Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Wrogowie i kumple na forum

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Napewno każdy z was ma na forum przyjaciół wrogów

W tym temacie piszcie z kim najczęściej kłócicie się na forum a z kim sie dogadujecie?

Odpowiedz uzasadnij :P

• Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

1

• IIL

1

• Vicious Dog

1

• rem

1

Top użytkownicy w tym temacie

najlepiej się dogaduję z Kojotem spoko koleś a kłutnia ostatnia z WeeManem o to kto lepszy Jeff Hardy czy Shelton Benjamin ale poza tym nic nie mam do WeeMana całkiem dobrze dogaduję się z IIL i randyorton8

Edytowane przez Gość

npcopymp9kh3.png

68249684dh4.gif

• Styl:  Jasny

No to wiadomo, ze ja sie pierwszy wypowiem. Lecimy bez ściemy:

Wroga na forum mam tylko jednego: WeeMana

Nie ogarniam już jego głupiego gadania, typu dzwonił do mnie Rock i umówilismy się na kawę, znam wszystkich wrestlerów i prawdziwego Weemana, umiem koreański i itp. Po prostu wkurza mnie jego "ja wszystko wiem i nigdy sie nie myle". A poza tym wszędzie się wpierdoli, dołoży swoja krytykę...zawsze wytknie każdemu błąd, ale u siebie nie widzi nic. Prawda jest taka, ze jak doszłoby do zlotu, to na wejście bym go ładował z giry.

Przyjaciele - jest ich sporo, wystarczy, że wymienie, oni wiedzą za co.

Cycu (moja dziweczka), Kojot (Jeff szmatko i to szybko!!!:)), Milos (dzieki za pomoc), Willem (wiadomo), Paweł (też dzięki za pomoc), Norbas, Pablo (nie spodziewałeś się ty mendo :P), Rem (3m się młody), Ioot (dajesz rade), Hellner (wracaj szybko), Ania(:*)...

mo: hhahahahahaha, jednak masz poczucie humoru hyhy :D

Pamietaj aby sie nie zmieniac, bez wzgledu na to jak bardzo inni by tego chcieli :)

Wrogow nie mam i nie potrzebuje.

Moim najlepszym przyjacielem jest Alustriel znany dobrze jako Aluś : )))))

Ja też nie mam wrogów i uwazam, ze jestem na tyle niekonfliktowa, ze nie powinnam ich w ogole mieć.

Lubię hellnera, Lalustriela, Prezesa, Ats-a, Norbasa, Weemana...jesli kogos nie wymienilam, to tylko dlatego, ze go po prostu nie znam i nic nie moge powiedziec o tym kimś.

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Kumple to przede wszystkim stara ekipa:

Hellner, PawelZak, AtS, dziku, Norberto de la Vega Cardinale Blanco hłe hłe.

No i Dycia ma się rozumieć :)

Za forumowych kolegów uważam:

Monotya, irys, mysterio82, tomo, mimo wszystko Prezes 8)

Jeśli chodzi o wrogów to wyrwałem chwasty ;)

16476371734edf391100c30.jpg

prawdziwym kumplem moge nazwac WKSa gadam z nim na gadu na skype o wszystkim tylko nie o forum i wrestlimgu:) obiecal ze w tym roku dotrzyma slowa i do mnie przyjedzie...pozyjemy zobaczymy:)

jesli chodzi o reszte userow to do gustu przypadli mi IOOT helner, AtS (dzieki za sygne;)) Pawelzak1976 no i oczywiscie Modjo ktory zawsze pomoze w potrzebie a przy okazji pochwali sie swoim nowym kawalkiem:) zmienil sie od mometu kiedy go poznalam (na WF byl wogec mnie troche niemily i za to go polubilam) teraz jego posty wydaja sie byc grzeczne ale ciagle zyje nadzieja ze mu przejdzie

wrogow nie mam... przynajmniej sie staram chociaz i tak niektorzy zastanawiaja sie co ja tu robie skoro na wrestlingu nieznam sie wogole...

Zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot, których mężczyźni nigdy nie mają dosyć...

prisonbreakkopia3wn3.jpg

Wrogowie :

Tutaj wrogi wobec mnie wydaje się być WeeMan ..... Jest to nie tyle wróg, co osoba mi całkowicie obojętna .... ale wnerwia mnie czasami swoimi gadkami typu : Wy jesteście marki i macie klapki na oczach - ja wiem lepiej .... jest to zachowanie niestety prowokujące.... niewiem także co go napadło z wątami do działu One Vs One ... jest już 2 tygodnie , a dopiero teraz wyraża swoje aluzjie.... trudno ...

Tak czy siak jakoś musimy się dogadać, bo dalszych kłótni nie może być ..... :wink:

Przyjaciele :

Dziki Ijot : heh... od kiedy jestem na BGZ truje mu dupe przez GG :mrgreen: jakoś się dogadujemy ... to on mi kiedys dawał wskazówki w sygnach ..... świetny kumpel :D

badziek : jakoś w grudniu się skumaliśmy :mrgreen: Dobrze mi się z nim gada, chociaż teraz nie często wpada na gg :evil:

Maciek : również świetny kumpel, dobrze się rozumiemy ... spoko ziomal :mrgreen:

Aluś, Cycuś, kaszka, ILL i Miłosz :

hłehłe taka miła paczka :mrgreen: Dobrze się rozumiemy i wogóle :D Spoko ziomy :D

Hołk i Wiljem : kumple na noc :lol: hehe... zwykle to w późnych godzinach tylko z nimi idzie pogadać :P Ale Warto, uważam ich za naprawdę świetnych kolegów :D

Norbas - ostatnio zakopaliśmy Topór wojenny - narazie się dobrze dogadujemy i rozumiemy ... :P Jest wbrew pozorom :mrgreen: dobrym kumplem :P

• Reputacja:   3

Wrogow jak tako niema,albo mi nie wiadomo nic o nich

przyjaciol paru mam,nie sposob zaponmniec milcyh rozmow na gg i na kurniku hehe

a racja lista przyjaciol

modjo(kiedys utzrymywalismy kontakt,pogrywalismy nawet w pilkarzyki na kurniku,spoko ziom bo jako pierwszy uczyl mnie podstaw fotoszopa)

ats-uczen przerosl mistrza tak moge ppowiedziec w skrocie,uczylem go w fotoszopie podstaw,jakie sa skutki kazdy wie kiedys duzo mowil o sowim pezocie 206 :mrgreen:

Vicious dog-czyli nasza ania,ma talent do malowania,ale jakos znikla mi z gg,kiedys rozmawialismy czesto i duzo teraz chyba brak czasu

hellner-moj imennik tak jak modjo grywalismy na kurniku,chlop z glowa pellna tekstow ,zawsze skory do rozmowy

Norbas-tak jak powiedzial kiedys bylismy kumplami,coz trudno czlowiek popelnia w zyciu bledy,zawsze pomocny pomagal mi kiedys jak startowalem z evilzone na fora.pl

ciagle zapracowany

tomo-kiedys do niego wpadnie na te obiecane piwa,ziom jak sie patrzy ale czesto go niema

mozna tu by wymieniac jeszcze dlugo

• Reputacja:   1

Powiem tak:

Nie posiadam na naszym kochanym forum wrogów, i bardzo się z tego ciesze!

A przyjaciele: hmmm jest ich wielu!

Aluś moje kochanie

Willem chociaż by za to że żyje, bo bez niego forum było by bardziej smutne! :mrgreen:

Norbert za to że jest spoko przyjacielem zawsze pomoże, doradzi, nigdy mnie nie zdradzi, a do tego że mi zaufał! Dzięki! :mrgreen:

Kojot, Badziu zajeb*ści przyjaciele kocham z nimi gadać na GG, a z Badziem do tego jeszcze grać w Wsf.

Pablo jest debeściak, spoko loko, super itd...

Hawk alias Spaka najlepszy przyjaciel pod słońcem, nigdy nie myślałem, że można kogoś tak polubić na taką wielką odległość! A tu proszę bardzo miłe zaskoczenie za które jestem bardzo wdzięczny losowi! :mrgreen:

Ioot bardzo go lubię a za co chociażby za anielską cierpliwość do mnie! :mrgreen:

Milos, Kanon spoko ziomy gadamy sobie czasami na GG!

Mój brat Helluś wracaj szybciutko bo nie mam z kim pić przez neta! :mrgreen:

PS: jeśli Ciebie nie wymieniłem, to zjeb mnie na GG!!! :mrgreen:

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

Milos- pierwszy z którym gadałem na gg. Chociaż teraz kontakt się zerwał to można powspominać. Spoko kumpel.

Kojot, - fajnie się z nim gada. Gość w deche :wink:

I to chyba na tyle. Chociarz mógłbym wymienić jeszcze kolegów z forum którzy nieraz się odezwą np. IOOT, Modjo, Kanon i jeszcze parę osób.

A wrogów to chyba niemam. Chociarz wyczuwam że niektóre osoby z forum mnie nie lubią. Bardzo szkoda ale nikt nie jest idealny.

• Reputacja:   2

Wrogowie: Nie zdążyłem jeszcze z nikim porządnie zafeudować i bardzo fajnie 8)

Kumple:

badziu, Wee, Toniek Jastrząb, IOOT, kaszak, Maciuś, Norbert, IIL - fajni goście, kontaktowałem się z nimi częściej lub żadziej (sorry za pomyłkę wcześniejszą 8) ), ale można z nimi spokojnie się dogadać i pogadać

No i oczywiście Dywizjon Jajcarzy: Wilk pustyni (Kojot), Aluś, Cycuś, Willem - begiezetowa ostoja humoru :) z nimi zawsze można pokonwersować o Sex Tapach Viscery i Trish itd. :mrgreen:

Jak o kimś zapomniałem to stokrotne sorry

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

nie wiem czy moge nazwac ich kumplami, poprostu znajomi z forum ktorych uwazam za spoko kolesi po tym co piszą i jak piszą niekoniecznie ze mną, a więc:

Z administracji polubiłem pawelzaka i pabla, najwieksze luzaki z tych "czarncyh", fajne poczucie humoru. Co nie znaczy ze reszty adminów nie lubie ale tym tokiem myslenia musiałbym wymieniac wszystkich... Aha i jeszcze IOOT ktory wystrugał mi fantastyczną sygne i tez czasami sypnie grypsem.

Dalej... Willem, montoya - glownie za sportową rywalizacje i emocje w typerze, aha i Prezes ktory jest autorem pierwszej mojej sygny jeszcze na fora.pl, pamietam ze ciepło mnie tam przywitał jeszcze jako admin :)

wrogowie? oczywiscie nie mam, denerwuja mnie jedynie osoby kore bezsensownie pisza, ale bez nazwisk :P

johncena4iryszi7ll8.gif

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Hm na forum nie posiadam wrogów (albo tak mi się wydaje :P) wprawdzie miałem pewną utarczkę z WeeMan`em oczywiście w temacie Jeff vs Shelton ale to była tylko dyskusja. Oprócz tego piszę rzadziej lub częściej z Kojotem - spoko ziom idzie z nim popisać na luzie, Maciek1261 - pomagamy sobie nawzajem, Milos - poznałem go podczas ustalania naszego nonstop odwlekającego się meczu, spoko koleś znający się na temacie fan mojego kochanego TNA :D i WeeMan utrzymuję z nim kontakt chociaż denerwuje mnie ostatnio z tym zamieszaniem związanym z Test Your Knowledge chociaż nie można go za wszystko winić :P . Ogólnie na forum czuję się jak w jednej wielkiej rodzinie na wielu forach już byłem i nigdzie mnie tak ciepło nie przywitano :) jest również wielu użytkowników dla których żywię sympatię chociaż nie utrzymuję z nimi kontaktu jeśli kogoś nie wymieniłem to przepraszam.

Właściwie to nie mam wrogów na tym forum,chyba że mnie ktoś obgaduje za plecami :P. Z nikim nie prowadzę wojen,kłutni.

A zkim mi się dobrze dogaduje? Wporządku jest Kojot , pawelzak , IIL ogólnie wszyscy. Nie mogę powiedzieć kto bardziej kto mniej :P