Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Qatro

Awatar: Trochę za jasny, ale ogólnie jest ok. Jednak radził bym ci go zmienić bo razi w oczy. Jednak to twoja decyzja czy zmienisz czy nie.

Sygna: W ogóle mi się nie podoba, render nie wtopiony o tle nawet nie wspomnę, też do wymiany.

Nick: Taki oryginalny jak dla mnie sto razy lepszy niż Chris(Alfons).

User: Z początku nie za bardzo mi się podobał jego sposób pisania itp, ale się wyrobił i został pomocnikiem, oby tak dalej.

chrisjericho.jpg

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

MontelQ

Awatar - Bardzo fajny , jest dobrze wykonany i ma to coś :D

Sygna - Nie wiem dlaczego ale mi się nie podoba.

Nick - Pojęcia nie mam co on znaczy , ale fajnie brzmi ;)

User - Bardzo pomocny kolega , zasługuje na pomocnika a może coś więcej ...

WW4

Awatar- Sam render mówi wszystko :D Awatar dobrze wykonany, nie można się do niego przyczepić.

Sygna- Sygna spoko, dobra kolorystyka, render dobrze dobrany, tylko nie podoba mi się diva, ale to można pominąć.

Nick- Nie jestem dobry w rozwiązywaniu znaczeń nicków, ale czy w twoim chodzi o WrestleManie4? :) Jeżeli nie to nie wiem, ale nick sam w sobie oryginalny.

User- Nie znam zbytnio, ale widziałem niektóre posty i są naprawdę mądre, więcej się nie wypowiem bo po prostu Cię nie znam :)

9367406674981fac0a7ca1.gif

Magik

Awatar- Mnie się podoba , choć uwazam ze kolory mogloby byc inne

Sygna- Spoko sygnatura , dobrze wykonana

Nick - Co moze znaczyc nick Magik ? :P Ze Kolega potrafi zaczarowac kazda ze spotkanych dziewczyn :8

User- Nieznam , niespotkalem sie chyba z wypowiedziami Kolegi powyzej , lecz Go serdecznie pozdrawiam :D

Rafal1910

Awatar: Nie ma go więc nie ma co oceniać.

Sygnatura: Jakoś nie widzę.

Nick: Rafał to za pewne imię, a 1910 nie wiem.

User: Nie za bardzo go znam, mimo tego że na forum jest dłużej ode mnie.

chrisjericho.jpg

MontelQ

Awatar- Dobrze wykonany, tło bardzo mi się podoba tak jak kolorystyka, render dobrze dobrany, a co najważniejsze awatar jest z jednym z moich ulubionych zawodników z TNA.

Sygna- To samo co w przypadku awatara, lecz w sygnie nie za bardzo podoba mi się tło, albo jestem ślepy, albo mi się tylko zdaję iż render jest trochę rozmazany, ale da się to przeoczyć.

Nick- MontelQ? Kavaler bardziej przypadł mi do gustu, ale nie ważne który mi się podoba, ale który Tobie. Jeszcze nigdy się nie spotkałem z takim awatarem, a więc to jest plus za oryginalność :)

User- Pisze bardzo mądrze oraz długo. Ostatnio nawet dostał pomocnika za pisanie newsów więc nie można mu zarzucić lenistwa, przyczynia się do rozwoju forum dzięki tym newsom.

Magik

Awatar: Bardzo dobra robota, render jest dobrze wtopiony do ciemnego tła. Jedyne co mi się nie podoba, to ten za ciemny napis. Po prostu jest umieszczony w złym miejscu.

Sygnatura: Nie no nic do niej nie mam też mi się podoba chociaż trochę mniej niż Awatar, ale ogólnie kawał dobrej roboty.

Nick: Magik, za pewne jesteś czarodziejem :) Wciąż nie wiem co on oznacza.

User: Mimo swego młodego wieku pisze bardzo mądrze i długo trzymaj tak dalej, a jeszcze coś z ciebie będzie.

chrisjericho.jpg

MontelQ

Awatar: Dobrze wykonany ale jak dla mnie za ciemne tło.

Sygnatura: Wykonany idealnie ale ja Kutra nie lubię od dziecka.

Nick: Nie wiem co to znaczy ale rzeczywiście fajnie brzmi.

User: Piszesz newsy wypowiadasz się w dyskusjach, jest ok.

Qatro

Avatar - Za gruba ramka, jakieś dziwne tło... Nie podoba mi się za bardzo. Przydałoby Ci się coś nowego.

Sygna - Podobnie jak avatar, nie przypadła mi do gustu. Grafików tu nie brakuje, więc polecam zmianę. ;)

Nick - Moim zdaniem ten dawny był zdecydowanie lepszy, zdążyłem się już do niego przyzwyczaic...

User - Widac, że się stara. Często się wypowiada, bierze udział w dyskusjach... Od niedawna jest pomocnikiem, a to oznacza, że zależy mu również na rozwoju forum. Jest to dobry, wartościowy użytkownik. :t_up:

chrisbenoitbgzsygnaturajw2.png

• Reputacja:   991
  • Status:  Online
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Mystical

Avatar: Prosty. Podoba mi się, cokolwiek z Benoit'em, to teraz rzadkość...

Sygna: Fajna, wykonanie o wiele lepsze od avka. Co ciekawe - na początku pomyślałem, że to Cena zakłada swoje STFU. :P

Nick: Na pewno lepszy od Hardy800. :lol Nie jest źle, szczytem oryginalności nie jest, ale zapada w pamięć.

User: Od początku postanowił wspierać forum, co bardzo cenię w osobach tworzących naszą społeczność. Pisze dobre newsy, jednak niestety trochę za rzadko... a szkoda, bo widać, że umie to robić. Ogółem pozytyw. ;)

IIL

Avatar: Od kąd pamiętam zawsze ten sam , piękny Styles :D

Sygna: ni8e masz , szkoda , ale może kiedyś sobie fundniesz.

Nick: Nie wiem co on oznacza :D ale jest krótki i szybko wpada do głowy .

User: Chyba najlepszy z adminów . Całym sercem jest z BGZ :lol robi wszystko żeby było lepiej nam.

WW4

Avatar: Ładny napis WW4, i dobrze dobrane kolory i efekty.

Sygnatura: No bardzo dobra sygnatura z Gail Kim. Również świetnie dobrane kolory z efektami i nawet ładnie wygląda te l połączone z k w napisie Gail Kim. :)

Nick: No nawet nie wiem co oznacza. :) Zwykły taki...

User: Nie znam Cię za bardzo, ale pewnie lubisz gry, bo masz, aż 6 rekordów w Arcade. :D Poza tym masz wiele postów. Nic złego na twój temat nie powiem, bo mało Cię znam. :D

Łeeee ... nudzi mi sie :P

P.S. Styles

Avek: Bardzo go nie lubię. Osoba w avku oczywiście odpowiada mi jak najbardziej, jednak wykonanie itd. to kaszana. Strasznie słaby i pusty nie oddający charakteru Styles`a

Sygna: Też zassysa na całej linii. Wykonanie, może i lepsze niż w avku, jednak ja tam za cholerę nic nie widzę. Strasznie mały, razi po oczach i ogólnie chowa się w cieniu forumowych sygnatur :)

Nick: Również niezbyt ciekawy. Nie wiem czemu, ale wydaje mi się taki strasznie bezpłciowy ... Jednakże pokazuje oddanie usera ulubionemu zapaśnikowi :)

User: Dobry ... nie najlepszy i mógłby się bardziej postarać jest dobry. Systematycznie pisze w dyskusjach, co mi się ostatnio nie udaje, a i wcale nie najgłupiej w nich pisze. Potrafi całkiem dobrze wyczerpać swoje zdanie na dany temat. Ostatnio uzyskał jeszcze pomocnika w Next PPV, co bardzo mu się chwali :t_up: Ogólnie, to więcej takich użytkowników ;)

Conman

Awatar: Trochę mało kolorów, ale może być. Nie wiem jaki to wreslter, ale może być.

Sygnatura: Jak dla mnie bardzo brzydko wykonana, nie ma co bardzo dużo szczegółów, aż za dużo. Na twoim miejscu zmieniłbym sygne bo na prawdę ssie.

Nick: I tu jest wielki plus odkąd się zarejestrowałem na forum twój nick przypadł mi do gustu najbardziej. Tylko, że nie do końca wiem co oznacza, ale jest ok.

User: Piszę mądrze i długo, zakłada ciekawe dyskusje chociaż ostatnio coraz mniej. Czekam na odbicie się od dna i kontynuowanie pisania dyskusji.

chrisjericho.jpg

MontelQ

Awatar- Wcześniejsze miałeś o niebo lepsze na ten szczerze patrzeć nie mogę :) Polecam Ci zmianę i to jak najszybciej ;)

Sygna- O wiele lepsza niż marny awatar. Dobrze dobrane kolory tylko taki mały minus, że jest w nim trochę pusto, ale na to można przymknąć oko.

Nick- Jak już wspominałem nick "Kavaler" bardziej mi się podobał, ale to tylko kwestia gustów.

User- Pisze długo i mądrze w dyskusjach, niedawno dostał pomocnika za pisanie newsów więc jest ok.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW 54th Anniversary Event & New Japan Cup 2026 - Dzień 3 Data: 06.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Publiczność: 2.949 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #701 Data: 02.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Indianapolis, Indiana, USA Arena: Gainbridge Fieldhouse Publiczność: 9.499 Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown
    • Grok
      Noah Leatherland NJPW uczciło 54. rocznicę w Ota City General Gymnasium, serwując fanom walki z New Japan Cup i starcia o pasy dywizji juniorów. Nie zabrakło specjalnego występu Tatsumiego Fujinami. Fujinami teamed up z Shotą Umino, Aaronem Wolfem, Satoshim Kojimą i jego synem LEONĄ, by stawić czoła House of Torture. Powrót Smoka do ringu NJPW zakończył się gorzkim smakiem porażki, bo heelowa ekipa zatriumfowała nad ekipą legendy. Fujinami zdążył jednak rozłożyć kilku rywali. W ramach Ne
    • Grok
      Dave Meltzer omówił konfrontację w mediach społecznościowych między Jade Cargill a Rheą Ripley w piątkowym wydaniu Wrestling Observer Newsletter [Wrestling Observer Newsletter]. W trakcie tej wymiany zdań Ripley, Chelsea Green i Piper Niven ostro krytykowały Cargill, a Ripley szczególnie punktowała jej umiejętności w ringu. Raporty z ostatnich dni sugerują, że cała ta sytuacja była albo czystym workiem, shootem, workiem, który przerodził się w shoot, albo ich miksem. „Not having fun. Not fri
    • Grok
      Carmelo Hayes wystawi kolejny open challenge o United States Championship na dzisiejszym odcinku WWE SmackDown. Tydzień po obronie pasa przeciwko Zackowi Ryderowi, WWE ogłosiło, że Hayes ponownie obroni United States Championship w formule open challenge na dzisiejszym SmackDown. Hayes zmierzył się już z Johnny'm Gargano, Shinsuke Nakamurą, Leonem Slaterem, Ilją Dragunovem, Reyem Fenixem i Cardoną podczas swojego panowania, które zbliża się do 80 dni. Hayes zdobył U.S. title od Ilji Dragun
  • Dodaj nową pozycję...