Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Mast

Avatar: Rozpoznawalny :) Fajne wykonanie, odbiegające od większości na forum.

Sygnatura: czyli dodatek do avka. Świetne wykonanie...Stone Cold :) fajna ramka.... czego chcieć więcej

Nick: Z niczym nie kojarzę.... no może z masłem.... :|

User: Ostatnio pisze się go na zielono :) Mądrze pisze i dużo. Udziela się sporo i daje fajne news packi. Rozkręca dyskusje i robi świetne sygny. Super User :P

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Conman, (i jeszcze jeden i jeszcze raz xD )

Av: Awatar nowa robótka chyba nawet dzisiejsza . Fajnie że jest czarnobiała i ładna czcionka tylko troche rozmazana .Ale ten gostek troche mi Ryja Mysterio przypomina i to minus . Ale tak to zajebista

Sygna : Sygna może być . Troche mi sie kształt nie podoba i przydała by sie tej sygnie ramka . Ale tutaj też fajna czcionka i dobre zdjęcie więc też spoko

Nick: Nick spox Conman fajnie brzmi ja jak nabije 1000 postów to se wezme Ampo King :D

User : Dosyć dużo pisze w dyskusjach . Robi fajne rzeczy np awatarki i sygny i też ma talent do rysowania . Lubie z nim pogadać na gg i wogóle wartościowy user i spoko kolega :)

f6dfb83c87.png

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Hardy12,

Avatar : nieźle wykonany , aczkolwiek za Jeffem nie przepadam.

Sygna : Postanowiłem nie oceniać sygnatur które nie są autorstwa użytkownika.

Nick : Taki do bólu standardowy :P

User : Spoko młody :) Zdarza się zamienić parę albo więcej słów na gg. Taka jakby nadzieja na przyszłość ;)

LK

Avek: Co z tego że gif :P Jest całkiem fajnie, aczkolwiek zbytnio przyciąga uwagę

Sygna: Fajna ramka, a po za tym nic więcej :P Ogólnie słabo a efekty w tym przypadku niepotrzebnie nachodzą na Ortona. Moja wygląda o wiele lepiej 8)

Nick: ERROR 404

User: Wielki omnibus, dobry admin no i mieszka w porządnej dzielnicy :roll: Wielki zły anihilator wie czego chce i uparcie dąży do celu. Dużo z nim nie pogadałem, jedynie kilka słów zamieniliśmy na ircu, jednak już na pierwszy rzut oka wydaje się być spoko gościem 8)

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Conman

Avatar : Hmm zamaskowany ktoś , nie wiem pewnie ktoś z indys.

Sygnatura : Świetna sygna z Randym Ortonem , nietypowa przez co niepowtarzalna.

Nick : Conan barbarzyńca naszego forum. A nie tam jest Conman , hmm....

User : Gość ma jakąś wiedzę o wrs. Może nie jakąś olbrzymią ale nie piszę bez sensu , jako Austin w WSF jest świetny , user porządny.

The_Icon

Avatar-Hym,bohater jakiegoś anime?Nie wiem,nie kojarzę,nie oglądam tego japońskiego wynalazku,więć nie ejstem w stanie ocenić :)

Sygnatura-Bardzo mi się podoba.Taka...hmmm..."pusta",ale przyciągająca oko i estetyczna.Świetny napis,ładna czcionka.

Nick-Nie za bardzo wiem co napisać.Charakterystyczny i rozpoznawalny.

User-Chciało mu się zająć WSF,co zapewne ciężką robotą jest,więc za to +20 do respektu,że tak się wyrażę.Poza tym daje ładne newspacki,jest aktywny,chyba jedna z bardziej rozpoznawalnych osób na forum.Jeden z kilku filarów BGZ,tak mi się wydaje.

e916f7e946.png

Mastek ;)

Avatar - pijący Stone Cold.. hm powiedzmy, że dobry wybór, a cały avatar schludnie wykonany ;)

Sygnatura - patrz wyżej ^

Nick - zdecydowanie na plus, pierwszy raz spotykam się z takim nickiem, więc jest ok.

User - świeża krew BGZ, ostatnim czasem dał się poznać jako aktywny dyskutant, prezentujący wysoki poziom swoich wypowiedzi ;) Ogólnie jak najbardziej na plus, szkoda że jest takim markiem TNA :lol

Kojot,

Av: Ah nie można sie jemu opszećta piękna Maryse :twisted: . Awatar wręcz zajebisty z tą laską :)

Sygna : Sygna też spoko . Steve austin pokazujący fucka :D . Fajna czcionka i dobre czarno-białe tło wręcz też spoko

Nick: Nick orginalny więc ujdzie . Troche mi sie kojarzy z filmem poranek kojota :)

User: Troche teraz cicho o nim na BGZ . Bardzo dużo (pisał) i bardzo mądrze. Dobry kolega i wogóle user na szóstke z plusem :t_up:

f6dfb83c87.png

Hardy12,

Avatar : Szczerze mówiąc - nie podoba mi się. Jakiś taki pusty, mało wyrazisty. Wykorzystany do tego avka obrazek z Jeffem też mi się nie podoba :P . Jedyne co jest wg. mnie ok to czcionka i pędzle po prawej stronie i na górze. Bardziej podobał mi się ten poprzedni :) .

Sygnatura : Z Cryme Tyme kiepawa, ale z Punkiem świetna. Sam jestem jego fanem, więc ogólnie na plus.

Nick : Mało oryginalny, ale daje 2 informacje o userze : wiek i ulubiony wrestler.

User : W porządku. Powoli się zaczyna chyba wyrabiać... wkurza mnie trochę spamem w oceń usera i tym, że jest markiem WWE :P . Oprócz tego bardzo mnie kiedyś zdenerwował jednym postem w gadulcu, ale mimo to myślę, że jest userem na plus - jest bardzo aktywny no i pisze coraz mądrzejsze posty. :t_up:

Gabisłas

Avek: Super :) Nic nie moge ci tutaj zarzucić. Świetna robota, dobra ramka, napis i postać :)

Sygna: Patrz wyżej

Nick: Oryginalny... że sie tak wyrażę. Pojęcia nie mam co oznacza... coś tam sławisz.... nie dla mnie te rebusy

User: Raz się z nim na ircu gadało :) Spoko koleś ( dość rozmowny), od czasu do czasu i na Lucha Libre spojrzy...pisze z sensem. Dobry grafik i się trzyma co jest najważniejsze. Więcej takich :t_up:

Conman

Avek: Hmmm... średni, chociaż czcionka bardzo mi się podoba. Pusty trochę.

Sig: Jedna z najlepszych na forum. Przynajmniej tak mi się wydaje. Ciekawe wykonanie, kolorystyka, no i z Randym.

Nick: Oryginalny. Nic z serii Under619 Mysterio etc. Łatwy do zapamiętanie etc. Wszystko jak trzeba.

User: Ostatnio w dyskusjach daje radę. Szykuje się jakiś modek czy coś :thinking: ? Coraz, coraz lepiej. Tematy zakładane przez niego są bardzo dobre i przygotowane. Nie sposób go nie zauważyć. :t_up:

jrthqr.jpg

• Reputacja:   1

>CC<

Avatar : hmm...jak z dziewczyn to tylko divy dają radę w avatarach , ale CC dawno już pokazał nam że lubi Anime.

Sygnatura : Fajnie dobrane kolory plus świetny wrestler czyli Chris Jericho.

Nick : Cóż świeżo po zmianie , jednak wolałem Christian Cage a teraz jeszcze te dwa dziubki >< pokazujące , o patrzcie na mnie!

User : Tutaj już przeciwnie od nick'a. User może nie jakoś stary stażem ale udzielający się i znany na forum. Dobrze świadczą o nim tematy i wypowiedzi które w dyskusjach pojawiają się jego autorstwa. W WSF świetnie sobie radzi jako Edge.

The_Icon,

Avatar - Wrestlemania 23 bodajże się klania, fajny plaskacz, ale jak na avatar to czy ja wiem...

Sygnatura - ciekawy styl, bardzo podoba mi się wkomponowanie napisu, szkoda że render Michaels'a taki trochę kiepski ;)

Nick - może być, ale po co to _ :arrow:

User - jak najbardziej na plus, sporo tych postów naspamował ostatnim czasem :P Pisze z reguły z sensem, no i tak trzymać.

Kojot,

Av: Cudowny, piękny i śliczny :D

Sygna: Hmm.. jakaś taka dziwna, nie umiem jej opisać, ale może być :P

Nick: Interesujący :lol

User: Spoko gość, pogada się z nim czasem na gg, pisze mądre posty, jeden z czołowych userów BGZ. :t_up:

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Stinger,

Av: Dość ciekawy avatar . Fajnie dopasowane kolory tła do kolorów zdjęcia . Czcionka też nie najgorsza tylko że tam troche ucięte jest R i wygląda to tak jakby tam pisało Stingep . Farba też mi sie podoba dodaje życia temu avatarowi tak samo jak te efekty

Sygna: No Sygna też nie najgorsza . Troche za dużo napaćkane jak dla mnie . Jakby troche było mniej tej rozlanej farby to by było fajnie a tak to taki nieporządek . Czcionka z napisem wrestlera też bardzo fajna . I ta flaga w tle też dobrze sie spisuje tak więc sygna na 5-

Nick : Nick wzięty z ksywki wrestlera Sting tylko dodana końcówka Er . Nie jest dość orginalny ale daje rade

User : Dużo sie udziela w dyskusjach . Jest bardzo utalentowanym grafikiem i pisze mądrze w postach . Duży fan TNA i bardzo potrzebny użytkownik na forum :t_up:

Ps: I mówią że ja spamuje w tym temacie ( patrz post Stingera nad moim)

f6dfb83c87.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW 54th Anniversary Event & New Japan Cup 2026 - Dzień 3 Data: 06.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Publiczność: 2.949 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #701 Data: 02.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Indianapolis, Indiana, USA Arena: Gainbridge Fieldhouse Publiczność: 9.499 Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown
    • Grok
      Noah Leatherland NJPW uczciło 54. rocznicę w Ota City General Gymnasium, serwując fanom walki z New Japan Cup i starcia o pasy dywizji juniorów. Nie zabrakło specjalnego występu Tatsumiego Fujinami. Fujinami teamed up z Shotą Umino, Aaronem Wolfem, Satoshim Kojimą i jego synem LEONĄ, by stawić czoła House of Torture. Powrót Smoka do ringu NJPW zakończył się gorzkim smakiem porażki, bo heelowa ekipa zatriumfowała nad ekipą legendy. Fujinami zdążył jednak rozłożyć kilku rywali. W ramach Ne
    • Grok
      Dave Meltzer omówił konfrontację w mediach społecznościowych między Jade Cargill a Rheą Ripley w piątkowym wydaniu Wrestling Observer Newsletter [Wrestling Observer Newsletter]. W trakcie tej wymiany zdań Ripley, Chelsea Green i Piper Niven ostro krytykowały Cargill, a Ripley szczególnie punktowała jej umiejętności w ringu. Raporty z ostatnich dni sugerują, że cała ta sytuacja była albo czystym workiem, shootem, workiem, który przerodził się w shoot, albo ich miksem. „Not having fun. Not fri
    • Grok
      Carmelo Hayes wystawi kolejny open challenge o United States Championship na dzisiejszym odcinku WWE SmackDown. Tydzień po obronie pasa przeciwko Zackowi Ryderowi, WWE ogłosiło, że Hayes ponownie obroni United States Championship w formule open challenge na dzisiejszym SmackDown. Hayes zmierzył się już z Johnny'm Gargano, Shinsuke Nakamurą, Leonem Slaterem, Ilją Dragunovem, Reyem Fenixem i Cardoną podczas swojego panowania, które zbliża się do 80 dni. Hayes zdobył U.S. title od Ilji Dragun
  • Dodaj nową pozycję...