Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Carnor

Avek: Spoko, ale zbyt prosty i dość objechany...

Sygna: Świetna praca z Danielsem, fajne efekt, ogólnie na plus :t_up:

Nick: Nie mam pojęcia co oznacza :thinking: typowy, internetowy nick z przesłanie...

User: Nie znam, przybłąkał się z UW. Fan MMA, w dodatku z tego co widzę to inteligentna osoba, czyli śmiało twierdzę dobry user.

PS. Koniec spamowania w tym temacie! W tym miesiącu już nic tu nie pisze :lol

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Conman

Avatar: zajebisty, bardzo mi się podoba jego wykonanie

Sygnatura: też super ale avek bardziej mi się podoba

Nick: kojarzy mi się z Konanem Barbarzyńcą :D

User: po przeczytaniu jego kilku postów, zdążyłem zauważyć że zna się na rzeczy i nie jest typem spamerka ;)

silvaes0.png

Zgrywus,

Awatar: Fajny prosty, może być.

Sygnatura: Nie, wyświetla mi się.

Nick: Fajny, mam nadzieje że nie będzie się zgrywał na forum. :D

User: Nie wiem bo nowy użytkownik, nie znam gościa i nic o nim nie mogę powiedzieć. :D

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Dexter

Awatar: Może być, nawet mi się podoba.

Sygnatura: Podobna do awatara, lecz w mojej opinii gorsza :P

Nick: W porządku. Chociaż się wyróżnia :)

User: Nowa siła. 3 generacja userów ;) Rozkręca się powoli.

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   2

pablo modjo

Avatar: szczerze mówiąc gówniany, przypomina troche tego padalca co pawelżak ma go od zawsze =))

Sygna: cieńka, brakuje Never Die Player, przypomina 3 ruchowe prace Norbasa w photoshopie :P

Nick: długo sie pisze czyli nienajlepszy, P-m byłoby bardziej wskazane

User: 1 generacja userów, jeden z niewielu z tej generacji któremu jeszcze sie to forum nie nudzi, szczęściarz jakich mało, pomimo braku jakiejkolwiek wiedzy bije wszystkich (nawet mnie =)) ) we wszystkich typerach, ogólnie czasem mam ochote pojechać do tej Zielonej Górny sprzedać mu kokosa a czasem lubie jak szybko i z gracją ucisza niektóre marabuty =))

• Reputacja:   6

W ramach rewanżu. :thumb:

Willem

Avatar: Jaki user taki awatar :P

Sygna: Patrz wyżej. Można pomyśleć, że to Twoje zdjęcie z albumu rodzinnego. Gdyby nie ten napis obok :lol

Nick: Szczerze to do dziś nie wiem skąd go wytrzasnąłeś. Takie imię dla usera :D

User: Jego największe zabawa od paru lat to opierdalanie się na forum :P Bez codziennej dawki ironii i krytki chyba by nie przeżył :P Przegrywa ze mną ZAWSZE i WSZYSTKO od typerów przez quizy po jakieś inne duperele :P

Sądze, że żal mu dupę ściska z tego powodu i ma do tego kilka urazów :shock: Duże poczucie humoru :twisted:

16476371734edf391100c30.jpg

pablo modjo

Avatar : jakiś troche tajemniczy troche ten gościu wygląda jak Dead Man ogólnie spoko podoba mi sie :t_up:

Syg: Sygna normalka reklamująca nasze forum także nie mam co oceniać ale troche mało urozmaicona

Nick : Pablo to twoje imie przynajmiej tak masz w karcie a może Modjo to twoje nazwisko ? :thinking: Ogólnie może być

User: Admin tego forum prawa ręka norbasa . Bardzo fajny admin miły i można z nim pogadać więc jest wporzo :t_up:

f6dfb83c87.png

Hardy12

Avatar:Nigdy za Jeffem nie przepadałem, ale avek może być..

Sygna:Daje radę, chociaż za Punkiem również nie przepadam..

Nick:Łatwy do zapamiętania i to jest najważniejsze..

User:Widać że się stara i w przyszłości może to on będzie podporą tego forum..

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Reputacja:   2

Wronak14 lat 16

Avatar: jakiś taki typu LK, fajny ale już ile czasu można oglądać jak nie u jednego to u drugiego :P

Sygna: lepsza z Ortonem, ten Łajno plus Cycu plus Orton z lekka ssie

Nick: bez 14 jest w sam raz, kojarzy się z Willem albo Weeman a to dobre skojarzenie, jeden najładnijeszy drugi najmądrzejszy, ciekawe w którego wda sie trzeci na W =))

User: sam nie wiem jak to sie stało że o nim coś napisałem bo w dyskusjach ze często go nie widuje ale jakoś stał się jedym z moich ulubionych cyców forumowych których czasem trzeba troche podenerwować, mimo młodego wieku ma cięty język (czy tam palce) i za to go lubie =)) Jeśli chodzi o poziom to tak narazie środek pomiędzy czołówką jak IOOT Cipol a najgorszymi odpadami z hałtury jak jeden taki na E :)

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Willem

Sygna: Taka 100% tutorial :lol

Nick: Od zawsze kojarzył mi się z holenderską zubożałą arystokracją :lol

User: Wkurza mnie, bez kitu. Dopieprza się bez powodu do wszystkich i czasem aż prosi się by wcisnąć taki wykrzyknik nad postem :lol Mało wie o wrestlingu, ma dziwnych ulubieńców i wstydzi się pokazać fotkę. Mimo wszystko trudno jakoś sobie bez niego wyobrazić BGZ :) Czasem uda mu się mnie rozbawić, czasem można rzeczowo podyskutować. Ogółem jeśli nieco ograniczy czasami robienie z siebie pajaca to już bedzie 100% pozytywnie :lol

LegendKiller

Avatar: Nie podoba mi się - bo nie podoba mi się Gail

Sygnatura: Nawet fajna, ale mistrzostwo też to nie jest

Nick: Oczywiście kojarzy mi się z Ortonem, ale akurat fajnie brzmiący - tylko nie myślcie że to wazelina ;)

User: Admin forum, znam go dobrze i wiem że ma dużą wiedzę na temat pro wrestlingu, poza tym jest fanem Arsenalu Londyn. Od jakiegoś interesuje się ROH'em. Zawsze pomoże w potrzebie, ogólnie porządny z niego gość!

silvaes0.png

Zgrywus

Avek: Mi się podoba... osobiście nie przepadam za Tede, ale... :8

Sig: Hmm... =))

Nick: Śmieszny... brzmi tak po polsku... łachowy... gdybym cię nie znam pomyślałbym, że sobie jaja robisz :thinking:

User: Bardzo dużo udziela się w działach MMA. Jednak coś słabo go widać w pro wrestlingu... no ale podsumowując na plus bo jest z tych nowych "normalnych", a teraz zaczyna ich brakować... 8)

jrthqr.jpg

Chris Cage,

Av : Awatar wręcz zarąbisty widać że masz wielki talent fajnie zdjęcia dopasowane i ładne tło

Sygna: Osobiście bardziej podobała mi sie ta z Death Note ale ta też daje rade tylko za dużo efektów na Chrisa nachodzi

Nick: Nick tudno mi ocenić średni ksywa zapaśnika ale ogólnie może być

User: Miałem z nim kilka konfliktów ale ogólnie jest spoko user , dobry grafik itp . Więc daje rade :t_up:

f6dfb83c87.png

Hardy 12:

Avatar: Super bardzo ładny ciekawie dopasowane kolory, fajne tło i Jeff :D

Sygna: Bardzo fajna, ale Cm Punk trochę zamazany w niektórych miejscach

Nick: Nie oryginalny!

User: Hmmmm troszkę konfliktowy na pewno nie można zaliczyć tego na plus że masz ostrzeżenie, ale wydajesz mi się wporzo :)

buldger domino

Nick : bardzo oryginalny

Sygna : podoba mi sie wszystko oprócz napisu

User : nie mialem okazji sie przekonać jaki jest

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW 54th Anniversary Event & New Japan Cup 2026 - Dzień 3 Data: 06.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Publiczność: 2.949 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #701 Data: 02.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Indianapolis, Indiana, USA Arena: Gainbridge Fieldhouse Publiczność: 9.499 Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown
    • Grok
      Noah Leatherland NJPW uczciło 54. rocznicę w Ota City General Gymnasium, serwując fanom walki z New Japan Cup i starcia o pasy dywizji juniorów. Nie zabrakło specjalnego występu Tatsumiego Fujinami. Fujinami teamed up z Shotą Umino, Aaronem Wolfem, Satoshim Kojimą i jego synem LEONĄ, by stawić czoła House of Torture. Powrót Smoka do ringu NJPW zakończył się gorzkim smakiem porażki, bo heelowa ekipa zatriumfowała nad ekipą legendy. Fujinami zdążył jednak rozłożyć kilku rywali. W ramach Ne
    • Grok
      Dave Meltzer omówił konfrontację w mediach społecznościowych między Jade Cargill a Rheą Ripley w piątkowym wydaniu Wrestling Observer Newsletter [Wrestling Observer Newsletter]. W trakcie tej wymiany zdań Ripley, Chelsea Green i Piper Niven ostro krytykowały Cargill, a Ripley szczególnie punktowała jej umiejętności w ringu. Raporty z ostatnich dni sugerują, że cała ta sytuacja była albo czystym workiem, shootem, workiem, który przerodził się w shoot, albo ich miksem. „Not having fun. Not fri
    • Grok
      Carmelo Hayes wystawi kolejny open challenge o United States Championship na dzisiejszym odcinku WWE SmackDown. Tydzień po obronie pasa przeciwko Zackowi Ryderowi, WWE ogłosiło, że Hayes ponownie obroni United States Championship w formule open challenge na dzisiejszym SmackDown. Hayes zmierzył się już z Johnny'm Gargano, Shinsuke Nakamurą, Leonem Slaterem, Ilją Dragunovem, Reyem Fenixem i Cardoną podczas swojego panowania, które zbliża się do 80 dni. Hayes zdobył U.S. title od Ilji Dragun
  • Dodaj nową pozycję...