Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Avatar - Całkiem fajny , no i Randy , 8/10 !

Sygna - jak już mówiłem z Ortonem najlepsza twoja . No i bogato usebarami 9/10 ;]

Nick - Nick jak nick , łatwy do zapamiętania 9/10

User - trochę się znamy , fajny koleś , można pogadać z nim , całkiem duża wiedza o wrestlingu .

cagesignaturecopywe9ru6.jpg

sygnajj1.png

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

kaziu

Avatar i sygna: Ładnie wykonany komplecik..Żaden ze mnie spec..jednak mi się podoba i według mnie nie ma się do czego przyczepić :P

Nick: Kaziu..Jak najbardziej do zapamiętania..Można powiedzieć, że od razu wiadomo o kogo chodzi :D..Ogólnie oryginalny.. ;p

User:Nowa postać na naszym forum i mam nadzieję że wyrobi się na takiego asa dyskusji jak Mast czy inni stali bywalcy tematów na BGZ (niekoniecznie z mediami)..Więc przyszłość na tym forum stoi przed tobą otworem :D

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Wronas

Nick : No kojarzy się z kuchankami, nic dodać, nic ująć. Na szczęście, dzięki tworowi takiemu jak nasza-klasa pokapowałem się, że to od nazwiska ;)

Avek : Kupa. Mimo, że z Ortonem.

Sygna : J/W.

User : Trzeba mu zarzucić, że ostatnio srogo olewa forum. W ogóle praktycznie niewidoczny w dyskusjach (albo mam zwichrowane oko). Fan sportu i Ortona. Zresztą co ja będe wiele pisał .. pomimo tego, że jesteśmy dłuugo na jednym forum, to praktycznie się nie znamy ; D

LegendKiller

Nick : Po prostu łatwy do zapamiętania nick Randego Ortona,

Avek : Jak fajnie, że zmieniłeś nie na serio twój stary awek z Edgem swoim urokiem mnie zabijał tutaj mamy dużo fajniejszy awatarek.

Sygna : Akurat Sygna to jest boska muszę to przyznać.

Ranga : mała orginalna jak nick, ale mi się podoba.

User : Pisz fajnie, wartościowy user na naszym pięknym forum, jakiś tam raporcik z wwe czasami trzasnie, przydaje się także w dyskusjach.

Aquiva

Nick: Aquiva - coś z wodą itd. Pewnie wymyśłiłeś go z nudów.

Avek: Co chwile je zmienia, składa duuuużo zamówień. Ja podobnie jak ty nic nie mam do MIckie, wręcz przeciwnie podoba mi się :P. Samo wykonanie avka - średnie.

Sygna: Ty chyba lubisz prysznice chłopie, albo jesteś troszkę zboczony. Ale w sumie co złego w podziwianiu pięknej kobiety? :lol

Ranga: Active User 8)

User: Jak mówiłem przegina z zamówieniami. Stara się pisać w dyskusjach, wynikach gal itd. Dobry user, byle nie przestawał i nie pogarszał się. Coś tam chwile pogadaliśmy na gg, zawsze można odnowić znajomość :D.

Nick: pietreqNH... Hmm jakiś taki dziwny... Trochę głupio brzmi ale to lepsze niż CeNa619... :D

Avek: Kennedy... Bardzo prosty i mnie się podoba. ;) Prostota jest spoko. :)

Sygna: Co my tu mamy... Randy od CC na plus. Metallica fan na plus. Linkin Park fan też na plus... Ogółem to bardzo ładnie...:)

Ranga: Mod... Worto... Poza tym zdobył go bardzo szybko, więc rispekt. :)

User: Mądrze pisze i bardzo się udziela, stąd ma moda... Tak tylko 3mać a będą z Ciebie ludzie... :t_up:

mickfoleyzi2.jpg

Nick: RJ Jakubowski- kojarzy mi się z jakimiś backyard`owym wrestlerem :D

Avatar: Bardzo fajny z Mickiem Foley tylko ten napis TNA mi trochęnie pasuje. :twisted:

Sygna: Prosta, ładnie wykonana z Legendą Hardcoru

Ranga: Active User i wszystko jasne :D

User: Duża liczba mądrych postów w tak krótkim czasie i w tak młodym wieku. Tak trzymać :thumb:

edge1cj1.gif

Nick: Wesley Krzysinho - zupełnie bez ładu i składu, niby coś tam od imienia ale co do Wesleya to nie mam pojęcia xDD

Avatar: prosty, niczym się nie wyróżnia, do tego nie lubię tej osoby :P Więc słabo.

Sygna: nie lubię Edga, ale ogólnie jest fajnie ;)

Ranga - brak

User: kompletnie Cię nie znam, mam nadzieję że niedługo się to zmieni ;) Ale patrząc na Twoich ulubionych wrestlerów muszę przyznać że masz gust :P

Siwyy

Avek:Fajnie, że z Ortonem, ogólnie nie mam się za bardzo do czego przyczepić.. :P

Sygna:Plus za Ortona i za fajnego gifa..Jak na moje to trochę rozmiar sygny przy duży.. :P

Ranga:Active User...

Nick:Niezbyt oryginalny..w co drugiej bramie jakiegoś siwego można spotkać :P..Jednak przez to łatwo zapamiętać..a to ważne :P

User:Plus za ulubionego wrestlera..Dopiero od niedawna active..Jednak mam nadzieję, że dalej będzie się udzielał w dyskusjach i w życiu forum i będą z ciebie ludzie.. :thumb:

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Wronek

Avek - Poprzedni był zdecydowanie lepszy, aczkolwiek ten daje radę... Chociaż ten białe "smugi" naokoło twarzy dają jakiś dziwny efekt, ale i tak jest nieźle :)

Syg - Całość wykonana przednie... Szkoda jedynie że został wykorzystany ten sam render co w avku... Jakoś tu nie pasi... Ale i tak daje radę ;)

Nick - Wronek, Wronas, Karuk oraz Kruczek... Oryginalny i łatwy do zapamiętania... Za dawnych czasów był to "Wronek14 lat 15" :lol

Ranga - Taaa... Największy na świecie fan Wilmera... Nie wiem jak inni, ale ja bym taką rangą nie szpanował :P

User- Ostatnio co prawda trochę opuścił się w udzielaniu się na forum, ale jak pisał mi na gygy ma zamiar to nadrobić... Poza tym również na gygy usłyszałem o pewnej historii z Ircem i garażem w szczecinie :lol Dobrze sprawdza jako mój parobek w WSF :8 Czyli podsumowując spoko koleś :)

Don Carlos.

Avek: Dobra robota,tak można jedynym zdaniem określić ten Avek którego głównym ,,bohaterem'' jest Y2J,

Sygna: Zrobiona w tym samym stylu co Av, trochę mniej mi sie podoba,ale jakoś daje rade.

Nick: Mówi za siebie wg pasuje idealnie,łatwo zapamiętać,mi zawsze sie kojarzy z Godfather.

Ranga : Don widzę że trzeba Cię podnieść na duchu,bo masz niską samoocenę :lol

User: Nie wiem czy dobrze pamiętam ale to jeden z tych gości którzy na początku jakoś mnie bronili,ale nie wracajmy do tego.

Pare razy udało nam sie popisać na gygy,najczęściej o FIRMIE.Dla mnie jeden z filarów BGZ obecnie,a przy tym naprawdę normalny gość z którym można popisać o wszystkim

pezetvi7.png

Baryla

Avek: Fajne wykonanie, chociaż sama osoba ostatnimi czasy niezbyt lubiana :roll: . Bardzo lubię gdy na avku znajduje się WWE Championship belt, fajnie się tam wkomponowuje. Mniej lubię gdy ma go przez długi czas i nie oddaje go nikomu np. wspomniany HHH lub Cena

Sygna: Tu również fajnie. Sygna bardziej w DX'owym stylu. Postać Trypla fajna, ale te smugi czy coś wokół niego brzydko wygląda :P .

Nick: Ej to trzeba mówić baryla czy baryła :D ? Co tu mówić więcej, nick - każdy ma swój.

User: Każdy Active User To Dobry User? To prawda? Coś tam słyszałem o jego przeszłości jakoby coś przeskrobał... Nie wnikam w to ponieważ i ja przewiniłem :| . Ale na naszym przykładzie widać, że każdy potrafi się zmienić. Pisze w dyskusjach a to się najbardziej liczy. Może się poznamy?

(Żegnam, po podgrzaniu atmosfery po SS, czekam na impekt i smecka :D)

Jeśli nie znasz mnie, nie chcesz mnie znać, lub wogóle myślisz pietreq? Ten !@#$%* ? To nie oceniaj mnie! Peace!

• 2 tygodnie później...

pietreqNH

Pietruś ... nie wiem czy cie już przypadkiem nie oceniałem, ale co tam ;)

Avek: Takie nić szczególnego :P Jest Kennedy i bardzo dobrze, bo jego postać lubi avatary :P Po za tym to chyba zwykłe zdjęcie z napisem. Zazwyczaj popieram takie rzeczy, ale jakoś to mi się nie spodobało :P

Sygna: Wszystko cacy, bo sygna jest cholera mocarna i dość długo już gości w twoim podpisie, ale po kij to żeś na prawą stronę dawał :P Dobra rozumiem ... oryginalny chcesz być .... ale wyśrodkowana lepiej wygląda :)

Nick: Chyba od imienia .... chociaż nie! Raczej od jakiegoś produktu z telewizji ... można również domniemać, że masz 14 i jesteś fanem Ortona. Tak czy siak zagadka ....

Ranga: Modek :P

User: Piotruś jest u nas ... krótko jest u nas :) Krótko, ale za to jest i się udziela. Dostał posadę moda ... bardzo szybko, aż się nie zorientowałem, ale szybko można było zauważyć że zasłużony mod, za ciężką pracę :) Tam w raporty bardziej nie wnikam, bo raczej wolę sobie obejrzeć galę niż ją przeczytać, ale się stara. Dalej, to może przejdźmy do mojego działu ( :roll: ) ... dyskusje. W dyskusjach Piter se radzi dość dobrze. Nie to żeby odstawał zbytnio, ale regularnie (co mi się nawet nie zdarza ;) ) wypowiada się w dyskusji zaróno ogólnej, jak i McMahonowej. Był warn? Był ... jest poprawa? .... Jest :) Tak więc Piter ... odwiedzaj nas dalej i się rozwijaj, pisz wierszydła itd. itp. i do dyskusji zajrzyj :)

User na plus :t_up:

No i tak jak zawsze na koniec: Nie masz zdania do powiedzenia na mój temat ... to w ogóle nie pisz ;)

Conman

Avek:Nic specjalnego, jednak nie jest też fatalnie..Już dość długo ją masz i zdążyłem się do niej przyzwyczaić.. :P

Sygna:Także bez fajerwerków, jednak nie jestem jakimś tam graficznym krytykiem, wiec moje zdanie zbytnio się w tych kwestiach nie liczy :)

Nick:Łatwy do zapamiętania..A to ważne..Nie mam jakiś poważniejszych skojarzeń..

Ranga:Moderator..Brak weny?..Chociaż mając w pamięci ostatnią..powątpiewam :P..Jednak jednego odmówić ci nie można..Zasłużyłeś na tą rangę w 100%..

User:Napewno nie można o nim powiedzieć, że bezczynnie gapi się tylko w stronę główną i czyta wpisy z SB..Pisze artykuły, zakłada ciekawe tematy i jest stałym bywalcem różnych tematów..To się ceni i mam nadzieję, że nie spuści z tonu i dalej będzie jednym z filarów tego forum..

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Wronek

Avek: Bardzo fajny, taki stylowy :D

Sygna: Ogólnie daje radę, tylko nie czaje prawej strony. Widzę że Randy dominuje w tym fajnym zestawie.

Nick: Jeśli dobrze kojarzę to chyba od nazwiska. Taki jakiś śmieszny nick. Na pewno łatwy do zapamiętania.

Ranga: Willem Fan, mówi sama za siebie. no któż z nas nie lubi pana zwanego Willem. Wronek szczególnie :twisted:

User: Mądrze pisze, fajnie się z nim gada ma SB. Lachon Willema. Lubią sobie czasem pobalować =))

Znakomite posty na Backstage! :applause: Jedna z ikon tego forum.

rvwzyx.jpg
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Jeden z najpopularniejszych Superstarów w rosterze WWE, Roman Reigns, został nazwany marzonym rywalem byłego mistrza NXT Tricka Williamsa. W niedawnym wywiadzie w programie Ebro Laura Rosenberg Show Williams został zapytany o marzonym rywalu do walki i bez wahania wskazał Reignsa. Reigns to jeden z filarów głównego rosteru WWE od debiutu w 2014 roku. Wielokrotny headliner WrestleManii i rekordowy champion, Reigns szykuje się do starcia z CM Punkiem na WWE WrestleMania 42. Choć Williams m
    • Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
  • Dodaj nową pozycję...