Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

No to ja się zajmę Whitedruid'em, bo jeszcze go nie obgadywałem :P

avek - dzieło sztuki. Moim zdaniem najlepszy i najbardziej profesjonalny avatar na całym forum BGZ :t_up:

sygna - również wyśmienita, ale podoba mi się mniej, niż avatar

nick - jak dla mnie bardzo oryginalny, do tego podoba mi się, bo kojarzy mi się z fantasy :t_up:

user - świetny dyskutant, zawsze ma swoje zdanie i potrafi go bronić. wie o czym pisze + pisze mądrze, co się chwali :t_up:

ranga - co do rangi jest active user - active pasuje jak ulał, ale widziałbym Cię/Go bardziej jako pomocnika/moderatora/admina :t_up:

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

Avatar: Przepiękny jeden z najlepszych na forum. Z okazji oczywiście przedłużenia streak'u na WrestleManii, moim zdaniem lepszy od sygny.

Sygna: Wszystko ładnie, '17-0', te zdjęcia obok.. Ale nie podoba mi się to, że mamy trzech Taker'ów na sygnie. Wolałbym jednego i jakoś podrasować tło. Jednak jest dobrze.

Nick: WhiteDruid, nick jak nick :P Miał być chyba fryz444 :P Ale żeby Kąmęł się nie kapnął dał sobie ten i oto mamy naszego WD.

User: Dobry do wszystkiego. Pogadasz z nim na gg, pogadasz z nim o wrestling'u... Na forum jest jednym z najmocniejszych użytkowników. Mistrz dyskusji, przysły moderator... (już powinien być :P )

Ranga: Jeszcze 100 postów i będzie :P

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

pietreQ

Avatar : Mi się osobiście podoba cieszący się Christian ze zwycięstwa i zdobycia I Si Dablju tajtl

Sygna : Hmm tu troszku gorzej bo sygna jest jakaś taka...za mało Ortona w Ortonie :P

Nick : Piotruś przekręcony czyli Pietrek z Q zamiast k ciekawie :thinking:

User : Pomaga w WSF i czasami w dyskusjach coś ciekawego napiszę a to plus , nie jest źle na prawdę ale cholera więcej do dyskusji marsz :D

Ranga : Taka wyniosła :D

The_Icon

Avatar : Fajny z klimatem i warty uwagi, bez zbędnych efektów ale przyciągający.

Sygna : Średnio. Styl którym zrobiony jest zestaw podoba mi się, ale nie podoba mi się czcionka.

Nick : Nie podoba mi się, ze względu na brak oryginalności.

User : User, który był bardzo blisko wygranej w Goldbergach 2008, bez wątpienia otrzymał zasłużone głosy, odkąd pamiętam zajmował się WSF i urozmaicał nam tym sposobem forum, teraz oddał je ale w dobre ręce. Generalnie na plus :waving:

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Aquiva

Avek : Wykonanie niczego sobie. Taka hurtowa produkcja Avatarów marki CC , czy też Gabisław jak robi od niechcenia :8 Szkoda , że dobry Wrestler morrison , ma tak mierny gimmick...(imho). Ale cóż.

Sygna - mocno przeciętna. Troszkę chyba robiona bez pomysłu. Jericho ma twarz jakąś kanciastą , troche to rozmycie niekonsekwentne , napis jesli ma intrygować , to dobrze , a jesli nie , to troszkę przesadzony ...ujdzie w tłoku.

Nick : zawsze mi się z wodą mineralną kojarzy. Przydałaby Ci się Ranga : Nałęczowianka , albo Cisowianka :P

User : młode jesli nie najmłodsze pokolenie modów BGZ. I oby tak dalej , bo pracy na rzecz forum , potrzeba dużo i dobrej. do 30 masz jeszcze 14 lat , czyli patrząc optymistycznie dwa razy po 7 latek i już bedziesz super modem jak pawelzak1976 :twisted:

915802072594e34bce782c.jpg

Daimon

Avatar : Cholera znowu emo Hardy , jeszcze w cywilu i z mordą "Znowu poniedziałek"

Sygna : Eve Torres , nie przepadam za nią ale sygna dobrze zrobiona.

Nick : Nick kojarzy się cholera z jakimś Digimonem...

User : Hmm młody aktywny , stara się z tego co widzę dobrze dobrze może wyrośnie dobry dyskutant.

Ranga : Na razie nie dotyczy.

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Gracjano

Avek : busahaha , uwielbiałem tego gif'a zaraz po tym jak powstał. Jeszcze nawet mam go chyba gdzieś zakopanego na dysku. Świetny jest ! Czasy Show'a na ringach ECW to nie były co prawda jego najlepsze czasy , jakkolwiek ten gif wymiata. Szacunek dla show'a , że pomimo usposobienia człowieka "jajcarza" umiał grać potwora w WCW.

Sygna : Bo akurat Bashir , nie jest osobą cieszącą siędużą sympatią ..głównie za sprawą przejęcie X-Title. Ale my tu nie o tym...sygna wydaje się schludna , ale nie przyciąga oka. Jedyny jasny punkt tej sygny to fakt , iż jest robiona stylem jakby zachodnim albo wschodznim nie zas środkowoeuropejskim :8 Czyli po prostu mówiąc inaczej nie wygląda jak sygny 90% aktualnych forumowych "grafików"...2 tony C4De , 2, tony Brushy , 4 Tony rozmycia , około 50 kg Smudge'a i ewentualnie 2,5 kilograma mapy gradientowej ...

Nick : Od imienia ? Czyli w porządeczku ...jak zwykłem pisać pare lat temu..zawsze lepsze niż Rey97 albo CenaBatistaReyJeff ...

User : Pojawiasz się i znikasz ...hehe...ale w sumie fakt , raz Cie widać , gdzieś tam sie pokażesz , potem nie ma cie jakiś czas . potem znów sie objawisz jakąs pojedynczą dyskusyjką i potem znów jakąs mała stagnacja... ale cóż , grunt że jesteś cały czasi bawisz sie w to razem z nami :thinking:

Ranga : Zagorzalec WWE ? Nie zapędź się , bo w tym dziale stoi na straży Puro Ranger - Milo$ , który za WWE skazuje na chłostę oraz zgniłą marchewkę :t_up:

915802072594e34bce782c.jpg

IOOT_DZIKO

avatar - avatar jak najbardziej na czasie. Może niezbyt profesjonalny, ale wywołujący u mnie jakże to szeroki uśmiech. :lol Na dodatek sam Dziku jest tegorocznym maturzystą, więc wszystko jest na miejscu i wszystko się zgadza :t_up: . Co do kolorystyki to uważam, że ten niebieski wspaniale komponuje się z brązem stolca, poprawiłbym tylko czcionkę na bardziej wyraźną :D

sygnatura - osobiście mi się nie podoba, ale widać, że nie jest to byle szajs. Ten cacuchny motorek jest spoko, dodatkowo kolorystyka utrzymana w gamie czerwieni + napis "The only one real polish bad ass" daje radę :t_up: niemniej sygnatura nie wyróżnia się jakoś specjalnie, no i bywają tutaj na forum lepsze :P

nick - jak dla mnie nick przedziwny, od jakiegoś czasu zastanawiam się z jakiego zestawienia słów mógł on powstać... :thinking: Dziko to może od ksywy, ale IOOT nie mam pojęcia. Nijak też nie wypatruję tutaj ewolucji od imienia Patryk :P

user - oprócz tego, że jest Adminem, to jest userem, który ma wspaniałą wiedzę na temat wrestlingu + bierze udział w licznych dyskusjach (i jest jednym z główno - dyskutujących) za co bardzo go szanuję :t_up:

ranga - Admin, to ranga, do której ja osobiście czuję respekt + do tego niejednokrotnie wieje grozą :8

Daimon

Avatar - Po pierwsze co warto podkreślić, fajna kolorystyka lubię odcienie niebieskiego, a akurat prezentowane na pracy są spoko. Sama Eve jest ładna, a czapeczki u pań dziwnie mnie kręcą.

Sygna - Słabiej przynajmniej według mnie, mówiąc prawdę to w sygnaturze jest wszystko brzydkie, a najbardziej rzuca się w oczy słabe zdjęcie Eve.

Nick - Oryginalny nick, za co u mnie duży plus. Nick składnie "zmontowany"

User - Na początku postrzegałem go negatywnie, właściwie tych nowych się nie odróżnia, ale teraz jest lepiej. Oczywiście to wszystko w moim odczuciu, nie zaprzeczam, że było tak od początku, ale jak już mówiłem nowych ciężko rozróżnić. Generalnie na plus, nawet jeśli pisze tyle postów, zjadalny :waving:

• 2 lata później...

1. Nie znasz/nie kojarzysz- nie oceniaj"

2. Do każdej kategorii napisz conajmniej dwa rozbudowane, sensowne zdania.

3. Oceń wszystkie kategorie: Awatar, sygnatura, nick, user

4. Autorzy postów, którzy złamią powyższe zasady otrzymają ostrzeżenie.

Każdy ocenia w 4 kategoriach swojego poprzednika, czyli następna osoba, która napisze w tym topicu musi ocenić mi avtar, nick,sygne oraz jakim jestem userem. Więc zaczynamy!

Kategorie:

Nick:

Sygna:

User:

Patryniu

Avatar- Bardzo ładny, masz już go od jakiegoś czasu i bardzo mi się podoba. Chociaż myślę, że mogłoby coś zostać dodane. Napis czy coś takiego

Sygna - Kolorowa co jest dużym plusem. Mimo, że nie lubię Lewandowskiego i Borussi podoba mi się ta pracka.

Nick - Zwykły nick prawdopodobnie tak wołają na ciebie koledzy więc nic dziwnegom że taki sobie wybrałeś

User - Da się z tobą pogadać sensownie. Często mi pomagasz jak czegoś nie potrafię zrobić. Porządny z Ciebie gość :)

tumblr_mjpwn7cFFP1s2gjwuo1_500.gif

Jeśli jesteś zawodowym sportowcem i korzystasz ze środków poprawiających wydajność, to wiedz że jesteś cipą

CM Punk

Vader

Avatar: Jest na nim Maryśka, która jest zabójczo piękna. Skromny, ale ładny :)

Sygna: Tego co się nie nim znajduje komentować nie będę bo to jest do kitu :lol Napis pasujący do otoczenia, wykonanie nie najgorsze. W zasadzie to sygna OK.

Nick: Lord Vader? Dokładnie tak. Nie chciałeś pewnie dodawać tego "Lord", gdyż nie chciałeś aby się z Ciebie śmiali, lecz tego uniknąć się nie da :roll:

User: Ostatnio spamisz torrentami, ale ogólnie to spoko gościu :t_up:

Patryniu

Avatar - Jak dla mnie to jest taki sobie jakoś tak nie wpadł mi ten avek do gustu.

Sygna - Za to sygna jak najbardziej mi się podoba wszytko fajnie, kolorowo, tło ładne itd ;p.

Nick - Nick jak nick co tu mówić wskazuje że masz na imię Patryk ;d.

User - Sama rand Global wskazuje że forum jest dla ciebie ważne. Linki zawsze są na czas to samo z innymi rzeczami. Ogólnie user na + ;).

TadziuU

1. Mi się ten avek nie bardzo podoba. Jakiś taki mdły i słabo widoczny napis.

2. Sygna już mi się podoba :) Dużo się na niej dzieje.

3. Nick wskazuje na imię Tadeusz, a masz w profilu "Klaudiusz", więc już nie wiem skąd TadziuU :P

4. Spoko user ;) Interesuje się sportem, za co ma u mnie wielgaśnego plusa ! +

Kotleten

1. Takie sobie. Za ciemno, byle jakie tło i kiepski napis. Nie znam się.

2. Też kiepsko, napis beznadziejny. Nie znam się x2.

3. Szczerze mowiąc wolałem stekena, "Kotleten" brzmi jak dla mnie trochę zabawnie, ale... może tak miało być? Oryginalnie : >

4. Zarejestrowałeś się mniej więcej w tym samym okresie co ja, z tego co pamiętam pisałeś na początku jakieś gale. Tak, dobrze pamiętam, nawet kiedyś jedną skomentowałem:

Świetna gala steken . Każda walka stała na wysokim poziomie. No i ten Ladder Match świetny troche dziwny ale bardzo dobra walka ogólnie całe raw bardzo ciekawe czekam na nastepne gale

Wstyd. Jak widac każdy musi od czegoś zacząć. Całkiem spoko z Ciebie człek, chociaż jakiś takiś cichy jesteś mnie sie wydaje. ;)

Rated-R Superstar !

15855262764b295303a1d20.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      przez Noah Leatherland Drugi dzień turnieju New Japan Cup w NJPW rozegrano w Korakuen Hall, gdzie czterech kolejnych wrestlerów biło się o awans do drugiej rundy. Z grona pretendentów dalej przeszli Boltin Oleg i Ren Narita. Boltin Oleg stanął twarzą w twarz z El Phantasmo – dwoma wrestlerami, którzy mieli zupełnie różne wyniki na gali The New Beginning USA. Oleg wkroczył do Korakuen Hall na fali euforii po pokonaniu Tomohiro Ishii i zdobyciu pasa NJPW STRONG Openweight Champion, podczas gdy E
    • Grok
      Braun Strowman oficjalnie rozpoczął produkcję drugiego sezonu programu „Everything on the Menu”. Stacja USA Network opublikowała w czwartek wideo, w którym ogłosiła, że Strowman (Adam Scherr) wrócił na plan zdjęciowy i zaczął prace nad nowym sezonem swojego kulinarnego show. Nie podano jeszcze daty premiery, ale oczekuje się, że zadebiutuje na początku lata 2026. Zobacz ten post na Instagramie Post udostępniony przez USA Network (@usanetwork) Drugi sezon będzie liczył 12 odcinków, o czt
    • Grok
      Były mistrz świata Ring of Honor, Rush, wraca na ring w sobotnim odcinku AEW Collision. Nasz Bryan Alvarez podaje ekskluzywne szczegóły jego decyzji o rezygnacji z operacji. Pod koniec listopada szef AEW Tony Khan ujawnił, że Rush nie otrzymał zgody medycznej z powodu kontuzji kolana i musiał zostać wycofany z zaplanowanego meczu z mistrzem świata ROH Bandido. Niedługo potem Alvarez poinformował, że Rush zmagał się z tą kontuzją od lat i prawie na pewno musiałby się jej poddać. W czwartek Al
    • Grok
      WWE Raw ma nową główną scenarzystkę. Starsza pisarka i producentka WWE Alexandra Williams ogłosiła w środę na swoim profilu LinkedIn (h/t: Jon Alba), że awansowała na stanowisko wiceprezesa oraz głównej scenarzystki WWE Raw. Williams pracuje w WWE od października 2020 roku. Zaczynała jako pisarka i producentka dla Raw, a w lutym 2024 awansowała na starszą pisarkę i producentkę. Pochodzi z branży filmowej – ukończyła UNLV z tytułem BA w zakresie teatru, telewizji i filmu. Z jej profilu Link
    • Grok
      Zespół kreatywny WWE podobno poniósł dużą stratę. BodySlam+ donosi dziś, że Brian „Road Dogg” James odszedł z WWE. Był współprowadzącym scenarzystą SmackDown, pracując ramię w ramię z Johniem Swikatą przy tej brandzie. PWInsider podaje, że krążą słuchy, iż James „sam podjął decyzję o opuszczeniu swojej pozycji” w firmie. To jego drugi okres w kreatywnym zespole WWE – wcześniej pełnił funkcję głównego scenarzysty SmackDown. James odszedł z tej roli w 2019 roku, ale pozostał w WWE za kulisam
  • Dodaj nową pozycję...