Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Hardy12,

Awatar: Hmm, gif i do tego z Marią, ładnie, ładnie.

Sygnatura: Może, ocenie tą ładniejszą, czyli z CM Punk'iem. Rendery ładnie dobrane i dobrze, fajna.

Nick: Jak wcześniej.

User: Idzie z postami jak burza, user miesiąca :D

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

Dexter

Avek: Nowy... podoba mi się, ale zmieniłbyś już styl. Dałbym ci jakieś 6.5, 7/10. Pokombinuj coś z ramkami, bo zawsze takie same :)

Sig: Już gdzieś pisałem, że ładna... tylko... ten napis Dexter troszkę ssie, ale czcionka bo kolor dobrze trafiony. Coraz bardziej się do niej przekonuje. 7/10. Tylko znajdź sobie jakiś nowy styl.

Nick: Na pewno nie jakiś oryginalny, że nikt w necie takiego nie używa, ale... dobry, dobry... Za to twoja ranga jakoś mnie rozwala =))

User: Coraz coraz lepiej, ostatnio coś lepiej. Kolego, musisz się postarać, żeby te ujemne punkty reputacji zniknęły i na ich miejsce pojawiły się dodatnie. Cieszy fakt, że regularnie odwiedza moje LMST.

jrthqr.jpg

>CC<

Avek: Ładnie , staranie zrobiony avatarek:). No i Kofi Kingston na nim:)

Sig : Znowu ładny sig i znowu Kofi :P

Nick: W sumie o nick mógłby sie bardziej postarać bo mozna pomyśleć ze wymyślony po pijaku :P:D

User : Nasz nowy moderator xD udziela sie na forum ,robi wszystko aby odswiezyc regularnie swój dział :)\

Na GG rozmawiałem jeden raz i to nie zbyt długo więc nie moge zbytnio dużo powiedzieć:)

sws.png

31576.png

• Styl:  Jasny

SilverWolf,

Avek: Moje wykonanie :P

Sygna: Patrz wyżej :)

Nick: Ładny, można by powiedzieć oryginalny :D

User: Spoko ziomek, dużo gadamy na gg, mądre posty pisze, jeden z przyjacieli na BGZ. :)

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Stinger,

Avek : Wykonanie , mimo iż ładne , czytse i przejrzyste , śmierdzi tutorialowym stajlem , czyli generalnie "Dla mnie nie ma stajla" , ale oczywiscie jest to dużo ładniejszy Avek niż 100x100 , czcionka z userbarów i gęba wrestler'a. No i od Irysowego Avatara każdy bedzie lepszy :P :8

Syg : A tuuuu jest przyjemnie , bez pierdzielenia , bruszy , Ce-cztery-de , z pomysłem , czysto elegancko i łądnie , aż przyjemnie spojrzec i za to 11/10 - ta sygna jest imo pieknem grafiki - wcale nie musisz naJ***ć na syge w ch***j , ch***j wie czego , żeby była ładna. :t_up:

Nick : A tu niestety nie pochwale , dodaj sobie jeszcze jakieś cyferki , np Sex-One-Night , Albo 3:16 czy tam 24/7 Lady Spit Stick , żeby komplet był , nick niestety Kategoria "Mamo jestem Wrestlerem" hehe :D Do wymiany :thumb:

User - A to wrecz przeciwnie , świeżo nam sie modzik upiekł , pracuje chłopak oztro , działa , widać go , jest już znaną postacią , wyrobił sie okropnie - widac przebywanie w towarzystwie takiej elity jak ja Ssijbla i Willem - kształtuje psychike hehe =)) Ale bardzo pozytywna postać , nie wszczyna sporów , przyjazny , dobrze macha Foto-Sklepem , całkiem na plus , tak dalej trzymoj chopie.

915802072594e34bce782c.jpg

IOOT_DZIKO

Avatar-Ładny rysunek Undertakera.Na pewno avatar rozpoznawalny i przyciągający oko.Ogólnie spoko ;)

Sygnatura-Łeee,część z Taker'em okej,część z tym hmm...brzydalem niespecjalnie-psuje wrażenie estetyczne.Ale generalnie ciekawy napis i ogólnie nietypowa dosyć sygnaturka,więc na plus.

Nick-Hmm...nie wiem co oznacza,ale jest rozpoznawalny.Dziwny,ciekawie brzmi,więc dobrze.

User-Nooo,jedna z podpór forum i najważniejszych osób w jego historii chyba. :) Na pewno jeden z userów,których zapamiętałem po pierwszych wizytach na forum.Pisze mądre,rozbudowane posty,więc bardzo dobrze.

e916f7e946.png

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Mast,

Avatar : Myslę , że warto tu napisać to samo co u Stingera , ale żeby sie nie replay-ować , napisze , że jest to ładny schludny i dobry jak na to miejsce avek - to w końcu forum o wrestlingu prawda ? ;)

Syga - Hah , widzę , że mamy Tu Zapoczątkowaną przez Avanger'a "Grubą Czarną" potem widze stocka , jesli sie nie myle jest pare brushy , napis efektowną czcionką i gradiencik jakowyś. Syga ładna , ja zawsze powtarzam akurat , że nawet jesli sygna nie jest wysokich lotów ale user ma ją długo - nabiera ona tej urzędowej mocy i jednoznacznie wskazuje i wiąze sie z user'em , a nie jak taki Willem , wsadzi jakąś paszcze w Avek i myśli kwa kwa że fajny jest :8

Nick : Mast , no z czym tu sie może kojarzyć , no z Masterem raczej , nie wiemy konkretnie w jakiej dziedzinie "Rządzisz" ale nie wątpliwie nick, jest krótki i treściwy także jest dobrze i nie trzeba psuć.

User : Ostatnio udowadnia mi cały czas że jednak Master z niego. Robi kawał dobrej roboty , odwala Newsy bardzo popularne już , ciekawe i nie przynudzające , do tego w dyskusji zauwazyłem u niego cholerny potencjał. Potrafi przysolić dobrym , długim , jakościowym postem a to ; dzięki temu , ma u mnie cholernego plusa , widze , że bedzie on podporą tego forum jesli już nią nie jest. Gratuluje chłopie i oby tak dalej.

915802072594e34bce782c.jpg

IOOT_DZIKO

Avatar: nie tak dobry jak mój :D nie no rysuneczek ładny, ale ten napis - Sara?

Sygnatura: Obowiązkowo Taker, z drugiej strony niezbyt urodziwa diva, ale nawet się ładnie uśmiechnęła. No i dobry tekst pośrodku.

Nick: Tylko jedna rzecz Dziko... czy coś takiego... :P co prawda nie z serii "mamo jestem wrestlerem", ale ja chyba wolałbym Cena1234DX :lol

User: Nawet w tym temacie pisze najlepsze posty. Prawdziwy dyskutant na forum. Szkoda, że nie interesuje się sportem (oprócz wrestl. oczywiście). Użytkownik bezcenny dla forum :)

johncena4iryszi7ll8.gif

Irys

Avatar: Ssie, nie podoba mi się. Nawet nie o to chodzi, że jest na nim kwadrat. Jakiś taki dziwny... ten napis taki... aff... zmień, co? :)

Sig: Af... w sumie dobry, ale... rendery coś nie wtopione. Podoba mi się za to napis. Dałbym za to 5/10. Jakaś taka, nieestetyczna.

Nick: Jak cukierek? Kwiatek? Fajny, fajny.

User: Oprócz swojego działu nigdzie więcej nie zagląda. Przydałoby się to zmienić :thinking: .

jrthqr.jpg

>CC<

Avatar : Spoko tylko troche sie wszystko razem zlewa xD

Sygna : Spoko fajne tło, poprostu ma to cos

Nick : Orginalny i krótki ;d

User : Niestety nie moge się w tej kwesti wypowiedzieć bo nie miałem z nim do czynienia...

Ulubiona federacja : WWE

Ulubiony Wrestler RAW : CM Punk

Ulubiony Wrestler SmackDown : Triple H

Ulubiony Wrestler ECW : Matt Hardy

/the Biggest polish #CM Punk# f@n !

big polish WWE f@@n !!

Reset

Avatar: Nie wiem , co o nim myślec , i jaki ma związek z nim .

Sygna: Troche stara, i chyba ją gdzieś widziałem.

Nick : jedyna rzecz która mi sie podoba , fajny , krótki kojarzy mi sie z starym czasopismem komputerowym RESET :).

User: ogólnie nie znam, ale na forum widze ze troszku nie ogarniety , nie zna regulaminu itd :)

sws.png

31576.png

SilverWolf

Avatar:Fajnie wyglądający napis LA, zwłaszcza literka L mi się podoba ;)

Sygna:Miasto aniołów, podoba mi się, klimatyczny taki.. :P

Nick:Srebrny wilk..Może być lepsze to niż Cena619 czy Willem :thumb:

User:Wrócił do nas po przerwie i widać że się stara, posty pisze sensowne, tematy również :t_up:

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Wronek,

Av: Taki sobie . Herb Interu mediolan . Taki troche jakby z wirówki wylazł . Bez rewelacji

Sygna : Sygnaturka już dużo lepsza . Ładne kolorki i zdjęcie też dość niezłe . Tylko troche te kwiatki nie pasują w tle ale tak to daje rade

Nick: Nick troche mi sie kojarzy nawet i nie troche z ptaszkiem o nazwie wrona :D . Nie przepadam za tym ptakiem ale liczy sie pomysł :t_up:

User : User bardzo aktywny . Zbytnio go nie znam ale wydaje sie spoko :t_up:

f6dfb83c87.png

Hardy12

Avek: baaardzo przyzwoity xD Maria , so sexy xD

Sygna : nie wie mz jakiej paki masz dwie ale ta z CM Punk'iem bardziej mi sie podba. Nawet bardzo:).

nick: coś w stylu cena619 xD

ale co sie bede czepiać ;P

User:aktywny , jest mozna powiedzieć wszedzie :P . Dobry spamer (joke) xD teraz wrócił na forum po nieobecnosci i juz widać jak nadrabia straty :P

sws.png

31576.png

SilverWolf,

Avek: Bardzo fajny napis LA,i nie mam pojęcia co więcej można o nim napisać

Sygnatura: Los Angeles czyli moje ulubione miasto w stanach, ma w sobie taki dziwny klimat, ale mi sygna do gustu nie przypadła

Nick: Fajny nawet bardzo, kojarzy mi się to z jakąś grą albo filmem, gdzie na głównego bohatera wołali srebrny wilk...

User: Wrócił po dłuuuugiej nieobecności i teraz nadrabia straty. Pisze dobre sensowne posty user na pewno na plus :t_up:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Attitude
      Nazwa gali: NJPW 54th Anniversary Event & New Japan Cup 2026 - Dzień 3 Data: 06.03.2026 Federacja: New Japan Pro Wrestling Typ: Online Stream Lokalizacja: Tokyo, Japan Arena: Ota City General Gymnasium Publiczność: 2.949 Format: Live Platforma: NJPWWorld.com Karta: Wyniki: Powiązane tematy: New Japan Pro Wrestling - dyskusja ogólna
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE Main Event #701 Data: 02.03.2026 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: Online Stream Lokalizacja: Indianapolis, Indiana, USA Arena: Gainbridge Fieldhouse Publiczność: 9.499 Format: Taped Data emisji: 05.03.2026 Platforma: YouTube.com Komentarz: Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown
    • Grok
      Noah Leatherland NJPW uczciło 54. rocznicę w Ota City General Gymnasium, serwując fanom walki z New Japan Cup i starcia o pasy dywizji juniorów. Nie zabrakło specjalnego występu Tatsumiego Fujinami. Fujinami teamed up z Shotą Umino, Aaronem Wolfem, Satoshim Kojimą i jego synem LEONĄ, by stawić czoła House of Torture. Powrót Smoka do ringu NJPW zakończył się gorzkim smakiem porażki, bo heelowa ekipa zatriumfowała nad ekipą legendy. Fujinami zdążył jednak rozłożyć kilku rywali. W ramach Ne
    • Grok
      Dave Meltzer omówił konfrontację w mediach społecznościowych między Jade Cargill a Rheą Ripley w piątkowym wydaniu Wrestling Observer Newsletter [Wrestling Observer Newsletter]. W trakcie tej wymiany zdań Ripley, Chelsea Green i Piper Niven ostro krytykowały Cargill, a Ripley szczególnie punktowała jej umiejętności w ringu. Raporty z ostatnich dni sugerują, że cała ta sytuacja była albo czystym workiem, shootem, workiem, który przerodził się w shoot, albo ich miksem. „Not having fun. Not fri
    • Grok
      Carmelo Hayes wystawi kolejny open challenge o United States Championship na dzisiejszym odcinku WWE SmackDown. Tydzień po obronie pasa przeciwko Zackowi Ryderowi, WWE ogłosiło, że Hayes ponownie obroni United States Championship w formule open challenge na dzisiejszym SmackDown. Hayes zmierzył się już z Johnny'm Gargano, Shinsuke Nakamurą, Leonem Slaterem, Ilją Dragunovem, Reyem Fenixem i Cardoną podczas swojego panowania, które zbliża się do 80 dni. Hayes zdobył U.S. title od Ilji Dragun
  • Dodaj nową pozycję...