Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Daimon

Avatar: Nie wiem co to jest i radziłbym ci go szybko zmienić, bo to co ja na tym awatarze to jakiś krzywy ryj.

Sygnatura: No wielki + w twoim profilu. Jak dla mnie jedna z najlepszych sygn na całym BGZ.

Nick: Daimon, nie wiem co to znaczy na początku myślałem, że nazywasz się Damian, potem myślałem, że masz Downa, ale nie wiem.

User: Z początku pijawka . Jednak teraz stara się pisać mądrze i na temat. Za jakiś czas może coś z niego będzie.

chrisjericho.jpg

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

MontelQ

Avek: Hmm, nie wiem co myśleć o Azjatkach. Ani nie na plus, ani nie na minus. Mógłby być większy.

Sygna: Sygnatura, Angle... Jak dla mnie średni, nie podoba mi się ten kolor. Jednak lepszy taki niż nic, bądź wyszukany na google.

Nick: Baaaardzo podobny do mojego, ja byłem długo pietreqNH, więc nie wiem czy to "plagiat". Ale... no fajny, to ma znaczyć Montelek? :D

User: Pisze newsy, a to się chwali, jest jednym z fali nowych. Jednak wśród nich plasuje się w czołówcę. Jeszcze będzie z niego pierwszorzędny newsman.

pietreQ

Avek: MVP nawet fajny. Mi się podoba.

Sygna: Troszkę mała ale spoko.

Nick: Nic nadzwyczajnego.

User: Bardzo aktywny. Mało spamu. Mądrze się wypowiada. W końcu Moderator :D

HBerciK

1. Avek - mi się średnio podoba, jakiś taki 'simple' :P

2. Sygnaturka - spoko :t_up:

3. Nick - no wiadomo, aluzja do HBK oraz imienia Herbert (tak myślę, przynajmniej ^^)

4. User - nowy, ale spoko gość, jako tako się uczęszcza :t_up:

Daimon

1. Avek - Co to jest ?? takie nie wiadomo co ^^

2. Sygnaturka - Fajnie zrobiona :thumb: niezły napis...

3. Nick - Nie wiem co on oznacza, może jakieś przezwisko ??

4. User - Udziela się , mądrze pisze w dyskusjach. Będą z niego ludzie :)

WW4

Avek: A czyja to pupcia? ^^ mi się podoba ;p

Sygnaturka: Gail pięknie. I to niżej. Lech! to jest to. no i plemiona :D sam gram :D

Nick: Nie kminie jakby xD

User: Aktywny pisze na temat. Lekki spamer ale dobrze.

• Styl:  Jasny

HBerciK

Avek: Mi się bardzo podoba, świetnie wykonany. Prosty i schludny, kto Ci go zrobił?.

Sygna: Starsza praca CC. Jak dla mnie niezła. No i postać na niej też w porządku. A userbary - DX i WWE lubię, podobnie Dragon Ball, w Plemiona nie gram, ale Lecha (mimo, że nie interesuję się już piłką tak jak kiedyś) nie lubię.

Nick: Nic specjalnego, taki standardowy.

User: Niedawno zawitał na BGZ. Nie miałem okazji z nim porozmawiać, ale udziela się, a to dobrze o nim świadczy :) .

Gabislaw

Avek

Rewelacyjny i nie ma co dyskutować. Za pewne sam sobie go stworzył i bardzo dobrze świetna robota.

Sygna

To samo co w avku wszystko pięknie, wiele bym dał, aby robić takie sygny jak Ty.

Nick

Gabislaw, nie wiem o co chodzi może Gabi? Wiec tylko tyle, że od dziś na ciebie będę mówił Gabi.

User

Na BGZ jest już dłużej niż rok, nie spamuje, kiedyś robił sygny i avatary na zamówienie teraz już chyba nie, a szkoda bo bym zamówił. Ogólnie jestem zadowolony z tego Usera.

chrisjericho.jpg

MontelQ

Avek: Bywały gorsz u ciebie, ale też żadna rewelacja

Sygna: Bardzo mnie się podoba, dobrze wtopiony render

Nick: Nie wiem co oznacza, dlatego na plus.

User: Pisze bardzo ciekawe newsy. Ogólne spoko gość.

14c76a45c3.png

Matiz

Avek: Mi się podoba bardzo. Tylko szkoda że czarne tło.

Sygna: Znowu Edge. Też mi się podoba.

Nick: Nic nadzwyczajnego

User: Widać że się stara i dobrze wykonuję zadanie pomocnika. Oby tak dalej.

Avek: Mi się bardzo podoba, świetnie wykonany. Prosty i schludny, kto Ci go zrobił?.

Jest to przerobiona jakaś tapeta z komórki. I zrobiła to dla mnie moja dziewczyna. Czego się nie spodziewałem :D

HBerciK

Avek - Nawet fajny, podoba mi się

Sygna - fajnie dobrane tło, całkiem spoko :)

Nick - Nie jest zły

User - Jest nowy tak jak ja, ale nic do niego nie mam. Sądząc po postach wyjdzie z niego dobry pomocnik :thumb: staraj się dalej :)

Myster-Y

Avek: SCSA ! Szacun.

Sygna: Tak samo. Kto Ci robił avka i sygnę?

Nick: Myster-Y a czemu nie Myster-T ? ^^

User: Nowy user ale widzę że się udzielasz dużo, oby tak dalej.

HBerciK

Awatar-Według mnie nic nadzwyczajnego, są lepsze na tym forum ,ale nie jest źle.

Sygna- Nie podoba mi się dziwne tło, oraz słabo dobrany render.

Nick- Nie zbyt orgyginalny...

User- Udziela się pisze dość mądrze więc jest ok.

9367406674981fac0a7ca1.gif

Magik

Avek - Bardzo mi sie podoba.

Sygna - Bardzo ładna .chodź Aj Styles nie jest moim ulubionym wrestlerem z TNA.

Nick - Oprócz Magii nic innego mi nie przychodzi do głowy :shock:

User - Długie i mądre wypowiedzi w dyskusjach ,nic do niego nie mam (Spoko Ziom).

wiurek

Avek: Suicide - mi się podoba.

Sygna: Troszkę za dużo tego tutaj wszystkiego

Nick: O co chodzi jakby?

User: Jakoś mało go widze na forum. Leki spamer ale cóż.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Była mistrzyni Knockouts World, ODB, zaskakująco pojawiła się w tym tygodniowym odcinku TNA Impact. ODB wystąpiła w segmencie z Elegance Brand i obsadą reality show Mama June z kanału AMC, w którym błyszczy była gwiazda „Honey Boo Boo”, Mama June Shannon. Elegance Brand wycięła promo na Mama June i kazała jej stanąć w kolejce przy food trucku. ODB, która prowadzi food trucki ODB’s Meat & Greet, wyszła wtedy z tłumu, ciągnąc za sobą cooler. Segment zakończył się tym, że ODB i obsada Mama
    • Grok
      TNA Impact odbędzie się na żywo dzisiejszej nocy z Gateway Center Arena w Atlancie w stanie Georgia. Leon Slater, mistrz X-Division TNA, stanie do obrony pasa przed Nicem Nemeth. Knockouts World Championship będzie na szali dzisiejszej nocy, gdy nowa mistrzyni Arianna Grace po raz pierwszy broni tytułu przed pretendentką numer jeden, Jody Threat. Na karcie zapowiedziano też four-way tag team match, w którym zwycięzcy wywalczą miano pretendentów do TNA Tag Team titles: The System’s Brian My
    • Grok
      Big Bill i Bryan Keith mają nową nazwę tag teamu. W czwartkowym odcinku Ring of Honor na HonorClub duet wystąpił jako Paid in Full. Grafika promująca ich mecz, opublikowana wcześniej tego dnia, również przedstawiała Billa i Keitha pod tą nazwą. AEW złożyła wniosek o rejestrację znaku towarowego Paid in Full 23 lutego 2026 r. w celach wrestlingowych. Bill i Keith zaczęli występować razem w sierpniu 2024 r., kiedy byli związani z Chrisem Jericho jako członkowie The Learning Tree. Wyzwali o p
    • Grok
      ROH Women’s World Champion Athena wystąpi w akcji na następnym odcinku ROH on HonorClub. Zmierzy się z nowo podpisaną Maya World w meczu Proving Ground. Jeśli World zwycięży lub pojedynek zakończy się remisem z powodu limitu czasu, zdobędzie szansę na tytuł Athena. World wraz ze swoją partnerką Hyan i Deonna Purrazzo pokonała Athena, Billie Starkz i Diamante podczas tapingsów ROH x CMLL Global Wars 31 stycznia. W segmencie backstage na ostatnim odcinku Athena rzuciła wyzwanie World do mecz
    • Grok
      Steph De Lander wypowiedziała się na temat odejścia z TNA Wrestling w świeżym wywiadzie. W rozmowie z TMZ w czwartek De Lander zdradziła, że prezydent TNA Carlos Silva w poniedziałek poinformował ją, iż federacja nie zamierza już pozwalać jej na występy po operacji fuzji kręgosłupa w październiku 2024 roku. Podkreśliła jednak, że jej chirurg w pełni ją do nich dopuścił. De Lander zaznaczyła, że TNA podjęło decyzję bez przejrzenia jej historii medycznej czy konsultacji z chirurgiem.
  • Dodaj nową pozycję...