Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Daimon

Avatar: Nie wiem co to jest i radziłbym ci go szybko zmienić, bo to co ja na tym awatarze to jakiś krzywy ryj.

Sygnatura: No wielki + w twoim profilu. Jak dla mnie jedna z najlepszych sygn na całym BGZ.

Nick: Daimon, nie wiem co to znaczy na początku myślałem, że nazywasz się Damian, potem myślałem, że masz Downa, ale nie wiem.

User: Z początku pijawka . Jednak teraz stara się pisać mądrze i na temat. Za jakiś czas może coś z niego będzie.

chrisjericho.jpg

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

MontelQ

Avek: Hmm, nie wiem co myśleć o Azjatkach. Ani nie na plus, ani nie na minus. Mógłby być większy.

Sygna: Sygnatura, Angle... Jak dla mnie średni, nie podoba mi się ten kolor. Jednak lepszy taki niż nic, bądź wyszukany na google.

Nick: Baaaardzo podobny do mojego, ja byłem długo pietreqNH, więc nie wiem czy to "plagiat". Ale... no fajny, to ma znaczyć Montelek? :D

User: Pisze newsy, a to się chwali, jest jednym z fali nowych. Jednak wśród nich plasuje się w czołówcę. Jeszcze będzie z niego pierwszorzędny newsman.

pietreQ

Avek: MVP nawet fajny. Mi się podoba.

Sygna: Troszkę mała ale spoko.

Nick: Nic nadzwyczajnego.

User: Bardzo aktywny. Mało spamu. Mądrze się wypowiada. W końcu Moderator :D

HBerciK

1. Avek - mi się średnio podoba, jakiś taki 'simple' :P

2. Sygnaturka - spoko :t_up:

3. Nick - no wiadomo, aluzja do HBK oraz imienia Herbert (tak myślę, przynajmniej ^^)

4. User - nowy, ale spoko gość, jako tako się uczęszcza :t_up:

Daimon

1. Avek - Co to jest ?? takie nie wiadomo co ^^

2. Sygnaturka - Fajnie zrobiona :thumb: niezły napis...

3. Nick - Nie wiem co on oznacza, może jakieś przezwisko ??

4. User - Udziela się , mądrze pisze w dyskusjach. Będą z niego ludzie :)

WW4

Avek: A czyja to pupcia? ^^ mi się podoba ;p

Sygnaturka: Gail pięknie. I to niżej. Lech! to jest to. no i plemiona :D sam gram :D

Nick: Nie kminie jakby xD

User: Aktywny pisze na temat. Lekki spamer ale dobrze.

• Styl:  Jasny

HBerciK

Avek: Mi się bardzo podoba, świetnie wykonany. Prosty i schludny, kto Ci go zrobił?.

Sygna: Starsza praca CC. Jak dla mnie niezła. No i postać na niej też w porządku. A userbary - DX i WWE lubię, podobnie Dragon Ball, w Plemiona nie gram, ale Lecha (mimo, że nie interesuję się już piłką tak jak kiedyś) nie lubię.

Nick: Nic specjalnego, taki standardowy.

User: Niedawno zawitał na BGZ. Nie miałem okazji z nim porozmawiać, ale udziela się, a to dobrze o nim świadczy :) .

Gabislaw

Avek

Rewelacyjny i nie ma co dyskutować. Za pewne sam sobie go stworzył i bardzo dobrze świetna robota.

Sygna

To samo co w avku wszystko pięknie, wiele bym dał, aby robić takie sygny jak Ty.

Nick

Gabislaw, nie wiem o co chodzi może Gabi? Wiec tylko tyle, że od dziś na ciebie będę mówił Gabi.

User

Na BGZ jest już dłużej niż rok, nie spamuje, kiedyś robił sygny i avatary na zamówienie teraz już chyba nie, a szkoda bo bym zamówił. Ogólnie jestem zadowolony z tego Usera.

chrisjericho.jpg

MontelQ

Avek: Bywały gorsz u ciebie, ale też żadna rewelacja

Sygna: Bardzo mnie się podoba, dobrze wtopiony render

Nick: Nie wiem co oznacza, dlatego na plus.

User: Pisze bardzo ciekawe newsy. Ogólne spoko gość.

14c76a45c3.png

Matiz

Avek: Mi się podoba bardzo. Tylko szkoda że czarne tło.

Sygna: Znowu Edge. Też mi się podoba.

Nick: Nic nadzwyczajnego

User: Widać że się stara i dobrze wykonuję zadanie pomocnika. Oby tak dalej.

Avek: Mi się bardzo podoba, świetnie wykonany. Prosty i schludny, kto Ci go zrobił?.

Jest to przerobiona jakaś tapeta z komórki. I zrobiła to dla mnie moja dziewczyna. Czego się nie spodziewałem :D

HBerciK

Avek - Nawet fajny, podoba mi się

Sygna - fajnie dobrane tło, całkiem spoko :)

Nick - Nie jest zły

User - Jest nowy tak jak ja, ale nic do niego nie mam. Sądząc po postach wyjdzie z niego dobry pomocnik :thumb: staraj się dalej :)

Myster-Y

Avek: SCSA ! Szacun.

Sygna: Tak samo. Kto Ci robił avka i sygnę?

Nick: Myster-Y a czemu nie Myster-T ? ^^

User: Nowy user ale widzę że się udzielasz dużo, oby tak dalej.

HBerciK

Awatar-Według mnie nic nadzwyczajnego, są lepsze na tym forum ,ale nie jest źle.

Sygna- Nie podoba mi się dziwne tło, oraz słabo dobrany render.

Nick- Nie zbyt orgyginalny...

User- Udziela się pisze dość mądrze więc jest ok.

9367406674981fac0a7ca1.gif

Magik

Avek - Bardzo mi sie podoba.

Sygna - Bardzo ładna .chodź Aj Styles nie jest moim ulubionym wrestlerem z TNA.

Nick - Oprócz Magii nic innego mi nie przychodzi do głowy :shock:

User - Długie i mądre wypowiedzi w dyskusjach ,nic do niego nie mam (Spoko Ziom).

wiurek

Avek: Suicide - mi się podoba.

Sygna: Troszkę za dużo tego tutaj wszystkiego

Nick: O co chodzi jakby?

User: Jakoś mało go widze na forum. Leki spamer ale cóż.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...