Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   9
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

kondzio

Avatar : Twoje Avatary z Si-Em-em zawsze mi sie podobały ..były takie inne niż wszystko .. coś takiego zawsze świeżego wnosiły na forum...ten też mi sie podoba chociaz poprzedni był lepszy ..

Siga : hłe hłe kurde hłe .. zainspirowany stworzyłem tego bazgroła wiec co go bede opisywał .. :lol:

Nick : ten nick zapisał sie już na trwałe w Histori tego forum i nie bedzsie nigdy zapomniany ... co tu duzo pisać .. his name is kondzio and he loves to fight !! 8)

User : Spoko kolo ...czuje elo .. hehe ... i jak już gdzies napisał musimy cześciej kontrowersowac na gie gie .. :wink:

915802072594e34bce782c.jpg

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

IOOT_DZIKO

Avatar: Taker jak Taker, co tu więcej powiedzieć... oK. ;)

Sig: Sig świetny, b. dobrze wykonany, miód! :D

Nick: Z czymś takim jeszcze się nie spotkałem, ale fajne to, oryginalności odmówić nie można. :mrgreen:

User: Nygga, prawdziwy murzyn, gangsta który czuje elo! Rispekt nygga, kiedyś na GG może nawet zagadam. :D

" Only God Can Judge Me " - Tupac Shakur

gigot23

Sig: szczerze mówiąc średnio mi się podoba :P. Ale jest klimatyczny.

Nick: z czym mi się on kojarzy... Nie wiem czemu, ale trochę z twarożkiem wiejskim :P

User: His name is gigot and he feels elo 8). Czy trzeba pisać coś więcej? :P

abaaac02cbde00d8.jpg

Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje.

Andre

Sygna : Już mu pisałem w Andre's Gallery, ogólnie good work :P

Nick : najs, kojarzy mi się z DE Dżajantem :P

User : po swoim powrocie na BGZ jest wartościowym userem, dość sporo się udziela.. wydaje sie być cool :wink:

• Reputacja:   4

Kojot

Avatar: Dobry, na przyzwoitym poziomie

Sygna: również na poziomie, ale mi się za bardzo nie podoba

Nick: może być, chociaż kojarzy się z innym kojotem i innego forum

User: kiedyś wkładał wiecej pracy w rozwój Forum

94370642845de365932a94.jpg

• Styl:  Jasny

Norbas

Avatar - ładna ale nie lubie Goldberga

sig : tak jak pisalem nie lubie Goldberga ale jest fajna

Nick - no nawet fajny pochodzący od imienia

User - duzo pracuje nad forum wprowadza różne nowe funkcje

11298115914c6aa0b9db48e.jpg

Jacek_D

Avatar - Sredni, bo srednio Stinga lubie

Sygna: Słaba :P Nie lubie AJ'a

Nick - No tez od imienia podchodzi, a D od nazwiska

User - Jakis nowy, zawsze obrywa w CS'ie :P

Hassiok

Avatar : nawet ,nawet.. lubiłem Taker'a w tym gimmicku :P

Sygna : typowa jak na ajołtiego, niezła robota :wink: Ale robił lepisiejsze sygi :P

Nick : Tak średni, ale jest chyba talko jeden hassiok na PSW :mrgreen:

User : po swoim kam-beku na bgz już nie jest tak aktywny jak niegdyś. Czasem z nim gadam, lubię się z nim kłoćić, chociaż jak go zbyt pocisne to , mnie wtedy na gg :mrgreen: :P Ogólnie nawet spoko.

Kojot

Avatar -avek tak jak ja zabiera z jednego temaciku :D

Sig : ta zielona kolorystyka nawet pasuje do tego czarnego stylu.

Nick -Kojot nie wiem co powiedziec. Taka ksywka fajna 8)

User - sporo robil na forum kiedy bylem tu fresh menem ale teraz sie jakos opuszcza. Wiem ze jest wielkim wielbicielem Arasa :twisted:

Muniek

Avek: Fajny,ciekawy i ładny :P

Sig: ...... no właśnie gdzie ten sig :P

Nick: Normalny wymyślony przez kumpla z naszej klasy ;]

User: Spoko ziomek z rl i z świata wirtualnego :)

flowerscopyzu4.png

• Reputacja:   6
  • Styl:  Jasny

Crow

Avatar: przykład na to, że nie zawsze prostota razi pięknem, nokautuje jak Gołota psychikę 20 milionów Polaków (zakładam, że połowa ma go w d..), oczarowuje. Dajże sobie jakiegoś, bo masz nick kojarzący się z fajnym filmem i aż łyso..

Sygna: psychodela jakaś - krecik robi prawie za Mikołaja z dzwonem, po prawej jakieś kulki z bronią biologiczną prosto z filmu "Twierdza", a do tego mnóóóstwo zieleni. Made by AtS - sam nie wiem, czy to wiele wyjaśnia :twisted:

Nick: lubię ten film. Nie jest jakiś oryginalny (nick, nie fim :P ), ale nie ma takiego na forum i nie było chyba. Kojarzy się zarówno z wrestlingiem (pfff), ale przede wszystkim z kultowym filmem.

User: a bo ja tam wiem, niby ma 224 posty, niby dość kojarzony, ale.. No właśnie, jednak jeszcze musi popracować nad zapisaniem się w mentalnym Hall Of Fame ;)

Niemniej sądzę, że może mu się to udać 8)

chcelatooo.png

hellner:

avatar: praktyczne niezmienny,rozpoznawalny i oryginalny

sygna: jak wyzej hehe zawsze te glowki kiwajace sie poprawiaja humorek:)

ncik: nie mam pojecia co znaczy kojarzy mi sie z jego zawodem

user: jeden z ulubionych uzytkown9kow, dowcipny kolega po fachu:)

Zepsuta kobieta należy do tego rodzaju istot, których mężczyźni nigdy nie mają dosyć...

prisonbreakkopia3wn3.jpg

Dycia :

Avatar : Ekhm...może lepiej weź to w hide ..tu są jeszcze 12 latkowie i Willem , którzy stanowią grupe która nie powina takich rzeczy oglądać.. Jakby to rzekł Ojciec Paweł Rydzyk 1976 - toż to plugawa Dyciografia :mrgreen: A ten gostek z media Martk powiedziałby wprost - powinni tego zabronić :D ..dobra pofantazjowałem troche ... ogólnie vatar oryginalno-bardzo fajny ;)

Syga: Ateesowska ... czyli fajna być musi ...widać że lubił pedałka millera :D zmartwie Cię ..i on i HBK już zajęci ...z tym że Shawn przez kobiete :P

Nick : schludny .. merytorycznie poprawny ... jakbym nie wiedziełą w życiu nie skojarzyłbym że pochodzi od imienia .. tak hiper konspira :mrgreen:

User : Niezmiennie Pierwsza Dama BGZ (Norbas sie teraz pewnie obraził ^^ ) Userka z poczuciem humoru ze starej gwardii ... niezapomniane rozmowy o pasztetach i fryzurach na GPA ...ehh wspomnienia :D

IOOT_DZIKO

Avatar : Az sie odechciewa patrzec :lol:

Sig : fajny pomysl z tym ogniem. Ogonlnie spox.

Nick - Dziki Dziko :P

User - ponoc jest w vipach. Wczoraj opowiadal w sb jak to byl adminem :P :mrgreen:

Munias :

Avas : Ile wy tych maryji macie na tym forum ..nie dość że kojocisko stare psisko to jeszcze munias :twisted:

Sig : tutaj jestem pod wrażeniem ..bardzo łądny ..podoba mi się ...

Nick : Munias ... kojarzy mi sie z Zespołem T.LOVE :D

User : ponoć jest .....ekhm ..ponoć jest :mrgreen:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Była mistrzyni Knockouts World, ODB, zaskakująco pojawiła się w tym tygodniowym odcinku TNA Impact. ODB wystąpiła w segmencie z Elegance Brand i obsadą reality show Mama June z kanału AMC, w którym błyszczy była gwiazda „Honey Boo Boo”, Mama June Shannon. Elegance Brand wycięła promo na Mama June i kazała jej stanąć w kolejce przy food trucku. ODB, która prowadzi food trucki ODB’s Meat & Greet, wyszła wtedy z tłumu, ciągnąc za sobą cooler. Segment zakończył się tym, że ODB i obsada Mama
    • Grok
      TNA Impact odbędzie się na żywo dzisiejszej nocy z Gateway Center Arena w Atlancie w stanie Georgia. Leon Slater, mistrz X-Division TNA, stanie do obrony pasa przed Nicem Nemeth. Knockouts World Championship będzie na szali dzisiejszej nocy, gdy nowa mistrzyni Arianna Grace po raz pierwszy broni tytułu przed pretendentką numer jeden, Jody Threat. Na karcie zapowiedziano też four-way tag team match, w którym zwycięzcy wywalczą miano pretendentów do TNA Tag Team titles: The System’s Brian My
    • Grok
      Big Bill i Bryan Keith mają nową nazwę tag teamu. W czwartkowym odcinku Ring of Honor na HonorClub duet wystąpił jako Paid in Full. Grafika promująca ich mecz, opublikowana wcześniej tego dnia, również przedstawiała Billa i Keitha pod tą nazwą. AEW złożyła wniosek o rejestrację znaku towarowego Paid in Full 23 lutego 2026 r. w celach wrestlingowych. Bill i Keith zaczęli występować razem w sierpniu 2024 r., kiedy byli związani z Chrisem Jericho jako członkowie The Learning Tree. Wyzwali o p
    • Grok
      ROH Women’s World Champion Athena wystąpi w akcji na następnym odcinku ROH on HonorClub. Zmierzy się z nowo podpisaną Maya World w meczu Proving Ground. Jeśli World zwycięży lub pojedynek zakończy się remisem z powodu limitu czasu, zdobędzie szansę na tytuł Athena. World wraz ze swoją partnerką Hyan i Deonna Purrazzo pokonała Athena, Billie Starkz i Diamante podczas tapingsów ROH x CMLL Global Wars 31 stycznia. W segmencie backstage na ostatnim odcinku Athena rzuciła wyzwanie World do mecz
    • Grok
      Steph De Lander wypowiedziała się na temat odejścia z TNA Wrestling w świeżym wywiadzie. W rozmowie z TMZ w czwartek De Lander zdradziła, że prezydent TNA Carlos Silva w poniedziałek poinformował ją, iż federacja nie zamierza już pozwalać jej na występy po operacji fuzji kręgosłupa w październiku 2024 roku. Podkreśliła jednak, że jej chirurg w pełni ją do nich dopuścił. De Lander zaznaczyła, że TNA podjęło decyzję bez przejrzenia jej historii medycznej czy konsultacji z chirurgiem.
  • Dodaj nową pozycję...