Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

dch_99

Avatar : Co tu dużo mówić. Dupny....wybacz ale avatar miałeś słaby nawet jak mozna było tylko te małe robić. Ale szacunek że nie zmieniłeś go taki szmat czasu.

Sygnatura : Tej nie ma więc cisza.

Nick : Nick ma taki trochę jak bot. Nie dość że nie wiadomo co znaczy to jeszcze " _ " no i cyferki.

Użytkownik : Tu trzeba w końcu coś miłego napisać , nie pisałem z nim w sumie na gg ale gość jest dobrym moderatorem i nie odwala kaszan na forum. Zna się i korzysta z wiedzy więc gość na plus.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Chris Cage :User : Mało coś się udziela . Staska znam już mały szmat czasu i powiem , ze spoko gość . Raz tylko oztro mnie wqrwił , gdy zaspoilerował mi , że orton zdobył TT Titles . Poza tym bez zgrzytów ; )

Po co wspominać stare czasy, gdy jeszcze byłem rookie :>?

Ajcon.

Avek: Żadnych fajerwerków. Ani mi się nie podoba, ani nic. Nie jest zły, bo nie jest to jakieś gówno wyszukane w 1 min z googli. RVD z dwoma pasami... za to masz plusa :t_up: , jednak... średni avek.

Sig: Lepszy i to o wiele od poprzedniej. Chociaż to nie jest jedna z najlepszych Stinger'a, to lepsza od tamtej. Jak dla mnie za dużo kolorów i napis coś nie trafiony.

Nick: Taki... strasznie "cocky", jak to by Tazz powiedział. Jednak całkowicie zasłużony. Ale to już niżej.

User: Wartościowy, zasłużony moderator. Wiele by BGZ straciło, gdyby odszedł. Mądre posty, fajny koleś. Fan WWE... podobnie jak ja. Coraz nas mniej =)) .

jrthqr.jpg

Chris

Avatar: Nawet niezły ten T-BAG,mi sie podoba :D

Sygna: W sumie fajna tylko nie pasują mi kolory,

Nick: Hmm no jakiś taki nie oryginalny :P

User: Fan PB, nie pisałem z nim za dużo ale udziela sie na BGZ i to sie liczy :D

pezetvi7.png

baryla

Nick: baryłka... może i oryginalny... ale śmieszny xD

AV: Rysunek z HBK?... hmmm... Nic do niego nie mam.. ale dużo osób ma takie rysuneczki w Avach...

syg: Chyba jedyny +...Bardzo ładna... tylko render bardzo popularny... (albo stock chyba)...

User: =)) Bardzo ładny model... ładnie mi się wpasował w sygne xD xD Na IRCu są z niego ostre zlewy =))=))

hhynagata,

Avatar: Mówiłem już wcześniej, że ładny. :P

Sig: yyy.. moje wykonanie, więc bez komentarza :D

Nick: Dziwny. :P

User: Jak sam napisał, znamy się z oceniania galeri :thumb: wydaje się być miły i spoko. :)

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Stinger

Avatar: Poprzedni był kijowy, a ten tylko niewiele lepszy

Sygnatura: Jak inni piszący w galerii i ja uważam, że pierwsza klasa!

Nick: Mało innowacyjny, ale w nickach to siedze cicho, żeby się nikt nie śmiał :P

User: Spoko koleś, udziela się sporo i z sensem, ma cierpliwość i robi innym sygnatury i avatary duży pozytyw :t_up:

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Goldberg :

Avatar : Eh , gówniana jakość zdecydowanie psuje jego wizerunek . Szkoda , bo całkiem ciekawy .

Sygnatura : Szczerze mówiąc chyba najlepsza praca w wykonaniu Stingera .

Nick : NAJMNIEJ innowacyjny nick na forum : )

User : Szczerze mówiąc pomimo niemałej jakby aktywności , usera znam tylko 'z widzenia' . Mam nadzieję, że w najbliższej przyszłości zaangażuje się on w jakiś projekt i będzie okazja ku temu, by poznać go niego lepiej.

ELka

Avatar : średni... po prostu średni... nic więcej nie mogę napisać.

Sygnatura : średnią jak na ciebie... jednostajny, mdły kolor... efekt w porządku, ale... za mała sygna jak dla mnie.

Nick : prawie-NAJMNIEJ innowacyjny nick na forum : )

User : Amin, dobry kumpel, posiada mega zasób wiedzy o wrestlingu, milo sie z nim wymienia poglady na temat wrestlingu. :thinking: swój chłop. Jednak ciągle mnie nazywa po starym pseudonimie, co mnie wkurza :x

jrthqr.jpg
  • 2 tygodnie później...

Chris Cage:

Avatar: T-Bag i wszystko jasne, koles w serialu gra zajebiscie, inna sprawa ze to pedofil :P ogolnie fajny

Sygnatura: nie podoba mi sie, ten pas zle sie prezentuje na szarym tle

Nick: hmmm... mamo jestem wrestlerem? :P

User: oprocz tego ze bardzo aktywny w tym dziale to nic nie moge napisac...

johncena4iryszi7ll8.gif

irys...

Avek: Cena... oj oj oj... choć zdaje mi się że jesteś jedyny normalnym fanem Ceny...

sig: to samo... a cała sygna mi się nie podoba ;p

Nick: irys?;p no... oryginalne ;p

Usser: Tak jak już pisałem... wg. mnie jedyny poważny fan Ceny... No i wkleja duuuuużo fajnych fotek :twisted:

hhynagata

Avatar : twórczość Jacka_D o ile dobrze kojarze:) Bardzo mi sie podoba

Sygna : Rhino! Tez fajna. pasuje do avka

Nick : Troche dziwny, ciekawy, intry... może być:)

User : Pisze sensowne posty, robi świetne sygny, ma sporo do powiedzenia... ja go tam lubie :thumb:

• Reputacja:   2

Conman

Avatar: eee tam kolejny cipolowy z cyklu rysowanki wuja Dzika, blee :P

Sygna: tu już lepiej, bardzo ładna a byłaby zajebista gdyby nie ten napis lewej

Nick: przeżyje, może lepsze by było Conan, Conan barbarzyńca albo Conan "rzeźnik" =))

User: coś tam widze cipoluje w dyskusjach a to sie chwali, bardziej widać udany niż taki pato z cyferkami i inne legopowery a że nie znam to nic wiecej nie dodam :)

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Willem,

Avatar : Co willuś ? Widze GooglePower ? :D Takiego badziewa to ja w avku nie widziałem od czasów jak kane_wff po forum jeszcze smigał :D

Sygna : Co tu już google nie dały rady ? :D aż Ci szefu musiał bannerek wstawiać bo inaczej byłbyś gołodupiec :D

Nick : łeee...zmień na swój pierwotny "gruby" ..nie ma to jak innowacja co nie ? =))

User : Mysli że jest najfajniejszy na forum i wogóle everybodys master , a byle NapadyPL biją go na łeb na szyje .. :8

P.S Wcale nie jesteś śmieszny ... :P

P.S .."Wuja Dzika" ....podoba mi sie to ;)

915802072594e34bce782c.jpg

IOOT_Dziko

Avatar : Bad Ass Undertaker , czyli ten lepszy Taker , czyli dobry.

Sygna : Nie rozumiem co on widzi w tej Victorii , przecież to babochłop. Ale sygnaturka wykonana ładnie.

Nick : Najbardziej rzucający się w oczy nick na forum , oryginalny lecz dziwny.

User : eden z wazniejszych jak widzę, znaczy się jeden z bardziej poważanych , albo się go kocha albo nienawidzi.

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Gracjano,

Avek : Spoko jest . Nie rzuca się zbytnio w oczy a to plus :)

Sygna : Ah , powoli przejadają mi się te Stingerowe sygny robione na jedno kopyto :P

Nick : Fajny , więcej na jego temat nie da się powiedzieć .

User : Szczerze mówiąc to dziś po raz pierwszy zamieniłem z nim słówko na gg :) Wydaje się sympatycznym człowiekiem którzy może zrobić coś dla forum ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW 54th Anniversary Event & New Japan Cup 2026 - Dzień 3 Data: 06.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Publiczność: 2.949 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #701 Data: 02.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Indianapolis, Indiana, USA Arena: Gainbridge Fieldhouse Publiczność: 9.499 Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown
    • Grok
      Noah Leatherland NJPW uczciło 54. rocznicę w Ota City General Gymnasium, serwując fanom walki z New Japan Cup i starcia o pasy dywizji juniorów. Nie zabrakło specjalnego występu Tatsumiego Fujinami. Fujinami teamed up z Shotą Umino, Aaronem Wolfem, Satoshim Kojimą i jego synem LEONĄ, by stawić czoła House of Torture. Powrót Smoka do ringu NJPW zakończył się gorzkim smakiem porażki, bo heelowa ekipa zatriumfowała nad ekipą legendy. Fujinami zdążył jednak rozłożyć kilku rywali. W ramach Ne
    • Grok
      Dave Meltzer omówił konfrontację w mediach społecznościowych między Jade Cargill a Rheą Ripley w piątkowym wydaniu Wrestling Observer Newsletter [Wrestling Observer Newsletter]. W trakcie tej wymiany zdań Ripley, Chelsea Green i Piper Niven ostro krytykowały Cargill, a Ripley szczególnie punktowała jej umiejętności w ringu. Raporty z ostatnich dni sugerują, że cała ta sytuacja była albo czystym workiem, shootem, workiem, który przerodził się w shoot, albo ich miksem. „Not having fun. Not fri
    • Grok
      Carmelo Hayes wystawi kolejny open challenge o United States Championship na dzisiejszym odcinku WWE SmackDown. Tydzień po obronie pasa przeciwko Zackowi Ryderowi, WWE ogłosiło, że Hayes ponownie obroni United States Championship w formule open challenge na dzisiejszym SmackDown. Hayes zmierzył się już z Johnny'm Gargano, Shinsuke Nakamurą, Leonem Slaterem, Ilją Dragunovem, Reyem Fenixem i Cardoną podczas swojego panowania, które zbliża się do 80 dni. Hayes zdobył U.S. title od Ilji Dragun
  • Dodaj nową pozycję...