Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Loniu

Avatar - Nie zbyt mi się podoba, jednak oddaje ci szacunek za to że jest na nim świetny zawodnik czyli Chris Benoit którego już niestety z nami nie ma....

Sygnatura - No muszę przyznać że bardzo ciekawa, kolory bardzo do niej pasują.

Nick - Nie wiem skąd wytrzasnąłeś ten nick ale bardzo mi się podoba. Nie wiem może od twojego imienia ? Albo przezwisko ze szkoły. ;)

User - Nie znam cię za długo, ale widzę że jesteś bardzo aktywny i starasz się jak najczęściej przebywać na forum. :P

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

Clown

Avatar - Nie wiem czy można go nazwać ładnym i wykonanym z gustem graficznym, ale jest prosty i najważniejsze, że Ci się podoba. :roll:

Sygnatura- Z tego wszystkiego to najbardziej podoba mi się ładnie obrobiony "kontór kwarzy" Punk'a... A reszta ujdzie.

Nick- Przede wszystkim kojarzysz się z klaunem z cyrku (wciąż mówię o nicku :8 ). Miałeś na niego pomysł, życie to zweryfikuje. Hehe.

User- Tutaj muszę Cię bardzo pochwalić. Ostatnio pojawiasz się tam gdzie każdy powinien być codziennie, czyli dyskusje, newsy (jak są na forum), biografie, głosowania itd. Nie myślałeś nad wstąpieniem do ekipy? Mógłbyś wiele wnieść swoją aktywnością oraz sumiennością :)

• Reputacja:   6
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

patryniu

Avatar-Bardzo fajnie zrobiona Kelly x2. Chyba wcześniej miałeś też inną divę ale nie jestem pewien.

Sygnatura-John Cena... Dobrze że chociaż zielony i dobrze zrobiony, bo bym zhejtował. Lepiej jednak zmień...

Nick-cóż to dużo mówić, zdrobniałe twoje imię, mało wymyślne, ale może toi dobrze, bo niektóży nie lubią kombinować

User-najlepszy, najaktywniejszy, człowiek z chyba największą ilością postów, ktoś tu dobrze ujął, że chyba kolegów nie masz, bo cały czas się udzielasz na forum(żart =)) ) naprawdę wielki szacun za to co robisz :!:

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Kosaki

Avatar:Normalny avek z Takerem. Wygląda ładnie ale nie powala niczym szczególnym.

Sygna:Podoba mi się styl tej pracki.Trochę taki chaos ale ładnie się to razem komponuje.Tylko Ryback mógłby być bardziej wtopiony i napisy po boku zamieniłbym na jeden na środku.

Nick:Nie mam pojęcia od czego wziął się twój nick ale brzmi całkiem fajnie i łatwo go zapamiętać a to też ważne.

User:Mimo wpadki z dyskusją i feudzie z Xebem wydajesz się ogarniętym typę. Staraj się dalej kombinować z dyskusjami a na pewno coś ci wyjdzie. Lepiej poruszaj tematy na temat aktualnych wydarzeń w WWE niż takie wyliczanki czy inne tego typu kalendarze.Najważniejsze to to byś się nie zraził :)

#SmartFanZone

Yao

Avatar - Nie ma może jakiś rewelacji, ale taki zwykły i prosty avatar również bardzo mi się podoba.

Sygna - Ciężko to nazwać sygną bo w końcu to zwykły gif, jednak jak tam chcesz to twoja sprawa co umieścisz na swoim profilu. Ogólnie to po samym gifie widać że lubisz prawdziwy wrestling a nie jakieś duperele jak w WWE czy w TNA są.

Nick - Nie mam pojęcia skąd go wytrzasnąłeś ale jest krótki i fajny.

User - Tutaj nie ma co dużo mówić, jesteś świetnym userem który za swoją ciężką pracę na forum dostał moderatora. Pamiętam jeszcze jak byłeś Global ale to stare czasy. Widać twój wkład w forum, podkreśla to wyróżnienie za usera miesiąca nie pamiętam dokładnie kiedy to było ale wiem że nie dawno.

53232759957468997232.png

rko_04.gif

Nick Yao zdaję mnie się, że wziął się od koszykarza chińskiego grającego w NBA - Yao Minga. Wcześniej chyba Crips187? :D

CLOWN

AVATAR: Podoba mnie się, tutaj daje przykład, że istota tkwi w prostocie. Wykonanie, jak i postać znajdująca się na nim.

SYGNATURA: Tutaj gorzej, kompletnie do mnie nie trafia.

NICK: Clown, chyba chodzi o klauna. Jednak jakoś za komiczną postać Cię nie mam.

USER: No ciężko mnie coś powiedzieć, bo albo rzadko się udzielasz, albo nie widzę tych postów. Jednak z tego co zaobserwowałem masz swoje zdanie, starasz się dużo rzeczy ocenić, masz aspirację żeby rozwijać forum swoją pomocą, i całkiem nieźle grasz Orton'em, Ty niem grasz prawda? :)

Ulicznik Xeb

Avatar - pezet, całkiem fajnie to wygląda, pasuje Ci :D

Sygnatura - Tutaj też fajnie, ale nie przypadło mi do gustu to ,,pęknięcie'' na środku

Nick - bez ,,Ulicznika'' było chyba lepiej, ale jak wolisz

User - ogólnie, skoro jesteś wciąż tutaj i forum się trzyma to znaczy że dobrze wykonujesz swoją robotę. I pomyśleć że to jeszcze za moich czasów cię zrekrutowałem xD

Urban

Avatar - Jedna z oznak powrotu. Pomysł ciekawy, wykonanie fajne. Całość pasuje to twarzy Jeff'a :)

Sygnaturka - Komplecik. Po prostu zajebisty!

Nick - Jerzy Urban? Chyba nie :D Z imieniem powiązania nie widzę żadnego.

User - Wróć, pokaż ponownie swoją moc i bądź jedną z tych osób, które przywrócą forum na dawne tory. Nie muszę mówić, że jesteś zajebiście wartościowym użytkownikiem, prawda? :)

• 8 miesięcy temu...

Patryniu

Avatar - No cóż avatar do mnie trafia, jest wykonany w sposób dość łatwy ale dobrze to wygląda.

Sygnatura - Ciężko to nazwać sygną, ale fajna dość mi się podoba i ważne że tobie również. Fajnie że widnieje na niej Vince McMahon i że pokazuje Wrestlemanie. Dość fajnie to wygląda. ;)

Nick - Oczywiście nick powstał od twojego imienia Patryk nie prawda ? Ale jest w porządku i nieźle brzmi więc wszystko jest ok.

User - Dużo tutaj nie trzeba się rozpisywać po prostu jesteś głową tego forum, najwięcej postów na forum, widać cię wszędzie no po prostu mieć takiego usera to skarb. Masz potencjał i nie brak ci zaangażowania dla tego forum. Swoją pracę wykonujesz bardzo dobrze. ;)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

Clown

Avatar: Bardzo dobrze wykonany widniej na, nim HBK świetnie dobrane kolory Avatar na +.

Sygnatura:Przyzwoita, ale według mnie też za bardzo chaotyczna, czyli za dużo naje* efektów, ale Ziggler ładnie wtopiony itd. Napis także fajny sygna była, by lepsza jak, by nie było tej ramki na dole i u góry sygnatura na +.

Nick:Brzmi śmiesznie, ale jest dość ciekawy i nie wiem jaki to cudem powstał taki nick, ale też propsy za taki ciekawy nick - Nick na +.

User:Nie znam cie za bardzo, ale widziałem twoich parę postów i są bardzo interesujące jesteś tutaj dość długo 2 lata, więc znasz się na rzeczy :)

tumblr_mq3sf0Vh8u1rpv6kho1_500.gif

Nic, zu­pełnie nic...A jed­nak tak wiele.

http://secondwwe.tumblr.com/

• Reputacja:   6
  • Styl:  Jasny

Arab

Avatar:Zdziwiłem się, że nie Ambrose. Czarno-biały avek Punk aka Wolverine, zrobiony tak spokojnie, bez szaleństw, spoko. Nie wiem co tam więcej na nim jest napisane. Dam radę przeczytać tylko BitW :D

Sygnatura:tutaj troszki kolorków, świetnie że ten Punk w tle się majta. Jest trochę lepsza niż avek, ale obie na plus.

Nick:Kompletnie nie mam pojęcia skąd ci się wziął. Niemniej jednak łatwy do zapamiętania.

User:Ostatnimi czasy znowu zacząłeś mnie wkur*iać swoimi płaczami, ale jednak napierdzielasz lepiej niż połowa ekipy i userów. No i ta ortografia. Nie wiem jak sobie z tym poradzisz. Trzymam kciuki.

It's nice to be important, but it's more important to be nice. Posse!

Kreatywny Roku 2013

Kreatywny Roku 2014

Moderator Roku 2014

KOSAKI

Avatar: Nie podoba mi się. Zwykły, poza tym mało na nim widać ma dziwny rozmiar, to chyba poza tym zwykły obrazek z gugli, znajdź lepszy.

Sygnatura: E, nie masz? Nie widzę w każdym bądź razie.

Nick: "Kompletnie nie mam pojęcia skąd ci się wziął." i gówno mnie to obchodzi :8 :8 Na serio to myślałem po nicku, że jesteś jakimś fanem japońskiej sceny wrestlingowej, takie moje pierwsze skojarzenie, a co do samego nicku to chwytliwy łatwy fajnie pasuje do nagich suk czy co Ty tam robisz.

User: Przeciętny user, w większości nie zgadzam się z Twoimi racjami, masz prawie zerowe pojęcie na temat funkcjonowania WCE, jesteś mi obojętny zupełnie.

Ulicznik Xeb

Avatar - Nieźle wygląda ten avatar, nie wiem czemu Pezet ale może po prostu lubisz go słuchać, nie wnikam. Kolory do siebie pasują i wszystko wygląda schludnie więc avatar oceniam na pozytywny.

Sygnatura - Ogólnie rzecz biorąc to jej nie masz, znaczy masz jakieś małe obrazki które mówią o twoich osiągnięciach w WCE. Nie wyskakuje mi żaden obrazek po za nimi. Więc nie oceniam.

Nick - Myślę że lepiej było jak miałeś po prostu Xeb, ale twój pomysł i twoja decyzja jaki ten nick będziesz mieć. Z tym ulicznikiem to nie wiem zbytnio o co ci chodzi. Ale Nick jest ok.

User - Nie bez powodu masz taką rangę, dobrze wykonujesz swoje obowiązki i to jest najważniejsze. Trochę już ten zielony kolorek masz więc może jakiś awans ? A tak serio to dobry user, aktywny przede wszystkim. No i booker w WCE co też zabiera bardzo dużo czasu. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

• 1 rok później...

• Reputacja:   991
  • Styl:  Ciemny

To poznajmy się bliżej. :)

Clown

Avatar: Ciekawy pomysł i kolory. Bez zbędnych udziwnień.

Sygnatura: Widziałem lepsze z Randy Ortonem. Trochę za ciemno i ogólnie nie podoba mi się.

Nick: Powiedziałbym, że niezbyt oryginalny, itd. ale mój to porażka, także lepiej nie będę komentował. :D

User: Nie miałem okazji wczytać się w jego posty, bo ruszył na forum w czasie, gdy moja aktywność tutaj była zerowa. Napisał jednak ich wiele na forum, także widać, że swego czasu udało mu się w nie wsiąknąć, a to zawsze pozytyw.

• Reputacja:   1

IIL

Avatar: Przypuszczam, że avatar czysto wzięty z grafiki z googli, a to lubię najbardziej. Osobiście jeżeli chodzi o avatary to zawsze byłem za prostotą i skromnością, a ten avatar z pewnością do takich należy.

Sygnatura: Do sygnatury oczywiście zaliczyć się tego nie da, ale ruszająca się postać w podpisie bez żadnego tła zawsze mi się podobała i sam używałem takowych na forach o kompletnie innej tematyce.

Nick: Nie mam pojęcia co ten nick oznacza, a nie chce mi się grzebać w odpowiednim temacie (bo pewnie znalazłbym tam twój wpis), więc mogę uznać twój nick za zagadkę. :D

User: Tutaj mogę się wypowiedzieć coś więcej. Co prawda nie jestem tutaj długo, a IIL od moich początków nie wypowiadał się tutaj często - ale przeglądając starsze dyskusje te sprzed "naszej ery" to wydaje mi się, że dyskusje prowadzone były tam na dużo większym poziomie, użytkownicy mieli dużo więcej do powiedzenia i rozmowy ciągły się nawet przez kilkanaście stron.

tumblr_lkx5svmWd11qagaito1_400.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Akurat dla Finlaya czas w NXT byłby czasem straconym - to gotowy produkt tu i teraz. Może nie w ME, ale na pewno w każdym rosterze będzie wartością dodaną. Szkoda, że New Japan traci kolejną ważną postać swojego rosteru.
    • Grok
      Następny specjalny Saturday Night’s Main Event WWE nadal jest zaplanowany za kilka miesięcy. Lokalizacja imprezy nie jest jeszcze potwierdzona, ale WrestleVotes zaznacza, że rozważane jest Nashville w Tennessee. Wydarzenie zostanie wyemitowane na żywo na platformie Peacock. Impreza ma się odbyć krótko przed startem wielkiej europejskiej trasy WWE .. Od 29 marca do 8 czerwca WWE zaplanowało eventy w Hiszpanii, Włoszech, Francji i Portugalii. Firma powróci do Europy 22 czerwca na odcinek Raw
    • Grok
      Ostatni konflikt między Tomem Bradym, Loganem Paulem i innymi gwiazdami WWE może być częścią większego planu łączącego WWE z największym futbolistą wszech czasów. W programie Thursday’s WrestleVotes Radio podano, że w niektórych działach WWE opracowywano „logotypy, specjalne gadżety i branding” z wykorzystaniem terminów „T-Bone” i „The Untouchable Tom Brady”. Podano też, że jeszcze w zeszłym roku WWE prowadziło rozmowy z ludźmi z otoczenia Brady'ego na temat jego występu na WrestleManii, k
    • Grok
      Gwiazda All Japan Pro-Wrestling, Yuma Aoyagi, wraca do akcji ringowej 15 marca po odbyciu trzy-miesięcznej dyskwalifikacji. Aoyagi miał wypadek samochodowy 23 listopada 2025 roku w mieście Numazu. Według doniesień, Aoyagi przejechał na czerwonym świetle, co doprowadziło do kolizji. Sam wrestler nie odniósł obrażeń, ale kierowca drugiego auta trafił do szpitala z urazem nogi. Ujawniono, że Aoyagi prowadził pojazd z wygasłym prawem jazdy. AJPW zareagowało błyskawicznie i zawiesiło go do 28 luteg
    • Grok
      MLW dołączyło do rosteru nowego zawodnika w ramach przygotowań do powrotu cotygodniowego show telewizyjnego. MLW ogłosiło dziś, że LaBron Kozone podpisał wieloletni kontrakt z MLW. Kozone pochodzi z Karoliny Północnej, zdobył złoto w Deadlock Pro Wrestling, wziął udział w niedawnym tryoucie WWE na początku roku, stoczył dwa mecze na AEW Dark i gościł w Niemczech na wXw. 33-letni Kozone jest też trenerem w Fire Star Pro Wrestling Training Center w Greensboro. MLW promuje Kozone'a jako „nową
  • Dodaj nową pozycję...