Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Qatro

Awatar: Trochę za jasny, ale ogólnie jest ok. Jednak radził bym ci go zmienić bo razi w oczy. Jednak to twoja decyzja czy zmienisz czy nie.

Sygna: W ogóle mi się nie podoba, render nie wtopiony o tle nawet nie wspomnę, też do wymiany.

Nick: Taki oryginalny jak dla mnie sto razy lepszy niż Chris(Alfons).

User: Z początku nie za bardzo mi się podobał jego sposób pisania itp, ale się wyrobił i został pomocnikiem, oby tak dalej.

chrisjericho.jpg

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

MontelQ

Awatar - Bardzo fajny , jest dobrze wykonany i ma to coś :D

Sygna - Nie wiem dlaczego ale mi się nie podoba.

Nick - Pojęcia nie mam co on znaczy , ale fajnie brzmi ;)

User - Bardzo pomocny kolega , zasługuje na pomocnika a może coś więcej ...

WW4

Awatar- Sam render mówi wszystko :D Awatar dobrze wykonany, nie można się do niego przyczepić.

Sygna- Sygna spoko, dobra kolorystyka, render dobrze dobrany, tylko nie podoba mi się diva, ale to można pominąć.

Nick- Nie jestem dobry w rozwiązywaniu znaczeń nicków, ale czy w twoim chodzi o WrestleManie4? :) Jeżeli nie to nie wiem, ale nick sam w sobie oryginalny.

User- Nie znam zbytnio, ale widziałem niektóre posty i są naprawdę mądre, więcej się nie wypowiem bo po prostu Cię nie znam :)

9367406674981fac0a7ca1.gif

Magik

Awatar- Mnie się podoba , choć uwazam ze kolory mogloby byc inne

Sygna- Spoko sygnatura , dobrze wykonana

Nick - Co moze znaczyc nick Magik ? :P Ze Kolega potrafi zaczarowac kazda ze spotkanych dziewczyn :8

User- Nieznam , niespotkalem sie chyba z wypowiedziami Kolegi powyzej , lecz Go serdecznie pozdrawiam :D

Rafal1910

Awatar: Nie ma go więc nie ma co oceniać.

Sygnatura: Jakoś nie widzę.

Nick: Rafał to za pewne imię, a 1910 nie wiem.

User: Nie za bardzo go znam, mimo tego że na forum jest dłużej ode mnie.

chrisjericho.jpg

MontelQ

Awatar- Dobrze wykonany, tło bardzo mi się podoba tak jak kolorystyka, render dobrze dobrany, a co najważniejsze awatar jest z jednym z moich ulubionych zawodników z TNA.

Sygna- To samo co w przypadku awatara, lecz w sygnie nie za bardzo podoba mi się tło, albo jestem ślepy, albo mi się tylko zdaję iż render jest trochę rozmazany, ale da się to przeoczyć.

Nick- MontelQ? Kavaler bardziej przypadł mi do gustu, ale nie ważne który mi się podoba, ale który Tobie. Jeszcze nigdy się nie spotkałem z takim awatarem, a więc to jest plus za oryginalność :)

User- Pisze bardzo mądrze oraz długo. Ostatnio nawet dostał pomocnika za pisanie newsów więc nie można mu zarzucić lenistwa, przyczynia się do rozwoju forum dzięki tym newsom.

Magik

Awatar: Bardzo dobra robota, render jest dobrze wtopiony do ciemnego tła. Jedyne co mi się nie podoba, to ten za ciemny napis. Po prostu jest umieszczony w złym miejscu.

Sygnatura: Nie no nic do niej nie mam też mi się podoba chociaż trochę mniej niż Awatar, ale ogólnie kawał dobrej roboty.

Nick: Magik, za pewne jesteś czarodziejem :) Wciąż nie wiem co on oznacza.

User: Mimo swego młodego wieku pisze bardzo mądrze i długo trzymaj tak dalej, a jeszcze coś z ciebie będzie.

chrisjericho.jpg

MontelQ

Awatar: Dobrze wykonany ale jak dla mnie za ciemne tło.

Sygnatura: Wykonany idealnie ale ja Kutra nie lubię od dziecka.

Nick: Nie wiem co to znaczy ale rzeczywiście fajnie brzmi.

User: Piszesz newsy wypowiadasz się w dyskusjach, jest ok.

Qatro

Avatar - Za gruba ramka, jakieś dziwne tło... Nie podoba mi się za bardzo. Przydałoby Ci się coś nowego.

Sygna - Podobnie jak avatar, nie przypadła mi do gustu. Grafików tu nie brakuje, więc polecam zmianę. ;)

Nick - Moim zdaniem ten dawny był zdecydowanie lepszy, zdążyłem się już do niego przyzwyczaic...

User - Widac, że się stara. Często się wypowiada, bierze udział w dyskusjach... Od niedawna jest pomocnikiem, a to oznacza, że zależy mu również na rozwoju forum. Jest to dobry, wartościowy użytkownik. :t_up:

chrisbenoitbgzsygnaturajw2.png

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Mystical

Avatar: Prosty. Podoba mi się, cokolwiek z Benoit'em, to teraz rzadkość...

Sygna: Fajna, wykonanie o wiele lepsze od avka. Co ciekawe - na początku pomyślałem, że to Cena zakłada swoje STFU. :P

Nick: Na pewno lepszy od Hardy800. :lol Nie jest źle, szczytem oryginalności nie jest, ale zapada w pamięć.

User: Od początku postanowił wspierać forum, co bardzo cenię w osobach tworzących naszą społeczność. Pisze dobre newsy, jednak niestety trochę za rzadko... a szkoda, bo widać, że umie to robić. Ogółem pozytyw. ;)

IIL

Avatar: Od kąd pamiętam zawsze ten sam , piękny Styles :D

Sygna: ni8e masz , szkoda , ale może kiedyś sobie fundniesz.

Nick: Nie wiem co on oznacza :D ale jest krótki i szybko wpada do głowy .

User: Chyba najlepszy z adminów . Całym sercem jest z BGZ :lol robi wszystko żeby było lepiej nam.

WW4

Avatar: Ładny napis WW4, i dobrze dobrane kolory i efekty.

Sygnatura: No bardzo dobra sygnatura z Gail Kim. Również świetnie dobrane kolory z efektami i nawet ładnie wygląda te l połączone z k w napisie Gail Kim. :)

Nick: No nawet nie wiem co oznacza. :) Zwykły taki...

User: Nie znam Cię za bardzo, ale pewnie lubisz gry, bo masz, aż 6 rekordów w Arcade. :D Poza tym masz wiele postów. Nic złego na twój temat nie powiem, bo mało Cię znam. :D

Łeeee ... nudzi mi sie :P

P.S. Styles

Avek: Bardzo go nie lubię. Osoba w avku oczywiście odpowiada mi jak najbardziej, jednak wykonanie itd. to kaszana. Strasznie słaby i pusty nie oddający charakteru Styles`a

Sygna: Też zassysa na całej linii. Wykonanie, może i lepsze niż w avku, jednak ja tam za cholerę nic nie widzę. Strasznie mały, razi po oczach i ogólnie chowa się w cieniu forumowych sygnatur :)

Nick: Również niezbyt ciekawy. Nie wiem czemu, ale wydaje mi się taki strasznie bezpłciowy ... Jednakże pokazuje oddanie usera ulubionemu zapaśnikowi :)

User: Dobry ... nie najlepszy i mógłby się bardziej postarać jest dobry. Systematycznie pisze w dyskusjach, co mi się ostatnio nie udaje, a i wcale nie najgłupiej w nich pisze. Potrafi całkiem dobrze wyczerpać swoje zdanie na dany temat. Ostatnio uzyskał jeszcze pomocnika w Next PPV, co bardzo mu się chwali :t_up: Ogólnie, to więcej takich użytkowników ;)

Conman

Awatar: Trochę mało kolorów, ale może być. Nie wiem jaki to wreslter, ale może być.

Sygnatura: Jak dla mnie bardzo brzydko wykonana, nie ma co bardzo dużo szczegółów, aż za dużo. Na twoim miejscu zmieniłbym sygne bo na prawdę ssie.

Nick: I tu jest wielki plus odkąd się zarejestrowałem na forum twój nick przypadł mi do gustu najbardziej. Tylko, że nie do końca wiem co oznacza, ale jest ok.

User: Piszę mądrze i długo, zakłada ciekawe dyskusje chociaż ostatnio coraz mniej. Czekam na odbicie się od dna i kontynuowanie pisania dyskusji.

chrisjericho.jpg

MontelQ

Awatar- Wcześniejsze miałeś o niebo lepsze na ten szczerze patrzeć nie mogę :) Polecam Ci zmianę i to jak najszybciej ;)

Sygna- O wiele lepsza niż marny awatar. Dobrze dobrane kolory tylko taki mały minus, że jest w nim trochę pusto, ale na to można przymknąć oko.

Nick- Jak już wspominałem nick "Kavaler" bardziej mi się podobał, ale to tylko kwestia gustów.

User- Pisze długo i mądrze w dyskusjach, niedawno dostał pomocnika za pisanie newsów więc jest ok.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...