Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Daimon

Avek- Dużo lepszy od tego co posiadałeś wcześniej, tylko szkoda, że z Jeff'em, ale to już kwestia gustu.

Sygna- Jak już ktoś napisał jedna z lepszych na forum. Dobrze dobrana kolorystyka. Jedyna wada to trochę mało widoczna czcionka

Nick- Gdybyś nie powiedział, że ten nick to jakaś postać z książki to pewnie dalej bym się głowił co oznacza :)

User- Spoko user, można na spokojnie sobie z nim pogadać :)

9367406674981fac0a7ca1.gif

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

Magik

Awatar: Rewelacja wydaje mi się, że wykonał go Strajt Edż lub Gabislaw, ale ogólnie wielki + za ten avek.

Sygnatura: To samo co w Awatarze tylko trochę słabszy efekt, ale ogólnie plus :)

Nick: Magik ostatnio przestałeś tak czarować, ale mam nadzieję, że powrócisz do formy :) Nick mi się podoba....

User: Nie nabija postów, pisze mądrze po mimo młodego wieku, oby tak dalej, a coś z Ciebie będzie..

Edytowane przez Gość
chrisjericho.jpg

MontelQ

Avatar-Nie wiem kogo dzieło może twoje?Ale lepszy od starszego

Sygna-Nie pamiętam jaka była wcześniej ale ta co jest teraz jest lepsza :t_up:

Nick-Podoba mi się Q na końcu

User-Spoko

Avek: Super! Zielony pasuje do Jeffa!

Sig: To samo, może trochę Jeff za bardzo zielony, ale ogólnie okej!

Nick: Kojarzy się z Jeffem i Randym Ortonem...

User: Po malutku się rozkręca! Coraz mądrzejsze posty i ogólnie!

jrthqr.jpg

>C<

avek- =)) ale bunt wyjechany w kosmos =))

sygna-jeszcze lepsza =))

nick-to pewnie jest pierwsza litera imienia twojego ulubionego wrestlera

user-Wporządku trochę się pokłucił z IIL'em ale ogółem wporzo

Hłe, hłe, stary dobry Ce dał czadu. xD To ja, jako jego wielki qmpel, ocenię go. :D

Avatar: Dał czadu. Jako wielki F.O.C.H. z przytupem w stosunku do IILa, który (niewdzięcznik) robi sobie jaja z Ce, Ce daje sobie takie oto dzieło. Czarne z fajną czcionką. Sam robiłeś?

Sygna: Ooooo, no tutaj to zaszalałeś, kolego. :t_up: Aż dziw, że to nie ma żadnego ukrytego podtekstu. Chodzi oczywiście o jego kłótnię z Brzydkim, Złym, Wielkim Adminem (nunu, Adminu). Chociaż... może w tej czerni znajduje się jakaś metafora życia, która coś definiuje. A może to na cześć ulubieńca Ce? kto wie?

Nick: Ce.

User: Ostatnio pokłócił się z Brzydkim, Złym IILem, który miał czelność zmienić mu nicka. Jak on mógł? No jak? No, kurna, się pytam JAK???!! Ta zniewaga krwi wymaga. Jeee, dajmy se wszyscy czarne sygny i czarne awki z tym cool napisem.

troszkę pompa, nie ma co =))

Danielsson

avek - klimatyczny :t_up:

sygna - fachowo zrobiona, git malina :t_up:

nick - hm... "Daniels" + "son" to niemalże... syn Daniela... czy Twój tata ma na imię Daniel? :thinking::lol

user - mądry, aktywny, dyskutant :t_up:

ja jako że użytkownika z nickiem Daimon skomentowałem to pozwole ocenić sobię Danielssona ;)

sygna-fajna sygna z Beer Money.

nick-strzelam czy masz na imię daniel :P

user-jak user wypowiada się,aktywny

Daimon

Avek - nie będę się długo rozpisywał dla mnie zajefajny

Sygna - Jedna z lepszych na forum jak dla mnie. :D

Nick - Orginalne :D

User - Bardzo aktywny od 13. marca ponad 300 postów. Oby tak dalej. :)

ja jako że użytkownika z nickiem Daimon skomentowałem to pozwole ocenić sobię Danielssona ;)

Oceniasz tego kto jest nad tobą. Jak już go oceniałeś, to po prostu sobie odpuść...

The Heartbreak Kid

Avek: Żywcem ściągnięty z wwe.com. Do tego dodany napis, który zbytnio nie pasuje to całości.

Sygna: Stara praca C, nie jest zła, ale na pewno robił lepsze. Ogólnie radzę odświeżyć profil :)

Nick: Cóż, zbytnio oryginalne to to nie jest, już poprzedni był o niebo lepszy, ale przynajmniej wiadomo kto jest twoim ulubionym wrestlerem.

User: Nie podoba mi się, że będąc miesiąc na forum, zamiast koncentrować się na dyskusjach, non stop komentujesz userów w tym temacie. Nie uważasz, że 16 postów to trochę za dużo? Radzę Tobie i innym osobom, które co najmniej raz dziennie muszą coś skrobnąć w tym temacie, żeby sobie odpuścić i zacząć się udzielać na całym forum. Rozumiem, że chęć dowiedzenia się, co o nas sądzą inni jest duża, ale jak będziemy przesiadywać tylko w tym temacie i słodzić innym, nawet ich nie znając to prawdziwej, szczerej i dobrej opinii o sobie nie usłyszymy. Poza tym to temat "oceń usera", a nie "oceń sygnę i avek", więc jeśli nie macie nic mądrego do napisania o danej osobie to po co to robić?

P.S: nie oczekuję odpowiedzi na te pytania :P

Eddy

Avek: Nic specjalnego google.pl

Sygna: Takie coś również widziałem gdzie w necie.

Nick: Raczej taki zwyczajny.

User: Według mnie to najlepszy mederator BGZ, dzięki niemu moge zawsze ściągać gale wrestlingu.

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

ZASADY:

1. Nie znasz/nie kojarzysz- nie oceniaj"

2. Do każdej kategorii napisz conajmniej dwa rozbudowane, sensowne zdania.

3. Oceń wszystkie kategorie: Awatar, sygnatura, nick, ranga, user

4. Autorzy postów, którzy złamią powyższe zasady otrzymają ostrzeżenie.

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Norbas

Awatar, - oczywiście Goldberg. Rewelacja to jakaś nie jest, ale lepsze to niż Kwadrat ;) Osobiście uważam, że awatar Norbiego mógłby być trochę większy. Ten rozmiar dopasowany jest chyba do fora.pl ;)

sygnatura, całkiem wypaśna i oczywiście z Goldbegiem ;) do tego userbar jakże by inaczej z Goldbergiem. Co tu dużo gadać, w końcu mógłbyś zrobić jakieś zmiany i dać swojego nowego idola - Johna. Nie ma co się wstydzić :D

nick, Cóż można powiedzieć o tym nicku. Sławny na cała Polskę "Norbas". Całkiem fajny pseudonim stworzony od imienia i tyle na ten temat. Brakuje tylko dopisku "norbas modjo" tak jak jest "pablo modjo" hłe hłe ;)

ranga, webmaster, kiedyś ranga ta może była na wyrost, ale przez kilkanaście ostatnich miesięcy Norbi udowodnił, że w pełni na nią zasługuje. Rispekt.

user -twórca BGZ - forum o Goldbergu, ojciec forum, mark Goldberga. Czasem ogląda WWE i zawsze nabija się z TNA mimo, że nie widział żadnej gali tej federacji.

16476371734edf391100c30.jpg

pablo modjo

Avatar - Chyba lubisz grać w Pes'a bo o ile pamiętam to tam jest taka grafika.Mi się avatarek podoba jest on taki oryginalny.

sygnatura-nic nadzwyczajnego,ale ten userbar fajny sam go robiłeś czy ktoś pomagał?Widać w jakie gry lubisz grać :D .

nick-nie wiem czy pablo to twoje imię czy poprostu tak ci do głowy wpadło.nie mam pojęcia co to jest modjo nazwisko?Nick ogółem bardzo fajny

ranga-sponsor,dobrze ci w pomarańczowym.Chyba najlepszy moderator na tym forum przynajmniej to moje zdanie.Całkowicie zasługujesz na tą rangę.

user-bardzo przyjazny chodź nie widzę w dyskusjach WWE czasem się pojawisz.Chyba wypowiadasz się w TNA?

• 2 tygodnie później...

No to już będzie 400 post... jak zawsze równą setkę świętuję tutaj, a o ocenę proszę osobę, która ma większy ode mnie staż na forum :P Co my tu mamy...

Cutter Jeff..

Avatar: Ładny nawet, może i bez fajerwerków, ale da się wyżyć :)

Sygnatura: Podobna w sumie do Avatara, z tego samego zestawu, jednak... ta praca wyszła o wiele gorzej od tej z twojego avka :)

Nick: Jakoś mi się nie podoba :) Ale z tego co pamiętam już jest po zmianie, a zmiana ta i tak jest na plus, bo tamten był obleśny :P

User: Trochę spamer, pisze wszędzie ile wlezie, ale to w sumie dobrze :) User może i się wyrobi dobry :P Ale widać, że jak chce to potrafi fajnie napisać :)

PS: bez, rangi, bo co tu do pisania na Activ User :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Mimo że jest najdłużej panującym mistrzem w historii tego pasa, Lee Moriarty nie uważa się za największego ROH Pure Championa wszech czasów. Moriarty panuje jako ROH Pure Champion od ponad 580 dni. Przekroczył poprzedni rekord w 2025 roku, przebijając 350-dniowe rządy Nigela McGuinnessa z tym tytułem. Złamanie tego rekordu było dla Moriarty’ego „dziwnym” przeżyciem, bo ma ogromny szacunek do McGuinnessa. Moriarty i McGuinness stoczyli walkę o tytuł na ROH Final Battle 2025, gdzie zwyciężył M
    • Grok
      Ricky Sosa, wschodząca gwiazda międzynarodowej sceny indie, zadebiutuje w TNA Wrestling. W zeszłym tygodniu ogłoszono, że Sosa został wycofany z nadchodzącego turnieju 16 Carat Gold w wXw w Niemczech z powodu „wielkiej szansy kariery”. Ta szansa to wydarzenia TNA Wrestling w tym tygodniu w Atlancie – Sosa wystąpi dla TNA zarówno w czwartek (5 marca), jak i piątek (6 marca). TNA promuje Sosę jako „jedną z najgorętszych wschodzących gwiazd wrestlingu”, zapowiadając jego udział w tych eventach.
    • Grok
      Mimo że jest najdłużej panującym mistrzem w historii tego pasa, Lee Moriarty nie uważa się za najlepszego ROH Pure Championa wszech czasów. Moriarty jest teraz ROH Pure Championem od ponad 580 dni. Przekroczył poprzedni rekord w 2025 roku, pobijając 350-dniowe panowanie Nigela McGuinnessa z tym pasem. Złamanie tego rekordu było dla Moriarty'ego „dziwnym” uczuciem, bo bardzo wysoko ceni McGuinnessa. „To jedna z tych rzeczy, które wiele dla mnie znaczą, ale jednocześnie czuję się dziwnie z pow
    • Grok
      Penta poświęcił swoje zwycięstwo w walce o tytuł Intercontinental wszystkim, którzy kiedykolwiek w niego wierzyli. Na tymtygodniowym Raw Penta pokonał Dominika Mysterio, zdobywając pierwszy tytuł w karierze WWE. Gościł w podcaście No-Contest Wrestling tuż po emisji show i skomentował to, że wreszcie został Mistrzem Intercontinental – po wielu nieudanych próbach sięgnięcia po ten prestiżowy pas. „Człowieku, pierwsze wrażenie było szalone. Ale jednocześnie czuję, że emocje opadają, bo to dla m
    • Grok
      Gwiazda All Japan Pro Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca na ring po odbyciu trzymiesięcznego zawieszenia. W listopadzie 2025 AJPW ogłosiło, że Aoyagi został zawieszony na trzy miesiące z 50-procentową redukcją pensji za swój udział w wypadku drogowym, do którego doszło po jednym z eventów promocji. Aoyagi nie doznał obrażeń w tym incydencie, ale pasażer pojazdu, w który wjechał, musiał być leczony z powodu urazu nogi. Ustalono, że Aoyagi, który prowadził auto z wygasłym prawem jazdy, spowodował kol
  • Dodaj nową pozycję...