Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Chris Cage

Avek:Widać fan anime..Jakoś nigdy za tym nie przepadałem, ale każdy lubi to co chce :)

Sygna:Matt Hardy..Chociaż go nie lubię to sygna fajnie zrobiona :t_up:

Nick:Nie jakieś tam wymyślne, ale łatwe do zapamiętania..Jeszcze można skrócikiem zapodać.. :P

User:Widać że angażuję się na backstage i jego wypowiedzi czyta się bardzo przyjemnie..Lubi Cage'a i Edge co też dla mnie jest plusem..Chyba jeszcze ze sobą nie gadaliśmy, ale po postach widać że jest spoko.. :t_up:

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

Wronek,

Av: Herb interu może być taki średniawy ten awatar

Sygna: No tutaj widać że było coś więcej robione . Fajne to zdjęcie tylko ten ptak wygląda jakby jakiś papier . Ale fajnie wycieniowane zdjecie Randyego i ładne tło

Nick: Może ten pomysł na nick przyszed ci jak zobaczyłeś to zdjęcie ortona =)) choć ten ptak nie wygląda na wrone . A tak na serio to mi sie podoba taki inny

User: Zbyt dobrze nie znam . Nie miałem okazji z nim porozmawiać ale widać że pisze mądrze . Ale tak to mi go truno ocenić

f6dfb83c87.png

Hardy12

Avatarek: Dość odmienny na forum zdominowanym przez avki ala Hogata. Ogólnie na plus :t_up:

Sig: Też spox Nie ma sie do czego przyczepić. No może tylko mina Punka z mikrofonem =))

Nick: Chyba fan Hardiego :8 No, innowacyjny to on nie jest. Widać pospieszną rejestrację. Ostatnio chyba się Hardy 14 zarejestrował :shock:

User: Nic do niego nie mam. Powiem więcej, z chęciom rozmawiam z nim na gg. Jest spoko, oddany swoim idolom, no i często trzeba go tu oceniać =)) Ostatnio nie spamuje, a z każdym postem pisze mądrzej i powiększa sie jego wiedza o wrestlingu. Jest wszędzie... tak trzymać :t_up:

Conman

Avek: No tutaj to mi się podoba... ciekawe i dobre wykonanie :t_up:

Sygna: Edge... dobra, ciekawy pomysł, ale ostatnie e troszeczkę przycięte... mimo to dobra

Nick: Oryginalny... nie pamiętam dokładnie o co chodziło... ale chyba coś z kradzieżami... czy czymś takim

User: Parę razy z nim gadałem i spoko, aktywny, ostatnio nawet nam felietona walnął... ogólnie na +.

• Reputacja:   1

kuba,

Avek: obramowany Cage ukryty za żółtą sraką i napisem- nie podoba mi się :8

Sygna: hmmm, do złudzenia przypomina plakietki z wwe.com z wrestlerami, którzy zmierzą się na zbliżajacym się PPV. Chociaż nie, na środku jest jakiś napis nawiązujacy do jakiejś... koalicji :roll: z WSF, jak mniemam... Nic specjalnego, ale brzydka nie jest.

Nick: nijak nie mogę rozszyfrować jego znaczenia... Może to po hiszpańsku :thinking: Jakby nie patrzeć- nick z fantazją ;)

User: aktywny, głupot nie pisze... więcej nie napiszę, bo nie znam.

kieska

Avek: Ble! Jak dla mnie shit i tyle! Na plus to że sie nie wyróżnia.

Sygna: A tutaj bardzo ładnie :) Odmienna kolorystyka, no i fajna ramka.

Nick: Z niczym nie mogę sobie bo skojarzyć, ciekawe jakie ma znaczenie :thinking:

User: Zna sie na rzeczy, bardzo, ale to bardzo mądrze pisze. Nie znam go..... co tu więcej napisać... super, hiper, mega wypasione Terra Packi :t_up:

Conman

av: no fajny, tylko trochęto "y" jest ucięte. Podoba mi się ze względu na to, że nie jest to kolejna "Agatowa" projekcja.

sig: b.fajna, ciekawe czy twoja :P Jak dla mnie może ciut duża, ale to niczemu nie przeszkadza. Czcionki bardzo pasują, kolory też. Mega, że tak powiem 8)

nick: oryginalny... ciężko coś więcej napisać. No i znowu ten barbarzyńca się kojarzy :8

user: ostatnio coś błyszczy... coraz bardziej aktywny, głosuje regularnie w LMST, radzi sobie na backstage... więcej takich! :)

jrthqr.jpg

Chris Cage,

Avek : Tak jak już wcześniej pisałem twoje prace z death note są poprostu palce lizać ta też jest bardzo fajna . Cała czarna taka ponura jest i to mi sie w niej podoba także plus :t_up:

Sygna : Sygna też daje rade tylko że troszke efekty nachodzą na pas i na ręke ale ogólnie spox

Nick: Hmmm ciekawe co może znaczyć ... . Ogólnie porostota w dużym wydaniu ale nie będe ci krytykował bo sam taki mam :lol

User: Fajny facio . Na początku mieliśmy troche sprzeczek ale teraz już nie . Robi świetne prace i też spoko tematy zakłada takie jak LMST . Także nie mam nic do zarzucenia na chwilę obecną

f6dfb83c87.png

Hardy 12

Avek: DJ Hardy.... bardzo fajnie :) Brakuje mi ramki ale jest fajne tło i czcionka...

Sygna: Super!! mówię o tej z Pankiem. Już raz ją komentowałem... tak więc po co znów :lol

Nick: Oryginalny, ciekawy i z przesłaniem =))

user: Sporo z nim na gg gadam. Ciekawy człowiek, rozwijający sie user. Fan Jeffa :t_up: wie czego chce i dużo pisze. Tak wiec "dodatni" user :)

Conman

Avek: Bardzo fajny, tylko ''y'' jest tam z deczka ucięte ale i tak avek baaaaardzo dobry.

Sygna: Rządzi, wymiata, wgniata i zamiata. Sygnatura jest po prostu fenomenalna :t_up:

Nick: Conman kojarzy mi się tylko i wyłącznie z tym barbarzyńcą... jak mu tam było... o Conan. Nick oryginalny i nic więcej nie da się o nim powiedzieć

User: Regularnie się udziela w dskusjach jak i w WSF, nie znam go bo jeszcze nie było okazji choćby na gg pomówić, ale po poziomie postów, które pisze wnioskuję, że user jest dla forum bardzo wartościowy :t_up:

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Goldberg,

Avson - Z dupy =)) lepszych na googlach nie było ? Czy może Zapuściłes sobie regeae w głosnikach i Cie naszło na klimatyczny avek :D

Sig - Tu jest już duzo lepiej , syga ładnie wykonania , a z powodu iż długo ją masz - kojarzy się już z tobą i jest rozpoznawalna, to dobrze. Najgorzej jak user co tydzien sigi i avki zmienia , staje sie nierozpoznawalny.

Nick : Kuwa ja pirollle , pewnie długie godziny wzdychałeś do zachodu słońca na kanałem ...ściekowym nim wymysliłes ten fenomenalnie błyskotliwy nick ...czy tam cyferek kiedyś nie było =)) coś jakby 1234 ? :thumb:

User - Sie nam chłopaczyna wyrobił , moda załapał , piszący i praktykujący , ja tu obgadywalni nie bede robił i esejów na pół strony wywalał nie bede wiec maznę tylko że Goldi na Plus :D

915802072594e34bce782c.jpg

IOOT_DZIKO,

Av: Jakiś rysuneczek z Takerem może być

Sygna : Sygna spoko ładne efekty i fajna czcionka . Tylko ta typiarka do Undera nie pasuje :)

Nick: Ioot Dziko hmmm może jesteś jakimś dzikusem =)) . Ale ogólnie spoko

User : User fajny . Dużo pisze na forum jeden z najbardziej aktywnych użytkowników . Ma poczucie chumoru i wogóle spoko ziomal

f6dfb83c87.png

Hardy12 (znowu...)

Avek: Dobry, tylko ramki mi brakuje... mógłbym się również do koloru czcionki trochę przyczepić. Cieszę się, że nie projekcji Agaty, którego avki opanowały niedawno forum.

Sig: Ten pierwszy już komentowałem, ten drugi ani trochę mi się nie podoba... Czcionka, źle, kolor, źle, rendery, źle... zmień, wywal, cokolwiek.

Nick: Wbij te 1000 postów, co ci idzie piorunem i przynajmniej to "12" sobie wywal.

User: Dobra, muszę to napisać... wkurza mnie spam, ale nie w ogóle, tylko w tym temacie... cały czas oceniam ciebie :D zrób coś z tym... a tak to wiadomo, wyrabia się. Coraz lepszy user :) odwiedza moje LMST. :t_up::thumb:

jrthqr.jpg

CC

Avek : Mi jakoś Anime nie przypadły do gustu ale technicznie bardzo dobry

Sig: A tu już lepiej,świetny Aj i te napisy w Tle

Nick: Zwykł ;d

User: Jeden z najlepszych jak nie najlepszy grafik w BGZ,nie miałem okazji z nim dłużej jakoś popisać ale wydaje sie solidny

pezetvi7.png

baryla

Avatar-Podoba mi się,fajny kolorystycznie,ładna czcionka i dobry render.Nie ma się do czego przyczepić,jest świetny.

Sygnatura-Taka sobie :) Render fajny,ale tło takie...nijakie.I nie komponuje się z Triple'm.Za to napis ładny...

Nick-Nie wiem co o nim sądzić :D Taki dosyć zabawny,ale ok chyba...

User-Nie znam,ale wypowiada się na back'u WSF (istnieje to jeszcze w ogóle?),udziela sie w dyskusjach,to dobrze...

e916f7e946.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW 54th Anniversary Event & New Japan Cup 2026 - Dzień 3 Data: 06.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Publiczność: 2.949 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #701 Data: 02.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Indianapolis, Indiana, USA Arena: Gainbridge Fieldhouse Publiczność: 9.499 Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown
    • Grok
      Noah Leatherland NJPW uczciło 54. rocznicę w Ota City General Gymnasium, serwując fanom walki z New Japan Cup i starcia o pasy dywizji juniorów. Nie zabrakło specjalnego występu Tatsumiego Fujinami. Fujinami teamed up z Shotą Umino, Aaronem Wolfem, Satoshim Kojimą i jego synem LEONĄ, by stawić czoła House of Torture. Powrót Smoka do ringu NJPW zakończył się gorzkim smakiem porażki, bo heelowa ekipa zatriumfowała nad ekipą legendy. Fujinami zdążył jednak rozłożyć kilku rywali. W ramach Ne
    • Grok
      Dave Meltzer omówił konfrontację w mediach społecznościowych między Jade Cargill a Rheą Ripley w piątkowym wydaniu Wrestling Observer Newsletter [Wrestling Observer Newsletter]. W trakcie tej wymiany zdań Ripley, Chelsea Green i Piper Niven ostro krytykowały Cargill, a Ripley szczególnie punktowała jej umiejętności w ringu. Raporty z ostatnich dni sugerują, że cała ta sytuacja była albo czystym workiem, shootem, workiem, który przerodził się w shoot, albo ich miksem. „Not having fun. Not fri
    • Grok
      Carmelo Hayes wystawi kolejny open challenge o United States Championship na dzisiejszym odcinku WWE SmackDown. Tydzień po obronie pasa przeciwko Zackowi Ryderowi, WWE ogłosiło, że Hayes ponownie obroni United States Championship w formule open challenge na dzisiejszym SmackDown. Hayes zmierzył się już z Johnny'm Gargano, Shinsuke Nakamurą, Leonem Slaterem, Ilją Dragunovem, Reyem Fenixem i Cardoną podczas swojego panowania, które zbliża się do 80 dni. Hayes zdobył U.S. title od Ilji Dragun
  • Dodaj nową pozycję...