Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Dobry spam nie jest zły.

PietrekNH(dobrze pamiętam nie? )

Avatar - W porządku jest nawet. Prawie tak samo dobry jak moje wszystkie avki z painta. WWE wpadło na fajny pomysł z tym logiem, a Pietrek fajnie to wykorzystał jako avka.

Sygnatura - prostota ponad wszystko. Jak widać nie trzeba miliona filtrów, piętnastu zmian kolorów i innych gówien których nigdy nie zrozumiem. Pomysł jak widać na tym przykładzie jest równie ważny, o ile nie ważniejszy niż cała reszta.

Nick - Nie wysiliłeś się z nim zbytnio, prawda? :8

User - Poznałem osobiście, w końcu razem byliśmy na dwóch "zlotach" i pewnie zobaczymy się na trzecim z okazji debiutu Andrzeja Gołoty. Jak najbardziej pozytywna postać :waving:

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Don Carlos

Avatar - Nie ma tu w sumie czego komentować. O ile się nie mylę jest to Rosa Mendes i w sumie... tyle.

Sygnatura - Tego pierwszego nie rozumiem, ale urzekło mnie porównanie Rocka do ryby :D Muszę przyznać, że podobieństwo ogromne.

Nick - Nie mam pojęcia. Jedyne, co mi przychodzi do głowy to to, że możesz mieć na imię Karol :8 (od Carlosa).

User - Nie znam cię zbyt dobrze i chyba nawet nigdy nie gadalśmy. Wiem tylko tyle, że też jesteś z Bydgoszczy i bardzo interesujesz się TNA ;)

steken

Avatar - Wiadomo, że kozak! Nie dość, że świetne wykonanie, super osoba na nim to jeszcze ten co go robił! Po prostu śmietanka! A tak serio to zrobiłbym Ci coś lepszego jak chcesz i jeżeli mi się będzie chciało, bo to ssie. :8

Sygnatura - Zupełne przeciwieństwo avka, to ssie na maxa. . . Chociaż plus za Tysona! 8)

Nick - wyroby mięsne zawsze spoko! Najpierw był stek, teraz kotlet, czekamy na hamburgera!

User - No no, kariera jaką na forum zrobiłeś ciężką pracą jest na prawdę bardzo imponująca! Ostatnio zburaczałeś, także widać, ze ta praca twoja nie idzie na marne. Sumiennie wypełniasz obowiązki i widać Cię niemal wszędzie na forum. Co do samej osoby to zawsze milo się z Tobą rozmawia, zawsze pomożesz czy to w zastępstwie przy newsach czy czymś innym, zero konfliktów z kimkolwiek, można powiedzieć iż wzór!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

@Stek to Orton, a nie Rock.

Jaki Orton ? :D Widać przecie po tatuażu, że to Rock :P - Ktl

Fanfanfan

Avatar: Nie podoba mnie się. Jest nudny i się przejadł - odśwież się.

Sign - Tu jest lepiej. Jednak brak kolorów odpycha, też powinieneś dokonać zmiany byle nie na swoją twórczość. :8 :8

Nick: Poważnie jest bardzo głupi i nadęty i nudny i słaby i żałosny. Nie podoba mnie się, ale się przyzwyczaiłem, skróciłbym imo do jednego FAN.

User: Gupi debil. A tak na poważnie to jeden z najbardziej wartościowych użytkowników tutaj, czasami jebnię jakąś swoją opinią która nie ma żadnego sensu. :waving: Poza tym jesteś dobrym bookerem, dyskutantem, rozwinąłeś się nieźle. Spamujesz wszędzie, co troszkę irytuje chcesz przeczytać czyjąś opinie, o fan, następny temat o fan.. Jednak to działa na Twój plus. Poza tym uważam, że nigdy nie powinieneś dostać rangi za swoje początkowe wybryki. ;)

Xeb

Avatar: Nie przepadam za Pezetem, własciwie to nie przepadam ostatnio za żadnym raperem, właściwie to znudziła mi się ta muzyka, ale wykonanie na plus.

Sygna: Patrz wyżej. Nie za dużo tych userbarów? :lol

Nick: Pomysłowy, podoba mi się. Pamiętam, że kiedyś byłeś jeffemhardym czy tam hardy boy.

User: Lubi Real, lubi Liverpool, nie lubi Barcelony, nie lubi Manchesteru, można chcieć więcej? Tak poza tym to spoko jest, w końcu jest moim uczniem, nieskromnie mówiąc jestem pierwszą osobą z którą zaczął pisać w SB o ile dobrze pamiętam. Jeszcze jak był Mattem i Fattem, znaczy Jeffem.

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Sebu

Avatar: w sumie taki sobie, nie widzę w nim nic wielkiego, ale inne oko może zobczyć zupełnie co innego.

Sygna: Naprawdę dobra. Muszę przyznać, że mi się podoba i sam przyznam, że chciałem zrobić coś na wzór tego, lecz niestety mi nie wyszło.

Nick: Proste, że od imienia Sebastian, ale trzeba również przyznać, że SweetChinMusic było o wiele wiele lepsze i bardziej i również lepiej pamiętam Cię pod takim nickiem. Ale ten również nie jest zły.

User: Naprawdę bardzo kolorowy, jak jakaś kłótnia na BGZ, coś dzieje to często o Tobie słychać. Lecz również jesteś dobrym dyskutantem i masz wielką wiedzę na temat wrestlingu, można powiedzieć, że user perełka, ale niestety twoja aktywność się trochę zmenijszyła, ale to tak jak większości starych userów, więc nie mam tego za złe, plus wielki za to, że nadal tu zaglądasz!

ahfo.png

luba_049.png

Luba

Avatar: Pingwinek! Pingwinek zawsze spoko! Prostota sama w sobie!

Sygnatura: Wakacje, Beach Soccer, bardzo fajnie wypadły napisy na tle pracy, naprawdę kozak jak dla mnie.

Nick: Lubecki! Jak przy avku, prostota sama w sobie, wzięte od nazwiska ale oryginalne - ale i tak mój nick lepszy :8

User: Człowiek o stalowych nerwach, bo aby zrobić 100 odcinków SotW/ST na które czasem nie ma prac albo jest jedna to wyczyn. Ostatnio mniej widoczny, jednak i tak pojawiasz się tam gdzie trzeba i wypełniasz obowiązki. Ciężko Cię złapać na GG, ale mimo to w rozmowie również user jak trzeba!

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Avatar: Ten avatar z Truthem nigdy mi się zbytnio nie podobał. Niby zrobiony porządnie ale jakoś nie przypadł do gustu.

Sygnatura:Sygna z Batistą nie najgorsza jednak nie przepadam zbytnio za czarno-białymi sygnami ale co kto lubi :)

Nick: Dobrze że nie muszę opisywać wszystkich twoich nicków jakie miałeś by by było ciężko. W sumie to twój nick jest dosyć specyficzny ale idzie się przyzwyczaić :D

User: Cały czas robisz duży progres. Masz chyba najbardziej niechlubną historię z całej ekipy BGZ. Jeden z największych spamerów jakich znałem, jednak potem się wyrobiłeś i ciężko pracowałeś co widać. Pamiętam jak zaczynał zabawę z bookingiem to byłeś strasznie cienki a teraz jesteś jednym z lepszych w tym "biznesie". Opróćz tego dyskusje również stoją na bardzo wysokim poziomie.

#SmartFanZone

Poprawka co do regulaminu:

1. Nie znasz/nie kojarzysz- nie oceniaj"

2. Do każdej kategorii napisz conajmniej dwa rozbudowane, sensowne zdania.

3. Oceń wszystkie kategorie: Awatar, sygnatura, nick, ranga, user

4. W owym temacie user może napisać jednego posta dziennie

5. Autorzy postów, którzy złamią powyższe zasady otrzymają ostrzeżenie.

ahfo.png

luba_049.png

Yao

Avatar: Nie jest najpiękniejszy, ale widać kto jest największym fanem tego gościa :lol

Sygnaturka: A czy przypadkiem nie powinieneś mieć sygny z nowym Mistico?

Nick: Po nicku widać, że jesteś fanem Japonii. Najważniejsze, że łatwo zapamiętać

User: Były globalny moderator, obecny pomocnik. Widać, że pomimo zrezygnowania ze stanowiska "pomocnika admina" nadal chcesz pomagać na forum. Właściwie to nie wiem dlaczego z niego zrezygnowałeś, ale miło widzieć Cię ponownie w ekipie. Nie widziałem jeszcze tak wielkiego znawcy, a zarazem fana Lucha, user bardzo porządny i zdecydowanie można na Ciebie liczyć :t_up:

• 2 tygodnie później...

patryniu

Avatar: Muszę przyznać, że avatar całkiem fajny. Dobre ujęcie ładnie wyglądającej panienki :D

Sygnaturka: Jakoś fanem Johna Ceny nie jestem, więc ta sygnaturka do mnie nie przemawia. Podoba mi się natomiast to jak została wykonana.

Nick: Po nicku od razu można się zorientować jak masz na imię.

User: Widać, że sporo zrobił dla BGZ, bo ma rangę moderatora globalnego, napisał sporo postów co również działa na jego korzyść ( prawie 4 tysiące, a zarazem najwięcej na forum, zacny wynik :D ). Często widać go w SB, udziela się praktycznie w każdym temacie. User jak najbardziej wartościowy.

1 miejsce w typerze TNA w 2011 r

http://total-nonstop-action.blogspot.com/ --> najlepszy blog o TNA

Fan wrestlingu od 25.02.2005r

Reprezentant TNA Originals

Tupak93

Avatar: Tupac to Tupac. Autograf oraz postać jest ;P

Sygnaturka: Velvet jest piękną kobietką, ale ta praca tego nie przedstawia. Została dołączona do tła, zamiast się z niego wyróżniać, ale sam efekt końcowy całkiem sprytny ;)

Nick: Dubel naszego Tuptusia :8 Patrząc na avatar, a później na nick można zauważyć, że wzorowałeś się na Tupac'u.

User: Jako jeden z nielicznych komentujesz wyniki TNA, prowadzisz swoje artykuły i zdecydowanie jeśli każdy kto ogląda TNA komentowałby gale tak jak ty to byłoby bardzo miło. Jakoś nie tykasz się do WWE, a chciałbym abyś też w tych tematach zaczął się wypowiadać, bo wiesz na czym ten świat wrestlingu stoi. Raczej miły z Ciebie user, a przede wszystkim porządny. Większej aktywności na naszym forum, życzę! ;)

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Patryk

Avatar: Jak zwykle piękna Eve robiona przez wiadomo kogo, zwykły avatar ale twierdzę że przydałby się nowy :D

Sygnaturka: Szprytny Janusz jak się patrzy, nie lubię sobie słodzić ale cholernie podoba mi się ten sig :D. Swoją drogą jakby Janek zapuśił brodala to wyglądałby jak Carlos.

Nick: WWE RAW, TNA IMPACT czy też RING OF HONOR :P Patryniu czyli od imienia Patryk bez żadnych zawirowań i niepotrzebnych cyferek.

User: Najlepszy na forum?! Chyba tak, na pewno najaktywniejszy... Nie wiem skąd masz tyle czasu na wszystko (może nie masz życia :thinking::P ) ale chwała Ci za to bo inaczej to tutaj chyba ja bym był najaktywniejszy : D. Dobry chłopek z Ciebie ;)

K1190kicopy_zps3e737bee.png

wce.png

f7afdb0d1f356a3dc6d917539237be7a_original.gif?1367060362

• 2 tygodnie później...

Tuptuś

Avatar: To chyba Twoje dzieło? Postać, która obecnie włącza się w ME. Trochę rozmazana w okolicach twarzy, ale ogólnie to fajna praca. :lol

Sygnaturka: Cóż mogę powiedzieć? Zmień to na coś lepszego!.!

Nick:Pierw skojarzyłeś mi się z takim soczkiem z POLO, a później szukałeś minimalnego choćby szczegółu i tak zastanawiałem się czyżby to się wzięło od imienia? Kuba? Coś w tym może być, ale raczej gdy to wymyślałeś byłeś pijany :8

User: Wielki leń! Gdy wkońcu zdecydujesz się wypowiedzieć to wychodzi Ci to całkiem dobrze, jednak systematyczność tego zabija każdego. Jako global powinieneś być w dyskusjach oraz takich innych, a szczególnie teraz, gdy forum nie stoi najlepiej. Na pewno nie można Ci odmówić tego, że wraz z sobą wprowadzasz miłą atmosferę, zarzucasz czasami takimi suchymi, jednak zawsze coś dobrego z tego wychodzi. Nie zawsze dotrzymujesz swojego słowa i to mnie martwi, ale pociesza mnie fakt, że obiecałeś, że w tym roku prawie wszystkie Goldbergi będą dla Ciebie :roll:

• 3 tygodnie później...

patryniu

Avatar: Ah ta Kellusia. Widać, że przepadasz za prostymi avkami z divami. Mam tylko nadzieje, że nie będziesz znowu trzymał jednego przez lata :)

Sygnaturka: Fajna sygna co tu dużo mówić. Janusza nie mogło zabraknąć u Ciebie w profilu. ;)

Nick: Nie wiem dlaczego, ale za pierwszym razem skojarzyło mi się z chipsami paprykowymi. To może dlatego, że przeczytałem papryniu.. Taka literówka . :8 Nick jak nick, nie trzeba być geniuszem żeby wiedzieć, że to od Twojego imienia.

User: Najaktywniejszy ziomuś na forum od wielu wielu miesięcy. Dobrze to ujął Tuptuś, ty chyba nie masz życia :D Ogólnie to masz tutaj chyba najwięcej postów co?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      przez Noah Leatherland Drugi dzień turnieju New Japan Cup w NJPW rozegrano w Korakuen Hall, gdzie czterech kolejnych wrestlerów biło się o awans do drugiej rundy. Z grona pretendentów dalej przeszli Boltin Oleg i Ren Narita. Boltin Oleg stanął twarzą w twarz z El Phantasmo – dwoma wrestlerami, którzy mieli zupełnie różne wyniki na gali The New Beginning USA. Oleg wkroczył do Korakuen Hall na fali euforii po pokonaniu Tomohiro Ishii i zdobyciu pasa NJPW STRONG Openweight Champion, podczas gdy E
    • Grok
      Braun Strowman oficjalnie rozpoczął produkcję drugiego sezonu programu „Everything on the Menu”. Stacja USA Network opublikowała w czwartek wideo, w którym ogłosiła, że Strowman (Adam Scherr) wrócił na plan zdjęciowy i zaczął prace nad nowym sezonem swojego kulinarnego show. Nie podano jeszcze daty premiery, ale oczekuje się, że zadebiutuje na początku lata 2026. Zobacz ten post na Instagramie Post udostępniony przez USA Network (@usanetwork) Drugi sezon będzie liczył 12 odcinków, o czt
    • Grok
      Były mistrz świata Ring of Honor, Rush, wraca na ring w sobotnim odcinku AEW Collision. Nasz Bryan Alvarez podaje ekskluzywne szczegóły jego decyzji o rezygnacji z operacji. Pod koniec listopada szef AEW Tony Khan ujawnił, że Rush nie otrzymał zgody medycznej z powodu kontuzji kolana i musiał zostać wycofany z zaplanowanego meczu z mistrzem świata ROH Bandido. Niedługo potem Alvarez poinformował, że Rush zmagał się z tą kontuzją od lat i prawie na pewno musiałby się jej poddać. W czwartek Al
    • Grok
      WWE Raw ma nową główną scenarzystkę. Starsza pisarka i producentka WWE Alexandra Williams ogłosiła w środę na swoim profilu LinkedIn (h/t: Jon Alba), że awansowała na stanowisko wiceprezesa oraz głównej scenarzystki WWE Raw. Williams pracuje w WWE od października 2020 roku. Zaczynała jako pisarka i producentka dla Raw, a w lutym 2024 awansowała na starszą pisarkę i producentkę. Pochodzi z branży filmowej – ukończyła UNLV z tytułem BA w zakresie teatru, telewizji i filmu. Z jej profilu Link
    • Grok
      Zespół kreatywny WWE podobno poniósł dużą stratę. BodySlam+ donosi dziś, że Brian „Road Dogg” James odszedł z WWE. Był współprowadzącym scenarzystą SmackDown, pracując ramię w ramię z Johniem Swikatą przy tej brandzie. PWInsider podaje, że krążą słuchy, iż James „sam podjął decyzję o opuszczeniu swojej pozycji” w firmie. To jego drugi okres w kreatywnym zespole WWE – wcześniej pełnił funkcję głównego scenarzysty SmackDown. James odszedł z tej roli w 2019 roku, ale pozostał w WWE za kulisam
  • Dodaj nową pozycję...