodaj nową pozycję...