Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

>CC<

Avatar: nie za ładny ten lachon, jedyne co mi się podoba to tło :)

Sygnatura: jak wyżej, z tym że tutaj jeszcze te czarne luki po bokach nie wyglądają za dobrze (szczególnie po lewej stronie).

Nick: Nie to że się czepiam, ale nie podoba mi się, wolę pełne nazwy niż jakieś skróty i jeszcze te ><...

User: Ogólnie to kojarzę go przede wszystkim z tego, że ciągle się o coś czepia w SB, poza tym wartościowy, bierze udział w dyskusjach co jest tutaj bardzo pożądane :t_up:

Ranga: W pierwszej chwili myślałem, że standardowa dla aktywnych userów, ale to "Just" ma na celu chyba pokazanie, że jeszcze niedawno był moderatorem.

johncena4iryszi7ll8.gif
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

irys

Avatar:Niestety za Jaśkiem nie przepadam, gdyby nie on to nie miałbym żadnych obiekcji :P

Sygna:Ciągle, jedna i ta sama..Szkoda że znów Jasiu, ale o gustach się nie dyskutuje..Może być.. :P

Nick:Łatwy do zapamiętania..a to najważniejsze..Taki kwiatowy :P ..Nie ma się do czego w sumie przyczepić.. :)

User:Solidny..Prowadzi typery, systematycznie uaktualnia swoje galerie, które cieszą się nie małym powodzeniem..Szkoda że nie widać go w dyskusjach, ale poza tym napewno jedna z jaśniejszych postaci na forum.. :t_up:

Ranga:WWE Champion..Nie zbyt wymyślna..ale to nie jest najważniejsze..Również nie mam się do czego przyczepić..

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Wronek

Avatar: Ogólnie nie wiem kto tam jest, ale fajny :P

Sygna: j/w

Nick: Nie czepiam się do niczego. Nick fajny ;)

User: Hmm... Nie znam jeszcze wszystkich za bardzo, ale wydaje się fajny...

Ranga: No Willem fan 8)

pzdr

Tak na przyszłość- nie komentuj danego usera, jeśli go nie znasz, a jeśli już komentujesz to może bardziej obszernie niż: "fajny avek, fajna sygnatura, fajny user, fajna ranga". :) - dop. Mast

EDYTA: Dobra ;)

P.S. Styles

Avek, Sygna - brak, a szkoda, bo możesz to miejsce wypełnić czymkolwiek .... Chociaż lepsze to niż byle jaki shit ;)

Nick: Fan Styles`a :P I bardzo dobrze

Ranga: Activ ... activ, ale od czasu do czasu, ostatnio trochę więcej czasu forum poświęcał, ale szczęście, że ciągle niebieski :P

User: No dużo się nie rozpisze, bo koleś długo na forum nie jest, a i do najaktywniejszych nie należy. Z tego co tam pisze to można wywnioskować, że pojęcie takowe ma. Na forum może i się nie wyróżnia, ale się stara. Jedynie co go widziałem to w Dyskusji WWE (może dlatego, że do tej TNA nie zaglądam często) i całkiem całkiem sobie radził. Nie powalał, ale wypowiedź trzymała poziom. Tak wiec jak na razie jest wielka nie wiadoma ... z tego co widzę to miły koleś, ale jak się jeszcze zgada i doda do profilu sygne i avek (chociaż user bez avka i sygny to tez user;) ) to będzie bardzo dobrze :)

Tak jak ostatnio proszę nie wypowiadać się w sposób "nie znam" :)

Conman

Avek: Zmienił byś go stary? :D Osobiście nic do niego nie mam, ale wiesz można lepszy stworzyć :P

Sygna: Ojciec Chrzestny, masz sentyment do tego filmu? Oglądałem ten film, ale jakoś specjalnie mnie nie poruszył, wole komedie i thrillery. Samo wykonanie sygnatury niczego sobie, lepsze od tego Yankovica.

Ranga: Ciemna Strona Pomidora, o tej randze już chyba krążą legendy =)) . Skąd ty bierzesz takie nazwy, ale spytaj Danielssona też potrafię wymyśłić dobrą rangę. ;)

User: Ostatnio się poznajemy :t_up: . Jego opisy na gadu-gadu rozśmieszają do łez. Na przykład ostatnio miał:

coś takiego "tak to po 40-stce mija, worek dłuższy jest od kija" =)) Congratulations. Pisze mądre posty mimo młodego? wieku. Ogólnie fajny gość.

EDIT: Aj zapomniałem o nick'u, nie ważne jaki masz nick, ważne byś nie był pryk :P.

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

PietreqNH

Avatar : Niedawno zrobiony przez CC , Randy Orton z pasem , fajnie wykonany lecz jednak chyba trochę za jasny moim zdaniem , może tak miało być ... nie wiem.

Sygnatura : Hmm o ile się nie mylę też praca CC podobne barwy , pasuje do avka a ja lubię kiedy pasuje avek i sygna do siebie ^^. Ciekawie zrobiona sygna.

Nick : Już kiedyś spróbowałem rozkminić ocb i chodzi chyba że Piotrek z Nowej Huty....pomysłowe nie powiem :8

Ranga : Moderator...cholera to jest wyróżnienie , nie powiem :D

User : Hmm zamieniłem z nim jedną rozmowę na gadu co było odnośne e feda. Widząc jego posty to widzę że potrafi mądrze napisać ale zdarzają mu się czasami głupie teksty. Jednak widząc że już moderator to dobrze rokuje na przyszłość. Na razie user na plus miejmy nadzieje że się nie rozleniwi :D

The_Icon

Av: Pracka zrobiona przez Gabi , dla mnie taka sobie . Render zbytnio do niej nie pasi ale ogólnie Gabiego stać na lepsze prace .

Sig : Sygna dużo lepsza . Fajnie wygląda a taka linia przechodząca koło the rocka ale czcionka nie wtopiona prawie wogóle . Ładnie wykonane tło i The rock gadający przy micu robi piorunujące wrażenie . Pracka jak dla mnie dobra

Nick : The Icon .... Kojarzy mi się ze Stingiem ale ty jakoś za bardzo TNA nie oglądasz a tym bardziej nie markujesz Stingowi . Zapewne usłyszałeś albo obejrzałeś jakąś gale TNA i spodobał ci się ten przydomek :P . Jak dla mnie fajnie brzmi i jest łatwy do zapamiętania

Ranga : No nawet fajna , chyba dlatego ją masz bo grałeś w WSF Tommy'm Dreamer'em . Trochę długa ale fajnie brzmi :t_up:

User : Miał trochę problemów z komputerem i się ostatnio nie udzielał ale widać , że szybko odrabia zaległości . Prowadzi e-fed na forum , trochę były z tym potyczki ale wszystko wróciło do normy . Odpowiedzialny user ,udziela się ,jego wypowiedzi są na wysokim poziomie , pisze newspacki a po za tym świetnie się z nim rozmawia na gadu-gadu. Czego tu więcej chcieć ? ;) User jak najbardziej pozytywny

f6dfb83c87.png

Straight Edge

Av: Widziałem gdzieś nie mal że identyczne zdjęcie... Widać że ktoś się napracował... Ale niby brak napisu... średniawy kolor... poprzednia z Ortonem była lepsza...

Sig : Tło jak z loga z B-F czcionki troche nie widać ale może być mimo że trochę nudne stały się te tła pozatym nie za dobre foto CM Punka no ale nie jest zła wręcz dobra...

Nick : Straight Edge... Nie lepiej CM Punk :)?.. Jak wcześniej mówiłem trudno zapamiętać...

Ranga : Jeff Warrior of rainbow - Jeff Wojownik Tęczy?

User : Dobry grafik, fajny user jak wcześniej pisałem "teraz" nie spamuje... dwie godziny pisze posta :D więc widać że się stara... czasami komentuje divy i zdanie mnie w tych sprawach obchodzi.. można z nim normalnie pogadać...

Midey

Avatar : Nie wiem czy dobrze spostrzegłem ale czy to Jillian? My God czy to Jillian? Sam avek nie jest zły ale ona jest paskuda.

Sygnatura : Tutaj już lepiej słodka cherry na sygnaturce , wykonanie słabe ale kobieta na niej prześliczna.

Nick : Midey to bardzo mi przypomina Midway czyli producent średnich gier.

Ranga : Pomocnik jak to pomocnik....pomaga

User : Ostatnio zaczął rzucać newsami , nie zawsze solidnymi ale przynajmniej chłopak się stara. W dyskusjach leży i kwiczy ale w reszcie jest dobrze. Musi jeszcze trochę nad sobą popracować a będzie dobrze!

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

Gracjano

Avatar - Stary dobry Big Red Monster... Avek nieźle zrobiony, chociaż jak na mój gust Kane zbytnio zlewa się z tłem... Ale jak kto lubi ;)

Syg - Tu już dużo lepiej, choć render z Kane'm trochę nie wpasowany i lekko mu głowę ucięło ;] Fajny efekt daje ten... nie wiem jak to nazwać... ta smuga po prawej stronie... Niezła robota :)

Nick - Prosty, łatwo Go zapamiętać. Wzięty od imienia, mało oryginalny, ale przynajmniej nie z serii ReyHardy916 :P

Ranga - Widać że kolega chce się znaleźć w doborowym towarzystwie ;] Tylko pytanie czy bliżej mu do The Rocka czy nie przypadkiem di Goldusta :roll:

User - Brat Ajkona i to praktycznie powinno wystarczyć za dobrą rekomendację :) Szkoda że rzadko wpada na forum(wpadaj częściej), bo widać że da sięz kolesiem pogadać ;] Co prawda z tą miłością do Kane'a to może czasem przesadza, ale niekt nie jest doskonały. Ogólnie mam nadzieję że od teraz będzie wpadał i pisał częściej niż raz na 2 miechy :P:t_up:

DonCarlos

Avatar:Ładnie wykonany, estetyczny..Y2J więc nagany wychowawcy nie dostaniesz :P..w sumie za bardzo nie ma się do czego przyczepić.. :P

Sygna:Kolejny plus tym razem za Velvet :D ..Ładnie komponuje się z avkiem..Ogólnie dobra robota..

Nick:Łatwo zapamiętać..To najważniejsze..Ja osobiście wole po prostu Karton..ale o gustach się nie dyskutuje :D

Ranga:Czyli lepiej nie spotykać cię w ciemnych bydgoskich uliczkach? :D ..Wyróżnia się na tle innych..

User:Napewno jedna z jaśniejszych postaci na BGZ.Widać go w dyskusjach, pisze mądrze i nie można odmówić mu jego wiedzy..Potrafi napisać dobry i interesujący temacik, w końcu od czegoś moda ma.. :P..

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Wronek

Avek: Ortona samego w sobie lubie ale ten avek nie przypadł mi do gustu. Wygląda tak... kreskówkowo? Ten efekt psuje wszystko moim zdaniem.

Sygna: Patrz wyżej...

Nick: Wronek... Kojarzy mi się z piosenką "jestem wesoły romek..." =)) Ogólnie fajny.

Ranga: Moderator jak ja :D. Czemu nie masz żadnej rangi? Brak weny? Ale w sumie lepszy solidny mod niż kiepski user z fajną rangą.

User: Pamiętam rozmowe z nim w SB. Cośtam o moonsaultach z szafy itd. Z tej rozmowy zapamiętałem, że gość ma poczucie humoru. Musze skądś wźiąć jego gg to sie pośmiejemy. Już chyba wiem skąd.

pietreqNH

Avatar- A ładny, klimatyczny na pewno. Chyba to przez kolory. Ładnie wpasowany napis, generalnie nie jestem jakimś specjalistą od grafiki, ale podoba mi się. Orton przypomina mi na nim Supermana ze starych komiksów, co prawda, ale mimo to naprawdę estetycznie to wygląda.

Sygnatura- Nie mogę powiedzieć wiele ponad to, co już napisałem wyżej- klimat jest, dobry napis jest, fajnie postać wkomponowana w całą pracę, a to jest najwazniejsze. Dodatkowo ramka ładnie uzupełnia pracę- podoba mi się. :)

Nick- Charakterystyczny, ciężko w sumie zapamiętać, jak ktoś go widzi pierwszy raz, to nawet się nieco przerazić może, bo jest dosyć skomplikowany jak na nick. :) No i co jeszcze, ładnie wygląda na monitorze.

Ranga- Moderator... No cóż, za coś to dostał, ale o tym za moment, przy podpunkcie "user".

User- Noo, prawie same superlatywy. Nie rozmawiałem z nim osobiście, nie pamiętam również jakiejś głębszej wymiany zdań pomiędzy nami (chyba, że coś mi wyleciało z pamięci). Na pewno zasłużył się dla forum pisaniem raportów gal SmackDown, dodatkowo regularnie wrzucał kolejne "części" countdownu do SvR 2009. Stara się, oj stara, pisanie raportów to zapewne nielekka robota, więc za to jak najbardziej respekt. Może zarzut- więcej pisz w dyskusjach! :) Bo rzadko widzę Twoje posty w takowych, a szkoda, bo chętnie bym poczytał więcej, więc to jest ten jeden punkt, który lekko kuleje wg mnie. Ale ogólnie user jak najbardziej na plus.

e916f7e946.png

Mast

Avatar: Zdecydowany plus, że znajduje się na nim AJ..Fajnie wykonany..Estetyczny, bez jakiejś tam przesady z najróżniejszymi efektami..Napewno nie masz się czego wstydzić.. :)

Sygna: Podobnie jak z avkiem..Wszystko ładnie, pięknie..Elegancko pasujący do avka..Zdecydowanie na plus.. :t_up:

Nick: Prosty, łatwy do zapamiętania, a jak już wspominałem to jest dla mnie priorytet..Wiadomo od razu o kogo chodzi..

Ranga: Global Mod..Może brakowało weny..Ale to nieważne bo na ta rangę zdecydowanie zasłużył i ujmy jej nie przynosi.. :P

User: Zdecydowana czołówka dyskusji..Jak w jakiej dyskusji pojawia się nick Mast..od razu wiem, że wyczerpująco się tam wypowiedział i starał się podtrzymać dyskusję..Pisze duża liczbę, dobrych, konkretnych tematów, które napewno cieszą się popularnością..Solidnie zapracował na miano global moda i mimo młodego wieku powinien być przykładem dla wielu nowych userów, a także dla tych, którzy już są obyci..

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Wronek

Av + sygna: skomentuję razem bo to praktycznie to samo tylko w różnych rozmiarach. Mi się nie podoba, bo Randy wyszedł jak Schawrzenegger i nie wiem czy to zamazanie (rozmycie) wyszło na plus, ale ważne, żeby się tobie podobał :P

Nick: Spoko, dość oryginalny, a i Willem przekształca go na różne sposoby :D Dobrze, że usunąłeś cyferki.

Ranga: Moderator...Willem Fan było spoko, nie wiem czemu zmieniłeś, no ale może pojawi się dzięki temu jakaś nowa fajna :)

User: Ostatnio zapracowany, bo i zoomy porządkuje i divę wrzuci i power 25 przetłumaczy. Awans w pełni zasłużony. Dyskusji też nie omija, czasem nawet jakiś temat założy, co się chwali:P Wronek jest spoko, czasem jak zrobi pyskówkę z Willem'em i Hunterem w sb to można się pośmiać. Ogólnie aktywny, potrzebny BGZ user :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Była mistrzyni Knockouts Rosemary podpisała kontrakt z Carlosem Silvą w TNA. W czwartek, podczas odcinka TNA Impact z 5 marca, kibice byli świadkami, jak prezydent TNA Carlos Silva czekał wraz z Tommy Dreamerem na wejście Rosemary. W trakcie segmentu fani zauważyli, że Dreamer zniknął, zanim Rosemary wyszła i usiadła obok Silvy. 41-letnia gwiazda wyjęła kontrakt, podała go Silvie, a potem ukłuła się długopisem w palec, by wypuścić krew. Rosemary wręczyła potem kontrakt i długopis Silvie, k
    • Grok
      Pomimo otrzymania paska zwolnienia w Feast or Fired na początku roku, Steve Maclin zawalczy o TNA World Championship na gali Sacrifice 27 marca w Westwego. W czwartkowym odcinku live TNA Impact z Atlanty The SUIT Daria Rae przywróciła Maclina do TNA. Chwilę później na rampie pojawił się TNA Director of Authority Santino Marella i oficjalnie ogłosił walkę o tytuł na Sacrifice. Santana zdobył pas 15 stycznia podczas debiutu TNA na AMC. Jak dotąd obronił go raz – przed byłym mistrzem Frankie Ka
    • Grok
      Dawniej znana jako Mariah May w AEW, Blake Monroe przeniosła się do WWE w zeszłym roku i dołączyła do NXT Shawna Michaelsa. Niedawno w podcaście The Wrestling Classic Monroe opowiedziała o doświadczeniu pracy pod jego wodzą. 27-letnia gwiazda była też zaangażowana w jedną z najgłośniejszych rywalizacji w AEW – z Toni Storm o AEW Women’s World title – zanim odeszła z tej federacji. Monroe to także była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, która trzymała ten pas przez
    • Grok
      Mistrzowie pasów TNA World Tag Team Jeff Hardy i Matt Hardy mają przed sobą nowe wyzwanie. W czwartkowym odcinku TNA Impact z 5 marca 2026 roku ekipa The System (Brian Myers & Bear Bronson) zmierzyła się z The Righteous (Vincent & Dutch), Sinner and Saint (Judas Icarus & Travis Williams) oraz Rich Swann i BDE w Four-Way tag team number one contenders match o miano pretendentów nr 1 do pasów TNA World Tag Team. W finałowych momentach Myers i Bronson skupili się na BDE, powalając g
    • Grok
      Gwiazda WWE NXT Blake Monroe wypowiedziała się na temat swojej decyzji o dołączeniu do WWE NXT. Rok temu, po udanym okresie w AEW i rivalizacji z Toni Storm, Monroe (wcześniej znana jako Mariah May) zmieniła federację i dołączyła do WWE. W niedawnym wywiadzie w programie The Wrestling Classic Monroe wyjaśniła swoją decyzję i ujawniła, że dołączyła do WWE właśnie w poszukiwaniu wyzwania. Była mistrzyni WWE NXT Women’s North American Championship, Monroe, ma teraz zaplanowany pojedynek z J
  • Dodaj nową pozycję...