Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Sebek.

1. Całkiem fajnie, ciekawe kto Ci robił, ale nie jestem fanem tego filmu.

2. W sumie nieźle, ale ciekawi mnie geneza. Nick to sprawa każdego. Ja np. nie był bym Pietrkiem gdybym cofnął czas. : D

3. Robota Daimona, hę? Fart. Niezły styl, ale tak jak mówiłem - nie moja tematyka.

4. Młody, ale jednak ma pojęcie o wrestlingu. Np. co jest fajne, a co już nie za bardzo. Nie ogląda już TNA więc PJONA. Były czasy gdzie może więcej gadaliśmy, ale na pewno nie jesteśmy wrogami.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

Pietrek lekko pomyliłeś kolejność ;P

Avatar: Fajny, ale z moim przegrywa :lol

Sygna: Sesja zdjęciowa umieszczona w sygnaturkę. Niby proste, a cieszy. Ładny, ładny.

Nick: Jak nie Pietrek to co? Imię Piotr, więc można się domyślać, że od tego właśnie powstał ten nick. Dość koślawy i gdybym był Tobą to też bym go zmienił ;)

User: Jesteś dobrym grafikiem, wrestling nie jest dla Ciebie obcy no i jesteś różowy. Dobry z Ciebie user.

Sygna: Fajna, tylko jakaś taka Tuptusiowata.

Nick: Jakiś niespecjalny, chociaż na pewno lepszy niż WWE RAW. :8

User: Bardzo dobry, pomocny, da się z nim pogadać. Mimo, że nie gadaliśmy dużo, to jest miłym gościem. No i czekam na następny feud w WCE. :>

Ziomal

1. Avek prosty, aczkolwiek ładny

2. Sygna taka jakaś niewyraźna i przejaśniona.

3. Nie wiem, co o nim myśleć. Chyba nick wymyślony na poczekaniu :8

4. Bardzo fajny user, fajnie się z nim ogląda PPV Live :D

Kotleten

1. Avek fajny ale nie jest jakiś wyczepisty ;d.

2. Sygna nie podoba mi się a ni trochę jakaś taka słaba.

3. Nick taki oryginalny i widać że lubisz kotlety mielone :8 .

4. Bardzo fajny user, świetnie pisze raporty i przeważnie na czas, bardo fajny projekt z Sport Quiz no i fajnie że przejąłeś po mnie pałec.. :P z newsami sportowymi. User na wielgaśny + ;).

PS. Zauważyłem że mój nick to zagadka :lol

TadziuU

1. Podoba mi się, ale ten z Bryanem był lepszy.

2. Bardzo fajna, dużo się na niej dzieje.

3. Hmm... z początku to myślałem, że od imienia, ale nie pasuje do Kludiusza. W sumie nie wiem co oznacza i pozostanie pewnie zagadką.

4. Miły, dobry, pomocny, wartościowy user, znający się na sporcie za co należy się plus.

deathnotep.png

angle_02.gif

A mnie tylko Patryniu ocenil. Do roboty ! :)

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Każdy ocenia w 4 kategoriach swojego poprzednika
Do każdej kategorii napisz conajmniej dwa rozbudowane, sensowne zdania.

Deep

1. Avatar całkiem fajny, Batista, jak to Batista, niezłe kolory, zawsze mogło być lepiej.

2. Sygna, o ile Jeff Hardy bardzo fajnie się prezentuje, o tyle ten gif.. jakoś mnie denerwuje, bo w sumie nie ma w tym nic ciekawego, czy śmiesznego ;d

3. Nick, przedtem było kamilos + cyferki? czyli od Twojego imienia. Teraz Deep, głęboki ;p? nie wiem od czego się wziął, ale całkiem fajna, krótka nazwa, przyjemna dla oka.

4. Ostatnio sporo komentujesz co oczywiście na plus, szczególnie newsy, czy dyskusje a nawet wyniki. Czasem jakoś chaotycznie piszesz, ale to rzadkość, kontynuuj taką postawę, a będzie dobrze ;).

akerdrugi.png

Housse

Avatar: Skromny, ale pokazuje piękność Maryśki. Można by się doczepić do napisu, lecz przez ten napis wszystko nawet dobrze się komponuje i prezentuje.

Sygna: Nic mi się w niej nie podoba. Począwszy od kolorów, a skończywszy na postaci. Dodatkowo efekt starego zdjęcia, które zbytnio nie pasuje. No nie jest najlepiej.

Nick: Pierwszy raz kojarzyłeś mi się z "domem", drugi raz z doktorem. W zasadzie nick nie jest skomplikowany, ale żeby taki mieć trzeba mieć wizję :P

User: Dodajesz wyniki, newsy, lecz brakuje mi ich komentowania. Nie mówię, że masz komentować własne newsy, ale czyjeś jak najbardziej. Nie rozmawiamy na gg, ale jakoś problemów z Tobą nie miałem i wydajesz się miłym użytkownikiem :)

patryniu

Avatar: Bardzo prosty a zarazem miły dla oka. Ogółem pamiętam Cię raczej z avatarów z Jankiem, ale Eve urodą oczywiście nie ustępuje.

Sygna: Ktoś dobrze użył sformułowania - tuputusiowaty. Tak czy siak wygląda dobrze i co również na plus to postać, która na niej widnieje.

Nick: Zbyt wiele tutaj rozpisać się nie da, Patryk jest Patryk :)

User: Mógłbym napisać tutaj dużo rzeczy, ale w skórcie jesteś znakomitym userem z bardzo długim stażem w Ekipie i zawsze będę Cię dobrze kojarzył z pracy wykonywanej na forum oraz naszej współpracy. Poza tym oczywiście potrafimy się dobrze dogadać, ogółem spoko z Ciebie ziomek ;)

Pro

Avatar - Prosty, ładny. Ciekawe jakby prezentował się w kolorze. Kogo ona przedstawia ?

Sygna - Nistety nie wyświetla mi się. :(

Nick - Właściwie nie wiem skąd to się wzieło. O ile się nie mylę masz na imię Marek. A Prototype to nie wiem skąd. Może od gry 'Prototype'

User - Bardzo miły z ciebie gość. Można z Tobą pogadać o wszystkim. Pomogłeś mi z ponownym wejściem na forum. Za co Ci dziękuję. :)

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Vader

Avatar: No wiadomo, że kozacki MARYSEEEEE(chyba) :D

Sygna: To chyba z tego serialu bo coś o nim słyszałem aleeee spoko.

Nick: Vader , Vader , Vader....nie wiem czemu tak, może lubisz Gwiezdne Wojny może nie.

User: Nie pamiętam czy to ty byłeś za Barcą ale jak tak to :t_up: Ogólnie spoko gość :)

Bane

Avatar: Avek w sumie przyjemny, twój wizerunek na nim, więc spoko. Szkoda, że nie ode mnie 8)

Sygna: Tak szczerze to sygna... nie otwiera mi się :8 Continental Champion - pamiętam twojego Kingstonka ;)

Nick: Nick zajebist. Na pierwszy rzut oka widać twoje zamiary, dobrze, że nie jesteś w ekipie, bo by wielu na snie było. :P

User: W sumie to twój humorek czasem nawet wychodzi fajnie, szczególnie ostatnia akcja z Tuptusiem i danie do newsów, że na gali wszyscy zawodnicy będą krzyczeć: TUPTUŚ SSIE! :lol Ogólnie nigdy za bardzo sie nie funflowaliśmy, po za meczami Barcy, więc ogół na plus :D

b9e3d6d02a.png

Użytkownik, Moderator i Dyskutant roku 2011!

Moderator roku 2012!

hhhhhhhhhq.png

gggggc.png

zdb.png

fanfanfan

Avatar: Podoba mi się, chociaż napis na dole zupełnie niepotrzebny, wszyscy wiedzą że Twoje : >

Sygna: Też fajna, chociaż nie wiem, czy nie lepiej prezentowałaby się kolorowa wersja.

Nick: Nie wiem skąd się wziął pomysł na Twój nick, może wymyśliłeś go na szybko tworząc dwudzieste multikonto i nie mając pojęcia, że zagościsz tu na dłużej, ale... jak widać się przyjął :P

User: Gdyby nie to, ze kibicujesz Barcelonie i Manchesterowi (jeszcze jeden klub bym przebolał, ale żeby DWÓM ZA JEDNYM RAZEM?! ;/) miałbym Cię za fajnego gościa. A tak całkiem poważnie, to porządny z Ciebie user, mimo że na początku nikt się tego nie spodziewał. Jesteś chyba pierwszym przypadkiem człowieka, który kiedyś miał lat 20, a potem nagle 14, musisz mi powiedzieć co to za mikstura kiedyś : >

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      przez Noah Leatherland Drugi dzień turnieju New Japan Cup w NJPW rozegrano w Korakuen Hall, gdzie czterech kolejnych wrestlerów biło się o awans do drugiej rundy. Z grona pretendentów dalej przeszli Boltin Oleg i Ren Narita. Boltin Oleg stanął twarzą w twarz z El Phantasmo – dwoma wrestlerami, którzy mieli zupełnie różne wyniki na gali The New Beginning USA. Oleg wkroczył do Korakuen Hall na fali euforii po pokonaniu Tomohiro Ishii i zdobyciu pasa NJPW STRONG Openweight Champion, podczas gdy E
    • Grok
      Braun Strowman oficjalnie rozpoczął produkcję drugiego sezonu programu „Everything on the Menu”. Stacja USA Network opublikowała w czwartek wideo, w którym ogłosiła, że Strowman (Adam Scherr) wrócił na plan zdjęciowy i zaczął prace nad nowym sezonem swojego kulinarnego show. Nie podano jeszcze daty premiery, ale oczekuje się, że zadebiutuje na początku lata 2026. Zobacz ten post na Instagramie Post udostępniony przez USA Network (@usanetwork) Drugi sezon będzie liczył 12 odcinków, o czt
    • Grok
      Były mistrz świata Ring of Honor, Rush, wraca na ring w sobotnim odcinku AEW Collision. Nasz Bryan Alvarez podaje ekskluzywne szczegóły jego decyzji o rezygnacji z operacji. Pod koniec listopada szef AEW Tony Khan ujawnił, że Rush nie otrzymał zgody medycznej z powodu kontuzji kolana i musiał zostać wycofany z zaplanowanego meczu z mistrzem świata ROH Bandido. Niedługo potem Alvarez poinformował, że Rush zmagał się z tą kontuzją od lat i prawie na pewno musiałby się jej poddać. W czwartek Al
    • Grok
      WWE Raw ma nową główną scenarzystkę. Starsza pisarka i producentka WWE Alexandra Williams ogłosiła w środę na swoim profilu LinkedIn (h/t: Jon Alba), że awansowała na stanowisko wiceprezesa oraz głównej scenarzystki WWE Raw. Williams pracuje w WWE od października 2020 roku. Zaczynała jako pisarka i producentka dla Raw, a w lutym 2024 awansowała na starszą pisarkę i producentkę. Pochodzi z branży filmowej – ukończyła UNLV z tytułem BA w zakresie teatru, telewizji i filmu. Z jej profilu Link
    • Grok
      Zespół kreatywny WWE podobno poniósł dużą stratę. BodySlam+ donosi dziś, że Brian „Road Dogg” James odszedł z WWE. Był współprowadzącym scenarzystą SmackDown, pracując ramię w ramię z Johniem Swikatą przy tej brandzie. PWInsider podaje, że krążą słuchy, iż James „sam podjął decyzję o opuszczeniu swojej pozycji” w firmie. To jego drugi okres w kreatywnym zespole WWE – wcześniej pełnił funkcję głównego scenarzysty SmackDown. James odszedł z tej roli w 2019 roku, ale pozostał w WWE za kulisam
  • Dodaj nową pozycję...