Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

P.S. Styles

Avatar- Spoko awatar z moim ulubionym zawodnikiem :)

Sygna- Fajna sygna tylko trochę mała.

Nick- Nic nadzywczajnego domyślam się, że to twoje inicjały i dodane Styles

User- Dużo tu napisać nie mogę bo Cię nie znam, ale zobaczyłem, że mądrze piszesz :thumb:

9367406674981fac0a7ca1.gif

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

Chris

Avatar: Bez sensu, można to znaleźć w Google.

Sygna: Też bez sensu, Jedyne co mi się w niej podoba to dobrze dobrana kolorystyka.

Nick: Zwykły Chris, i dobrze.

User: Mały alfons. Stara się pisać mądrze i dobrze, ale nie podoba mi się to, że w tym wieku zaczyna przygodę z dziewczynami. To twoja sprawa.

chrisjericho.jpg

Matiz135

Avatar- Nie podoba mi się nic nadzwyczajnego.

Sygna- Już lepiej, co nie zmienia faktu, że taka sobie.

Nick- Nic oryginalnego.

User- Trochę Spamer, ale piszę mądrze :t_up:

Magik

Sygna: Do kitu

Nick: Lubisz czarować . Ale podoba mi sie

User: Piszesz długo i mądrzę

japierdole.gif

Żeby nie było ot to...

Magik:

Av: Jakoś nie specjalny, troche zbyt oczojebny jak dla mnie. Ale nie jest tragicznie. Proponuję zmianę.

Sig: Trochę lepsza niż avatar, ale też nie jest rewelacyjna. Dla mnie niepotrzebna druga twarz Kobashiego, a do tego znowu chyba trochę zbyt oczojebny. A może to coś ze mną :thinking:

Nick: Jak dla mnie to wogóle najbardziej nie potrzebna kategoria, ale nick jak nick. Przynajmniej bardziej oryginalny niż mój ;)

User: Nie miałem okazji poznać bliżej, ale świeża krew na forum, w dyskusjach z tego co widziałem udziela się, więc jest dobrze.

To może ja się wypowiem :)

Chris..

Avek: Średnio na jeża, Urbeer chyba po kilku piwkach go robił, ogólnie to poproś lepszych grafików forum o avka

Sygna: Kompletnie beznadziejna, dodając do tego Twój wiek... :t_down:

Nick: Nick jak nick, co mi do tego. Łatwo się zapamiętuje.

User: Tu jakoś słodzić nie będę, jak na razie nic nie wnosisz oprócz spamu. Do tego te Twoje zainteresowanie Playboyem... Do piaskownicy!

Siwyy

Avatar : bardzo mnie się podoba fajne tło i napis R.K.O

Sygna : ta pierwsza jest świetna ale druga psuje ci tą pierwszą :D

Nick : normalny tak jak każdy :D

User : jestem tu nowy więc nie wiem :D

trishzf4.gif

nikeusermt8.png

pepsiaddictcs2.png

psvfanqs3.png

Terra Ryzing

Sygna : Duzy plus, moja ulubiona diva ;). W dodatku ładnie wszystko wygląda.

Nick : Gimmnick Tripla , za starych czasów WCW bodajrze?. ;) Chyba dobrze pamiętam.

User : długo mnie nie było na froum , więc sie nie moge wypowiedzieć.

sws.png

31576.png

SilverWolf

Avatar- Spoko awatar i dobrze się na niego patrzy

Sygna- To samo co awatar :)

Nick- Oryginalny, tylko, że na moją pamięć trudny do zapamiętania :t_up:

User- tutaj się nie wypowiem bo za krótko na forum jestem.

Magik

Avatar - Może i nie znam się zbytnio na grafice, ale jakoś ten avek nie przypadł mi do gustu...

Sygna - Świetna wykonanie, o wiele lepsza od avka. Bardzo mi się podoba.

Nick - Jak na fana Paktofoniki przystało...

User - Stary znajomy, bardzo wartościowy user. Pisze długie, mądre posty i jest aktywny na forum, a to jest chyba najważniejsze. ;)

chrisbenoitbgzsygnaturajw2.png

Mystical

Avatar: Musze przyznać że fajny +.

Sygna: Wielki plus +.

Nick: Orginalny +...

User: Jesteś pracowity bo piszesz newsy +.

Jeżeli nie wiecie co o danym użytkowniku napisać, odpuście sobie...

Chris

Avatar : Nie powiem poza Maryse fajna, ale wykonanie słabe. Nie jestem grafikiem, ale nie podoba mi się za duża ramka i te kolory w sumie czcionka może być.

Sygna : Także słabo niby wszystko na miejscu wszystko gra, ale jakość tak czerstwo po za tym ma tam czarne paznokcie, za które młoteczkiem pyk pyk po paluszkach i w porządku.

Nick : Dla mnie Nick nie orginalny to nie Nick, tylko jakieś ch***jowe zapożyczenie...

User : Na razie słabo go postrzegam, Miasto aniołów, Ukraina i ta miłość do nie jakiej Vickie :shappens:

-1 Jesteś modem, ale nie upoważnia CB do przekleństw. Re: Oceń usera!

Jeżeli za każdy post z przekleństwem dawał byś minusy dla użytkowników forum, nikt by tutaj nie miał reputacji na plusie... Odpuść sobie i nie "wyżywaj" się za realną ocenę twojej postaci :t_down:

Edytowane przez Gość

Aquiva

Awatar- Dobrze wykonany awatar ze spoko wrestlerem.

Sygna- Również dobrze wykonana, ale nie przypadła mi do gustu.

Nick- Oryginalny :)

User- Dobry user który piszę mądrze : :thumb:

Magik

Avatar: Taki jakiś nie jaki :) Ale może być.

Sygnatura: Kenta? Hmmm... trochę brzydki. Jedyne co w tej sygnie mi się podoba to dobrze dobrane kolory i się nie ma co oszukiwać. Radził bym ci zamówić sobie jakąś paczkę z sygnem i avkiem.

Nick: Ciekawe, czy na prawdę jesteś taki Magik :)

User: Hmm... nie znam tu za bardzo userów, ale mam nadzieję, że fajny gość pomimo młodego wieku, nie będę ukrywał, że trochę spamuje, ale to taki mały minus.

chrisjericho.jpg

Awatar: Kiepski, za jasny, nieciekawy i w ogóle taki odrzucający

Sygna: Kiepska. Jak awatar. Nic ciekawego, raczej słabo... Co do userbarów: pomijam ten userbar z Chorzowem :P, El Generico... wnioskuje, że jesteś fanem INDY.

Nick: Czytałem, że to od Magika z paktofoniki. Nie mam nic przeciwko :) Nick naprawdę nie jest zły :P

User: Gwiazda jednozdaniowych postów... Pisze krótko, mało i chyba tylko po to, by na liczniku postów można było zauważyć wciąż szybko zwiększające się liczby... Przykład? w ciągu bodajże 21 godzin napisałeś 4 posty w tym temacie! Wiem, że potrafisz pisać inteligentnie i dość ciekawie, bo chyba coś tam tworzyłeś w dyskusjach... Potrafisz, ale chyba ci się nie chce... Mam nadzieję, że się wyrobisz... :thumb:

EDIT:

chyba nie zdążyłem, więc jak co to usuńcie mojego posta :P

Whitedruid

Awatar- Dość ciekawie zrobiony z nieźle dobraną kolorystyką.

Sygna- Nie przypadła mi do gustu :) a co do userbarów to też pominę twój z Górnika :thumb:

Nick- dość ciekawy :)

User- Piszesz długie posty w dyskusjach co można zaliczyć na plus :)

P.S rzeczywiście jestem leniwy :twisted:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Steph De Lander wypowiedziała się na temat odejścia z TNA Wrestling w świeżym wywiadzie. W rozmowie z TMZ w czwartek De Lander zdradziła, że prezydent TNA Carlos Silva w poniedziałek poinformował ją, iż federacja nie zamierza już pozwalać jej na występy po operacji fuzji kręgosłupa w październiku 2024 roku. Podkreśliła jednak, że jej chirurg w pełni ją do nich dopuścił. De Lander zaznaczyła, że TNA podjęło decyzję bez przejrzenia jej historii medycznej czy konsultacji z chirurgiem.
    • Grok
      Świeże doniesienia rzucają nowe światło na odejście Briana „Road Dogga” Jamesa z WWE. Jak podano w czwartek, James zrezygnował z roli współgłównego scenarzysty WWE SmackDown. Pracował za kulisami w firmie przez dwa okresy, zaczynając od 2011 roku. Według PWInsider, James osobiście poinformował WWE o rezygnacji z zespołu kreatywnego. Źródła z WWE podały, że James „otwarcie wyraził swoje niezadowolenie”. Dodatkowo podano, że James nadal jest związany kontraktem WWE Legends. James zaczął
    • Grok
      Ring of Honor prezentuje cotygodniowy odcinek na HonorClub dzisiejszego wieczoru. Show z 5 marca został nagrany w niedzielę 1 marca w Jacksonville podczas tapingów telewizyjnych ROH. Zapowiedziano Four Leaf Clover four-corner survival match, w którym zwycięzca dostanie natychmiastowy title shot: Daddy Magic vs. Shane Taylor vs. Lee Johnson vs. AR Fox. Bang Bang Gang’s Juice Robinson i Austin Gunn zmierzą się z MXM Collection. „Dynamite Kid” Tommy Billington i Adam Priest powalczą z The W
    • Attitude
      Nazwa gali: ROH on HonorClub #157 Data: 01.03.2026 Federacja: Ring Of Honor Typ: Online Stream Lokalizacja: Jacksonville, Florida, USA Arena: WJCT Studios Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: ROHWrestling.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: Ring of Honor - dyskusja ogólna All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje
    • Grok
      WWE oficjalnie potwierdziło godziny startu obu nocy WrestleMania 42 w Las Vegas. Plakat promujący walkę CM Punk vs. Roman Reigns, opublikowany przez Paula „Triple H” Levesque w czwartek, wskazuje, że sobotni i niedzielny show ruszą o 18:00 czasu wschodniego (15:00 czasu pacyficznego). W zeszłym tygodniu WWE wysłało maila do posiadaczy biletów, informując, że WrestleMania 42 wystartuje o 14:30 czasu pacyficznego – zmiana względem wcześniej podawanych 16:00. Aktualizacja pojawiła się też na of
  • Dodaj nową pozycję...