Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

Myers

Avatar: Klimatyczny, wygląda ineresująco. Jeżeli powiesz mi kto jest na nim, z chęcią poznałbym jego historię.

Sygnatura: Jest mega. Klimat więzienny, ale zajeżdża ostrą psychodelą. Ta po prawej to chyba Laleczka Chucky, reszty nie kojarzę, ale też pewnie postacie z horrorów. Pozdrów twórcę bo zajebisty pomysł na sygnaturę.

Nick: Brzmi jak jakieś amerykańskie imię lub nazwisko. Zgadłem? NIe mnie oceniać nick, ale to taki zwykły przydomek.

User: Zapierdalasz jak prawie nikt, jesteś tu coś koło roku, a rzadko kto umywa się do ciebie. Dzięki tobie forum nabiera rumieńców i ostrego tempa. :thumb:

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Kosaki

Avatar- avatary z googli nie są złe, ale ten twój to jakieś gówienko, przeznaczone na zwykłe małe fora, aczkolwiek z drugiej strony wydajesz się skromny przez tego avka, co wzbudza pozytywny odbiór twoich postów, nie mniej jednak nie podoba mi się.

Sygna- tutaj jest już dużo lepiej, fajna dobrze wykonana sygna no i przede wszystkim zgrywa się z twoim kolorkiem jako moda.

Nick- nie mam pojęcia czy ma to jakieś znaczenie czy po prostu fajnie brzmi (bo brzmi), zalatuje mi Azją.

User- nie mam do Ciebie żadnych zastrzeżeń, nigdy nie miałem z Tobą kosy, jak z niektórymi (byłymi już) modami, również nie wkurwia mnie twój styl pisania, przez co twoje przemyślenia czyta się z zainteresowaniem. Jako członek ekipy myślę że spełniasz swoje obowiązki bez zastrzeżeń, oby tak dalej. Aha, jedna rzecz, nazwa serii twoich artykułów "Kosaki uderza w Nagasaki" jest totalnie do bani i bez sensu. Pozdro600

iBzvb2JSpQNRM.gif

• Reputacja:   1

Pozdrów twórcę bo zajebisty pomysł na sygnaturę.

Nie znam twórcy, skradłem sygnaturę z googli. :P

Brzmi jak jakieś amerykańskie imię lub nazwisko. Zgadłem? NIe mnie oceniać nick, ale to taki zwykły przydomek.

Nick od imienia fikcyjnego, seryjnego mordercy - Michael'a Myers'a z "Halloween", którego jestem nadal wielkim fanem.

SZEW

Avatar - prosty, skromny avatar. Drażni trochę ten biały napis w lewym dolnym rogu, ale generalnie nie przeszkadza to całości.

Sygnatura - osobiście ta "parodia" mi się nie podoba, ale ta scena przedstawiona z filmu "Siedem" jak najbardziej na propsie. Fenomenalny Spacey w roli. :)

Nick - nie wypowiem się na ten temat bo nie wiem co oznacza. Albo jakiś skrót, albo SZEW szpitalny - ch***j wie :D

User - kojarzę, że wymieniłem z Tobą kilka zdań w dyskusjach o wrestlingu, ale nic poza tym. Wróć na forum i zacznij się udzielać od początku. :t_up:

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

Myers

Avek - prosty, acz genialny.

Sygna - tak się nawet kiedyś zastanawiałem, co ma na celu taka prezentacja, ale stwierdziłem, że nie ma to sensu :D Trzeba przyznać, pomysłowe.

Nick - wszystko zostało już wcześniej wyjaśnione, jedynie co mogę dodać to oryginalność ;)

User - nie bywam za często na forum, ale z tego co widzę to zapierdalasz jak maszynka.. Naprawdę gratuluję Ci awansu, należał Ci się jak mało któremu. Sam chciałbym mieć tyle czasu, by móc wrócić do Was i trochę coś popisać. Wiem, że nie jest łatwo, ale pracuj tak dalej! Może się okazać, że to właśnie Ty będziesz takich momentem przełomowym! ;)

pozdrawiam. :t_up:

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Windows

patryniu

Avek - ładny obrazek i w zasadzie tyle. Trochę za bardzo ma rozjaśnione włosy jak mój gust, przez co trąci "szakirą", ale to prawda - czepiam się :)

Nie wiem, kto to jest, a pewnie powinienem, skoro jestem na tym forum.

Sygna - konkret. Beż żadnych graficznych cudów, dzięki tej sygnie wiem, że dobrą robotę kolega na forum odwalał przez długi czas (licznik postów też widziałem). Wychodzi max punktów za przekazaną treść, i minimum za resztę fajerwerków. Generalnie "+", bo lubię proste podpisy, choć nie każdy to doceni.

Nick - nie ma co kminić, bo imię w profilu mówi wszystko. Fajny login - łatwy do zapamiętania, własny, a równocześnie unikalny.

User - pomimo nikłego udzielania się z mojej strony i wybiórczego zaglądania do tematów, często miałem przyjemność czytać Twoje wpisy. Spoko: czyli jesteś aktywny. Prawie 5000 zliczonych postów potwierdza to przypuszczenie. Co jeszcze? Niewiele więcej, bo tak naprawdę minęliśmy się i okazji do zażartej dyskusji w jakimś temacie nie było, niestety. Widać też w tym wątku, że cokolwiek bym nie napisał to i tak skończyłoby się tym samym, co wcześniej: aktywny, pracowity, udzielający się.

Dlatego pomimo, że - jak piszesz - nie bywasz już często na forum, to wielkie propsy za ciągłą aktywność i postowanie.

chcelatooo.png

• 2 miesiące temu...

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

hellner

Avek - Wydaje mi się, że nosi go już kilka lat i co ciekawe, dopiero niedawno zorientowałem się, że nie znajduje się na nim jakiś wielkim czerep - jak myślałem wcześniej - tylko widnieje tam jakaś postać. Ogólnie mi się podoba, ale kojarzy mi się, że daaawno temu miałeś za awatar facjatę animowanej wersji Vana Helsinga, które wyglądało lepiej. Że też zapamiętują mi się takie rzeczy. :D

Sygna - Brak. :>

Nick - Jeden z tych bardziej oryginalnych na forum. Ciekawe, że tak barwna osoba, wręcz babyface BGZ nosi taki piekielny nick. :P

User - Udziela się w tym miejscu od kiedy pamiętam. Zawsze pisał posty, które chciało się czytać i był osobą, która tworzyła na forum ciekawy klimat. Cieszę się, że mimo upływu lat wciąż jest z nami i jego styl wylewania myśli na forum nic się nie zmienił. :t_up:

IIL

Avek - Randy Savage [brawa!]. Prosty, ale dzięki temu, wiem, że to Ty :D

Sygna - ciekawy układ taneczny.. Jesteś w stanie to powtórzyć? Może małe video dla forum? :roll:

Nick - Nie mam pomysłu... Ale jest oryginalny i łatwy do zapamiętania. Żadnych pierdół, sam konkret. :P

User - Odkąd wrócił na forum stara się ostro pracować nad popularyzacją strony. Zabawny, a zarazem profesjonalny. Poważnie traktuje swoje obowiązki, nie zaniedbuje ich, a dodatkowo, namawia innych do pracy. Osoba jak najbardziej inteligentna, odnajdująca się praktycznie w każdym temacie. Jest wielkim, rozrastającym się korzeniem, bez którego obecnie nie wyobrażam sobie istnienia forum. :)

Patryniu

Avek - Kobitka zawsze spoko, a do tego ładna + photoshop = bardzo ładna

Sygna - Sygna jak sygna. Z jakiejś anime ta? Kiedyś się coś oglądało, ale zupełnie już nic nie pamiętam.

Nick - Trzeba było jakoś Patryka urozmaicić. Nie wiem czy masz ten nick od zawsze, ale ja go pamiętam od zawsze :)

User - Kiedyś to perfect user. Działał wszędzie, nawet chyba użytkownik roku(nie pamiętam). Potem chyba cię nie było, jak mnie to nie wiem, ale teraz jesteś. Dodajesz bardzo ważne materiały(bo kobiety). No uważałem i uważam, że jesteś świetnym userem, który się stara :D

To anime to Naruto :roll:

FIZU

Avek - dość niecodzienny sposób na zrobienie avka. Na pewno wyróżnia się z tych wszystkich. Widać, że koszykówka Cię kręci :lol

Sygna - kosz, kosz i jeszcze raz kosz :P

Nick - Hmmm, jakiś szaleniec czy filozof? A może to złożenie początkowych liter kilku nazwisk koszykarzy ? Oryginalne, z pewnością.

User - najbardziej kojarzę Cię z dużą aktywnością w Haxballu, dobrze mówię? ;P Poza tym, nie raz widziałem Cię w dyskusjach, również bierzesz udział w różnych głosowaniach czy projektach. Myślę, że możesz pomóc forum wejść na prawidłowe tory i razem z nim walczyć dalej o dalsze sukcesy .. Może dobić do liczby 1000 postów? :)

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

patryniu

Avatar - Kelly x2 + tapetka + photoshop = avatar poprawny. Z Kelly Kelly sprawa jest trudna. Pierwsze spojrzenie i skojarzenie, że laska jest rzeczywiście pierwszorzędna. Drugie spojrzenie i laska wciąż jest dobra, ale coś powoli zaczyna przeszkadzać. Za 4/5 spojrzeniem wiesz już, że ciało jest w miarę ok, ale z twarzy to kolejny John Cena tylko w dywizji kobitek... i robi się niezręcznie. Co robić ...gusta Vince'a są jednoznaczne.

Sygnatura - doczytałem kilka postów wyżej, że Naruto. Nazwę kojarzę, ale niestety nic wiencyj. Well, pozostaje mieć nadzieję, że reszta forum bardziej niż ja kojarzy ten rodzaj animacji. Ja osobiście zakończyłem swoją przygodę na czarodziejce z księżyca. Ale w sumie spoko. Trochę oczojebna, ale ujdzie. To forum widziało przez te kilka lat wiele gorszych. Ktoś miał nawet w sygnie WeeMana. . . a fakt- to był WeeMan.

Nick - idealny do tego, żeby w temacie "Wyjaśnij swój nick" - poświęcić mu przynajmniej 4 posty. Na potęgę winsowych kreatiwów, nigdy bym się nie domyślił o co chodzi. Tak serio - to i tak wolę prosty, jasny nick pochodzący od imienia, niż jakieś wymysły typu bogdan0069 czy john_cena_fan_bo_john_cena_jest_najlepszy, koniecznie z numerkiem na końcu, bo przecież ten bez numerka był już zajęty.

User - dude naklepał prawie 5k postów. Pyknałęm w profil:

Najaktywniejszy w dziale:Wrestling Media: Różne

(Posty: 735 / 14.98% postów użytkownika)

Ta informacja to dobra informacja była. Życzę kolejnych 5 kafli i zdrowia do prowadzenia takiej aktywności. :t_up:

915802072594e34bce782c.jpg

IOOT_DZIKO

Avatar - odkąd pamiętam masz ten avek i wygląda on bardzo efektownie. Jeśli to Twoja własnoręczna praca (chyba), to szacun :t_up:

Sygnatura - również odkąd pamiętam, która pokazuje jak wielkim fanem Taker'a jesteś

Nick - nawet nie chcę wiedzieć skąd się wzięło to IOOT_DZIKO - może na zlocie z galą WWE się dowiem ;)

User - Dawno temu zrezygnowałeś, by teraz powrócić i dawać radość wszystkim użytkownikom z czytania Twoich postów. Do dzisiaj pamiętam dyskutowanie między Tobą a badziewiarzem w temacie o WM XXV ;)

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• Reputacja:   1

Okej, jak się bawimy to się bawimy.

Hacjend.

Avatar - zapewne okładka jakiejś płyty, albo logo zespołu muzycznego. Nic specjalnego w sumie, chyba ciekawiej się prezentowałeś gdy popylałeś z tym typkiem Pinhead ;)

Syg- jw zapewne zdjęcie tegoż składu muzycznego. Nie powalasz jeśli idzie o wygląd profilu :D

Nick - ciekawy, intrygujący. Jeśli dobrze pamiętam pochodzi z jakiegoś filmu(?). Wpada w ucho, wyróżnia się na tle JohnówCenów123 i innych Marcinów1999, chociaż ciekawe czemu nie wziąłeś nic od nazwiska :P

User - miałem okazję poznać i napić się wspólnie z Hacjendem. Bardzo pozytywna osoba, nigdy nie odmówi wsparcia kolegów w alkoholowej potrzebie, z poczuciem humoru, tylko on jeden potrafił wziąć urlop na wyjazd na galę w złym miesiącu. Pamiętaj - KWIECIEŃ. Nie maj, nie marzec, KWIECIEŃ. Bardzo w porządku człowiek, polecam wpaść i się napić :)

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

DonCarlos,

Avatar + Sygnatura - Karlito miewałeś wiele lepszych zestawień forumowych wizytówek. Nie wiem co ta za film. Ale już widze ładnych kilka punktów karnych za jazdę bez kasku i bez trzymanki. Starszy AntyAspirant się kłania. Także Carlos zmieniaj szybko na coś lepszego. :8

Nick - klasyczny już nick na BGZ. Niewątpliwie zostaniesz legendą tego forum, a twoja ksywka będzie łatwa do zapamiętania dla przyszłych pokoleń forumowiczów. Poza konkursem do dzisiaj pamiętam najlepszą przeróbkę ever : DonKarton vel. Wujo Tektura :D

User - Znam, widziałem, wódkę piłem, palce łamałem, pasztet jadłem. Doborowe towarzystwo i na forum i na piwie. Idealnie sprawdza się zarówno w dyskusjach jak i w odprowadzaniu pijanych kolegów do łóżka. Teraz wrócił do globalnego moderowania i bardzo dobrze. Ktoś musi na forum moderować, a Kartoonis jest do tego bardzo odpowiednią osobą. Widzimy się na zlocie w Kwietniu i podwójne frytki skarbie mamy jak w banku :lol

915802072594e34bce782c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Penta poświęcił swoje zwycięstwo w walce o tytuł Intercontinental wszystkim, którzy kiedykolwiek w niego wierzyli. Na tymtygodniowym Raw Penta pokonał Dominika Mysterio, zdobywając pierwszy tytuł w karierze WWE. Gościł w podcaście No-Contest Wrestling tuż po emisji show i skomentował to, że wreszcie został Mistrzem Intercontinental – po wielu nieudanych próbach sięgnięcia po ten prestiżowy pas. „Człowieku, pierwsze wrażenie było szalone. Ale jednocześnie czuję, że emocje opadają, bo to dla m
    • Grok
      Gwiazda All Japan Pro Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca na ring po odbyciu trzymiesięcznego zawieszenia. W listopadzie 2025 AJPW ogłosiło, że Aoyagi został zawieszony na trzy miesiące z 50-procentową redukcją pensji za swój udział w wypadku drogowym, do którego doszło po jednym z eventów promocji. Aoyagi nie doznał obrażeń w tym incydencie, ale pasażer pojazdu, w który wjechał, musiał być leczony z powodu urazu nogi. Ustalono, że Aoyagi, który prowadził auto z wygasłym prawem jazdy, spowodował kol
    • Grok
      Ren Narita i Oleg Boltin zapewnili sobie awans do kolejnej rundy New Japan Cup 2026. Druga noc turnieju odbyła się w Korakuen Hall w czwartek. Narita pokonał Taichi, a Oleg rozprawił się z El Phantasmo. W drugiej rundzie czekają ich starcia: Narita vs. Satoshi Kojima oraz Oleg vs. HENARE, zaplanowane na 12 marca. Kojima i HENARE to jedni z tych, którzy otrzymali bye w pierwszej rundzie. 55-letni Kojima wszedł do turnieju w ostatniej chwili jako zastępstwo za kontuzjowanego Tomohiro Ishii.
    • KyRenLo
      Walka Pań. Thekla vs. Kris: Karta na teraz w obrazku:
    • KyRenLo
      Danhausen ma pojawić się na najbliższym Smackdown. Ciekawe, czy wzorem czerwonej tygodniówki nie rzuci, aby przypadkiem klątwy na Drew. Zobaczymy:  
  • Dodaj nową pozycję...