Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Archer93

Avek: Nawet nieźle wykonany,Big Show zaraz po incydencie z Bokserem Fl.Majłederem który już skończył kariere ? Chyba tak

Sygna: Wykonana w tym samym stylu co Avek,mi do gustu jakoś nie specjalnie przypadł,

Nick: Hmm.....Archer ?Nie rozumiem go,jedyna co tutaj mogę pojąć to cyfra '93.

User: Ostatnio bardzo gra mi na nerwach,nie wiem czy mi sie wydaje ale Arczi poczuł sie troszkę za pewnie na BgZ a szczególnie na SB.Nie mówię że sam czasami nie przeginam,bo bym skłamał,ale jeśli żartujemy to żartujemy,widocznie TY masz problem z rozróżnieniem tego kiedy jest na to pora.Nie chce sie tutaj wymądrzać,ale odpuść sobie czasem,bo twoje żarty przestały mnie śmieszyć.....

pezetvi7.png
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

baryla

Avek : świetne foto Tripla to chyba z ostatniego Smackdowna i ładnie wykończone sam bym sobie takiego ponosił naprawdę godny uwagi avek

Sygna: Już chyba nosisz ją długo przydało by się odświeżenie ale wykończana z sensem a nie jakieś puste foto jest nawet logo tripla, ogólnie ciekawy cały zestawik

Nick: ja bym na twoim miejscu chciał zmiany na nick z dużej Baryla, albo nie wiem od czego wziął się twój nick ale jeśli od tego co myślę to może Baryła, nick fajny orginalny a nie jakiś TripleHHHHHHHHHH

User: no tutaj można popisać, widać użytkownik głupi nie jest ale zażartować także potrafi, dobre posty na Backstage w WSF, a ostatnio postarał się nawet i dostał pomocnika w dziale Wyniki i Raporty ECW... dziękuje Ci za wytrwałość, że takiego gniota chce Ci się oglądać i jeszcze jego opisywać wartościowy user, który jak już mówiłem głupi nie jest.

Aquiva...

Avek: Fajnie zrobiony, jakby ta piękna kobieta uginała się pod wpływem napisu "A q u i v a"

Sygna: Jako takowej brak... Tylko userbar...: Triple H fan...

Nick: Fajny, pomysłowy, z niczym innym się nie kojarzy, więc tylko ty możesz przyjść na myśl :P

User: Na początku był przemądrzały i zarozumiały. Mówiono też coś o licznych zamówieniach u grafików. Mnie to jakoś nie przeszkadzało. Teraz to jeden z najlepszych userów pragnących ulepszania forum. Wstawia linki ( szczególnie One Click Download z megauploada :D) Naprawdę nieźle. Często mówią, że ktoś się wyrobi. Mr. Aquiva się tak wyrobił że ho ho ho... Pięknie :P

PS: to mój 200 post. Napisałem go tu nie przypadkiem... Chcę aby ktoś inteligentny z tegoż forum (a takich nie brakuje) ocenił moją działalność na forum :) Dziękuję :)

• 2 tygodnie później...

PS: to mój 200 post. Napisałem go tu nie przypadkiem... Chcę aby ktoś inteligentny z tegoż forum (a takich nie brakuje) ocenił moją działalność na forum :) Dziękuję :)

No to proszę :roll: kij z tym że już cię koleżko oceniałem, ale jak tak bardzo chcesz kogoś mądrego :)

Whitedruid

Avek: Cholera ... cud, miód i orzeszki. To co zrobił CC to kurde geniusz. Ten avek masz tez na tapecie telefonu, ale się nie dziwie. Bosko bosko i jeszcze raz genialnie!

Sygna: Ssie :P Niby wszystko na miejscu, schludnie i fajnie zrobione, ale mi się tam zbytnio nie podoba. Zmień na poprzedni :)

Nick: Ssie ... i to jeszcze jak ... strasznie go nie lubię, bo jest taki max Tibijski :P a tej gry nie cierpię, jak BBC.

User: Kolega z podwyrka :) I to zaje***ty kumpel bo ostatnio coraz więcej czasu razem na zewnątrz spędzamy :) A jeśli chodzi o działalność na forum, to tak jak ktoś słusznie zauważył udziela mu się przesiadywanie przy mnie, bo zaczął tematy zakładać i w dyskusji masowo się udzielać. Jak już się udziela to porządnie i można z nim stworzyć dyskusje. Nie widzę aby sprawiał problemy, a gdybym zauważył, to masz anal bomb deathmatch gwarantowany :) Stara się rozwijać i nie przeszkadzać przy tym innym. Fan Takera, co idzie na plus, bo i mi ostatnio się pan w kapeluszu zaczął podobać (i tak Stone Cold rocks :) ). Najważniejsza jednak rzecz, za którą cenię tego chłopca, to fakt ... że co PPV nagrywa mi galę na płyty DVD, abym ja mógł je później obejrzeć na ekranie TV :) Dzięki ci Łajtdruid ... Dzięki ci :)

Conman

Avek: Dla mnie jest kozacki :) Prosty, ładny, starannie dobrane kolory itd. Może nie jakieś wybitnie efekciarskie ale mi podoba się jak cholera. :D

Sygna: Dla mnie sucks... Zmień na coś innego bo nie pasuje do avka i w ogóle jakoś tak nieprzyjemnie się na nią patrzy... Coś w stylu avka bardzo mile widziane. ;)

Nick: Prosty, ładny i oryginalny. Łatwo zapamiętać i się przyjemnie kojarzy... ;) Zdecydowanie na plus. Choć ta pierwsza część Con*** taka jakaś gumowa... =))

User: MOD... Nie skakać lepiej... Rispekt ziomek... ;) Poza tym mądry, bardzo aktywny w dyskusjach i miły z tego co na kartach forum widać. :)

mickfoleyzi2.jpg

RJ Jakubowski

Avek: Ciekawie wykonany avatar, z Mickiem Foleyem. Muszę przyznać że mi się podoba.

Sygna: Do pary z avatarem. Widać, że koleś wie co dobre.

Nick: I tu się właśnie zastanawiam. Czy to RJ to są imiona, a Jakubowski to nazwisko... Hmmm pomysłowo :D zawsze jak czytam nick to ErDżej Jakubowski :P

User: Nie spamuje, pisze mądrze. Fan TNA, i Micka Foleya ( z tego co widzę na Avq i sygnie :) ). Ponad rok w temacie, więc coś już tam wie. Naprawdę wartościowy User ;)

rvwzyx.jpg

Archer93

Avatar: Fajny avek z big showem.

Sygna: Również ciekawa z hbk.

Nick: No nie wiem nadzwyczajny. :)

User: No spoko. Lubi DX, WWE, hhh, hbk, big show. W temacie od niedawna, ale może się zna. :) Ogólnie spoko ziom. ;p

Hmm Styles... Styles...

Avek: Gif z Ron'em Simmons'em, no i oczywiście DAMN! Lubie ten catchprase, ale nie lubię gifa, jako avatara, sory... :t_down:

Sygna: Brak...... Ęęę...... Ale...... No mógłbyś coś wykombinować

Nick: P.S - inicjały zapewne, Styles - też wszyscy wiemy o kogo chodzi. Taki sobie nick, podobny do RJ Jakubowski.

User: "Active User" 8) Stara się udzielać w dyskusji, ale mógłby się bardziej sprężyć. Oczywiście nic do Ciebie nie mam, im więcej userów tym lepiej.

Ponawiam prośbę poprzedników i proszę o ocenienie mnie przez znajomego, bądź kogoś kto wyczerpie temat. Peace.

pietreqNH

Avek: Kozacki i to do tego z Morrisonem. Gdybyś go nie nosił to z pewnością bym Ci go skubnął... :D

Sygna: Smackdown, czyli najlepszy brand w WWE. Ładnie wykonana i dosyć efekciarska, ale mnie się podoba... ;)

Nick: Jak kiedyś pisałem - nie podoba mi się, ale jest oryginalny co się liczy i łatwo zapamiętać. :)

User: I tu się kłaniam tak nisko jak tylko mogę. :applause: Mieć moda na BGZ-cie to naprawdę coś, a poza tym user bardzo dobry. Chłopak strasznie szybko zdobył tego moda i już lepiej wolę nie skakać. Pisze mądrze choć patrząc z perspektywy Willema, czy IILa to na forum krótko. Nawet krócej ode mnie, ale jednak są z niego ludzie i pilnować go, żeby się nie popsuł... :t_up:

mickfoleyzi2.jpg
  • 2 miesiące temu...

Sygnaturka: Taka sama jak avatar tylko, że wydłużona. No i bardzo dobrze.

Nick: Najprawdopodobniej inicjał i nazwisko ujdzie przynajmniej nie jakiś Batista.

User: Jestem tu od nie dawna więc nie za bardzo wiem co napisać. :8

14c76a45c3.png

Matiz135

Avek : ujdzie :D

Sygna : fajna tylko nie zrobiona przez ciebie :D

Nick: nie wiem co powiedzieć :D

User: bardzo aktywny :D

trishzf4.gif

nikeusermt8.png

pepsiaddictcs2.png

psvfanqs3.png

Geroodaktyl

Avek: Zarąbisty.

Sygna: Lubie AJ'a ale jakoś nie przypadła mi do gustu.

Nick: Jakiś dziwny.

Nick: Nie wiem. Jesteś nowy

Chris

Avatar: No motyw z playboya cool

Sygna: Vicke zabójczy uśmiech :8

Nick: Kolejny od imienia. Ujdzie.

User: Dał mi minus jeden punkt reputacji(zasłużenie). Ale i tak spoko gość. :8 :8

14c76a45c3.png

Matiz135

Avatar: Jestem fanem Edga ale poszukaj czegoś fajniejszego :t_up:.

Sygna: Tło fajne ale jakieś dziwny wygląda jakby był w załamaniu.

Nick: Orginalny.

User: Czytałem twoje raporty i wiem że jesteś pracowity... :t_up:

Chris

Sygna: Ogólnie cały podpis masz ciekawy. 9/10

Nick: Zwyczajny.

User: Nic do ciebie nie mam, ale zdziwiłem się jak napisałeś, że mógłbyś być administratorem. :thinking: Najpierw trzeba mieć pomocnika, jak się wywiążesz to dostaniesz moderatora, a potem już długa droga do admina. :|

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Była mistrzyni Knockouts World, ODB, zaskakująco pojawiła się w tym tygodniowym odcinku TNA Impact. ODB wystąpiła w segmencie z Elegance Brand i obsadą reality show Mama June z kanału AMC, w którym błyszczy była gwiazda „Honey Boo Boo”, Mama June Shannon. Elegance Brand wycięła promo na Mama June i kazała jej stanąć w kolejce przy food trucku. ODB, która prowadzi food trucki ODB’s Meat & Greet, wyszła wtedy z tłumu, ciągnąc za sobą cooler. Segment zakończył się tym, że ODB i obsada Mama
    • Grok
      TNA Impact odbędzie się na żywo dzisiejszej nocy z Gateway Center Arena w Atlancie w stanie Georgia. Leon Slater, mistrz X-Division TNA, stanie do obrony pasa przed Nicem Nemeth. Knockouts World Championship będzie na szali dzisiejszej nocy, gdy nowa mistrzyni Arianna Grace po raz pierwszy broni tytułu przed pretendentką numer jeden, Jody Threat. Na karcie zapowiedziano też four-way tag team match, w którym zwycięzcy wywalczą miano pretendentów do TNA Tag Team titles: The System’s Brian My
    • Grok
      Big Bill i Bryan Keith mają nową nazwę tag teamu. W czwartkowym odcinku Ring of Honor na HonorClub duet wystąpił jako Paid in Full. Grafika promująca ich mecz, opublikowana wcześniej tego dnia, również przedstawiała Billa i Keitha pod tą nazwą. AEW złożyła wniosek o rejestrację znaku towarowego Paid in Full 23 lutego 2026 r. w celach wrestlingowych. Bill i Keith zaczęli występować razem w sierpniu 2024 r., kiedy byli związani z Chrisem Jericho jako członkowie The Learning Tree. Wyzwali o p
    • Grok
      ROH Women’s World Champion Athena wystąpi w akcji na następnym odcinku ROH on HonorClub. Zmierzy się z nowo podpisaną Maya World w meczu Proving Ground. Jeśli World zwycięży lub pojedynek zakończy się remisem z powodu limitu czasu, zdobędzie szansę na tytuł Athena. World wraz ze swoją partnerką Hyan i Deonna Purrazzo pokonała Athena, Billie Starkz i Diamante podczas tapingsów ROH x CMLL Global Wars 31 stycznia. W segmencie backstage na ostatnim odcinku Athena rzuciła wyzwanie World do mecz
    • Grok
      Steph De Lander wypowiedziała się na temat odejścia z TNA Wrestling w świeżym wywiadzie. W rozmowie z TMZ w czwartek De Lander zdradziła, że prezydent TNA Carlos Silva w poniedziałek poinformował ją, iż federacja nie zamierza już pozwalać jej na występy po operacji fuzji kręgosłupa w październiku 2024 roku. Podkreśliła jednak, że jej chirurg w pełni ją do nich dopuścił. De Lander zaznaczyła, że TNA podjęło decyzję bez przejrzenia jej historii medycznej czy konsultacji z chirurgiem.
  • Dodaj nową pozycję...