Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Hardy12,

Awatar: Hmm, gif i do tego z Marią, ładnie, ładnie.

Sygnatura: Może, ocenie tą ładniejszą, czyli z CM Punk'iem. Rendery ładnie dobrane i dobrze, fajna.

Nick: Jak wcześniej.

User: Idzie z postami jak burza, user miesiąca :D

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

Dexter

Avek: Nowy... podoba mi się, ale zmieniłbyś już styl. Dałbym ci jakieś 6.5, 7/10. Pokombinuj coś z ramkami, bo zawsze takie same :)

Sig: Już gdzieś pisałem, że ładna... tylko... ten napis Dexter troszkę ssie, ale czcionka bo kolor dobrze trafiony. Coraz bardziej się do niej przekonuje. 7/10. Tylko znajdź sobie jakiś nowy styl.

Nick: Na pewno nie jakiś oryginalny, że nikt w necie takiego nie używa, ale... dobry, dobry... Za to twoja ranga jakoś mnie rozwala =))

User: Coraz coraz lepiej, ostatnio coś lepiej. Kolego, musisz się postarać, żeby te ujemne punkty reputacji zniknęły i na ich miejsce pojawiły się dodatnie. Cieszy fakt, że regularnie odwiedza moje LMST.

jrthqr.jpg

>CC<

Avek: Ładnie , staranie zrobiony avatarek:). No i Kofi Kingston na nim:)

Sig : Znowu ładny sig i znowu Kofi :P

Nick: W sumie o nick mógłby sie bardziej postarać bo mozna pomyśleć ze wymyślony po pijaku :P:D

User : Nasz nowy moderator xD udziela sie na forum ,robi wszystko aby odswiezyc regularnie swój dział :)\

Na GG rozmawiałem jeden raz i to nie zbyt długo więc nie moge zbytnio dużo powiedzieć:)

sws.png

31576.png

• Styl:  Jasny

SilverWolf,

Avek: Moje wykonanie :P

Sygna: Patrz wyżej :)

Nick: Ładny, można by powiedzieć oryginalny :D

User: Spoko ziomek, dużo gadamy na gg, mądre posty pisze, jeden z przyjacieli na BGZ. :)

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Stinger,

Avek : Wykonanie , mimo iż ładne , czytse i przejrzyste , śmierdzi tutorialowym stajlem , czyli generalnie "Dla mnie nie ma stajla" , ale oczywiscie jest to dużo ładniejszy Avek niż 100x100 , czcionka z userbarów i gęba wrestler'a. No i od Irysowego Avatara każdy bedzie lepszy :P :8

Syg : A tuuuu jest przyjemnie , bez pierdzielenia , bruszy , Ce-cztery-de , z pomysłem , czysto elegancko i łądnie , aż przyjemnie spojrzec i za to 11/10 - ta sygna jest imo pieknem grafiki - wcale nie musisz naJ***ć na syge w ch***j , ch***j wie czego , żeby była ładna. :t_up:

Nick : A tu niestety nie pochwale , dodaj sobie jeszcze jakieś cyferki , np Sex-One-Night , Albo 3:16 czy tam 24/7 Lady Spit Stick , żeby komplet był , nick niestety Kategoria "Mamo jestem Wrestlerem" hehe :D Do wymiany :thumb:

User - A to wrecz przeciwnie , świeżo nam sie modzik upiekł , pracuje chłopak oztro , działa , widać go , jest już znaną postacią , wyrobił sie okropnie - widac przebywanie w towarzystwie takiej elity jak ja Ssijbla i Willem - kształtuje psychike hehe =)) Ale bardzo pozytywna postać , nie wszczyna sporów , przyjazny , dobrze macha Foto-Sklepem , całkiem na plus , tak dalej trzymoj chopie.

915802072594e34bce782c.jpg

IOOT_DZIKO

Avatar-Ładny rysunek Undertakera.Na pewno avatar rozpoznawalny i przyciągający oko.Ogólnie spoko ;)

Sygnatura-Łeee,część z Taker'em okej,część z tym hmm...brzydalem niespecjalnie-psuje wrażenie estetyczne.Ale generalnie ciekawy napis i ogólnie nietypowa dosyć sygnaturka,więc na plus.

Nick-Hmm...nie wiem co oznacza,ale jest rozpoznawalny.Dziwny,ciekawie brzmi,więc dobrze.

User-Nooo,jedna z podpór forum i najważniejszych osób w jego historii chyba. :) Na pewno jeden z userów,których zapamiętałem po pierwszych wizytach na forum.Pisze mądre,rozbudowane posty,więc bardzo dobrze.

e916f7e946.png

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Mast,

Avatar : Myslę , że warto tu napisać to samo co u Stingera , ale żeby sie nie replay-ować , napisze , że jest to ładny schludny i dobry jak na to miejsce avek - to w końcu forum o wrestlingu prawda ? ;)

Syga - Hah , widzę , że mamy Tu Zapoczątkowaną przez Avanger'a "Grubą Czarną" potem widze stocka , jesli sie nie myle jest pare brushy , napis efektowną czcionką i gradiencik jakowyś. Syga ładna , ja zawsze powtarzam akurat , że nawet jesli sygna nie jest wysokich lotów ale user ma ją długo - nabiera ona tej urzędowej mocy i jednoznacznie wskazuje i wiąze sie z user'em , a nie jak taki Willem , wsadzi jakąś paszcze w Avek i myśli kwa kwa że fajny jest :8

Nick : Mast , no z czym tu sie może kojarzyć , no z Masterem raczej , nie wiemy konkretnie w jakiej dziedzinie "Rządzisz" ale nie wątpliwie nick, jest krótki i treściwy także jest dobrze i nie trzeba psuć.

User : Ostatnio udowadnia mi cały czas że jednak Master z niego. Robi kawał dobrej roboty , odwala Newsy bardzo popularne już , ciekawe i nie przynudzające , do tego w dyskusji zauwazyłem u niego cholerny potencjał. Potrafi przysolić dobrym , długim , jakościowym postem a to ; dzięki temu , ma u mnie cholernego plusa , widze , że bedzie on podporą tego forum jesli już nią nie jest. Gratuluje chłopie i oby tak dalej.

915802072594e34bce782c.jpg

IOOT_DZIKO

Avatar: nie tak dobry jak mój :D nie no rysuneczek ładny, ale ten napis - Sara?

Sygnatura: Obowiązkowo Taker, z drugiej strony niezbyt urodziwa diva, ale nawet się ładnie uśmiechnęła. No i dobry tekst pośrodku.

Nick: Tylko jedna rzecz Dziko... czy coś takiego... :P co prawda nie z serii "mamo jestem wrestlerem", ale ja chyba wolałbym Cena1234DX :lol

User: Nawet w tym temacie pisze najlepsze posty. Prawdziwy dyskutant na forum. Szkoda, że nie interesuje się sportem (oprócz wrestl. oczywiście). Użytkownik bezcenny dla forum :)

johncena4iryszi7ll8.gif

Irys

Avatar: Ssie, nie podoba mi się. Nawet nie o to chodzi, że jest na nim kwadrat. Jakiś taki dziwny... ten napis taki... aff... zmień, co? :)

Sig: Af... w sumie dobry, ale... rendery coś nie wtopione. Podoba mi się za to napis. Dałbym za to 5/10. Jakaś taka, nieestetyczna.

Nick: Jak cukierek? Kwiatek? Fajny, fajny.

User: Oprócz swojego działu nigdzie więcej nie zagląda. Przydałoby się to zmienić :thinking: .

jrthqr.jpg

>CC<

Avatar : Spoko tylko troche sie wszystko razem zlewa xD

Sygna : Spoko fajne tło, poprostu ma to cos

Nick : Orginalny i krótki ;d

User : Niestety nie moge się w tej kwesti wypowiedzieć bo nie miałem z nim do czynienia...

Ulubiona federacja : WWE

Ulubiony Wrestler RAW : CM Punk

Ulubiony Wrestler SmackDown : Triple H

Ulubiony Wrestler ECW : Matt Hardy

/the Biggest polish #CM Punk# f@n !

big polish WWE f@@n !!

Reset

Avatar: Nie wiem , co o nim myślec , i jaki ma związek z nim .

Sygna: Troche stara, i chyba ją gdzieś widziałem.

Nick : jedyna rzecz która mi sie podoba , fajny , krótki kojarzy mi sie z starym czasopismem komputerowym RESET :).

User: ogólnie nie znam, ale na forum widze ze troszku nie ogarniety , nie zna regulaminu itd :)

sws.png

31576.png

SilverWolf

Avatar:Fajnie wyglądający napis LA, zwłaszcza literka L mi się podoba ;)

Sygna:Miasto aniołów, podoba mi się, klimatyczny taki.. :P

Nick:Srebrny wilk..Może być lepsze to niż Cena619 czy Willem :thumb:

User:Wrócił do nas po przerwie i widać że się stara, posty pisze sensowne, tematy również :t_up:

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Wronek,

Av: Taki sobie . Herb Interu mediolan . Taki troche jakby z wirówki wylazł . Bez rewelacji

Sygna : Sygnaturka już dużo lepsza . Ładne kolorki i zdjęcie też dość niezłe . Tylko troche te kwiatki nie pasują w tle ale tak to daje rade

Nick: Nick troche mi sie kojarzy nawet i nie troche z ptaszkiem o nazwie wrona :D . Nie przepadam za tym ptakiem ale liczy sie pomysł :t_up:

User : User bardzo aktywny . Zbytnio go nie znam ale wydaje sie spoko :t_up:

f6dfb83c87.png

Hardy12

Avek: baaardzo przyzwoity xD Maria , so sexy xD

Sygna : nie wie mz jakiej paki masz dwie ale ta z CM Punk'iem bardziej mi sie podba. Nawet bardzo:).

nick: coś w stylu cena619 xD

ale co sie bede czepiać ;P

User:aktywny , jest mozna powiedzieć wszedzie :P . Dobry spamer (joke) xD teraz wrócił na forum po nieobecnosci i juz widać jak nadrabia straty :P

sws.png

31576.png

SilverWolf,

Avek: Bardzo fajny napis LA,i nie mam pojęcia co więcej można o nim napisać

Sygnatura: Los Angeles czyli moje ulubione miasto w stanach, ma w sobie taki dziwny klimat, ale mi sygna do gustu nie przypadła

Nick: Fajny nawet bardzo, kojarzy mi się to z jakąś grą albo filmem, gdzie na głównego bohatera wołali srebrny wilk...

User: Wrócił po dłuuuugiej nieobecności i teraz nadrabia straty. Pisze dobre sensowne posty user na pewno na plus :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...