Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Hassio

Avatar & Sygna: Dam razem, chociaż sygna ma fajniejsze wykonanie.

A tak to Taker tu, Taker tam. Innymi słowy - jest na forum jakaś grupa ludzi, co swoimi avatarami i sygnami mnie przerażają.. Bo tam na nich straszni kolesie jacyś patrzą się swoimi świdrującymi oczyma marszcząc brwi i wbijając się wprost z monitora w mój umysł.. I te ich przesłania.. "My Yard", "You can't hide".. Strach się bać :)

Nick: Już pisałem kiedyś. Taki tam niewinny, dziecinny. Idealna przykrywka dla jego niecnych zamiarów, ale ja przejrzałem jego chytry plan. Avatar i sygna powiedziały wszystko, ha!

User: Z jednymi się lubi z innymi nie. Będzie zdeterminowanie bronił własnego zdania i ma gdzieś warny. Już nie będzie pisał, że mi się klawiatura zacina ( :clap: ). Ma "patrzący się" avatar i sygnę.

Wartościowy user, mimo swoich wyskoków ;)

chcelatooo.png

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1

hellner

Avatar : Świetna z Alucardem, bardzo dobry wybór

Sygna : Jeszcze lepsza, What Is Love....

Nick : Taki....diabelski, dobry, łatwy do zapamiętania.

User : Nie mam zdania,żadnych utarczek,ani sojuszy z nim nie nawiązałem. Więc uważam go po prostu za w porządku gościa udzielającego się na forum.

• 1 miesiąc temu...

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

The_Icon

Avatar : Te karykaturki wymiatają :P

Sygna : Ten gif za bardzo nie pasuje.

Nick : Jak dla mnie taki jakiś dziwny.

User : Nie miałem z nim żadnego kontaktu. Wydaje się być spoko koleś(chyba nawet raz był zbanowany :lol: )

Muniek

Avatar: Za Marią nie przepadam, jednak ten avek jest ładny i sam bym takim nie pogardził ;)

Sygna: Mimo, że widnieje na niej Orton bardzo mi sie podoba, chyba najładniejsza na forum.

Nick : hmmm... Jak już pisali inni kojarzy się z tym Muńkiem z T Love.

User: Nigdy nie miałem okazji poznać bliżej jednak lubię go za to, że codziennie życzy mi miłego dnia :D:t_up:

kieska,

Avatar: Nie podoba mi się zbytnio, w dodatku nie lubię Juventusu.

Sygna: Wymiata :lol: :lol:

Nick: Jeszcze nigdzie się z takim nie spotkałem.. co oznacza, że nick jest dość wyszukany :) IMO jest bardzo fajny :t_up:

User: Ostatnim czasem stał się naprawdę aktywnym użytkownikiem, potrafi wyrazić swoją opinię w mądry sposób.

btw. Niech mnie oceni ktoś inny niż muniek, dziko czy inny złamas, który pisał o mnie już z 10 razy 8)

• Reputacja:   2

Moge ja? :rotfl:

Sierściuch

Avatar: ee tam, mógłby już zmienic bo nudny jest

Sygna: no wreszcie nie z Jeffem Hardym wiec duży plus, co do wykonania conajmniej dobra

Nick: nie chciałbym żeby ktoś tak na mnie mówił na realu

User: chyba tylko badziewiasz jest od niego głupszy na forum :t_up:

Złamas

Avatar: Nudny jak flaki z olejem, jeszcze na nim jedno z większych beztalęć WWE :rotfl:

Sygna: Ładnie wykonana, szkoda tylko, że z tym drewnem :t_up:

Nick: To już nawet Weeman brzmi efektowniej :lol:

User: Połączenie trupasa, coodaha, wombata i dawidka 1840837. No cóż.. bardzo tępy skoro irc'a nie potrafi zainstalować (nawet 10 letni napadi potrafił :rotfl: )

Bardzo prymitywny, ale mimo wszystko bardzo go lubię :)

Siorpak ciszaea4.gif

Avatar - Nawet fajny, ale ten napis ''mind'' ssie :t_up:

Sygnatura - Chyba baj Hunter, czcionka nie pasuje, tło spox..

Nick - grejt! większego szajsu to ja dawno nie widziałem :rotfl:

User - pfffffff, wcześniej mnie zasypywał fotkami znanego nam z okolić Wrzeszcza.. Wombata.. Szczerze mówiać to siorpak z niego jest, chodz ostatnio zaczyna na mnie złamasie pisać :rotfl: Nie bede gadał tam o nim więcej bo bana dostane góra :rotfl:

Jebak Leśny ciszaea4.gif

Avatar: Biedak, bez misia nie zasnie :rotfl:

Sygna: Złamas, z tutków to nawet napadi umie robić sygne 8)

Nick: No comment :lol:

User: Czasami mi go żal, a czasami to nawet pośmiać się z niego idzie. :) Lubi TNA, a co za tym idzie - ma zrąbany gust :t_up: Ogólnie to zasłużył już na miano mojego błazna :)

Kojot

Avatar : Spoko, nie narzekam na niego :P

Sygna :Dobra,zwyczajna sygnatura.

Nick : Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu że tak powiem

User : W porządku, nie mam z nim żadnych sporów więc człowiek jest spoko.

The_Icon

Avatar: hehe fajny, dobra karykaturka

Sygna: bardzo mi sie podoba, ale nie jestem ekspertem

Nick: dobry, na forum o takiej tematyce pasuje idealnie

User: ostatnio wszedzie go pelno, wszedzie sie wtraca, ale naszczescie potrafi tez wyluzowac :P

johncena4iryszi7ll8.gif

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

irys,

Avas : weź już zdejmij tego Dżona ..nie dosc że i tak ma kwadratowy ryj to jeszcze twój avek mu go trapezuje...

Sig: hłe hłe hłe ... no comments :t_up:

Nick : Nie dość ze był lekko homo to teraz jeszcze norbi dołożył ci ten kolorek ...super jest :roll:

User : po mimo badziewia w profilu a'ka nick , sig i avas to spoko typ - chyba najsopkojniejszy user bgz , zna sie na kobietach ...chyba widziałem wszystkie jego galerie ale nie komentuje żeby norbas nie wiedział że wchodze do działu +18 :rotfl: kiedyś tam były jakies spory między nami ale to było baardzo dawno jeszcze na evil zone ... teraz myśle że jest ok ... zioom ;)

915802072594e34bce782c.jpg

irys,

Sygna - Gdyby usunąć Jaśka to naprawdę fajna sygna :D

Nick - Irys: cukierek czy kwiat :D:?: OrYginalny

User - rzadko widuje ale wydaje się w porządku :D

Edytowane przez Gość

to ja dwóch ocenie też :P

DonCarlos

Avatar - uwaga cytat: "Nienajgorszy :P "

Sygna - kontrast daje spoko efekt

Nick - niczym don kichot :D

User - nie znam, ale pewnie wporzadku typ :P

IOOT_DZIKO

Avatar - jak zwykle Taker, aktualnie w wersji zorro :P

Sygna - niektorzy wolą fajne laski, inni zwracaja uwage na umiejetnosci :P

Nick - bardzo oryginalny, z lekka dziwny, ale juz sie przyzwyczailem

User - tylko by dyskutował, ale nie ma z kim bo taki irys tylko mecze typuje i laski wstawia :P o wspomnianym konflikcie nie pamietam... chyba ze wtedy jak shakowalem forum? :P wporzo ziom

johncena4iryszi7ll8.gif

irys,

Avatar: Może i robota dobra, ale już każdy chyba ma go dosyć, a zwłaszcza teraz jak Cena dominuje w WWE ..

Sygna: Taka sama historia jak z avatarem, ale jakoś mi się podoba.

Nick: Ma wiele znaczeń, ale OK.

User: Niesety chyba nigdy z nim jeszcze nie gadałem, ale wydaje się być spoko. Już od pewnego czasu ma duży wkład w forum, czyli wartosciowy user.

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Gwiazda WWE NXT Blake Monroe wypowiedziała się na temat swojej decyzji o dołączeniu do WWE NXT. Rok temu, po udanym okresie w AEW i rivalizacji z Toni Storm, Monroe (wcześniej znana jako Mariah May) zmieniła federację i dołączyła do WWE. W niedawnym wywiadzie w programie The Wrestling Classic Monroe wyjaśniła swoją decyzję i ujawniła, że dołączyła do WWE właśnie w poszukiwaniu wyzwania. Była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, Monroe, ma teraz zaplanowany pojedynek z J
    • Grok
      Obecnie poza ringiem z powodu kontuzji kostki, Chelsea Green podała niedawno ważny update dotyczący powrotu do WWE. W programie The Ghosts of Hollywood Green opowiedziała o swojej kontuzji kostki i ujawniła potencjalny termin powrotu. Mimo że nazwała ją „złamana”, podała optymistyczny update. Green doznała kontuzji w walce z odcinka SmackDown z 6 lutego przeciwko Tiffany Stratton i Lash Legend – kwalifikacji do Elimination Chamber. Uraz wykluczył ją też ze starcia o AAA Mixed Tag Team Cham
    • Grok
      22-letnia Bozilla poinformowała w czwartek w mediach społecznościowych, że niedawno przeszła udaną operację ACL. Doznała zerwania ACL na gali Stardom New Year Stars w Tokio 11 stycznia. Bozilla, córka niemieckiego wrestlera Ulf Hermana, zebrała wiele pochwał za występ w four-way o TBS title na AEW x NJPW Forbidden Door w sierpniu zeszłego roku. Mercedes Moné obroniła pas, pinekując Persephone w meczu z udziałem Alex Windsor. Dave Meltzer ocenił ten pojedynek na cztery i ćwierć gwiazdy. Boz
    • Grok
      Po latach nieobecności w grach z serii WWE 2K Jeff i Matt Hardy powracają. Kilka godzin przed premierą wczesnego dostępu oficjalne konto WWE 2K26 opublikowało na social mediach wideo, ogłaszając powrót The Hardys do serii. Matt Hardy ostatni raz pojawił się w WWE 2K20, podczas gdy Jeff Hardy był obecny w WWE 2K22. Choć dokładne daty nie zostały potwierdzone, Season 4 Ringside Pass do WWE 2K26 zaplanowano na lipiec 2026 roku. W tym roku gra zawiera również różnych nowych zawodników z
    • Grok
      Po kilku latach przerwy od WWE, Chelsea Green powróciła na Royal Rumble 2023, stając się potem stałym elementem rosteru. W podcaście The Ghosts of Hollywood Green zdradziła, że WWE pierwotnie planowało dla niej „cool grunge” gimmick – alternatywną postać, którą ostatecznie porzucono na rzecz roli „Karen”. Green weszła do Royal Rumble jako dwudziesta i została wyeliminowana po zaledwie 5 sekundach przez Rheę Ripley, która ostatecznie wygrała ten mecz. Źródło: Chelsea Green reveals WWE
  • Dodaj nową pozycję...