Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Avek: Tommy w czarno-białej wersji bardzo przypadł mi do gustu

Sygna: To samo bardzo porządna,Biało-Czarna.....ECW.......ECW.....ECW....

Nick:Myślę że teraz to już nikt nie ma wątpliwości że pasuje idealnie do tego pana:P

Ranga:Tak samo trafna jak poprzednia,

User: Już raz o tobie pisałem drogi Ajkonie ale cóż nie napisałem wszystkiego.Wszyscy tutaj powinniśmy Cię przeprosić a w szczególności ja za to że ciągle narzekałem,,Kiedy będą gale'' i tak dalej.......ale teraz gdy CC zrezygnował Icon znów ,,podnosi'' WSF i za to Ci chwała.

Szczerze mówiąc piszę trochę z Ajkonem na GG,i muszę powiedzieć że nasze stosunki(nie wiem jak ze strony Icon'a)sie ociepliły,bo na początku mieliśmy mały spór i niechęć do siebie ale teraz(tak mi sie wydaje)jest już wszystko ok

pezetvi7.png
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

baryla

Avek: Fajny i ogólnie przyjemny dla oka, ale ostatnio ta pani strasznie mnie denerwuje. Jeśli chodzi o stylistyke, to fajnie i ciekawie uchwycony moment.

Sygna: A tu kurde sygna full wypas!!! Nie potrafię wskazać ani jednej rzeczy, która mnie od sygny odpycha, no może poza nochalem, który to ostatnio zalazł każdemu fanu za skórę.

Nick: Taki podwórkowy kurde, ale fajny... przyjemny i prosty do zapamiętania. Geneza tego nicku też jest ciekawa barylko =))

Ranga: Fajna, ale jeszcze nie pora na takie stwierdzenia, jeszcze trochę popracujesz i bedzie cacy :)

User: No i kurde fajny user :) Umie chłopak napisać z sensem .. jak mu się chce, na wrs się zna dość dobrze. Ma swój gust i chwała mu za to. Na BGZ jest już dość sporo, na pewno dłużej ode mnie. Taka ciekawostka, na początku pobytu na forum starałem się być lepszy od niego =)) Szukałem każdego szczegółu na tego pana, ale z czasem wydał mi się sympatyczny i można z nim pogadać :)

Conman

Avatar : Avatar fajny . Zwykły czarno-biały stock ale ten wrestler fajnie wygląda na tym zdjęciu i dość dobra czcionka . Także mi się podoba :t_up:

Sygna : Sygna też świetnie wykonana . Nie znam chłopa ale ładnie wtopiony render i w ogóle starannie zrobiona ta sygna

Nick : Nick fajny łatwy do zapamiętania i dość orginalny . Kiedyś był taki świetny street bollowy koszykarz o ksywie Conman tak więc dobrze mi się kojarzy :t_up:

User : User to fajny gość . Miło się z nim gada na gadu-gadu i można powiedzieć że jesteśmy kolegami . Bardzo uprzejmy i z poczuciem humoru . Zakłada bardzo fajne tematy i zna się dobrze na wrestlingu . User miód , cud , orzeszki

f6dfb83c87.png

Straight Edge

Avatar : Avek jest ok. Jakoś jedynie kolor nie pasuje.

Sygna : Sygna też jest ok.

Nick : Jakoś zapamiętać nie mogę.

User : Widać że bawi się w grafika i nieżle mu to wychodzi. Oprócz tego nie spamuje i nie mam żadnych wątów co do niego.

• Styl:  Jasny

Midey

Av: Mnie tam się nie podoba... Babka za bardzo wtopiona... i kolorki a właściwie ich brak na minus.

Sig: Podobnie jak wyżej ale tutaj dochodzą kolory i bardzo fajna rameczka. tym razem na plus.

Nick: Midey... Kurde... jak to powstało? ;p oryginalnie... nie ma się do czego przyczepić...

User: Z tego co dobrze mi się wydaje to grzebie coś w gierach. Ogólnie nie wydaje mi się aby spamował ale nie widziałem też żeby jakieś super mądre rzeczy pisał...

Ranga: Jak na razie tylko Activ...

Proszę... niech nie oceniają mnie te wszystkie TNSy i Hardzi... Jeśli już to oceń mnie ktoś porządny ;p

To myślę że ja sie nadam.

avek- czyżby to był Bob Marley? Fajnie nawet. Nie ma się do czego przyczepić.

Sygna - no i to jest dzieło sztuki. Sig zasługuje na nobla, czy kto tam wie co... Jedna z lepszych na forum.

User- jestem nowy więc nie znam zbyt dobrze ludzi. Nic tu nie będe pisał, bo mogło by coś wyjść. :thumb:

Ranga- o co chodzi z tą agatą? masz rozdwojenie jaźni czy co? nie wiem śmieszne to :D

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

pietreqNH

Avek - Cm Punk... Wykonany nieźle, nie powiem. Aczkolwiek dużą wadą jest to że Punka nie znoszę... Tak więc od strony czysto technicznej jest dobrze, ale jeśli chodzi o całokształt to już gorzej... :P

Syg - Bardzo dobrze zrobiony Randy... Widać że autor sygny się trochę nad nią napocił... Chociaż jakoś dziwnie odbieram te czarne paski u dołu i góry sygny... Coś nowego na forum... Ogólnie najs... :)

Nick - Cóż za zagadkowy nick... Zupełnie nie mam pojęcia od czego wzięło się to Pietreq... Bo z rozszyfrowaniem skrótu NH problemu nie było, każdy głupi wie że po dodaniu trójki wychodzi wzór chemiczny amoniaku :D

User - W miarę nowy, jednak już w miarę obyty... Pisze jakieś sprawozdania z MakMaholandii... Nawet ostatnio mnie na NK wyśledził i siła wciągnął do znajomych... Na forum dostał jakiś sraczkowaty kolor i kto wie może kiedyś zmieni barwy na bardziej szlachetne ;)

Ranga - Taki zwykły szary parobek :P

DonCarlos

Avek: IMO jeden z najlepszych na forum. Jeden obrazek, a tak świetnie oddaje postać Kennedy'ego. Jeśli się nie mylę, praca Dextera... świetna robota. Trzym go, nie dziel się i nie zmieniaj. :)

Sygna: Ciężko powiedzieć... Świetnie wykonane, ale to zdjęcie Layli jakoś mi się nie podoba. Nie wiem czemu, ale nie ma tego czegoś... dziwny wyraz twarzy, trochę głupie ubranko i za bardzo wypięła tyłeczek. :P Poza tym tło (nie wiem, jak to się wszystko zwie, nie znam się) bardzo dobre. Serducho i króliczek Playboya - pierwsza klasa. Czcionka też dobra, ale trochę niepotrzebnie Stinger wdupczył aż tak duży podpis i na środku, jeśli to była sygna na zamówienie.

Nick: Coś mi się zdaje, że Don od Ojca Chrzestnego, więc respekt, man. The Godfather to mój ulubiony film, szczególnie pierwsza część (ostatnia trochę zasysała), tak więc, gdy spojrzę na Twój nick, od razu na twarzy pojawia się uśmiech. :) Carlos... a to od imienia, Karolku :P Anyway, lajcik, o.

User: Wyrobiona marka, udziela się w dyskusjach, czy to WWE czy TiEnEj. Obecny WSF Champion, świetnie pisze na backu, fan WCW, w temacie od 12 lat... No i oczywiście niezły moderator. Same pochwały, nic na Ciebie, chłopie, nie znajdę.

Ranga: Dobry, zły i brzydki... czy brzydki nie mnie oceniać, ale w wielu sensach te 2 pierwsze to prawda :P

Av: Bardzo mi się podoba... Wysoko podkręcony kontrast co na daje "żywego" wyglądu. Nadal nie wiem jak Gabcio to robi chociaż coś tam mi próbował tłumaczyć ;) Co do Storma... Oczywiście na +. Jest świetnym jak dla mnie heelem. Ogólnie masz jednego plusika ^^

Podpis: Słitaśnie wykonany Morrison. Bardzo żywe kolory. Poza tym bardzo podoba mi się napis ;) Ogólnie kozacko. A i że to Morrison to też na plus. Co my tu mamy w ubkach... Iron Maiden! Szacun ;) No i Black Sabbath czyli jeden z moich ulubionych zespołów :) Baardzo na plus!

Nick: Od imienia... prosto... ot taki Danielsson. Kojarzy mi się z jakimś szwedzkim nazwiskiem ;)

User: Tutaj dużo by pisać. Patrząc co robi na forum nie ma się do czego przeczepić. Jesteś pomocnikiem od czegoś tam ;p Raporty chyba... Przyszedłeś tu chyba z WF. btw. nienawidziłem Twojego ostatniego avka... Był paskudny i straszny. Do tej pory jak piszesz do mnie na gie gie przed oczami mam ten straszny obraz ;) Właśnie... od jakiegoś czasu zacząłem z Danielssonem gadać na gg i planujemy... a zresztą sami się dowiecie... Jutro premiera ;) Więc się Danielku nie denerwuj że nie wstawiam ;p Ogółem nic do zarzucenia... no może tylko to że masz straszny sraczkowaty kolor :)

Ranga: Pomocnik... Jak to dumnie brzmi ;) Nie daj się wcisnąć w srake i walcz o moda! ;)

Agata

Avatar: Nie znoszę reggae... jednak przed Bobem Marley'em czuje się jakiś szacunek... IMO ojciec tego gatunku muzyki i kultury rasta...

Sig: Wszyscy się tak nim podniecają... ale nie do przesady? Gabislaw to moim zdaniem najlepszy grafik na forum... jednak ten sig jest... na +4 ( w skali do 6). Przede wszystkim razi słabo widziana czcionka... Tło jest strasznie puste! Mogłeś się więcej postarać Gabi.. Ale dobrze wygląda w podpisie.

Nick: Hollywood Hogan i Yuji Nagata... Widać, że lubisz Old-School no i Japonię... Niestety to nie moje klimaty :) Ogólnie wbij 500 postów i zmień na Hogata, Agata czy jakoś tam.

Ranga: Agata, taka skromna, niepokorna dziewczyna... nic więcej. W sumie kojarzy się i łatwe do zapamiętania.

User: My się znamy już ohohoh :t_up: Pamiętam jak grał u mnie w fedzie... gadaliśmy dużo o wrestlingu. Był potem jednym, który zachęcił mnie do przejścia na BGZ. Mamy historię, dużo by to opowiadać. Ogólnie zasłużony gracz :t_up:

jrthqr.jpg

>CC<

Av: Jakoś nie przepadam za potrójnym H ale avek daje rade . Ładnie dobrana kolorystyka i niezła czcionka . Ogólnie bardzo ładnie

Sygna : No sygna jest zarąbista , czapki z głów . Bardzo ładny kolor i tło . Fajny napis tylko że trochę nie wyraźny ale lepszy taki niż niewtopiony . Ramka też fajna ale dla mnie trochę ta sygna troszkę przyduża ale chyba musiała taka być ponieważ nie miała by już takiego efektu

Nick : Nick też fajny o wiele lepszy niż chris cage bo tak wygląda bardziej orginalnie . Ja też myślę o zmianie na SE ale zaraz będzie że się po tobie małpuje ;)

Ranga : Just activie user ... Widać że przemyślana ogólnie , fajnie wygląda i dobrze brzmi

User : Niedawno znowu była między nami sprzeczka ale teraz jest wszystko ok . Widać że jest miły i co najważniejsze umie przebaczać , trochę się czepia ale to szczegół :P .Jest bardzo dobrym grafikiem i userem na forum . Dużo mi pomaga jak stać się dobrym userem i grafikiem . W ogóle jeżeli się chce można z nim naprawdę spędzić kilka fajnych chwil na gadu-gadu .

f6dfb83c87.png

Avek - ogólnie ładne wykonanie, ale sam wygląd Christy na tej fotce mi się nie podoba. Wygląda trochę jak wampirzyca :8 :twisted: . Na tym zdjęciu jakoś nie widze jej ikry i piękna...

Sygna - tu już fajnie, czy to dlatego, że pomagał ci >CC< ? NIe wiadomo. Fajne te takie "kreski", smugi wokól Punka. Pasuje nawet kolorem do avatara. A jak dla mnie to połaczenie kolorów w avku i sygnie to podstawa.

Nick - "Prosta Linia" nie zmałpujesz jeśli zmienisz na SE, przecież wszyscy tak do ciebie mówią tak samo jak do TNS'a. Zmałpował byś jeśli dałbyś >SE< lub np. /\SE/\.

Ranga - jakaś taka denna. :( NIe mogłeś nic lepszego wymyślić. Moge ci pomóc coś wymyślic. Dla TNS'a to ja wymyśliłem "Future of BGZ" więc, czekam?...

User - zajmuje się trochę grafiką, ja mało ludzi znam bo dopiero wchodzę przebojem na to forum więc poczekamy zobaczymy.

PietreqNH:

Avek: Ładnie zrobiony, pasuje nawet do sygny :)

Podpis: Niezła robota, fajnie się wtapia ten Ortonik w te napisay z tyłu :) Userbary: Metallica: lubię (Nothing else matter i Whiskey in the jar szczególnie), Xbox owner, fajnie :) no i linkin Park :) Faint i Numb rządzi :D

Nick: Troszkę śmieszny, ale przynajmniej łatwo se można skojarzyć z twoim imieniem :D

User: Pomocnik, szybko awansował, na forum krócej ode mnie, ale chyba nieco aktywniejszy :D Cóż, znajomy z nk no i dobry user :D

Whitedruid

Avatar: Ostatnio dość markuje Matt`owi, jednak mało go tu widać. Bardziej tu oko przyciąga tło, a postać Evana jest dość zamazana. Średnio ...

Sygna: Na pewno lepszy od poprzedniego, który ssał na maxa. Teraz też bosko nie jest, ale na pewno lepiej wygląda. Jacek sporo potrafi ... Lidl power!

Nick: Po stokroć do dupy. Może i kiedyś mi się tam jeszcze podobał, ale teraz zbytnio kojarzy mi sie z niesamowita grą zwaną Tibią.

Ranga: Activ ... no jak dwa razy w tygodniu sie zepnie, to potrafi w dyskusji sporo popisać :)

User: A tutaj ostatnio zaskoczenie, bo okazuje się że to dobry kolega z budy :) Na forum pisze z sensem i wydaje mi się że raczej skupia się na dyskusji :) Coś tam pisze i stara się pisać z sensem. Dalej, to zamierzam wykorzystać go do ściągnięcia za mnie Cyber Sunday (płytę dostaniesz w szkole :twisted: ). User na plus i wydaje mi się, że jeszcze wiele przednim.

A teraz może tak na marginesie napiszę to co kiedyś tu Hogata napisał. Jeśli masz zamiar w miejscu user napisać "Nie znam" to najlepiej sobie odpuść drogi czytelniku, bo nie o to tutaj chodzi.

Conman

Avek: Kiepsko... czcionka nie teges, ciemno, nic ciekawego nie ukazuje, tylko jakiś pan w masce... słabo ogólnie.

Sig: Też słabo... Jakiś dziwny pan, który mi się kojarz z... kimś sławnym, ale... Jakieś c4d trochę nie teges, jakiś sześcian też nie wiadomo skąd on tam... Wszystko jakieś takie dziwne... Słabo.

Nick: Fajno! Conman, łatwo się zapamiętuje. Niektórym się kojarzy z Conanem, albo z kimś tam jeszcze, ale mi nic z tych rzeczy. Conman, to Conman... dobry user i... aaa, to na dole V

User: Na prawdę wartościowy user. Ostatnio zakłada dużo nowych topiców we wszystkich działach dyskusji. Ludzie wypowiadają się różnie, bo im się nie chce, ale chłop się stara. Jego wypowiedzi stoją na wysokim poziomie, a i pożartować z nim można :t_up:

Ranga: =))=))=))=)) :8 Jak ty na to wpadłeś kolego? Od razu wskazuje na to, że jajcarz z ciebie :P

Taka sama prośba... nie znasz mnie, nie pisz... Oceniałeś mnie już dużo razy, nie pisz... Dziękuję :)

jrthqr.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Była mistrzyni Knockouts World, ODB, zaskakująco pojawiła się w tym tygodniowym odcinku TNA Impact. ODB wystąpiła w segmencie z Elegance Brand i obsadą reality show Mama June z kanału AMC, w którym błyszczy była gwiazda „Honey Boo Boo”, Mama June Shannon. Elegance Brand wycięła promo na Mama June i kazała jej stanąć w kolejce przy food trucku. ODB, która prowadzi food trucki ODB’s Meat & Greet, wyszła wtedy z tłumu, ciągnąc za sobą cooler. Segment zakończył się tym, że ODB i obsada Mama
    • Grok
      TNA Impact odbędzie się na żywo dzisiejszej nocy z Gateway Center Arena w Atlancie w stanie Georgia. Leon Slater, mistrz X-Division TNA, stanie do obrony pasa przed Nicem Nemeth. Knockouts World Championship będzie na szali dzisiejszej nocy, gdy nowa mistrzyni Arianna Grace po raz pierwszy broni tytułu przed pretendentką numer jeden, Jody Threat. Na karcie zapowiedziano też four-way tag team match, w którym zwycięzcy wywalczą miano pretendentów do TNA Tag Team titles: The System’s Brian My
    • Grok
      Big Bill i Bryan Keith mają nową nazwę tag teamu. W czwartkowym odcinku Ring of Honor na HonorClub duet wystąpił jako Paid in Full. Grafika promująca ich mecz, opublikowana wcześniej tego dnia, również przedstawiała Billa i Keitha pod tą nazwą. AEW złożyła wniosek o rejestrację znaku towarowego Paid in Full 23 lutego 2026 r. w celach wrestlingowych. Bill i Keith zaczęli występować razem w sierpniu 2024 r., kiedy byli związani z Chrisem Jericho jako członkowie The Learning Tree. Wyzwali o p
    • Grok
      ROH Women’s World Champion Athena wystąpi w akcji na następnym odcinku ROH on HonorClub. Zmierzy się z nowo podpisaną Maya World w meczu Proving Ground. Jeśli World zwycięży lub pojedynek zakończy się remisem z powodu limitu czasu, zdobędzie szansę na tytuł Athena. World wraz ze swoją partnerką Hyan i Deonna Purrazzo pokonała Athena, Billie Starkz i Diamante podczas tapingsów ROH x CMLL Global Wars 31 stycznia. W segmencie backstage na ostatnim odcinku Athena rzuciła wyzwanie World do mecz
    • Grok
      Steph De Lander wypowiedziała się na temat odejścia z TNA Wrestling w świeżym wywiadzie. W rozmowie z TMZ w czwartek De Lander zdradziła, że prezydent TNA Carlos Silva w poniedziałek poinformował ją, iż federacja nie zamierza już pozwalać jej na występy po operacji fuzji kręgosłupa w październiku 2024 roku. Podkreśliła jednak, że jej chirurg w pełni ją do nich dopuścił. De Lander zaznaczyła, że TNA podjęło decyzję bez przejrzenia jej historii medycznej czy konsultacji z chirurgiem.
  • Dodaj nową pozycję...