Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Sebu

Avatar: Fajne wykonanie, kolory podchodzące pod postać, ale co to za gostek to nie mam pojęcia.

Sygna: Uśmiechnięta twarz, jaskrawe kolory oraz ciekawe wykonanie. Praca dobra :)

Nick: Nick, który zapadł mi w pamięć najbardziej to niejaki SweetChinMusic. Dziś jesteś Sebu, a geneza pewnie wzięła się od imienia :lol

User: Łeee matko. Tutaj można legendę napisać. Niekiedy między nami nie było najlepiej. Zawsze zaczynałeś kłótnie, które później przegrywałeś (moja wersja :D ). Wiedza o wrestlingu jest i częsta obecność w SB jest. Spoko z Ciebie user, chociaż czasami dla nowych mógłbyś być milszy. :roll:

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

Patryniu

Avatar: Obecność Eve mówi sama za siebie. <3

Sygna: Jest fajnie, kolorowo i wgl , również mi się bardzo podoba

Nick: Za duża zagadka to nie jest Patryku :D

User: Linki na czas. Znajdzie wszystko, o co go poproszę, wszystko szybko idzie , wielki plus :)

Kotleten

1. Podoba mi się taki prosty w wykonaniu. Pewnie od fana :>

2. Tutaj już słabiej. Jakoś mi się to nie podoba, nie wiem dlaczego. Tutaj też chyba od fana :>

3. Z początku miałeś steken/stek, teraz zmieniłeś na kotleten. Nie ma tu chyba żadnej filozofii. Lubisz kotlety :P

4. Spoko z ciebie user mimo, że z tb nie rozmawiam. Dobrze wykonujesz swoją pracę pisząc dla nas świetne raporty i robisz to na czas. Zasłużyłeś na to by być w ekipie.

Wiem, trochę się podlizuję :roll:

deathnotep.png

angle_02.gif

Deep

Avatar - Jak dla mnie troszkę za ciemny, ale Batista ładnie wstawiony. Widać że lubisz Batistę :)

Sygna - Kolejna osoba którą zapewne lubisz. Jeff w fiolecie, bardzo mi się podoba.

Nick - O ile się nie mylę deep to głęboko. Ale słyszałem kiedyś o takim polskim raperze Deep.

User - Kilka razy z tobą gadałem. Bardzo miło mi się rozmawiało. Jesteś pozytywnym, wyluzowanym gostkiem. Co się bardzo ceni. Czasem się udzielasz na forum, ale troszkę za mało. Do roboty ! :)

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Vader

Avatar - no tutaj muszę przyznać dobrą ocenkę, bo w końcu Maryśka, więc nie może być inaczej :D

Sygna - klimat, klimat! Jest Walking Dead, jest moc, bardzo fajna sygna, ciekawe przedstawienie, dobre kolorki, napis.

Nick - Dlaczego Vader? Mnie oprócz Lord'a kojarzy się także zespół Vader, no ale metalu raczej nie słuchasz więc obstawiam pierwsze. Ogólnie, fajny krótki nick.

User - Od czasu zmiany nicka, otrzymania pomocnika, a potem moderatora, aktywny żeś jest i dobrze, piszesz newsy, choć nie zawsze, ale zazwyczaj są, ogólnie czasem pogadamy na GG, no i oglądasz Walking Dead! :D, ogólnie spoko koleś ;).

akerdrugi.png

• Styl:  Jasny

Housse

Avatar - Ma Marysię w avatarze, która wyglądana nim bardzo przyjemnie. Napis również odpowiedni pasujacy do całokształtu. Avek bardzo na plus

Sygna - nie będę się rozpisywał o jakichś tłach, renderach czy iinych bzdurach bo się na nich nie znam :) Poprostu podoba mi się i tyle. Kane bardzo pasuje do tego mroku.

Nick - sam nie wiem dlaczego zostałeś Housse'm. Od twojego debiutu chyba cały czs taki był. Może to przez fascynację Gregorym :D

User - mój następca jeśli chodzi o wyniki. W momentem wstawiania przez niego wyników wyczułem w nim konkurenta, ale i osobę, która to pociągnie za mnie. Pisze newsy no i wyniki. Pasowałoby by jeszcze wziął się bardziej za dyskusje, ale ogółem Mod jak najbardziej zasłużony.

Nie ma żadnego Dobra, ani żadnego Zła

Jest tylko Ciało i wzór jaki Nim wypełniamy

10044082184e92e55ee9063.jpg

PinHead

Avatar: Od niepamiętnych czasów nosisz ze sobą tego avka. Tak czasami gdy patrzę na niego to w pewien sposób wyobrażam sobie Ciebie :8 W ogóle nie mam pojęcia kto na nim jest, ale pasuje do Ciebie.

Sygna: Yyyy. No tak. Cytat jak najbardziej OK, ale ta szkatółeczka to co? Jest jakość z nim związana ?

Nick: Dla mnie zawsze będziesz Hacjend ;) A co Ci wpadło do głowy żeby go zmieniać i to jeszcze na coś takiego? W życiu nie domyśliłbym się skąd taki nick pochodzi.

User: Dodawałeś kiedyś wyniki, udzielasz się w oficjalnych dyskusjach, zrobiłeś dla forum wiele dobrego i za to dziękuję. Możemy bez problemu sobie porozmawiać na gadu-gadu i w moim przekonaniu jesteś fajnym, miłym gostkiem. Ty chyba słuchasz ostrej muzyki? Z profilu tak wyglądasz. :t_up:

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

patryniu

Avatar: Prosty, fajny i miły dla oka ;)

Sygna: Bardzo podoba mi się sygna z Robertem. Ładnie dobrana kolorystyka.

Nick: Prosty i nie trzeba długo się zastanawiać, że związany jest z imieniem ;)

User: No tutaj to mógłbym pisać i pisać. Jesteś bardzo wartościowym userem. Wrzucasz Download gal, zawsze na czas itp. Pomagasz każdemu, rozwijasz to forum. Ogólnie to jesteś spoko, master ;]

Szejmaskopia.png

Osiągnięcia na BGZ

Newsman roku 2011

Były Moderator 26/07/2011 - 10/04/2012 (259 dni)

FAK Blazi ja już kończyłem ocene dla Patrynia a ty zjebałeś :D

BLAZI

Avatar: Masz avek z jednym z moich ulubionych wrestlerów to jak ma mi się nie podobać , fajny krzywy Kofi :)

Sygna: Też spoko, SHIMUS GREJT ŁAJT, dobra kolorystka i te sprawy :)

Nick: Nick co nick, nick jak nick , no jaki ma być nick , prosty nick i jest nick znaczy git.

User: Po twojej ilości postów widze, że nie masz co do roboty na kompie oprócz pisania na BGZ :D Nieno żarcik , Good User nie pamiamiętam co ty tam robiłeś na forum ale pewnie coś dobrego :t_up:

FIZ

Sygna: Nie wyświetla mi się, ale znając Ciebie i Twoje umiejętności fotoszopowe - ssie :D

Nick: Prawdę mówiąc już wolałem fiszkawwenbanhlnfltnaroh, ale aż tak mi nie przeszkadza jak uż. Tuptusiowi.

User: Spamer. Gdyby nie ja nigdy by się tutaj nie zarejstrował. Ale może to i dobrze? :lol

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

SEBU!

Avek: Powiem Ci, że na tym avku wyszedłeś w miarę ładnie :lol Fajnie podkreślone, przyciemnione kolory

Sygna: Daimon i jego artystyczne farmazony :lol Klasa sama w sobie, nie da się do czegoś przyczepić.

Nick: Bez zbędnego gdybania od imienia, a poprzedni dla typowego sezonowca, ale i tak lepszy od jakichś tam JohnówOrtonów :D

User: Przede wszystkim wielka wiedza o wrestlingu. W dodatku długi staż na forum i wyrobiona marka. Niewątpliwie jesteś jedną z najbardziej, że tak powiem "popularnych" userów na forum, masz swój charakterek i jeżeli się go nie odczuwa na własnej skórze to jest fajnie :P Ale po za kłótniami da się z Toba pogadać, swego czasu nawet popracować w WCE, ograć w Quizie Sportowy ( :D ). User bardzo wartościowy, bo bez Ciebie mogłoby być nudnawo. Pozostaje napisać do zobaczenia w Łodzi ;)

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

fanfanfan

Avatar: Nigdy nie miałem okazji tego avka ocenić. Może kolory w jakimś stopniu zgadzają się z postacią, ale ten napis. Fuuuu i blee :P

Sygna: Podobna do avka. Dla niektórych niby fajna, ale nie podoba mi się. Nie wiem dlaczego, ale taki styl wykonania u mnie nie przejdzie.

Nick: fanfanfan? Skąd taki pomysł? Tak jakbym ja miał kurkurkur :8 Nick oryginalny i na pewno nikt inny takiego nie ma.

User: Dobry z Ciebie dzieciak. Piszesz dyskusje, newsy, bierzesz udział w quizach. Widać, że odróżniasz WWE od TNA. W tym roku jest gorzej niż w poprzednim, ale to jest dopiero początek :)

Patryniu

Avek: Twarzyczyka pięknej Eve, choć mogłeś ukazać też jej ciałko :)

Sygna: Spoko sygna z Ceną , nie wiem kto ją zrobił ale widać , że dobry grafik. LET'S GO CENA :t_up:

Nick: Udoskonalenie imienia :) Takim cie pamiętam i nie zmieniaj :x;)

User: Często widze w obojętnie jakim temacie twoje posty to chyba często się udzielasz , ponad 3000 tys. postów samo się nie zrobiło. Zrobiłeś dużo dla forum i być może kiedyś doczekasz się jakiegoś Admina :)

Bane

Avatar: Prosty i zwyczajny. Teraz To Yes!Yes!Yes! jest popularne, ale pewnie za kilka tygodni zmienisz to na coś innego. Napis jak dobrze pamiętam znajduje się na koszulce Daniel'a, a więc został tylko okrojony z materiału :P

Sygna: Podobnie jak przy avatarze, jednak ten napis bardziej mi się podoba. Kolory pasujące do Kofi'ego. Wykonanie napisu też całkiem fajne. Pomysł był i git :)

Nick: Bardziej pamiętam Cię jako FIZ'a. Patrząc na ten obecny nick właśnie przypominam sobie Twoje poprzednie wcielenie. Bane.. Coś związanie z banem? No nie wiem...

User: Wcześniej jeszcze jako pomocnik byłeś w dyskusjach i innych takich działach. Teraz ograniczasz się do typera i jeszcze jakiś wolnych tematów. Na forum od 2 lat, niby krótki czas, ale jedna rada reaktywuj się! ;)

Ok to i ja ośmiele się ocenić :D

Patryniu

Avatar : Avek całkiem miły dla oka, prosty taki jak IMO powinien być avatar więc raczej na + taki zwykły

Sygna : Graficznie całkiem dobrze jednolite kolory napis bardzo fajny ogólnie spoko, nie ma co tu dużo mówić/pisać

Nick : Tutaj nie ma co oceniać Patryk - patryniu normalny ale lepsze to niż większosć nicków na tym forum

User : No tak 3.5 k postów to bardzo dużo, zrobiłeś dla forum wiele dobrego. Choć na forum nie jesteś niewiadomo jak długo to jesteś postacią naprawdę rozpoznawalną, choć sam nie ściągam gal to oczywiście jest to bardzo przydatne, oficjalne dyskusje prowadzone regularnie,bardzo estetyczne. Zasłużenie jesteś GM`em, jak dla mnie jesteś bardzo dobrym użytkownikiem (ok koniec tego słodzenia ...)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      przez Noah Leatherland Drugi dzień turnieju New Japan Cup w NJPW rozegrano w Korakuen Hall, gdzie czterech kolejnych wrestlerów biło się o awans do drugiej rundy. Z grona pretendentów dalej przeszli Boltin Oleg i Ren Narita. Boltin Oleg stanął twarzą w twarz z El Phantasmo – dwoma wrestlerami, którzy mieli zupełnie różne wyniki na gali The New Beginning USA. Oleg wkroczył do Korakuen Hall na fali euforii po pokonaniu Tomohiro Ishii i zdobyciu pasa NJPW STRONG Openweight Champion, podczas gdy E
    • Grok
      Braun Strowman oficjalnie rozpoczął produkcję drugiego sezonu programu „Everything on the Menu”. Stacja USA Network opublikowała w czwartek wideo, w którym ogłosiła, że Strowman (Adam Scherr) wrócił na plan zdjęciowy i zaczął prace nad nowym sezonem swojego kulinarnego show. Nie podano jeszcze daty premiery, ale oczekuje się, że zadebiutuje na początku lata 2026. Zobacz ten post na Instagramie Post udostępniony przez USA Network (@usanetwork) Drugi sezon będzie liczył 12 odcinków, o czt
    • Grok
      Były mistrz świata Ring of Honor, Rush, wraca na ring w sobotnim odcinku AEW Collision. Nasz Bryan Alvarez podaje ekskluzywne szczegóły jego decyzji o rezygnacji z operacji. Pod koniec listopada szef AEW Tony Khan ujawnił, że Rush nie otrzymał zgody medycznej z powodu kontuzji kolana i musiał zostać wycofany z zaplanowanego meczu z mistrzem świata ROH Bandido. Niedługo potem Alvarez poinformował, że Rush zmagał się z tą kontuzją od lat i prawie na pewno musiałby się jej poddać. W czwartek Al
    • Grok
      WWE Raw ma nową główną scenarzystkę. Starsza pisarka i producentka WWE Alexandra Williams ogłosiła w środę na swoim profilu LinkedIn (h/t: Jon Alba), że awansowała na stanowisko wiceprezesa oraz głównej scenarzystki WWE Raw. Williams pracuje w WWE od października 2020 roku. Zaczynała jako pisarka i producentka dla Raw, a w lutym 2024 awansowała na starszą pisarkę i producentkę. Pochodzi z branży filmowej – ukończyła UNLV z tytułem BA w zakresie teatru, telewizji i filmu. Z jej profilu Link
    • Grok
      Zespół kreatywny WWE podobno poniósł dużą stratę. BodySlam+ donosi dziś, że Brian „Road Dogg” James odszedł z WWE. Był współprowadzącym scenarzystą SmackDown, pracując ramię w ramię z Johniem Swikatą przy tej brandzie. PWInsider podaje, że krążą słuchy, iż James „sam podjął decyzję o opuszczeniu swojej pozycji” w firmie. To jego drugi okres w kreatywnym zespole WWE – wcześniej pełnił funkcję głównego scenarzysty SmackDown. James odszedł z tej roli w 2019 roku, ale pozostał w WWE za kulisam
  • Dodaj nową pozycję...