Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Don Lampion

Avatar - niby nie brzydki ale jakiś taki kobiecy, zdradzający pewne oznaki homo..... :P

Sygna - by Stinger czyli jak zwykle dobra

Nick - ludzie z plebsu lubią korzystac z takich arystokratycznych nicków dowartościowuje ich to czasem =))

User - niby teraz główna nadzieja forum ale dla mnie zawsze będzie modem w power 25, średniej jakości cipolem i ogólnie taki szary jest chłopak :)

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   8
  • Urządzenie:  Windows

Wyllem

Avatar - Niedawno dowiedziałem się, że nad "Your Fired" jest napis TNA :D Ale to przez mój wiekowy monitor. Avek jest tak słaby, że aż fajny. Mały, z nędznym napisem, pełny oldschool :) Hmmm...

Sygna - Jeszcze do niedawna nie miał nic. Ta, co teraz ma jest nawet fajna, choć lepsza 100 razy była ta z "Wracaj skąd przyszedłeś" Do dziś mi się śni. No i jeszcze wyczesany w czaka ubek.

Nick - Hahaha, Megacipolowaty. Tak w ogóle to powinien zmienić, bo ten mi się bardzo słabo kojarzy :P I ten kolorek... Aż mi żal Willa, taki niebieski, nagi. W czerwieni był bardziej seksi.

User - Nie będą na niego krzyczał ze względu na to, że to olbrzymi fan Undertakera, choć się z tym kryje. Willu, wszyscy dobrze wiemy, że po kryjomu, gdy nikt nie widzi, oglądasz walki Takera, na koszulce masz jego podobiznę, a przed snem zmywasz makijaż. Nieraz rzuca jakimiś dziwnymi tekstami w sb, że coś kaszak bardziej udany kuzyn, że kaszak to, że tamto, że ssijbla ssisz. Nieraz wkurza, ale zawsze w takich momentach biorę ze dwie łyżeczki nervosolu i już jestem spokojniejszy. I jeszcze na koniec powiem, że jest cipol :applause:

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Sejblusz

Avatar - szit, szit i jeszcze raz szit. Pierwszy szit - jest na nim Undertaker, drugi - rozmiar obrazka, trzeci - mina Takera :lol

Sygna - biedy user, taki plebs bez sygny =)) nie stać go, cóż nie chce się wyróżniać obrazkami.

User - active user, ale za to wyróżniający się. Ma chłopek talent do pisania i nawet fajne poczucie humoru. Taka gorsza wersja hellnera :D Ogólnie jeden z moich ulubionych użytkowników obecnie :D

Swoją drogą miała być jakaś zajawka na 200 posta i co? LIPA.

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

pablo modjo

Avatar - The Chimp is here... wyraźnie widać że jest fanem Ceny, tylko jakoś nie chce się do tego przyznać ;)

Sygna - Hej z wierzchu Beemwica a w środku Kubica :roll: Co tu dużo mówić zajebista :t_up:

Nick - Pablo Miodzio... lepsze to niż SamoaJoe99 :lol

User- Co tu dużo gadać - admin, prawa ręką Norbasa(swoją drogą do czego najczęściej wykorzystywana jest prawa ręka :thinking: ) Na pewno jeden z najlepszych userów ever :)

• Reputacja:   0

Karton Network

Avatar - taki w słiiitaśnym stylu, troche zachodzi pod homo ale może być :P

Sygna - Velvetka...Wiesz co dobre :thumb:

Nick - Don Carlos prawie jak szlachta :D...I tak lepiej brzmi Don Karton :)

User - Główna nadzieja forum, zastępca starych wyjadaczy.Spoko User :t_up:

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Sronek ekhm Wronek

Avatar : Rysunkowy Orton z ptaszkiem w rękach ( a fuuuuj) fajne wykonanie :)

Sygna : Oj biedaczek albo zero pomysłu albo podkreśla swoją przynależność do TNA team i tak źle i tak niedobrze.

Nick : Hmm, raczej nic z wrestlingiem a raczej ptakami , Sroka nie ma co.

User : Fan TNA z avatarem z WWE coś tu jest nie tak :P. Gośc jest ogólnie w porządku jak widzę posty na BGZ , choć na gg nie gadamy zbytnio.

The_Icon.

Avatar: Hogata nawet nieźle go odwalił, bardzo mi się podoba.

Sig: Tak jak wyżej, imo coś w niej brakuje... avek lepszy.

Nick: 100% pasuje. Ten nick jest taki trochę "selfish" jak to się mówi, ale cóż zrobić :D

User: Bardzo wartościowy. Fan ery attitude, duży fan Rocka. Osobiście nie lubię ludzi, którzy żyją przeszłością, ale kto wie :thinking: Coraz lepiej sobie radzi z fedem. Nie zbywa uwag innych i słucha. Bardzo, bardzo fajny facet, z którym można pogadać o wszystkim (bez skojarzeń) :8

jrthqr.jpg

• Reputacja:   991
  • Styl:  Ciemny

Chris Cage,

Avatar: Może być, kiedyś lubiłem mange & anime.

Sygnatura: W porządku, kolorystyka dobrze dobrana do pasa i profilu Matt'a.

Nick: Kojarzy się z "Instant Classic", ale lepszy niż jakieś Soulstormery :P

User: Nie dawno zaczął się porządnie udzielać, ogółem pozytyw. Szkoda, że on jak i inni z "nowego pokolenia" nie wpadają na kanał irc, aby się lepiej poznać.

IIL,

Avatar: Jeden z najlepszych na tym forum . Ładnie wygłąda bo jest czarno biały w tle no i Aj Styles w środku 8)

Syg:Nie podoba mi sie zielone tło i efekty . Fajny jest napis ale też ręce mi sie nie podobają . Jakiś kolor dziwny jedej ręki no i efekty na nią wchodzą także mi sie nie podoba

nick: Do nicka nie mam sie co czepiać chociaż nie wiem co znaczy może Kill ? 8)

User: Pisze mądre posty pomaga userom co widać po ilości postów . No jakby nie on forum by nie było takie fajowskie xD

f6dfb83c87.png

Hardy12

Avatar: Hmm, gif, troche się przejadły ale może być

Sygna: Fajna, tylko troche za wysoka jak dla mnie

Nick: 0 innowacji

User: Może i spamer, ale osobiście, nie czepiam się go, z czasem się wyrobi.

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Dexter

Avek : Jak już w galerii pisałem, dobra robota :t_up:

Sygna : Z prawej strony trochę za jasna i mi sie nie podoba czcionka, ale ogólnie wyszła fajnie :t_up:

Nick : Są dwie wersje historii tego nicka. Poczekam na trzecią i wtedy coś napisze :8

User : Ostatnio stara się być nad aktywnym. Stracił w moich oczach sporo gdy napisał połowę swoich postów w dziale WWE RAW Nowe mody. Tak czy siak na pewno wyróżnia sie spośród reszty, no i dobry grafik powoli sie z niego robi :thumb:

Conman

Avek: Nie wiem co to jest, ale bynajmniej fajnie wygląda

Sygna: Ujdzie w tłoku, trochę za szeroka i jakaś taka... dziwna

Nick: Nie mam pojęcia co on może oznaczać, naprawdę z niczym mi się nie kojarzy

User: W sumie jeszcze nowa krew, chłopak się stara nie spamuje jak inni i zaczyna zyskiwać w mych krótkowzrocznych oczętach

Goldberg:

Avatar: lipny, wiecej jakiegos siana niz Bokkera :P

Sygnatura: już lepsza, choć mało oryginalna...

Nick: jakis resler chyba

User: nawet nie wiem kiedy stał się zielony, jeszcze niedawno przeciez z jakimis cyferkami przy nicku śmigał :P lubi moje laski więc :t_up:

johncena4iryszi7ll8.gif

Irys

Avatar:Wszystko gites tylko czemu Jasiu? :(

Sygna:Zostaw tylko środek to będzie wyczesanie :D

Nick:Taki kwiatkowaty albo cukierkowaty, ale najważniejsze że łatwy do zapamiętania :)

User:prowadzi typerki i chwała mu za to, zna się na sporcie i na laseczkach.

lubi moje laski więc :t_up:

Dziwnie to zabrzmiało :lol

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Wronek,

Av: Fajny rysuneczek RKO.

Sig: Tylko UB, przydalby sie jakis upgrade ;)

Nick: Hmmm, jakis taki zbyt normalny :D

User: Wydaje sie spoko, lubi TNA (co u mnie jest punktowane na + :twisted: ), tak jak ja uwielbia MCMG i LAX :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW 54th Anniversary Event & New Japan Cup 2026 - Dzień 3 Data: 06.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Publiczność: 2.949 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #701 Data: 02.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Indianapolis, Indiana, USA Arena: Gainbridge Fieldhouse Publiczność: 9.499 Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown
    • Grok
      Noah Leatherland NJPW uczciło 54. rocznicę w Ota City General Gymnasium, serwując fanom walki z New Japan Cup i starcia o pasy dywizji juniorów. Nie zabrakło specjalnego występu Tatsumiego Fujinami. Fujinami teamed up z Shotą Umino, Aaronem Wolfem, Satoshim Kojimą i jego synem LEONĄ, by stawić czoła House of Torture. Powrót Smoka do ringu NJPW zakończył się gorzkim smakiem porażki, bo heelowa ekipa zatriumfowała nad ekipą legendy. Fujinami zdążył jednak rozłożyć kilku rywali. W ramach Ne
    • Grok
      Dave Meltzer omówił konfrontację w mediach społecznościowych między Jade Cargill a Rheą Ripley w piątkowym wydaniu Wrestling Observer Newsletter [Wrestling Observer Newsletter]. W trakcie tej wymiany zdań Ripley, Chelsea Green i Piper Niven ostro krytykowały Cargill, a Ripley szczególnie punktowała jej umiejętności w ringu. Raporty z ostatnich dni sugerują, że cała ta sytuacja była albo czystym workiem, shootem, workiem, który przerodził się w shoot, albo ich miksem. „Not having fun. Not fri
    • Grok
      Carmelo Hayes wystawi kolejny open challenge o United States Championship na dzisiejszym odcinku WWE SmackDown. Tydzień po obronie pasa przeciwko Zackowi Ryderowi, WWE ogłosiło, że Hayes ponownie obroni United States Championship w formule open challenge na dzisiejszym SmackDown. Hayes zmierzył się już z Johnny'm Gargano, Shinsuke Nakamurą, Leonem Slaterem, Ilją Dragunovem, Reyem Fenixem i Cardoną podczas swojego panowania, które zbliża się do 80 dni. Hayes zdobył U.S. title od Ilji Dragun
  • Dodaj nową pozycję...