Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Peri

Avatar: Całkiem fajny, prosty, miły dla oka. Taki zwykły.

Sygna: Również dobra, wszystko ładnie się komponuje IMO dobrze.

Nick: Nie wiem skąd wziąłeś taką nazwę, ale za cholerę nie mogę jej wymówić. Z początku myślałem, że to nazwa jakiegoś Luchadora. Moim zdaniem powinieneś wrócić do ''Peri''.

User: Szkoda, że nie udzielasz się tak jak dawniej i rzadko tu jesteś. Kiedyś miałeś bodajże moda i dostarczałeś nam na prawdę świetne biografie, teraz już tak mniej je piszesz, ale mam nadzieje, że na tym nie zaprzestaniesz.

deathnotep.png

angle_02.gif

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

Deep

Avatar: Taki nijaki. Styl jest dupny, tak samo napis, a o kolorach to nie wspomnę... Nie widzę w niej pozytywów.

Sygna: Znacznie lepsze wykonanie niż avka. Podoba mi się styl, kolory też całkiem fajne, ale napis mi nie pasuje. Tak zastanawiam się czy bez niego byłoby lepiej, ale bez niego byłoby jeszcze gorzej :P

Nick: Nie mam pojęcia skąd to powstało, ale wnioskuje, że to coś japońskiego, bo pod nickiem masz jakąś mangę czy anime japońskie.. Ale mogę się mylić.

User: Nie miałem okazji bliżej się poznać. Kojarzysz mi się bardziej jako kamilos122. Nie potrafię ocenić czy jesteś miły czy fajny. Na pewno na forum jesteś przynajmniej od 2 lat, napisałeś prawie 600 postów, więc to już jest jakiś wyczyn. Więcej aktywności w dyskusjach życzę! :)

Patryniu

Avatar - Ten avatar posiadasz już bardzo długo ale moim zdaniem jest bardzo fajny. Fajnie że widnieje Eve Torres na twoim profilu. Ogólnie kolory i tło są bardzo fajne. Avek jak najbardziej na plus.

Sygna - Ogólnie to podoba mi się. Kolory się dobrały i wygląda to bardzo dobrze. Napisy również wyglądają dość dobrze.

Nick - Nie trudno się domyślić że twój nick pochodzi od imienia Patryk. Ogólnie to ciekawy pomysł miałeś. Nick jak najbardziej mi się podoba chodź fajnie by było gdybyś go kiedyś zmienił.

User - Nie trzeba dużo mówić, jesteś jednym z najlepszych userów na tym forum. Bardzo dużo robisz dla tego forum co bardzo mi się podoba. Twoje zasługi zostały docenione po tym jak dostałeś rangę Global Mod. Wiem jeszcze że jesteś fanem Cena, oczywiście nie ma nic w tym złego. :)

53232759957468997232.png

rko_04.gif

User Miesiąca Wrzesień 2013

Clown

Avatar - nie znam się na grafice, ale patrząc "zwykłym" okiem na ten avatar, nie mam żadnych zastrzeżeń. Kolory dobrze dobrane, a sam Sin Cara ładnie się wpasowuje. Ogólnie na plus

Sygna - za samego HBK'a wielki plus. Na dodatek, gdy patrze na tą sygnę, przypomina mi się jego wejście i walka z Takerem na WM 25. Dla mnie bomba.

Nick - nick, jak nick...Clown nie jest może oryginalne, ale jeżeli ktoś ma taką ochotę i chce się tak nazywać to dlaczego nie. Ile głów, tyle pomysłów. Nic do tej nazwy nie mam.

User - z tego, co wiem to kiedyś zmieniłeś sobie nick i nie pamiętam, jak się wcześniej nazywałeś, a przez to, jakim kiedyś byłeś userem. Teraz widzę, że wkładasz dużo pracy w to forum i poświęcasz mu dużo czasu. Piszesz dużo, ciekawych postów. Ogólnie user na plus. Chociaż nie miałem okazji cię bliżej poznać.

DEAD MAN WALKING

taker124

Avatar - Nie zbyt mi się podoba. Taker niewyraźny, praca zbyt ciemna i niepotrzebne dodawane były jakieś specjalne efekty.

Sygna - Skąd ty to bierzesz? Zupełnie za dużo tego nawalone. Być może pomysł był, ale wykonanie beznadziejne. Postać w kilku pozycjach i do tego jeszcze z uciętą głową, rozciągnięta. Ten napis dopełnia kolekcji :P

Nick - Widać, że lubisz Undertaker'a i dlatego był pomysł na taki nick. Co do cyferek to albo to są jakieś Twoje ulubione albo coś znaczą albo są przypadkowe :)

User - Teraz za dużo to się nie udzielasz, ale wiem, że jeśli chodzi o jakiś komentarz w OD czy gdziekolwiek to na Ciebie można liczyć. Na pewno wartościowy z Ciebie użytkownik, ciężko mi jest coś więcej powiedzieć, ale na forum dołożyłeś swoje 5 gr :)

• Styl:  Jasny

Patryk

Avatar - prosty i przyjemny dla oka, nic tam raczej szczególnego nie było robione. Trzymasz go już od bardzo długiego czasu i jakaś odmiana by się przydała :)

Sygna - nie znam się zupełnie na tym i zazwyczaj to co mi się podoba, to jest ponoć lipne i na odwrót :) Ta sygna wygląda całkiem spoko i tyle co mogę o niej powiedzieć

Nick - od zawsze już patryniu - nie myślałeś o jakiejś zmianie, jak ja na przykład :?::D Widać, że wzięty od imienia i chyba tyle.

User - najaktywniejszy user forum. Zapierdziela na całe forum ile tylko może. Strasznie się dziwię, że nie masz jeszcze admina, bo zasługujesz na niego najbardziej ze wszystkich. Chłopak pomocny, a ilość PPV które już dla mnie znalazł to już nie zliczę.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

• 2 tygodnie później...

PinHead

1. Avek masz taki, odkąd pamiętam. Ogólnie taki mroczny mi się wydaje i nie wiem, kogo przedstawia.

2. Cytat również taki tajemniczy, a to pudełko, czy co to tam jest to nie wiem, co oznacza.

3. Co do PinHead to nie mam pojęcia, czemu taki a nie inny. Ja Ciebie bardziej pamiętam jako Pacjenda i Hacjenda.

4. User bardzo miły, posiadający dużą wiedzę na temat wrestlingu i pierwsze skojarzenie z nim to oczywiście dawane przez niego niegdyś wyniki. Bardzo fajny user :)

Kotleten

1.Avek dobry bo fana x3. Ogólnie to mi się podoba i nie mam zamiaru filozofować.

2.Tutaj jest troszke gorzej. Mimo tego, że jest na niej Henry to tło i napis domaga się poprawy.

3.Ja Cię znam jako stekena i tak naprawde tamten bardziej mi się podobał. No, ale to ty wkońcu masz ten nick.

4.Ogólnie to jest on jednym z najmilszych modów na tym forum. Dawno jednak nie gadaliśmy i niewiem czy się zmienił. Za "moich" czasów był spoko :)

Loniu

1.Avek- W sumie nic w nim ciekawego nie widze pod względem jakiegoś oceniania samej pracy ale przynajmniej z fajną osobą...CM PUNK :t_up:

2.Sygna - Jednak Sygna jest na serio świetna, nie wiem kto robił ale mu wyszła, szczególnie kolorystyka , czcionka i wszystko. Nie zmieniaj za szybko :)

3.Nick - Nie wiem czemu taki , po prostu Loniu to co napisać?

4.User- Więc nie wiem czy miałeś kiedyś inny nick żebym cie skojarzył ale jako Lonia wogóle cie nie znam. Zaraz 400 postów wejdzie to udzielaj się chłopie na DVD i Laptopie i życze tysiaczka a potem dwa , trzy itp.

Loniu.

Avek - Prosty CM Punk, nie ma polotu i tyle. Jakiś prosty filtr, nic więcej.

Sygna - Tu już jest konkretnie. Strasznie podobają mi się napisy. Oraz cała reszta, czerwone barwy są super.

Nick - Loniu. Mi się to kojarzy z lwem, nie wiem czemu tak. Gdzie wymyśliłeś taki nick ? Oryginalny.

User - Jesteś miły. Gadaliśmy kiedyś. Bardzo dobrze mi się z tobą gadało. Nie zezłościleś się że zabrałem ci Jericha w WCE.

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

• Reputacja:   66
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Vader

Avek -Avek ładny bo prosty.W sumie to tylko etykietka Jacka Danielsa ale zawsze mi się ona podobała więc także i twój avatar mi przypadł do gustu.Zdecydowanie na plus.

Sygna - Sygna całkeim fajna,jednak nie podoba mi się środek i te ścinki kilku zdjeć.Mocno średni avek.

Nick -Nic Vader oczywiście kojarzy mi się ze Star Wars które bardzo lubię oglądać.Ogólnie nick fajny i łatwy do zapamiętania więc też na plus.

User -Tutaj jest różnie na początku byłeś takim spamerem że jak widziałem cię na forum i twoje posty to miałem ochotę się powiesić. Po zmianie nicku zmienił się i twój poziom oczywiście na lepsze(no bo na gorsze już się chyba nie dało) i od tamtej pory nawet cie lubie.Piszesz mądre posty i da się z tobą pogadać na temat main streamu.

#SmartFanZone

• Styl:  Jasny

Yao

Avatar - wstawiłeś sobie na avka swoją mordkę, więc nie ma tu bardzo czego oceniać :) Wyglądu twarzy również nei oceniam, bo niektórzy by mnie potraktowali, że jestem "inny" :D

Sygnatura - Ta sygna z Mistico towarzyszy ci od bardzo dawna i tą tylko zapamiętałem, bo innych nie pamiętam. Ogólnie wygkląda ładnie, ale jak pisałem. Nie będę oceniał żadnych renderów i innych szajsów, bo trzeba się na tym znać :)

Nick - no ja już wiem, że ten nick to od twojego wzrostu i od tego, ze porównywali cię do Yao Ming'a, bo więc rozkminiał się nie będę :)

User - no co tu dużpo gadać - jeden z największych ekspertów Lucha Libre chyba w Polsce oraz osoba posiadająca bardzo dużą wiedzę o Indy i ogólnie o wrestlingu. Ostatnio zauważyłem, że coś zaczynasz chyba oglądać Main Stream Amerykański (przez tą dyskusję o wielkoludach). User z Ciebie bardzo dobry i do pogadania :)

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

PinHead

Avatar - Co tu mówić od zawsze ci chyba od kiedy cię znam ten avek towarzyszy, nie jest jakiś piękny ale przecież to nie jest ważne.

Sygnatura - Hmm... dużo tu nie można powiedzieć po prostu takie jakieś mroczne i tajemnicze jak avek ;p.

Nick - W ogóle nie wiem o co w nim chodzi chociaż po polsku jest to chyba główka szpilki. Ale oczywiście jest oryginalny za co plus.

User - Świetny user, zna się na wrestlingu, nie zatrzymał się jak przeważnie każdy na MS a poszedł w dalsze szeregi tzn. indy za co wielgaśny plus. No i bardzo lubiany.

• 2 miesiące temu...

TadziuU

Avatar - Właściwie to zastanawiałem się kto jest na tym obrazku i doszedłem do wniosku, że jest to na pewno piękna kobieta. Avek całkiem sprytny :)

Sygnatura - Połączenie dwóch Twoich ulubionych klubów oraz ulubionego piłkarza? Na to wygląda, choć praca nie jest najlepsza graficznie.

Nick - Na pierwszy rzut oka to spodziewałbym się imienia Tadeusz skąd wziąłby się nick, ale w tym przypadku nick dobrany raczej przypadkowo :P

User - Teraz jesteś mniej aktywny, ale pamiętam, że miałeś swój udział w WCE, pisałeś wyniki a także brałeś liczne udziały w Sport Quizach. Raczej jesteś miłym userem, choć nie mam pewności :P

patryniu:

Avatar - Wiadomo, Eve - klasa. Ale.. nie jestem przekonany co do samej twarzy na dużym avku. Może jakiś nowy made by me? : D

Sygnatura - Chyba najlepsza praca Tuptusia. Serio. Aż dziwie się, że to jego robota.

Nick - Dziwi mnie, że zaczyna się od małej litery, ale to taki szczegół. Wiadomo - jakieś dopieszczenie imienia i tak wyszło. Nie będę oceniał bo sam mam podobnie dobrany nick. : P

User - Ładnie ładnie, dwie gwiazdki i prawie 4k postów. Brawo. Nie znamy się jakoś bardzo dobrze, ale jeszcze nie dałeś mi powodu by Cię nie lubić. : )

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Karta WrestleManii 42 może pobić rekord pod względem liczby meczów z dywizji kobiet – więcej niż jakakolwiek inna WrestleMania w historii. WrestleVotes raportuje, że w WWE creative rozważany jest pomysł z co najmniej sześcioma meczami kobiet rozłożonymi na dwie noce WrestleManii. Z nich pięć jest już dość solidnie zaplanowanych. Poprzedni rekord liczby kobiecych meczów na WrestleManii należy do edycji z czasów pandemii COVID – WrestleManii 36 z 2020 roku. Na WrestleManię oficjalnie ogłoszono j
    • Grok
      Mustafa Ali początkowo nie był na karcie gali WWE Night of Champions 2023 — ale wysoki rangą saudyjski urzędnik rządowy ostatecznie załatwił mu spot na tym wydarzeniu. W podcaście na żywo Insight with Chris Van Vliet Ali opowiedział, jak doszło do jego walki z Guntherem na majowej gali w 2023 roku. Ali poleciał do Arabii Saudyjskiej na obowiązki medialne przed PPV i gadał z gościem, o którym nie miał pojęcia, że to wysoki rangą saudyjski urzędnik. Ten facet potem poprosił Vince'a McMahona, żeb
    • Kaczy316
      Sporo, całkiem sporo, szczególnie patrząc, że ostatnie 3 WM'ki miały 13 walk(nie licząc tych, które powstały w trakcie trwania WM typu Snoop Dogg/Pat McAfee vs Miz, cash in Priesta, Orton vs Hendry) więc jest to większa liczba i można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione.   To samo co w poprzedniej sytuacji, można się cieszyć jak będzie to sensownie zrobione i dobrze.
    • KyRenLo
      Kolejny dzień i kolejne ploteczki dotyczące WrestleManii: Pojedynki Pań:  Ja tam popieram w pełni.
    • MattDevitto
      Akurat dla Finlaya czas w NXT byłby czasem straconym - to gotowy produkt tu i teraz. Może nie w ME, ale na pewno w każdym rosterze będzie wartością dodaną. Szkoda, że New Japan traci kolejną ważną postać swojego rosteru.
  • Dodaj nową pozycję...