Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Avatar: Taki jakiś nie jaki :) Ale może być.

Sygnatura: Kenta? Hmmm... trochę brzydki. Jedyne co w tej sygnie mi się podoba to dobrze dobrane kolory i się nie ma co oszukiwać. Radził bym ci zamówić sobie jakąś paczkę z sygnem i avkiem.

Nick: Ciekawe, czy na prawdę jesteś taki Magik :)

User: Hmm... nie znam tu za bardzo userów, ale mam nadzieję, że fajny gość pomimo młodego wieku, nie będę ukrywał, że trochę spamuje, ale to taki mały minus.

chrisjericho.jpg

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

Kavaler

Avatar: Nawet mi się podoba, ale zbyt mało kolorowy po prostu nie lubię szarych/ciemnych Avatarów.

Sygnatura: To samo do Sygnatury, chociaż te kolory są przyjemniejsze to zmazany Sabin jest jakiś czerstwy.

Nick: Słabo tak jak już wspominałem, zapożyczenie to nie Nick.

User: Ostatnio na BGZ trafiło kilka nowych spamerów i mogło by się zdawać, że do nich należysz ale jednak nie jestem bardzo pozytywnie nastawiony do Ciebie nie spamujesz i nie prosisz w sposób chamski o linki jak niektórzy "userzy" :evil: Generalnie widzę, że jesteś Pomocnikiem no no coś z Ciebie wyrośnie :waving:

Aquiva

avek: Dosyć ładnie wykonany.

sygna: Wygląda na świetną robotę >>CC<<. :D Doskonały wybór.

nick: Bardzo bym chciał się dowiedzieć co oznacza. :thinking:

user: No w końcu m.in. dzięki jego linkom mogę oglądać ten wspaniały sport. Poza tym bardzo sumienny. Wymagający za równo od siebie jak i od innych. :applause:

14c76a45c3.png

Matiz135

Avatar: Ładnie wykonany, chociaż wydaje mi się, że trochę za małe rozmiary. Dobrze, by było jak byś zmienił.

Sygnatura: Bardzo mi się podoba, i nie ma co się oszukiwać Edge dobrze wtopiony, też muszę sobie taką zamówić.

Nick: Nie wiem, co o nim myśleć z jednej strony fajny bo matiz135, a z drugiej lipa.

User: Dobry chłopak :) Stara się na POMOCNIKA i dobrze. Oby tak dalej...

chrisjericho.jpg

• 2 tygodnie później...

MonteQ

Avatar: Nawet ładny, może być, nie mam żadnych zastrzeżeń

Sygnatura: Pasująca do zestawu, fajny render, podobne do Avka wykonanie :)

Nick: Ssie, i to ostro. Poprzedni twój nick był o niebo lepszy :)

User: Jest pomocnikiem w portalu. Stara się, pisze posty, nie spamuje aż tak dobrze. Na pewno ciekawy użytkownik, który coś daje forum

PS: To mój 300 post. Oczywiście o ocenę proszę osobę z dłuższym stażem na forum ode mnie :)

Whitedruid

Avek: Kawał dobrej roboty. Zajebiste tło i kolorystyka, no i te efekty. Bez wątpienia jeden z lepszych avków na forum.

Sygna: Trochę kitowa szczerze mówiąc. Kane w masce jakiś nie teges, a i tło nie najlepiej wpasowane.

Nick: Tibijskie klimaty zauważalne od razu. Nie wiem czy grasz w to "dzieło szatana", ale wydaje mi się, że chyba nie. Gdyby nie fakt, że jesteś już dość rozpoznawalny ze swoim nickiem to radziłbym zmianę, ale tak, to już niech lepiej zostanie :)

No i to co najważniejsze w tej ocenie, czyli user: Jeden z najlepszych debiutantów na BGZ ubiegłego roku. Do tego podpora dyskusji, większość postów z tego działu w Twoim wykonaniu stała na naprawdę solidnym poziomie. Tak sobie patrzę i nie wierzę, że masz tylko 6 tematów na koncie, bo wydawało mi się, że założyłeś ich trochę więcej z dyskusjami :roll: Jednak dobry dyskutant nie tylko pisze tematy, ale i odpowiada w tych, które już powstały, a Whitedruid w każdym jest w stanie napisać coś na poziomie. Oby tak dalej :t_up:

Eddy

Avatar: Fajnie wygląda. Jakby nagrywany kamerą prezentuje się fantastycznie. :D

Sygnatura: Hmm... Nie wiem. Jakoś mi nie przypada do gustu. Gościu który po prostu rozwala chodzących zombiaków. :D

Nick: Akurat ten nick bardzo mi się podoba. Pamiętam jak jeszcze oglądałem bajkę o Edach to tam właśnie był Eddy moją ulubioną postacią. Stąd ten nick? :D

User: Świetny uploader. Bardzo dużo robi dobrego na forum. Oprócz wstawiania gal zajmuje się news'ami, P25, raportuje. Według mnie w chwili obecnej najlepszy moderator BGZ. :D

P.S. Styles

avek: AJ Styles superancki

sygna: Trochę ramka nie psuje ale poza tym świetny. :8

nick: Nie za bardzo wiem co znaczy to P.S.(może inicjał) no a Styles takie sobie choć zawsze mogło być Cena :P . :8

user: Z całą pewnością zna się na rzeczy i bardzo aktywny. Od niedawna pomocnik. Świetnie :8

14c76a45c3.png

Matiz135

Avek- Niezbyt przypadł mi do gustu. Może dlatego, że jest mały? Poleciłbym ci zmianę ;)

Sygna- Nie znam się na grafice, ale odrazu widać, że sygna prezentuję za sobą większy poziom niż awatar :thumb:

Nick- Nick niezbyt pomysłowy odrazu widać, że wzięty od imienia, ale nie jest źle zawsze lepszy taki niż "john cena" czy inne tego rodzaju.

User- Aktywny user który prezentuje za sobą dość wysoki poziom w wypowiedziach, a co najważniejsze udziela się w dyskusjach ;)

9367406674981fac0a7ca1.gif

Avek: Widać, że raczej robiony na zamówienie niż znaleziony w google. Jak dla mnie brzydkie tło, gorsze wykonanie niż sygna, ale o tym za chwile.

Sygna: Bardzo fajny render, AJ jest moim ulubionym zawodnikiem z TNA więc to na plus. Tylko jedno, czemu te boki są takie puste, nie mogło być tam tła?

Nick: Magik, albo od polskiego hip-hopu, albo... nie raczej to pierwsze. Taki zwykły, nie np. "CenaYCSM" więc ok.

User: Jeden z naszej ostatniej fali nowych userów. Nic do niego nie mam, trzeba kogoś poznać, żeby kogoś oceniać za całokształt.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

pietreqNH

Av - Łeee... Może i avek ładny bo dobrze zrobiony technicznie(w końcu robota CC), ale kurde czemu z tym Cipexem? Każdego bym zniósł i avek wyszedł by świetnie, ale akurat Punka nie trawię maxymalnie... I jeszcze ten podpis - Championship Material... Może i tak, ale nie u Vinniego ;)

Syg - Tu już jest bardzo ładnie. Legend Killer w pełnej krasie z właściwym podpisem. Ponownie robota CC czyli ponownie od strony technicznej nie ma sie do czego przyczepić :)

Nick - Nie powiem całkiem przyjemny, usuń sobie to NH, zacznij z wielkiej litery i będzie gites :roll:

User - Na forum już sporo czasu przesiedział, na gg zdążyliśmy już zamienić kilka słów. Ogólnie koleś przyjemny, potrafi podyskutować, pisuje raporty z niebieskiego brandu i ogólnie sporo udziela się na forum. Nie znajdę chyba nic złego na Niego. Czy to źle? Hm... Może ukrywa jakąś mroczną tajemnicę? Może jest wysłannikiem "tego którego nicku nie wolno wymawiać" z Gdańska? :lol

DonCarlos

Avek: Świetny render wraz z dobrze dobranymi kolorami. Według mnie jeden z najlepszych avków na forum.

Sygnatura: Również dobry render z Velvet Sky i takie sam kolory jak u avatara z Chris'em Jericho.

Nick: Nawet ciekawy...

User: Świetny moderator, który niedawno awansował na stanowisko Global Moderatora. Przyszły admin? :)

P.S. Styles

Avek: Dobra robota(kto ci go zrobił[może sam]?)

Sygnatura: Jakoś mi się nie podoba, tło ok ale render jakiś nie za bardzo

Nick: Podoba mi sie

User: Nie wiem co powiedzieć jesteś pracowity i to się liczy :t_up: .

Chris

Awatar- Nic specjalnego, ale twój niedawny awatar był jeszcze gorszy tło trochę głupie oraz zbyt gruba ramka :)

Sygna- Również nie jest zbyt specjalna. Tło się niczym nie wyróżnia, poleciłbym Ci zmianę.

Nick- Podejrzewam iż wziąłeś go od Christiana Cage. Nie mam nic przeciwko :)

User- Starasz się pisać mądrze oraz długo. Ostatnio nawet dostałeś pomocnika więc nie jest źle :roll: Ogólnie spoko user :thumb:

9367406674981fac0a7ca1.gif

Magik

Awatar:Spoko tylko trochę przyciemne.

Sygna: Render dobrze dobrany ale tło nie za bardzo.

Nick: Ciągle się zastanawiam czy chodzi o hip hop czy o jakąś grę w której czarujesz i jesteś Magikiem.

User: Wypowiadasz się w dyskusjach długo i mądrze :t_up: .

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
    • Grok
      Gwiazda WWE NXT Blake Monroe wypowiedziała się na temat swojej decyzji o dołączeniu do WWE NXT. Rok temu, po udanym okresie w AEW i rivalizacji z Toni Storm, Monroe (wcześniej znana jako Mariah May) zmieniła federację i dołączyła do WWE. W niedawnym wywiadzie w programie The Wrestling Classic Monroe wyjaśniła swoją decyzję i ujawniła, że dołączyła do WWE właśnie w poszukiwaniu wyzwania. Była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, Monroe, ma teraz zaplanowany pojedynek z J
  • Dodaj nową pozycję...