Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

DonCarlos,

Av- Robota Hogaty, bardzo ładny :) dobra czcionka, odpowiednie C4D.

Sig- Bez komentarza.. :P

Nick- Boss :D a może Roberto Carlos :P

User- Dużo pisze w dyskusjach, mark Sting'a ( o ile się nie mylę :) ), nie gadamy dużo to chyba jedyny minus :(

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Stinger,

Avek - tem avek mi sie bardzo podoba kolory itp no i oczywiście HHH :D

Sygna/y -Sygna też fajna czerń bardzo tutaj pasuje tylko nie wiem kto to jest w tle hmm..

Nick- Nic specjalnego taka norma tak jak mój :D

User: Bardzo pomaga i pisze we wszystkich tematach. Bardzo sie udziela i robi ciekawe tematy . Po protu Cool USER :t_up:

f6dfb83c87.png

Hardy12

Avatar : Rysowany przeceniany , przygłupowaty Jeff Hardy

Sygnatura : Którą mam ocenić bo są trzy? Dla mnie o trzy za dużo.

Nick : Hmm ciekaw jestem skąd on go wziął?

User : Siedzi i gra w arcady bo nic innego nie potrafi. Fan Jeff'a chyba obsesyjny , Takeromania Sejbli przy nim to pikuś.

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

Gracjano

Avatar : Nie rzuca się zbytnio w oczy i idzie to na plus, doczepie sie tylko ramki

Sygna : Przejadł mi się ten Kane, jednak sygna Stingera trudno żeby zła była :t_up:

Nick : Ciekawi mnie jego pochodzenie :thinking:

User : Jakis czas go nie było, ale wie co pisze i pisze co wie, tez jak najbardziej na plus :t_up:

• Reputacja:   1

Conman

Avatar : Zastanawiam się co to jest , kto to jest i za chiny nie wiem. Ale fajnie wygląda.

Sygnatura : Wygląda jak zeskanowany plakat , innych rozmiarów ale to nie jest minus.

Nick : Jak ktoś już napisał kojarzy się z Conan.

User : Świetnie rysuje , trzeba mu to przyznać. Coś tam wie o wrs , no i udziela się w miarę przyzwoicie.

The_Icon,

Avatar: Avatar mi sie podoba ale moim zdaniem troche za ciemny

Sygna: Sygna prawie taka sama jak avatar ale o wiele lepsza

Nick: Nick też mi sie podoba i co tu więcej pisać :D

User: Bardzo sie udziela i pomaga co widać nawet po postach . Jest miły i uprzejmy . Naprawde jest Ikoną tego forum xD

PS.

Nick Jak ktoś już napisał kojarzy się z Conan

Mi sie wydaje że to jest nick od takiego streetbollowego koszykarza który miał ksywe Conman xD

f6dfb83c87.png

Hardy12... teraz to będzie...

Avek: co to z jakiejś gry? jeśli nie, to fajny bump. Trochę nie wyraźny.

Sig: Mocno dupny. Właściwie tło beznadziejne, render po prostu wklejony, no i ten gif, afff... zmień to...

Nick: Musisz mi wytłumaczyć kombinację tych liter i cyfr. Jaka jest geneza tego nicka =))

User: Dziecko... chłopak ma nie równo pod sufitem. Nikt go tu nie lubi, IMO bije na głowę inne Buli.92 etc. z "innego forum". Pobędzie tutaj trochę i może coś się zmieni, tylko czy wytrzymasz, bo inni cię tutaj chyba nie za bardzo lubią :8

jrthqr.jpg

Chris Cage, ojojoj

Avek : Spox lubie anime avatarki i kolorki ładne także fajny

Sygnatura : No i znowu Trple H wszędzie nuuuda (ziew) . Ale widać że przemyślany ale też troche dla mnie za ciemny

Nick: Ogólna krajowa że tak powiem xD

User: Mnie sie troche czepia (ale przywykłem do tego xD) ale tak to chyba nie jest zły tylko troche zarozumiały (dla mnie nie wiem jak dla was) :) . No i trzeba przyznać dobre avki robi i sygny

f6dfb83c87.png

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Hardy12,

Avek - Nie powiem , całkiem spoko .

Sygna - Rey .. blać .

Nick - To brzmi jak .. nick 619'a .

User - Szczerze mówiąc - nie znam . Wkurza nick i sygna , a także to , że nadużywa 'xD' i 'xP' . Z drugiej strony, jego posty odbiegają poziomem od bandy dzieciuchów z extreme i trzeba mieć nadzieję, że wyrośnie nam wartościowy user :t_up: .

LK

Av: Ja też kocham Gail :)

Sygna: Jaki nick taka sygna ;) Podoba mi się... nie powiem... No i duży plus że jest z ortonem

Nick: Damn... niby nic fajnego... a wyróżnia się

User: Lubi Ortona + Lubi Gail = Jest dobrze ;] Na backu dobrze się spisuje kiedyś widywałem go na IRCu... Jeśli się nie mylę to opowiadałeś o swoich przygodach po pijaku :) Faajnie :):t_up:

hhynagata,

Avatar: No avatar świetny podoba mi sie żółc w tle jak sam go robiłeś to gratulacje :)

Sygnatura : Też ładnie kolorki dobrane ale nie przepadam za Chavo

Nick : No nick trudno sie domyśleć co znaczy (przynajmiej dla mnie) tam po trzech pierwszych literach jest nazwisko wrestlera na twoim avku ale nie wiem co znaczy to hhy

User. Jest dość nowym userem tak jak ja więc sie dobrze nie znamy ale czasami natknołem się na jego posty i widać że zna sie na wrestlingu i bardzo sensownie to przerzuca na słowa także jest spoko

:t_up:

f6dfb83c87.png

Hardy12

Avek: Jeden z najlepszych momentów, jakie było mi dane zobaczyć we wrestlingu

Sygna: Zmienia je jak rękawiczki, ale każda trzyma poziom, ta bodaj najbardziej mi się podoba

Nick: Jak mój czyli =))

User: Nie znam go dobrze, ale z tego co zauważyłem to jeszcze będą z niego ludzie, posty pisze sensownie i trzymają poziom. Jeszcze zobaczymy co z niego wyrośnie...

Goldberg,

Av: Wykonanie Hogaty więc, avek dobry :t_up: Wszystko ładnie

Sig: Ahh.. bez komentarza, nie komentuje się własnych sygn :)

Nick: Goldberg, równie mógłbym ja sobie dać Sting. Mogłeś coś lepszego wykombinować :t_up:

User: Aż tak się nie znamy, ładnie dodaje wyniki, udziela się różnie, ale dobry user. :)

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Stinger,

Avek : Fajnie wygląda ta czaszka do czerwonego tła wogóle lubie czachy kojarzą mi sie z hardcorem także plus dla ciebie

Sygnaturka : Też twoja robota bo widze twój nick na sygnie no też sie nie mam co czepiać ale troszke efekty na stinga tors wchodzą i mi sie to nie podoba

Nick: Coś jak mój czyli taka ogólno krajowa hehe

user: Bardzo fajny kolega pisze z sensem posty i jest miły dla userów . Moim zdaniem to jeden z najlepszych userów na tym forum. I chyba nic dodać nic ująć 8)

f6dfb83c87.png

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Hardy12

Avatar - Gify już się przejadły ;) Fajny bump z WueMki 23...

Sygna - To samolot? To ptak? Nie to latający Jeff :lol Fajnie wykonana sygna, kawał dobrej roboty.

Nick - Zarejestrował się jako "Skoki" i trzeba było przy tym zostać :roll:

User - Dużo widać go w tematach o grach i ostatnio też tutaj, jak na razie ciężko coś powiedzieć, ale może sie z czasem wyrobi :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW 54th Anniversary Event & New Japan Cup 2026 - Dzień 3 Data: 06.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Publiczność: 2.949 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #701 Data: 02.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Indianapolis, Indiana, USA Arena: Gainbridge Fieldhouse Publiczność: 9.499 Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown
    • Grok
      Noah Leatherland NJPW uczciło 54. rocznicę w Ota City General Gymnasium, serwując fanom walki z New Japan Cup i starcia o pasy dywizji juniorów. Nie zabrakło specjalnego występu Tatsumiego Fujinami. Fujinami teamed up z Shotą Umino, Aaronem Wolfem, Satoshim Kojimą i jego synem LEONĄ, by stawić czoła House of Torture. Powrót Smoka do ringu NJPW zakończył się gorzkim smakiem porażki, bo heelowa ekipa zatriumfowała nad ekipą legendy. Fujinami zdążył jednak rozłożyć kilku rywali. W ramach Ne
    • Grok
      Dave Meltzer omówił konfrontację w mediach społecznościowych między Jade Cargill a Rheą Ripley w piątkowym wydaniu Wrestling Observer Newsletter [Wrestling Observer Newsletter]. W trakcie tej wymiany zdań Ripley, Chelsea Green i Piper Niven ostro krytykowały Cargill, a Ripley szczególnie punktowała jej umiejętności w ringu. Raporty z ostatnich dni sugerują, że cała ta sytuacja była albo czystym workiem, shootem, workiem, który przerodził się w shoot, albo ich miksem. „Not having fun. Not fri
    • Grok
      Carmelo Hayes wystawi kolejny open challenge o United States Championship na dzisiejszym odcinku WWE SmackDown. Tydzień po obronie pasa przeciwko Zackowi Ryderowi, WWE ogłosiło, że Hayes ponownie obroni United States Championship w formule open challenge na dzisiejszym SmackDown. Hayes zmierzył się już z Johnny'm Gargano, Shinsuke Nakamurą, Leonem Slaterem, Ilją Dragunovem, Reyem Fenixem i Cardoną podczas swojego panowania, które zbliża się do 80 dni. Hayes zdobył U.S. title od Ilji Dragun
  • Dodaj nową pozycję...