Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

user : nie znam go ale lubi Frankie Kazarian ja też go lubie bo jest naprawde dobry.

Jacuś paskudko jestem kobietą więc z ,,go'' mi nie wylatuj bo w zębiszcza :twisted:

A dziękuję :D (za zmianę)

Edytowane przez Gość
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

A ja sie wyłamie i nie bede opisywał Jacysia :P

Przez 12 stron pedaliliśmy się chłop opisując chłopa ... więc ja pozwole sobie ocenić Kobitę 8)

Asche

avatar : Fragmencik Fotki...Raven ..jezeli patrzeć z punktu graficznego no to wiadomo ..beszta z miejsca ..ale jak mówią prostota czasem bywa piekna ...troche bym z rozmiarem pokombinował ale nie czepiajmy sie ...w każdym razie duży plus to Raven na avku - bo tego pana na forum prkatycznie już nie było przez dłuższy czas ...zawsze to jakiś powiew świeżości ..

Zigienka : No cóż ..z punktu graficznego...a c**j z punktem graficznym :twisted: Ważne jest to żeby to co user nosi w podpisie podobało sie jemu chocby nawet robił to w pejncie...a to jest taki podpis typowo kobiecy 8)

Najwyższa Izba Kontroli czyt. NIK ;) Ashe ...taki ładny , schludny , merytorycznie poprawny ;) w sumie nie wskazuje wyraźnie na płec ale może i celowo ;) .. w każdym razie całkiem całkiem ...wydaje sie jakby pochodzenia japońko-niemieckiego :P

USER-ka : nie miałem okazji bliżej poznać ... ale zawsze mozna nadrobić ..w końcu jako Dusza tego forum hehe musze znac wszystkich userów i userki :P :P Więc licze że jakoś to niedopatrzenie sie załata ... a jak już sie zapoznam z treścią bedę mógł ją opisać :mrgreen:

915802072594e34bce782c.jpg

IOOT_DZIKO

Avatar: Ten Deadman mnie już się znudził. Może i ładnie wygląda, ale teraz kto inny jest w modzie jeśli chodzi o Smackdown ( Nie zabijaj )

Sygna:fajny Render i te małe zdjęcia obok i napis super to wygląda ( odrabiam za Avek. hehe)

Nick: Co tu dużo mówić żeby znależść taki drugi, trzeba mieć niebywałego farta. Naprawde fajny.

User: jak się przed chwilą okazało Kasanowa ( czy jak to się tam pisze ) bgz. Człowiek orkiestra forum, dba o dyskusje. Ostatnio nawet zrobił mi Sygne ( podziękował.) Nie gadamy zbyt często na gg, ale myśle, że jest spoko gościem. A już nie długo zaczniemy prace nad projektem Kane_wff.

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

avatar : nie podoba mi się zmień go jak najszybciej

Sygna : zawalista super wykonanie chyba IOOT robił zawsze podobały mi się jego sygny

Nick : ujdzie w tłoku

user : dobry systematycznie się udziela po za tym fajny kumpel

npcopymp9kh3.png

68249684dh4.gif

Ja tez sie wylamie i nie bede opisywal czlowieka, ktory love to fight :D

Asche

Avatar: No... Raven jak Raven... Fakt, ze avek brzydki ( ;) ), ale w koncu jest na nim Raven, wiec jak najbardziej na plus :P

Sygna: Patrzac od strony graficznej... Holy sssshit... Syf... Ale olac strone graficzna :P Wazne, ze nie ma tam pustego miejsca... ;)

Nick: No fajny, kojarzy mi sie z tym, że grajac w CS'a na serwie GC! spotkałem gracza własnie z takim nickiem... Ogólnie moze byc :P

User-no tu akurat ka :P - Nie znam... Ale po postach wydaje sie spoko osoba.. Do tego kobieta, wiec szacunek 8) W profilu nie ma wpisanego wieku, ale jak wiadomo o wiek kobiet sie nie pyta ;)

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

W profilu nie ma wpisanego wieku, ale jak wiadomo o wiek kobiet sie nie pyta
Hassio, plejboju, prześledź posty na forum, a znajdziesz wskazówki ;)

I pisać mi po kolei, żeby bałaganu nie było 8)

Hassio

Avek: Długo nie zmieniany, przez co kojarzy się z userem, jak zauważył LK kiedyś. Tu też tak jest, tyle, że Takerów Ci u nas dostatek. Ale i tego przyjmiemy od biedy :lol:

Sygna: lepsza niż avatar :lol: (dopiska - wcześniej mi się nie wczytała, hehehe)

Nick: taki niewinny, taki dziecinny. Ot miniaturka Lorda Destrukcji, Taker też by taki miał :mrgreen:

User: Tyle razy już pisałem, że mi się nie chce:p I tak napisałem to wszystko, żeby nie robić offtopa. No ale - ja już coś to dodam, że martwi się o moją klawiaturę. Ale jeszcze nie wie, że "i" i "l" i "v" też już ciężko chodzą :|

chcelatooo.png

Jakie lovelaski :D. Asche, wiedz to, co Ci już napisałem w poście powitalnym - jestem tu jedyny normalny :P. ( ;) )

hellner

Avatar: oryginalny, ciekawy... podoba mi się :).

Sygna: what is love still rules!! :D

Nick: kojarzy mi się nieodparcie z Heinekenem - nie wiem nawet, czemu :D.

User: nie znam 'osobiście', ale chyba jest w porządku :P.

abaaac02cbde00d8.jpg

Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje.

Andre

Avatar: Goldi nie przypadł mi jakoś do gustu. ;)

Sygna: A, ktokolwiek to jest, ujdzie. :D

Nick: Kojarzy mi się z Andre The Giantem na starcie, ogólnie to fajny. :)

User: Nie znam zbyt dobrze, ale chyba kocha on tekst "My name is kondzio and i love to fight" :D Ogólnie chyba spoko koleś. ;)

" Only God Can Judge Me " - Tupac Shakur

• Reputacja:   1

gigot23

Avatar - niewiem co na nim jest. Taki zwykły, nic nadzwyczajnego.

Sygna - wykonanie nie jest złe, nawet mi się podoba.

Nick - nawet fajny tylko niewiem po co te liczby. Kojarzy mi się z Gibsonem

User - wielki fan Tupaca, napisał fajny temat. Wydaje się być sympatyczną osobą

kaszak

Avek : typowa mina Kane'a ,czyli spoko :wink:

Sygna : Ciekawa koncepcja z tymi "cegiełkami", naprawdę dobrze użyty filtr. Jako całokszałt sygna prezentuje się bardzo ładnie.

Nick : Fajny ,ale ciut kojarzy mi się z Arasem :lol:

User : Bardzo spoko, w dodatku pożyteczny user.

Avatar - niewiem co na nim jest. Taki zwykły, nic nadzwyczajnego.

To Himogram - jest używany przez grupe HIM i oznacza idealną równowagę między miłością a śmiercią.

8363302634890420816486.jpg

Kojot

avatar: Fajny dosyć oryginalny ciekawe wykonanie ale sam go chyba nie robił

Sygna : wiadomo że fajna

Nick : najlepszy na forum zdecydowanie

User: świetny user po za tym można z nim pogadac na gg

npcopymp9kh3.png

68249684dh4.gif

macias

Avas : fajnie wykonany, ale Jeff głupio na nim wygląda :P

Sygna : Średnia, robiłeś lepsze :wink: Choć ciekawy motyw z tym cmentarzem :)

Nick : uff, powiem szczerze, że średnio mi sie podoba, mógłby zmienić na coś pokroju : Aras, czy tam StiffMaister :mrgreen:

User : Niegdyś sporo robił dla forum, choć teraz nie ma zbytnio czasu. Jest dobrym kumplem i fajnie się z nim rozmawia na gg. :wink:

Kojot

Avatar: bardzo mi się podoba dziewczyna na nim :)

Sygna: bardzo fajna.

Nick: kojarzy mi się z rudzielcem, może dlatego, że tak mówię na mojego rudego kumpla :P.

User: nie gadałem z nim na gg, ale wydaje się być spoko. Udziela się na forum i robi to dość mądrze :].

abaaac02cbde00d8.jpg

Na pochyłe drzewo i Salomon nie naleje.

Andre

Avatar: Zwykły, bez jakiś wielkich kombinacji. Ale Goldberg do niego pasuje, ale i tak bym bardziej widzial Andre the Gianta.

Sygna: To samo co avek taka zwykła. Ale zła nie jest.

Nick: Andre aka the giant. dobry, od ulubionego wrestlera. Ale niezbyt Oryginalny

user:Spoko gościu można z nim popisać na gg. jest już troche czasu na forum, ale i tak się jeszcze rozwija ;P

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Była mistrzyni Knockouts World, ODB, zaskakująco pojawiła się w tym tygodniowym odcinku TNA Impact. ODB wystąpiła w segmencie z Elegance Brand i obsadą reality show Mama June z kanału AMC, w którym błyszczy była gwiazda „Honey Boo Boo”, Mama June Shannon. Elegance Brand wycięła promo na Mama June i kazała jej stanąć w kolejce przy food trucku. ODB, która prowadzi food trucki ODB’s Meat & Greet, wyszła wtedy z tłumu, ciągnąc za sobą cooler. Segment zakończył się tym, że ODB i obsada Mama
    • Grok
      TNA Impact odbędzie się na żywo dzisiejszej nocy z Gateway Center Arena w Atlancie w stanie Georgia. Leon Slater, mistrz X-Division TNA, stanie do obrony pasa przed Nicem Nemeth. Knockouts World Championship będzie na szali dzisiejszej nocy, gdy nowa mistrzyni Arianna Grace po raz pierwszy broni tytułu przed pretendentką numer jeden, Jody Threat. Na karcie zapowiedziano też four-way tag team match, w którym zwycięzcy wywalczą miano pretendentów do TNA Tag Team titles: The System’s Brian My
    • Grok
      Big Bill i Bryan Keith mają nową nazwę tag teamu. W czwartkowym odcinku Ring of Honor na HonorClub duet wystąpił jako Paid in Full. Grafika promująca ich mecz, opublikowana wcześniej tego dnia, również przedstawiała Billa i Keitha pod tą nazwą. AEW złożyła wniosek o rejestrację znaku towarowego Paid in Full 23 lutego 2026 r. w celach wrestlingowych. Bill i Keith zaczęli występować razem w sierpniu 2024 r., kiedy byli związani z Chrisem Jericho jako członkowie The Learning Tree. Wyzwali o p
    • Grok
      ROH Women’s World Champion Athena wystąpi w akcji na następnym odcinku ROH on HonorClub. Zmierzy się z nowo podpisaną Maya World w meczu Proving Ground. Jeśli World zwycięży lub pojedynek zakończy się remisem z powodu limitu czasu, zdobędzie szansę na tytuł Athena. World wraz ze swoją partnerką Hyan i Deonna Purrazzo pokonała Athena, Billie Starkz i Diamante podczas tapingsów ROH x CMLL Global Wars 31 stycznia. W segmencie backstage na ostatnim odcinku Athena rzuciła wyzwanie World do mecz
    • Grok
      Steph De Lander wypowiedziała się na temat odejścia z TNA Wrestling w świeżym wywiadzie. W rozmowie z TMZ w czwartek De Lander zdradziła, że prezydent TNA Carlos Silva w poniedziałek poinformował ją, iż federacja nie zamierza już pozwalać jej na występy po operacji fuzji kręgosłupa w październiku 2024 roku. Podkreśliła jednak, że jej chirurg w pełni ją do nich dopuścił. De Lander zaznaczyła, że TNA podjęło decyzję bez przejrzenia jej historii medycznej czy konsultacji z chirurgiem.
  • Dodaj nową pozycję...