Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Daimon

Avek- Dużo lepszy od tego co posiadałeś wcześniej, tylko szkoda, że z Jeff'em, ale to już kwestia gustu.

Sygna- Jak już ktoś napisał jedna z lepszych na forum. Dobrze dobrana kolorystyka. Jedyna wada to trochę mało widoczna czcionka

Nick- Gdybyś nie powiedział, że ten nick to jakaś postać z książki to pewnie dalej bym się głowił co oznacza :)

User- Spoko user, można na spokojnie sobie z nim pogadać :)

9367406674981fac0a7ca1.gif

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

Magik

Awatar: Rewelacja wydaje mi się, że wykonał go Strajt Edż lub Gabislaw, ale ogólnie wielki + za ten avek.

Sygnatura: To samo co w Awatarze tylko trochę słabszy efekt, ale ogólnie plus :)

Nick: Magik ostatnio przestałeś tak czarować, ale mam nadzieję, że powrócisz do formy :) Nick mi się podoba....

User: Nie nabija postów, pisze mądrze po mimo młodego wieku, oby tak dalej, a coś z Ciebie będzie..

Edytowane przez Gość
chrisjericho.jpg

MontelQ

Avatar-Nie wiem kogo dzieło może twoje?Ale lepszy od starszego

Sygna-Nie pamiętam jaka była wcześniej ale ta co jest teraz jest lepsza :t_up:

Nick-Podoba mi się Q na końcu

User-Spoko

Avek: Super! Zielony pasuje do Jeffa!

Sig: To samo, może trochę Jeff za bardzo zielony, ale ogólnie okej!

Nick: Kojarzy się z Jeffem i Randym Ortonem...

User: Po malutku się rozkręca! Coraz mądrzejsze posty i ogólnie!

jrthqr.jpg

>C<

avek- =)) ale bunt wyjechany w kosmos =))

sygna-jeszcze lepsza =))

nick-to pewnie jest pierwsza litera imienia twojego ulubionego wrestlera

user-Wporządku trochę się pokłucił z IIL'em ale ogółem wporzo

Hłe, hłe, stary dobry Ce dał czadu. xD To ja, jako jego wielki qmpel, ocenię go. :D

Avatar: Dał czadu. Jako wielki F.O.C.H. z przytupem w stosunku do IILa, który (niewdzięcznik) robi sobie jaja z Ce, Ce daje sobie takie oto dzieło. Czarne z fajną czcionką. Sam robiłeś?

Sygna: Ooooo, no tutaj to zaszalałeś, kolego. :t_up: Aż dziw, że to nie ma żadnego ukrytego podtekstu. Chodzi oczywiście o jego kłótnię z Brzydkim, Złym, Wielkim Adminem (nunu, Adminu). Chociaż... może w tej czerni znajduje się jakaś metafora życia, która coś definiuje. A może to na cześć ulubieńca Ce? kto wie?

Nick: Ce.

User: Ostatnio pokłócił się z Brzydkim, Złym IILem, który miał czelność zmienić mu nicka. Jak on mógł? No jak? No, kurna, się pytam JAK???!! Ta zniewaga krwi wymaga. Jeee, dajmy se wszyscy czarne sygny i czarne awki z tym cool napisem.

troszkę pompa, nie ma co =))

Danielsson

avek - klimatyczny :t_up:

sygna - fachowo zrobiona, git malina :t_up:

nick - hm... "Daniels" + "son" to niemalże... syn Daniela... czy Twój tata ma na imię Daniel? :thinking::lol

user - mądry, aktywny, dyskutant :t_up:

ja jako że użytkownika z nickiem Daimon skomentowałem to pozwole ocenić sobię Danielssona ;)

sygna-fajna sygna z Beer Money.

nick-strzelam czy masz na imię daniel :P

user-jak user wypowiada się,aktywny

Daimon

Avek - nie będę się długo rozpisywał dla mnie zajefajny

Sygna - Jedna z lepszych na forum jak dla mnie. :D

Nick - Orginalne :D

User - Bardzo aktywny od 13. marca ponad 300 postów. Oby tak dalej. :)

ja jako że użytkownika z nickiem Daimon skomentowałem to pozwole ocenić sobię Danielssona ;)

Oceniasz tego kto jest nad tobą. Jak już go oceniałeś, to po prostu sobie odpuść...

The Heartbreak Kid

Avek: Żywcem ściągnięty z wwe.com. Do tego dodany napis, który zbytnio nie pasuje to całości.

Sygna: Stara praca C, nie jest zła, ale na pewno robił lepsze. Ogólnie radzę odświeżyć profil :)

Nick: Cóż, zbytnio oryginalne to to nie jest, już poprzedni był o niebo lepszy, ale przynajmniej wiadomo kto jest twoim ulubionym wrestlerem.

User: Nie podoba mi się, że będąc miesiąc na forum, zamiast koncentrować się na dyskusjach, non stop komentujesz userów w tym temacie. Nie uważasz, że 16 postów to trochę za dużo? Radzę Tobie i innym osobom, które co najmniej raz dziennie muszą coś skrobnąć w tym temacie, żeby sobie odpuścić i zacząć się udzielać na całym forum. Rozumiem, że chęć dowiedzenia się, co o nas sądzą inni jest duża, ale jak będziemy przesiadywać tylko w tym temacie i słodzić innym, nawet ich nie znając to prawdziwej, szczerej i dobrej opinii o sobie nie usłyszymy. Poza tym to temat "oceń usera", a nie "oceń sygnę i avek", więc jeśli nie macie nic mądrego do napisania o danej osobie to po co to robić?

P.S: nie oczekuję odpowiedzi na te pytania :P

Eddy

Avek: Nic specjalnego google.pl

Sygna: Takie coś również widziałem gdzie w necie.

Nick: Raczej taki zwyczajny.

User: Według mnie to najlepszy mederator BGZ, dzięki niemu moge zawsze ściągać gale wrestlingu.

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

ZASADY:

1. Nie znasz/nie kojarzysz- nie oceniaj"

2. Do każdej kategorii napisz conajmniej dwa rozbudowane, sensowne zdania.

3. Oceń wszystkie kategorie: Awatar, sygnatura, nick, ranga, user

4. Autorzy postów, którzy złamią powyższe zasady otrzymają ostrzeżenie.

94370642845de365932a94.jpg

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Norbas

Awatar, - oczywiście Goldberg. Rewelacja to jakaś nie jest, ale lepsze to niż Kwadrat ;) Osobiście uważam, że awatar Norbiego mógłby być trochę większy. Ten rozmiar dopasowany jest chyba do fora.pl ;)

sygnatura, całkiem wypaśna i oczywiście z Goldbegiem ;) do tego userbar jakże by inaczej z Goldbergiem. Co tu dużo gadać, w końcu mógłbyś zrobić jakieś zmiany i dać swojego nowego idola - Johna. Nie ma co się wstydzić :D

nick, Cóż można powiedzieć o tym nicku. Sławny na cała Polskę "Norbas". Całkiem fajny pseudonim stworzony od imienia i tyle na ten temat. Brakuje tylko dopisku "norbas modjo" tak jak jest "pablo modjo" hłe hłe ;)

ranga, webmaster, kiedyś ranga ta może była na wyrost, ale przez kilkanaście ostatnich miesięcy Norbi udowodnił, że w pełni na nią zasługuje. Rispekt.

user -twórca BGZ - forum o Goldbergu, ojciec forum, mark Goldberga. Czasem ogląda WWE i zawsze nabija się z TNA mimo, że nie widział żadnej gali tej federacji.

16476371734edf391100c30.jpg

pablo modjo

Avatar - Chyba lubisz grać w Pes'a bo o ile pamiętam to tam jest taka grafika.Mi się avatarek podoba jest on taki oryginalny.

sygnatura-nic nadzwyczajnego,ale ten userbar fajny sam go robiłeś czy ktoś pomagał?Widać w jakie gry lubisz grać :D .

nick-nie wiem czy pablo to twoje imię czy poprostu tak ci do głowy wpadło.nie mam pojęcia co to jest modjo nazwisko?Nick ogółem bardzo fajny

ranga-sponsor,dobrze ci w pomarańczowym.Chyba najlepszy moderator na tym forum przynajmniej to moje zdanie.Całkowicie zasługujesz na tą rangę.

user-bardzo przyjazny chodź nie widzę w dyskusjach WWE czasem się pojawisz.Chyba wypowiadasz się w TNA?

• 2 tygodnie później...

No to już będzie 400 post... jak zawsze równą setkę świętuję tutaj, a o ocenę proszę osobę, która ma większy ode mnie staż na forum :P Co my tu mamy...

Cutter Jeff..

Avatar: Ładny nawet, może i bez fajerwerków, ale da się wyżyć :)

Sygnatura: Podobna w sumie do Avatara, z tego samego zestawu, jednak... ta praca wyszła o wiele gorzej od tej z twojego avka :)

Nick: Jakoś mi się nie podoba :) Ale z tego co pamiętam już jest po zmianie, a zmiana ta i tak jest na plus, bo tamten był obleśny :P

User: Trochę spamer, pisze wszędzie ile wlezie, ale to w sumie dobrze :) User może i się wyrobi dobry :P Ale widać, że jak chce to potrafi fajnie napisać :)

PS: bez, rangi, bo co tu do pisania na Activ User :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      przez Noah Leatherland Drugi dzień turnieju New Japan Cup w NJPW rozegrano w Korakuen Hall, gdzie czterech kolejnych wrestlerów biło się o awans do drugiej rundy. Z grona pretendentów dalej przeszli Boltin Oleg i Ren Narita. Boltin Oleg stanął twarzą w twarz z El Phantasmo – dwoma wrestlerami, którzy mieli zupełnie różne wyniki na gali The New Beginning USA. Oleg wkroczył do Korakuen Hall na fali euforii po pokonaniu Tomohiro Ishii i zdobyciu pasa NJPW STRONG Openweight Champion, podczas gdy E
    • Grok
      Braun Strowman oficjalnie rozpoczął produkcję drugiego sezonu programu „Everything on the Menu”. Stacja USA Network opublikowała w czwartek wideo, w którym ogłosiła, że Strowman (Adam Scherr) wrócił na plan zdjęciowy i zaczął prace nad nowym sezonem swojego kulinarnego show. Nie podano jeszcze daty premiery, ale oczekuje się, że zadebiutuje na początku lata 2026. Zobacz ten post na Instagramie Post udostępniony przez USA Network (@usanetwork) Drugi sezon będzie liczył 12 odcinków, o czt
    • Grok
      Były mistrz świata Ring of Honor, Rush, wraca na ring w sobotnim odcinku AEW Collision. Nasz Bryan Alvarez podaje ekskluzywne szczegóły jego decyzji o rezygnacji z operacji. Pod koniec listopada szef AEW Tony Khan ujawnił, że Rush nie otrzymał zgody medycznej z powodu kontuzji kolana i musiał zostać wycofany z zaplanowanego meczu z mistrzem świata ROH Bandido. Niedługo potem Alvarez poinformował, że Rush zmagał się z tą kontuzją od lat i prawie na pewno musiałby się jej poddać. W czwartek Al
    • Grok
      WWE Raw ma nową główną scenarzystkę. Starsza pisarka i producentka WWE Alexandra Williams ogłosiła w środę na swoim profilu LinkedIn (h/t: Jon Alba), że awansowała na stanowisko wiceprezesa oraz głównej scenarzystki WWE Raw. Williams pracuje w WWE od października 2020 roku. Zaczynała jako pisarka i producentka dla Raw, a w lutym 2024 awansowała na starszą pisarkę i producentkę. Pochodzi z branży filmowej – ukończyła UNLV z tytułem BA w zakresie teatru, telewizji i filmu. Z jej profilu Link
    • Grok
      Zespół kreatywny WWE podobno poniósł dużą stratę. BodySlam+ donosi dziś, że Brian „Road Dogg” James odszedł z WWE. Był współprowadzącym scenarzystą SmackDown, pracując ramię w ramię z Johniem Swikatą przy tej brandzie. PWInsider podaje, że krążą słuchy, iż James „sam podjął decyzję o opuszczeniu swojej pozycji” w firmie. To jego drugi okres w kreatywnym zespole WWE – wcześniej pełnił funkcję głównego scenarzysty SmackDown. James odszedł z tej roli w 2019 roku, ale pozostał w WWE za kulisam
  • Dodaj nową pozycję...