Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   58
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Cyc

Avatar : Kat..czyżby Cycu miał zamiar przyjąć jakiś heelowski gimnick ? :D

Sygna : J/W

Nick : Jedyny w swoim rodzaju.

User : Wprawdzie osobiście nie miałem okazji go poznać (czyli na gg :P) to wydaje się bardzo dobrym człowiekiem :) Tryska z niego optymizm i pogoda ducha. Podobnie jak ja, za kołnierz raczej nie wylewa :P Za co także szacunek :)

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

LK

Avatar: smutny, poważny, a może po prostu (nie)wiele mówiący. Lubię czarno-białe zdjęcia.

Sygna: brak, za co plus, bo dzięki temu posty są przejrzyste. Sam dawno wywaliłbym swoją gdyby nie to, że jestem do niej przywiązany ;)

Nick: ten akurat jest ok, jak na nick zapożyczony od wrestlera - Randy Ortonów przewijało się sporo, LegendKiller był tylko jeden, o ile kojarzę.

User: właściwie to nie znamy się za wiele, jednak BGZ to także w dużej części LK. O włos minęło go miejsce w pierwszej piątce w HOF 2007, koleś z dużym zapałem, który często wprowadzał w czyn współtworząc lub tworząc swoje projekty, swego czasu zapalony piosenkarz i reżyser krótkich filmików (hehe, stary Fan Corner). Może mi się wydawać, ale przebywając na forum tyle czasu można było zobaczyć, jak z młodego dzieciaka spoważniał i mentalnie dojrzał. Pozytyw.

chcelatooo.png

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Hellner :

Avatar : Dobry, klimatyczny..co najlepsze, od dawna nie zmieniany, przez co można go utożsamić z userem ;)

Sygna : J/W, Ci kolesie w samochodzie strrasznie kojarzą mi się z Hellem :)

Nick : Kelner z piekła.. :twisted:

User : Podobnie jak kilku innych, jest na BGZ od praktycznie samego początku. Przykładny moderator (za to szacunek największy..ślęczał wieczorami i naprawdę porządkował swoje działy). Na GG gadaliśmy jedynie kilka razy..największą bekę mieliśmy podczas inwazji na pewien 'e-fed' :D Był wtedy chyba Normanem Smiley..Ogólnie jest to człowiek, którego bez kozery można nazwać legendą BGZ ;)

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Avatar: Smutny, pasujący do sytuacji :cry:

Sygna: Spoko kolesie nie ma co :lol:

Nick: Nawet nawet ale za mało oryginalny

User : Znamy sie najdłużej z PSW to mówi za wszystko co nie brooother :lol:

8363302634890420816486.jpg

Damian Dziki,

Avatar: Dziwny, w jakimś dziwnym mangowym stylu, ale oczy naprawde spoko :)

Sygna:Nie wiem co to dokłdanie jest, ale wykonanie i technika są bardzo dobre.

Nick: Oryginalny, ale nie wiem kto z kogo ściągnął czy Dziki z Dziko czy odwrotnie

User: Fajny gościu, to on dba o dyskusje na BGZ, nigdy z nim nie gadałem, ale myśle że się to kiedyś zmieni

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

Damian Dziki,

Avatar: Dziwny, w jakimś dziwnym mangowym stylu, ale oczy naprawde spoko :)

Sygna:Nie wiem co to dokłdanie jest, ale wykonanie i technika są bardzo dobre.

Nick: Oryginalny, ale nie wiem kto z kogo ściągnął czy Dziki z Dziko czy odwrotnie

User: Fajny gościu, to on dba o dyskusje na BGZ, nigdy z nim nie gadałem, ale myśle że się to kiedyś zmieni

Dziko był po mnie na PSW 8)

• 3 tygodnie później...

Kondzio

Avatar: Troche namieszane w nim ale zły na pewno nie jest :)

Sygna: Widziałem lepsze z Kurtem, ta jest średnia. Może nawet userbar lepszy :P

Nick: Przyjemny dla ucha :) trochę podkreślający wiek

User: Pisze sensownie, nie boruci :P jest modem czyli jest osoba ktora dba o forum. Widac ze mimo młodego wieku można być sensownym i normalnym, a nie jak niektórzy w PL :P

endabliuovr6.gif

• Reputacja:   1

Jakim modem? :mrgreen:

Moderatorem w sensie :P Moze i tylko humoru ale zawsze :D

endabliuovr6.gif

• Reputacja:   1

Nie wiedziałem że Kondzio jest panem moderatorem

xazax5

Avatar: Nawet fajny, klimatyczny

Sygna: Wykonanie zbytnio mi sie nie podoba. Taka szara jakby :P

Nick: Powiedzmy ze dziwny, tylko po co te 5 na koncu, to ja nie wiem

User: Narazie malo sie udziela :P Ale widac ze dosyc sympatyczny. Nawet odde mnie dostal jednego browarka za PROMO czy jakos tak.

• 3 tygodnie później...

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Muniek

Avatar: Ocena zawartości nie idzie w parze z wykonaniem, na korzyść zawartości ;)

Sygna: Nie mi oceniać, bo ja to co najwyżej w pejncie kwiatka narysowałem. Ale okiem laika mogę powiedzieć, że wykonanie rządzi.

Nick: taki wyluzowany, kumpel z czasów piaskownicy mogłoby się zdawać :mrgreen:

User: tu napisze, tam napisze, poprawnie, dzięki czemu nie ścinam się czytając jego posty. Wiele więcej nie mogę powiedzieć, bo sam miałem długą przerwę, i dopiero staram się ją nadrobić (i wskrzesić kilka fajnych tematów w ukochanym dziale :mrgreen: )

chcelatooo.png

hellner

Avatar już ma status kultowy. Wyluzowany, pasujący do właściciela 8)

Sygna Sentymentalna i śmieszna za razem. Słabe wykonanie ale mimo to przyjemna dla oka.

Nick jest po prostu świetny. Klimatyczny oddaje charakter usera no i strach się bać 8)

User - He jest według mnie jednym z najlepszych userów BGZ. Niezwykle mądry zawsze napisze coś z sensem i kogoś poprawi. Miło się z nim dyskutuje. Pzdro :D

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android

hellner

Avatar: Bardzo klimatyczna, fotka Van Hellsing`a.

Sygnatura: Jim Carrey i spółka - humorystyczna animacja, sygnatura jak najbardziej podoba mi się.

Nick: Podobny do Hellsing`a z anime Van Hellsing, jeden z lepszych na forum.

User: Były administrator, regularnie się udziela - szkoda, że nie w moich tematach dotyczących TNA :P - pisze ciekawe posty, przez co bardzo lubię je czytać, bardzo wartościowy użytkownik.

• 4 tygodnie później...

IIL

Avatar: Z wejścia Entrnace Video Kurta, bardzo fajnie to wygląda, wkońcu najlepszy wrestler.

Sygna: Nie przepadam za Stylesem, ale myśle, że ta sygna jest spoko, bardzo fajny render i tło

Nick:Chyba najoryginalniejszy i najdziwniejszy na forum.

User:Fan Kurta i za to go lubie. Jest bardzo fajnym kumplem z którym można pogadać przez gg i pograć w cs'a ( ostatnio co raz lepszy :P)

slipknotte1.jpg

userbar467027qt4.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      przez Noah Leatherland Drugi dzień turnieju New Japan Cup w NJPW rozegrano w Korakuen Hall, gdzie czterech kolejnych wrestlerów biło się o awans do drugiej rundy. Z grona pretendentów dalej przeszli Boltin Oleg i Ren Narita. Boltin Oleg stanął twarzą w twarz z El Phantasmo – dwoma wrestlerami, którzy mieli zupełnie różne wyniki na gali The New Beginning USA. Oleg wkroczył do Korakuen Hall na fali euforii po pokonaniu Tomohiro Ishii i zdobyciu pasa NJPW STRONG Openweight Champion, podczas gdy E
    • Grok
      Braun Strowman oficjalnie rozpoczął produkcję drugiego sezonu programu „Everything on the Menu”. Stacja USA Network opublikowała w czwartek wideo, w którym ogłosiła, że Strowman (Adam Scherr) wrócił na plan zdjęciowy i zaczął prace nad nowym sezonem swojego kulinarnego show. Nie podano jeszcze daty premiery, ale oczekuje się, że zadebiutuje na początku lata 2026. Zobacz ten post na Instagramie Post udostępniony przez USA Network (@usanetwork) Drugi sezon będzie liczył 12 odcinków, o czt
    • Grok
      Były mistrz świata Ring of Honor, Rush, wraca na ring w sobotnim odcinku AEW Collision. Nasz Bryan Alvarez podaje ekskluzywne szczegóły jego decyzji o rezygnacji z operacji. Pod koniec listopada szef AEW Tony Khan ujawnił, że Rush nie otrzymał zgody medycznej z powodu kontuzji kolana i musiał zostać wycofany z zaplanowanego meczu z mistrzem świata ROH Bandido. Niedługo potem Alvarez poinformował, że Rush zmagał się z tą kontuzją od lat i prawie na pewno musiałby się jej poddać. W czwartek Al
    • Grok
      WWE Raw ma nową główną scenarzystkę. Starsza pisarka i producentka WWE Alexandra Williams ogłosiła w środę na swoim profilu LinkedIn (h/t: Jon Alba), że awansowała na stanowisko wiceprezesa oraz głównej scenarzystki WWE Raw. Williams pracuje w WWE od października 2020 roku. Zaczynała jako pisarka i producentka dla Raw, a w lutym 2024 awansowała na starszą pisarkę i producentkę. Pochodzi z branży filmowej – ukończyła UNLV z tytułem BA w zakresie teatru, telewizji i filmu. Z jej profilu Link
    • Grok
      Zespół kreatywny WWE podobno poniósł dużą stratę. BodySlam+ donosi dziś, że Brian „Road Dogg” James odszedł z WWE. Był współprowadzącym scenarzystą SmackDown, pracując ramię w ramię z Johniem Swikatą przy tej brandzie. PWInsider podaje, że krążą słuchy, iż James „sam podjął decyzję o opuszczeniu swojej pozycji” w firmie. To jego drugi okres w kreatywnym zespole WWE – wcześniej pełnił funkcję głównego scenarzysty SmackDown. James odszedł z tej roli w 2019 roku, ale pozostał w WWE za kulisam
  • Dodaj nową pozycję...