Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

eLKa

Avatar: Standardowy... bez efektu... wolałem Rated R logo =]

Sygna: Przyzwyczaiłeś mnie, że robisz wielokolorowe sigi. Ta ci wyszła średnio (oczywiście w porównaniu do mnie to wysoko poziom), ale jak na ciebie to średnio.

Nick: Mało innowacyjny, ale nie szkodzi. Dla nasz zawsze będzie to eLKa =].

User: Znam go ohohohoh... jeden z 4 co mnie wprowadzał na PSW. Za co jestem mu bardzo wdzięczny. :5 Jak zobaczyłem, że jest adminem na BGZ pomyślałem sobie... nareszcie...

jrthqr.jpg
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

Chris Cage

Sygna:dobre wykonanie i pomysł

Nick:Od razu widać że fan Cage

User:Da się z nim pogadać o różnych tematach, spoko kumpel, wartościowy user

:)

Hunter:

Avatar: fajny napis, a poza tym nic szczególnego, ale ogólnie na plus

Sygnatura: do pary z avatarem, niezła mina HHH

Nick: był chyba taki pokemon :P

User: dobry grafik, fan WWE :t_up:

johncena4iryszi7ll8.gif
  • 2 tygodnie później...

• Styl:  Jasny

irys

Avatar: EE... Cena :P czyli brzydki

Sygna: I znów Cena, tylko, że z Marią. No tu już lepie, ładnie wykonana :)

Nick: Kwiatek :P śmieszny trochę

User: Wstawia ładne dziewczynki :D , dobry user, wydaje się być w porządku. :t_up:

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Stinger :5

Avatar: Dobry, IMO przejadł się już.

Sig: Fajna, tyle ten podpis... coś nie tego :thinking:

Nick: Taki... oryginalny... bardzo mi się podoba. =)) Lepsze to niż Cena619Bujaka

User: Bardzo wartościowy. Właściwie wszędzie się udziela... Wszędzie go pełno... Więcej takich... tylko popraw jakoś postów na backstage WSF.

jrthqr.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Chris Cage

Avatar - Lubię Prizon Brejka, szczególnie Bagwella więc za każdym razem ten avek wywołuje uśmiech na mojej twarzy :D

Syg - What Is This? Kij wie co to jest, ale dobrze wykonane :roll:

Nick - Oryginalny... :lol Przynajmniej łatwo się zorientować komu markuje...

User - Tu mam mieszane uczucia o ile w wyżej wspomnianym Backu WSF udziela się że aż miło czytać to na reszcie forum jakoś go nie widać... a szkoda ;)

DonCarlos

Avek: Nie markuje Jericho, ale avek trzyma poziom, jak go po raz pierwszy zobaczyłem, to myślałem, że Chris jest uwięziony w lodowym bloku i chce się wydostać :D

Sygna: Mimo iż z dziewuch z TNA to rozpoznaje tylko Traci Brooks to panią Velvet kojarzę z dyskusji o jej walorach. Sygna nie wybija się ponad przeciętność, ale słaba też nie jest

Nick: Don to szef mafii, Carlos tylko i wyłącznie kojarzy mi się z Carlito, więc nie wiem co nick oznacza bo Carlito donem nie był, nie jest, i nie będzie, ale za to nick łatwy do zapamiętania

User: Bardzo wartościowy, na backu, w dyskusjach i w innych działach udziela się aż miło duuuży pozytyw :)

Goldberg

Avatar : Booker T z serii avatary Hogaty. Dziwny mi się osobiście nie podoba. Napis zrypany.

Sygnatura : Tu już lepiej. Sygnatury Stingera w modzie ciągle jak widzimy. Tutaj mamy Goldberga który mało widoczny jako ten wielki Goldberg. I taki brązowy hmm....gówniana sprawa?

Nick : Zmieniony ale i tak wszyscy wiedzą że to ten Goldberg12345 czy więcej. Nick pasujący do forum ale zero oryginalności.

User : Niedawno dostał media. Ogląda smacka już w środy. Ale ogólnie jakąś tam wiedzę o wrs posiada i się udziela. :t_up:

The_Icon

Avatar : by Hogata, jak dla mnie trochę mała czcionka

Sygna : również Hogaty a on zawsze robi dobre sygny, ta nie odbiega od reszty :t_up:

Nick : Doskonale do niego pasuje

User : Mądre posty, a ostatnio świetne gale na WSF, po za tym fan WWE :t_up: no i nie można zapomnieć o niuspakach rodem z WF :P

Avatar: Nic nie widze bo bład sie wyświetla

Nick: Nick Fajny chyba skrót od undertaker tak myśle xD

Sygna: Podoba mi sie bo jest Jeff na niej a jestem jego fanem

User: Nie znam cie ale wydajesz sie na fajnego

Ocena główna 8/10

f6dfb83c87.png

Sory że pisze nastepny post pod moim bo regulamin tego zabrania ale zapomniałem napisać że chodzi o Undera , Aha i pszepraszam za skale mój błąd :)

P-mo:

Jawna kipna z regulaminu. SPAM = OSTRZEŻENIE.

Jeszcze jedno i wypad z Baru :twisted:

f6dfb83c87.png

No to może znowu ja tylko poproszę o obiektywna ocenę następnym razem :8

Nick Fajny chyba skrót od undertaker

Ile ty masz lat ??? Bo mnie chyba w pierwszej podstawówki uczyli co to jest skrót???

Hardy12

Avatar : google rules atak to nic specjalnego

Sygna : mało tam tego Hardyego no i napis zrąbany

Nick : mało innowacyjny no i cyferki :(

User : Stara sie i to jest najważniejsze, choć za dużo spamuje. Ale jak sie utrzyma jakieś kilka lat na forum no to user cud miód malina :roll:

• Urządzenie:  Windows

Hardy popisał się i ocenił użytkownika który napisał 1st post w tym temacie...

Conman

Avatar- Praca Agaty ostatnio ma laska wzięcie ;)

Syg - Hardy... Sygna jakaś taka dziwna, troszkę za duża jak dla mnie...

Nick - Czytałem ostatnio od czego pochodzi... jakieś ciemne sprawki, kradzieże, rozboje, gwałty na zlecenie bez zlecenia z resztą też :roll:

User - Coś tam czasem skrobnie w dyskusjach, ale ostatnio głównie na WSF. Jak się trochę rozkręci w pozostałych działach, to będą z niego ludzie :)

No to może się przyłącze do zabawy :P

DonCarlos

Avek- Kolejna z prac Nagaty... no musi być dobry ;)

Sygna- Velvet... mmm :t_up: Wykonanie Stingera... czyli też musi być dobrze :lol Z resztą ostatnio widać, że na forum połowa aktywnych ma avka od Agaty albo sygne od Stingera

Nick- boss mafijny... przerobiony na Kartona =)) no ogólnie dość ciekawy nick

User- mod to musi być fajny :lol A na serio, to mimo, że nie miałem okazji bliżej poznać, to user jak najbardziej na +. Udziela się w dyskusjach, tworzy tematy... w końcu od czegoś tego moda ma, w WSF z tego co kojarzę graj Y2Jem, z którym radzi sobie dobrze. Tak więc na +.

kuba,

Av: hmm... kolejna moja praca :roll:

Sig: sig stingera... czyli ładny komplecik ;] + za to że to 2pac...

nick: ciekawi mnie jak powstał... jest to kombinacja 4 liter... bardzo ciekawy :roll:

User: no... spoko koleś... mądrze pisze... na backu też daje rade... jest W TNA TEAM i lubi 2paca... spoko :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW 54th Anniversary Event & New Japan Cup 2026 - Dzień 3 Data: 06.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Publiczność: 2.949 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #701 Data: 02.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Indianapolis, Indiana, USA Arena: Gainbridge Fieldhouse Publiczność: 9.499 Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown
    • Grok
      Noah Leatherland NJPW uczciło 54. rocznicę w Ota City General Gymnasium, serwując fanom walki z New Japan Cup i starcia o pasy dywizji juniorów. Nie zabrakło specjalnego występu Tatsumiego Fujinami. Fujinami teamed up z Shotą Umino, Aaronem Wolfem, Satoshim Kojimą i jego synem LEONĄ, by stawić czoła House of Torture. Powrót Smoka do ringu NJPW zakończył się gorzkim smakiem porażki, bo heelowa ekipa zatriumfowała nad ekipą legendy. Fujinami zdążył jednak rozłożyć kilku rywali. W ramach Ne
    • Grok
      Dave Meltzer omówił konfrontację w mediach społecznościowych między Jade Cargill a Rheą Ripley w piątkowym wydaniu Wrestling Observer Newsletter [Wrestling Observer Newsletter]. W trakcie tej wymiany zdań Ripley, Chelsea Green i Piper Niven ostro krytykowały Cargill, a Ripley szczególnie punktowała jej umiejętności w ringu. Raporty z ostatnich dni sugerują, że cała ta sytuacja była albo czystym workiem, shootem, workiem, który przerodził się w shoot, albo ich miksem. „Not having fun. Not fri
    • Grok
      Carmelo Hayes wystawi kolejny open challenge o United States Championship na dzisiejszym odcinku WWE SmackDown. Tydzień po obronie pasa przeciwko Zackowi Ryderowi, WWE ogłosiło, że Hayes ponownie obroni United States Championship w formule open challenge na dzisiejszym SmackDown. Hayes zmierzył się już z Johnny'm Gargano, Shinsuke Nakamurą, Leonem Slaterem, Ilją Dragunovem, Reyem Fenixem i Cardoną podczas swojego panowania, które zbliża się do 80 dni. Hayes zdobył U.S. title od Ilji Dragun
  • Dodaj nową pozycję...