Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Cipol_ =))

Avatar - stary brzydal bez kapoty ale z babciną chustą =)) 'Pewnie stawia przy nim na baczność generała 3 razy dziennie' :rotfl:

Sygna - mr kapota dziadek i viktoria babochłop, nawet udana, chociaż chyba kolorystyka siada. Jeszcze wyJ***ć ten gówniany userbarek że niby chodzisz na siłke :8

Nick - Hehe, mój kochany IOOT_DZIKO, widać ze wymyślał po pijaku, skoro pisał z Capsem i dodał _ , piornujący efekt =))

User - Kotas, ale mało na irca wchodzi, za kare dr Avas zrobi ci obrzezanie kutaka bez znieczulenia :)

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

Kojot

Sygna: Śpiący HBK :P hehe musisz małpować ode mnie ty pało ??:P

Nick: Kojot do niego lepiej pasowała by Pała albo ulubione hasełko ssii :P=))

User: często na Irc można sie z nim pośmiać :P

pezetvi7.png

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

baryla,

Avatar: Nic specjalnego, zwykły gif z DX.

Sygnatura: Oczywiście zajebista, bo przecież made by Hunter :thumb:

Nick: Oryginalny, nie mam większych zastrzeżeń.

User: Początkowo widziałem go w bezsensownych tematach, ostatnio jakoś się wyrobił i daje rade, widać go również na ircu, więc powoli wdraża się w naszą społeczność BGZ.

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

IIL

Avatar - nieco specyficzny, w starym stylu, ale te efekty świetlne dają jej fajnego klimatu.

Sygnatura - fantastyczna! Tego typu animacja zajmująca całą sygnę to rzecz niespotykana.

Nick - w porządku, nie rzuca się za bardzo w oczy, ale i nie zraża jak AjlawSinaSzęśćsietdziwiętnaście

User - mój przyjaciel :** Świetny chłopak, bardzo się z nim zżyłem na IRC'u i dawno temu GG. Odwieczny członek naszego pokolenia BGZ na IRC'u (IIL, ja, Kojot, Avas, Kaszak, Hunter)

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Miłosz,

Avatar: Szarki sprzedaje stunnera.. Mhm fajny avek tylko szkoda, że nie ma w nim nic z 24:7 8)

Sygnatura: Gdzie ta sygna ? WeeMak zjadł czy co ? :thinking:

Nick: Lepsze to od Kojot.. Można fajnie zdrabniać i kojarzy się z Miłoszem :)

User: Gadam z nim tylko jak wpadnie na Irca, fajny kumpel jest z niego i zapalony fan ROH. Nigdy nie widziałem żeby jechał po kojocie to na minus, ale pewnie kiedyś się zmieni xD

Milos:

Avatar: Shark boy.. wiadomo xD... fajnie to wygląda... zresztą też lubię bardzo sharka ;)

Sygnatura: Sygnatury to ty nie masz...;p jedynie połaczone ubki xD... (ta z napisem "the biggest shark boy fan" trafiona :D)

Nick: Nic oryginalnego... Milos - Miłosz... zaledwie bez jednej literki ;p

User: Czasem widuje Cię na ircu ale nie gadamy zbytnio... więc tak.. lubisz sharka to +... kolejny + za to ze lubisz abyssa xD... i kolejny wielki + za ubek z napisem "VINCE LIKES STEROID COCKS" xD Ogólnie spoko koleś xD

hhynagata

Avatar - troszeczke za mały.. gdyby powiększyć byłby ok. :)

Sygnatura - nawet może być, choć za dużo żółtego koloru.. :P

Nick - po co te hhy.? mogło być już same nagata.. :D

User - hm.. nowy user, udziela się, tworzy coś graficznie, więc good men :t_up:

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android

Stinger,

Avatar: Ostatnio na gg pisałem mu, że ma kijowy avek to widać zmienił, ale i tak ssie :P

Sygnatura: Tak jak już pisałem w galerii, pierwsza klasa.

Nick: Od jego ulubionego wrestlera, szczytem oryginalności nie jest, ale może być.

User: Znam już sporo czasu, w porządku koleś, szkoda, że na irca w ogóle nie wpada, na forum udziela się w miarę systematycznie, duży pozytyw :)

IIL

Avatar: ooo.. jeden z lepszych jakie widziałem... świetny nastrój... ;)

Sygnatura: Nic dodać nic ująć! Animacja na całej sygnaturze... całość robi wrażenie ;)

Nick: Krótki, prosty łatwy do zapamiętania... dosyć oryginalny... ;)

User: Czasem pogadamy a ircu... ogólnie spoko koleś ;) spora wiedza o wrestlingu... ogólnie nice ;)

Od teraz oceniając mnie piszcie 'User: umie się podlizać' =))

Tylko czemu Kurt ;/

Dop. IIL - spójrz w mój profil i zakładkę ulubiony wrestler .. ;)

hhynagata

Avatar - Mogłby być większy nieco, ale jako że Foley to oceniam go całkiem pozytywnie ;)

Sygnatura - Moim zdaniem zbyt 'oczojebna', do tego napis spieprzony, oraz zupełnie niepotrzebny podpis autora. Ogólnie mówiąc słaba.

Nick - Dziwny, niewiem co znaczy to 'hh', ale z drugim takim się jeszcze nie spotkałem :lol

User - Znamy się dość dobrze z IRCa, od dłuższego już czasu jest tam stałym bywalcem, także ssi, fan baryly i weeman'a, więc dobry ma gust :rotfl: Równy gość z niego, no i te niezapomniane krucjaty na haturię =))

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Kojot

Avatar : No, ładny. Mogłaby mi tak przed snem potrząść :lol

Sygna : Jedna z lepszych IOOT'owskich ;)

Nick : W sumie pasuje do niego. To też takie dzikie zwierze co sie fotke wstydzi pokazać

User : Kotal, jeden z największych ; ) Znam z rok i na razie bez większych borut. Kojot to przede wszystkich mój partner do oglądania wyczesanych w morde impektów ! Jeden z większych pozytywów na forum :)

• Reputacja:   2

Avatar - Edge'a co prawda nie znoszę, ale avatarek może być. Trochę nie dopieszczony ale to jest zadanie sygny.

Sygna - ładna fotka Kim, dobre wykonanie. Nie lubię co prawda takiej oprawy kolorystycznej, ale technika wykonania ok i sygienka przyjemna dla oka.

Nick - bardzo dobry dla Omnibusa :) Dobrze, że nie wybrał DobryDJTutajGra_randy_kosiara.

User - czlonek naszego IRC Team. Spoko gosc, oglada ROH, NOAH i TNA. Widac wiec, ze wie, co dobre. Kilka razy ogladalismy razem ROH, przydaloby sie jeszcze NOAH :) Z tego co pamietam, równiez markuje nieco Danielsonowi. Ogólnie nie moge o nim powiedziec nic zlego.

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

Milos

Avatar: Shark Boy jako Stone Cold... zawsze mnie dobija to ubranie z lupeksu. Ale sam Sharky jest spoko i ten Stunner całkiem mu fajnie wylazł

Sygna: Od hu*a userbarów w tym jakieś dziwne niektóre np. Kazakhstan?

Nick: Kojarzy mi się z Miłoszem z programu Review Territory, a że chłopa lubie to i nick przypadł mi do gustu

User: Chłopak raczej siedzi cicho tzn. nie kłóci się z innymi o jakieś pierdoły ani nie wyzywa innych userów nie lubi WWE ale każdy ma gusta i guściki. Nie moge o nim powiedzieć nic złego.

Milos

Avatar: Same umiejetności SB pozostawiają sporo do zyczenia, ale jako człowiek mocno zdystansowany do gwiazdek WWE StoneColdSharkBoy nawet mnie bawi, chociaz nie wiem ile jeszcze. Sam avatar spox

Sygna: Sporo tych userbarów, wnioskuje po nich że mamy inne gusta i inne zainteresowania :)

Nick: standardowy, szału nie ma, lecz tragedii tez nie.

User: Dyszka bo jest człowiekiem mroku 8), mocno wczuty w podział na teamWrestling itd, specyficzne forumowe poczucie humoru :D, preferuje dyskusje na poziomie :t_up:

pisałem posta i pojawił sie w miedzyczasie

Goldberg1234

Avatar: Dupeczka jest, więc szanuje..

Sygna: Spokojna, Batek wyglada na niej troche jak przygłup

Nick: zmieniłbyś ;)

User: Za dużo nie moge o nim napisac, sadzac po liczbie postów kiedyś zapewne był bardziej aktywny w dyskusjach. Ogólnie nie znam jeszcze jego stylówki :), noł ofens

shoguntagcopywu3iz8copyea4.jpg

SAVE_US.B3.

wweteamfv8.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

benZ.,

Avatar - Jakiś ziomek, kij wie kto to :P Może to autoportret ;)

Sygna - Ponownie ziomek którego pierwszy raz na oczy widzę, patrząc na rękawice to ktoś z MMA :) Mimo że postac na sygnie pozostaje tajemnicą to trzeba przyznać że praca dobra, może przydały by się jakieś żywsze kolory :roll:

Nick - Benc :P Kij wie skąd On to wziął, to jakiś protest w sprawie cen paliwa, a może jechał na rowerze i zrobił benc :lol

User - Na forum dosyć krótko, ale zdążył już mnie osobiście przypaść do gustu, pisze mądrze, wykłóca się o wszystko, robi lekki zamęt i dobrze przynajmniej nudą nie wieje :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...