Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   58
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Sygna : Ładna, ale z klockiem :thumb:

Nick : No Willem, jak jakiś holenderski urzędnik : P

User : Poprzez kose na napięte stosunki. Pochodzi z Kojota, co musi o czymś świadczyć. Ostatnio nic nie pisze w dyskusjach toteż nie należy mu sie bussi. Mam nadzieję , że jeszcze nie raz się z nim pokłócę, bo wtedy nie jest nudno :t_up:

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

LegendKiller

Avatar : Pewnie jak napisał IOOT jakiś fragment wyczesanego impaktu. Choć TEAM 3D bardzo lubie :)

Nick : Zabójca Legend....zabójca WeeMana zgadza się :D

Sygna : Sram tą waszą Gail Kim już :P

User : Bardzo w porządku gość. Nowy omnibus. Można z nim pogadać na wszo tematy.

• Urządzenie:  Windows

The_Icon,

Avatar - Trypel z młoteczkiem... pewnie jakiś mały remoncik(czyjejś facjaty)planuje ;)

Sygna - Fajnie wykonana, tyle że w porównaniu do swojej szerokości jakaś taka niska :P

Nick - Typowo wrestlingowy, łatwy do zapamiętania :)

User - Uczeń former Omnibusa Arka Weemana, dobry newspacker, dobry dyskutant ogólnie spox :t_up:

• Reputacja:   2
  • Styl:  Klasyczny

Don Karton

Avatar - fajniutki nawet, kolejny z divami już za dużo tego

Sygna - fatalna, wyszła gorzej niż bez make-upu na żywo =))

Nick - nawet fajny, arystokratyczny taki prawie jak Willem, następcę tronu w Hiszpanii tak nazywają czyli dobrze wybierał :applause:

User - a taki kolejny cipol, niby duzo go widac a nie znam go wcale, pewnie to jakiś double konto kootala kojota, jak większość modów, no i co najważniejsze zapisał sie już w historii BGZ jako the one and only wyczasany mod w Power 25 =))

Willem

Avatar : Ile można mieć pseudo mądrego Batiste mieć na avku?? :P

Sygna : Nie pamiętam sygny która była przed tą...a ta jest ogólnie spox.

Nick : Wilhelm...możę być.

User : Największa pałka forum...beke pokręci, pośmieje się z nami ,lub z nas. Ogólnie można pogadać :D

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

ejokn ..

Avatar : Owszem , zjadliwy , ale technicznie to Sssie niczym nowy odkurzacz zelmer'a ;)

Sygna : To już lepiej technicznie , ale takowoż także szajs z bazaru na stadionie 1000-lecia. Idź w google poszperaj , może w "sygnach po 1 zł za kilo na wage" znajdziesz jakiś lepszy import :roll:

Nick : Icon , mógłby już zmienić - hehe ...nie no żart.

User : Ostatnio zabieram mu fuche. W realcji Goldberga one two three four , to ja jestem ikona BGZ :thumb:

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Sygna : Jedna z lepszych prac cipola. Nieźle dobrane kolory, ładnie wtopione rendery, fajny napis .. good job :t_up:

Nick : Co się rozpisywać .. :)

User : Przychylam się do jego postulatu i także apeluję o to, by jeszcze w tym roku napić się z nim wódki :t_up: . Ile to już było burzliwych dyskusji nt. Takera, Ortona, Khalasa, Lariatów, Pasa GHC .. szkoda że cipka mało w dyskusjach (podobnie jak w) bo trochę nudno sie robi. Ogólnie jedna z najlepszych osób jakie poznałem na forum ;)

• Reputacja:   6

LK

Awatar: to nie fragment iMPACT tylko Against All Odds :P Swoją drogą niezły motyw :D

Sygna: przejadła mi się :(

Nick - kiedyś był "therock" także lepszy już LegendKiller :D a jeszcze fajniejszy "LK" lub Elka :lol

User jeden z moich ulubionych ;) kiedyś nawet chciał się wieszać to chłopaki na BGZ mu specjalny temat założyli :D Tak mi się przypomniało hehe :lol

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   0

Pablo Modjo

Avatar: Hmm... dość dziwny :D Ale oryginalny.

Sig: Nie ma to jak ninja wyrywa twój tytuł :D Mi się podoba. Też kiedyś takie cuś miałem.

Nick: Mi się podoba... chociaż uważam, że gdybyś sobie skrócił na sam Modjo to byłoby jeszcze lepiej :P.

User: Admin... dużo wie o wrestlingu. Po prostu podpora forum. Nic złego nie mogę napisać :)

jrthqr.jpg

Chris Cage

Avatar: Mnie się podoba fajny kolo z zaje**stego serialu

Signa: Dobra sygna z dobrym wrestlerem

Nick: Połączenie imion dwóch świetnych wresltlerów bez rewelacji

User: Nie znam go za dobrze ale wydaje się być w porządku

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Goldberg1234,

Uwaga będę szczery ! :twisted:

Avanger : Czy to wogóle jest avek ? 193 x 117 pikseli ? To jakiś wyjątkowo dziwny i mimo że to taker , to jakość nie podchodzi mi wizja ogólna. Generalnie sugestia wymiany.

Syg : Gówno to w tym momencie za mało powiedziane. Obrazek z google , wklejony w podpis z braku laku. Sugestia natychmiastowego wyjebania tego shitu , który zaniża poziom graficzny bgz =))

Nick : w normalnej sytuacji , kiedy ktoś ma przeciętny nick pod tytułem tomero , czy inny trupek , to pisze się że "Zawsze lepsze to niż John12 czy Sabu_ecw" ...no niestety tutaj tego nie mozna napisać =)) Wybrałeś sobie jakże abitny nick z grupy "Cena_fine619" Sugestia zmian konieczna !!

User : jak na razie najczesciej w ostatnich dniach widze go spamującego w dziale z ocenami userów. Prosba - jak już oceniasz , napisz wiecej - wysil troche klawiatura. Bo generalnie nie licząc słów "avek , sig , nick , user" , to nawszystko napisałeś mniej niż taki przykładowy lk czy ja na jedno.

Nie żebym był nie uprzejmy ale jak nie masz o czym pisać , a chcesz nabić posta czy jakikolwiek inny cel zrealizować tytułem "Nie znam go ale fajny jest" to ...wiesz ....jak wyciągniesz odpowiednie wnioski z tego postu to przyznasz mi racje :t_up:

915802072594e34bce782c.jpg

IOOT_DZIKO też byś spamował gdybyś miał taki nick jak ja :P , a przecież do 1000 postów jeszcze mi brakuje :D

Wezme sobie do serca twoje uwagi i tym razem napisze coś więcej

Avatar: Ładnie zrbobiony, widać że komuś zależało na tym zależało jedyny minus twojego avatara to jak wspomniałem wcześniej to stary gimnick Undertakera, a on mi się nie podobał

Sygnatura: Świetnie zrobiona, doskonała robota. Kolorystyka i wszystko inne na odpowiednim poziomie. Niepotrzebnie tylko ta facjata Victorri ale każdy ma swój gust :P

Nick: Tutaj zbyt wiele nie napisze bo nie wiem co o nim myśleć na pewno duuuuuuuużo lepszy od mojego :twisted:

User: Nie wiem czemu tak się cieszył gdy go nazwałem ,, ikona BGZ'' :?: Dla mnie to szczera prawda :P Chłop wydaje się być w porządku bez ceregieli pisze to co myśli i to mi się podoba :!: Mimo iż po przeczytaniu ostatniego jego postu zatkało mnie zupełnie przez pół godziny nie wiedziałem o co biega. Już dawno nikt tak brutalnie nie sprowadził mnie do parteru, ale po przemyśleniu dochodze do wniosku, że ma niestety racje. Tak więc IOOTCIE_DZIKO więcej grzechów nie popełnie a za wszystkie bardzo żałuje :t_up:

Goldberg1234

Avatar : Zwykle jak ktoś ma nick o danym wrestlerze powinien mieć danego wrestlera, ale to taka moja mała aluzja. Taker na cmentarzu, jakoś mnie nie przekonuje.

Sygna : Randy Orton, przydałby się jakiś napisik i jakiś gif jak Randy psuje facjate John'a "Idola Dzieci" Cena'e.

Nick :

jak na razie najczesciej w ostatnich dniach widze go spamującego w dziale z ocenami userów. Prosba - jak już oceniasz , napisz wiecej - wysil troche klawiatura. Bo generalnie nie licząc słów "avek , sig , nick , user" , to nawszystko napisałeś mniej niż taki przykładowy lk czy ja na jedno.

Nic dodać nic ująć.

User : Spamuje ale i zawsze coś napisze w dyskusjach. Czyli wychodzi na zero. Takich coraz mniej.

The_Icon

Avatar: Lubie takie karykatury. To jest zdaje się Triple H z ery Attitude. Tak więc plusik u mnie za avka :).

Sig: Tutaj bez fajerwerków. Tło średnie... napis jakiś dziwny, render słabo wpasowany w tło... bez urazy, ale do mnie nie przemawia.

Nick: Nick sam w sobie jest... :thinking: nawet fajny. Ciekawy jestem skąd taki wytrzasnąłeś, bo jak dla mnie jest on taki trochę... zuchwały... uważasz się za ikonę. Co prawda ty możesz się uważać za ikonę BGZ, ale o tym napisze niżej.

User: Pisze mądre posty. Nie spamuję. Posiada sporą wiedzę o wrestlingu (przynajmniej tak zauważyłem). Nasz kochany moderator 8). A tak szczerze, to facet wydaje się być w porządku.

jrthqr.jpg

Chris Cage

Avatar : średnio u mnie z oglądaniem Prison Breaka ale tego gościa jakoś kojarzę. Fajny avek ze względu na kompozycję.

Sygnatura : To samo co avek choć mogłaby być bardziej wrestlingowa.

Nick : Chris Cage , widać od razu kogo fan. Nie mam nic do Christiana bo zawsze w WWE fajne segmenty były z nim.

User : Z motyką na księżyc...kolejny który chce wskrzesić WSF. Jestem za i pomogę jak będę potrafił. zna się na wrestlingu i nie spamuje a to najważniejsze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...