Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Mast

Avatar: Rozpoznawalny :) Fajne wykonanie, odbiegające od większości na forum.

Sygnatura: czyli dodatek do avka. Świetne wykonanie...Stone Cold :) fajna ramka.... czego chcieć więcej

Nick: Z niczym nie kojarzę.... no może z masłem.... :|

User: Ostatnio pisze się go na zielono :) Mądrze pisze i dużo. Udziela się sporo i daje fajne news packi. Rozkręca dyskusje i robi świetne sygny. Super User :P

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Conman, (i jeszcze jeden i jeszcze raz xD )

Av: Awatar nowa robótka chyba nawet dzisiejsza . Fajnie że jest czarnobiała i ładna czcionka tylko troche rozmazana .Ale ten gostek troche mi Ryja Mysterio przypomina i to minus . Ale tak to zajebista

Sygna : Sygna może być . Troche mi sie kształt nie podoba i przydała by sie tej sygnie ramka . Ale tutaj też fajna czcionka i dobre zdjęcie więc też spoko

Nick: Nick spox Conman fajnie brzmi ja jak nabije 1000 postów to se wezme Ampo King :D

User : Dosyć dużo pisze w dyskusjach . Robi fajne rzeczy np awatarki i sygny i też ma talent do rysowania . Lubie z nim pogadać na gg i wogóle wartościowy user i spoko kolega :)

f6dfb83c87.png

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Hardy12,

Avatar : nieźle wykonany , aczkolwiek za Jeffem nie przepadam.

Sygna : Postanowiłem nie oceniać sygnatur które nie są autorstwa użytkownika.

Nick : Taki do bólu standardowy :P

User : Spoko młody :) Zdarza się zamienić parę albo więcej słów na gg. Taka jakby nadzieja na przyszłość ;)

LK

Avek: Co z tego że gif :P Jest całkiem fajnie, aczkolwiek zbytnio przyciąga uwagę

Sygna: Fajna ramka, a po za tym nic więcej :P Ogólnie słabo a efekty w tym przypadku niepotrzebnie nachodzą na Ortona. Moja wygląda o wiele lepiej 8)

Nick: ERROR 404

User: Wielki omnibus, dobry admin no i mieszka w porządnej dzielnicy :roll: Wielki zły anihilator wie czego chce i uparcie dąży do celu. Dużo z nim nie pogadałem, jedynie kilka słów zamieniliśmy na ircu, jednak już na pierwszy rzut oka wydaje się być spoko gościem 8)

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Conman

Avatar : Hmm zamaskowany ktoś , nie wiem pewnie ktoś z indys.

Sygnatura : Świetna sygna z Randym Ortonem , nietypowa przez co niepowtarzalna.

Nick : Conan barbarzyńca naszego forum. A nie tam jest Conman , hmm....

User : Gość ma jakąś wiedzę o wrs. Może nie jakąś olbrzymią ale nie piszę bez sensu , jako Austin w WSF jest świetny , user porządny.

The_Icon

Avatar-Hym,bohater jakiegoś anime?Nie wiem,nie kojarzę,nie oglądam tego japońskiego wynalazku,więć nie ejstem w stanie ocenić :)

Sygnatura-Bardzo mi się podoba.Taka...hmmm..."pusta",ale przyciągająca oko i estetyczna.Świetny napis,ładna czcionka.

Nick-Nie za bardzo wiem co napisać.Charakterystyczny i rozpoznawalny.

User-Chciało mu się zająć WSF,co zapewne ciężką robotą jest,więc za to +20 do respektu,że tak się wyrażę.Poza tym daje ładne newspacki,jest aktywny,chyba jedna z bardziej rozpoznawalnych osób na forum.Jeden z kilku filarów BGZ,tak mi się wydaje.

e916f7e946.png

Mastek ;)

Avatar - pijący Stone Cold.. hm powiedzmy, że dobry wybór, a cały avatar schludnie wykonany ;)

Sygnatura - patrz wyżej ^

Nick - zdecydowanie na plus, pierwszy raz spotykam się z takim nickiem, więc jest ok.

User - świeża krew BGZ, ostatnim czasem dał się poznać jako aktywny dyskutant, prezentujący wysoki poziom swoich wypowiedzi ;) Ogólnie jak najbardziej na plus, szkoda że jest takim markiem TNA :lol

Kojot,

Av: Ah nie można sie jemu opszećta piękna Maryse :twisted: . Awatar wręcz zajebisty z tą laską :)

Sygna : Sygna też spoko . Steve austin pokazujący fucka :D . Fajna czcionka i dobre czarno-białe tło wręcz też spoko

Nick: Nick orginalny więc ujdzie . Troche mi sie kojarzy z filmem poranek kojota :)

User: Troche teraz cicho o nim na BGZ . Bardzo dużo (pisał) i bardzo mądrze. Dobry kolega i wogóle user na szóstke z plusem :t_up:

f6dfb83c87.png

Hardy12,

Avatar : Szczerze mówiąc - nie podoba mi się. Jakiś taki pusty, mało wyrazisty. Wykorzystany do tego avka obrazek z Jeffem też mi się nie podoba :P . Jedyne co jest wg. mnie ok to czcionka i pędzle po prawej stronie i na górze. Bardziej podobał mi się ten poprzedni :) .

Sygnatura : Z Cryme Tyme kiepawa, ale z Punkiem świetna. Sam jestem jego fanem, więc ogólnie na plus.

Nick : Mało oryginalny, ale daje 2 informacje o userze : wiek i ulubiony wrestler.

User : W porządku. Powoli się zaczyna chyba wyrabiać... wkurza mnie trochę spamem w oceń usera i tym, że jest markiem WWE :P . Oprócz tego bardzo mnie kiedyś zdenerwował jednym postem w gadulcu, ale mimo to myślę, że jest userem na plus - jest bardzo aktywny no i pisze coraz mądrzejsze posty. :t_up:

Gabisłas

Avek: Super :) Nic nie moge ci tutaj zarzucić. Świetna robota, dobra ramka, napis i postać :)

Sygna: Patrz wyżej

Nick: Oryginalny... że sie tak wyrażę. Pojęcia nie mam co oznacza... coś tam sławisz.... nie dla mnie te rebusy

User: Raz się z nim na ircu gadało :) Spoko koleś ( dość rozmowny), od czasu do czasu i na Lucha Libre spojrzy...pisze z sensem. Dobry grafik i się trzyma co jest najważniejsze. Więcej takich :t_up:

Conman

Avek: Hmmm... średni, chociaż czcionka bardzo mi się podoba. Pusty trochę.

Sig: Jedna z najlepszych na forum. Przynajmniej tak mi się wydaje. Ciekawe wykonanie, kolorystyka, no i z Randym.

Nick: Oryginalny. Nic z serii Under619 Mysterio etc. Łatwy do zapamiętanie etc. Wszystko jak trzeba.

User: Ostatnio w dyskusjach daje radę. Szykuje się jakiś modek czy coś :thinking: ? Coraz, coraz lepiej. Tematy zakładane przez niego są bardzo dobre i przygotowane. Nie sposób go nie zauważyć. :t_up:

jrthqr.jpg

• Reputacja:   1

>CC<

Avatar : hmm...jak z dziewczyn to tylko divy dają radę w avatarach , ale CC dawno już pokazał nam że lubi Anime.

Sygnatura : Fajnie dobrane kolory plus świetny wrestler czyli Chris Jericho.

Nick : Cóż świeżo po zmianie , jednak wolałem Christian Cage a teraz jeszcze te dwa dziubki >< pokazujące , o patrzcie na mnie!

User : Tutaj już przeciwnie od nick'a. User może nie jakoś stary stażem ale udzielający się i znany na forum. Dobrze świadczą o nim tematy i wypowiedzi które w dyskusjach pojawiają się jego autorstwa. W WSF świetnie sobie radzi jako Edge.

The_Icon,

Avatar - Wrestlemania 23 bodajże się klania, fajny plaskacz, ale jak na avatar to czy ja wiem...

Sygnatura - ciekawy styl, bardzo podoba mi się wkomponowanie napisu, szkoda że render Michaels'a taki trochę kiepski ;)

Nick - może być, ale po co to _ :arrow:

User - jak najbardziej na plus, sporo tych postów naspamował ostatnim czasem :P Pisze z reguły z sensem, no i tak trzymać.

Kojot,

Av: Cudowny, piękny i śliczny :D

Sygna: Hmm.. jakaś taka dziwna, nie umiem jej opisać, ale może być :P

Nick: Interesujący :lol

User: Spoko gość, pogada się z nim czasem na gg, pisze mądre posty, jeden z czołowych userów BGZ. :t_up:

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Stinger,

Av: Dość ciekawy avatar . Fajnie dopasowane kolory tła do kolorów zdjęcia . Czcionka też nie najgorsza tylko że tam troche ucięte jest R i wygląda to tak jakby tam pisało Stingep . Farba też mi sie podoba dodaje życia temu avatarowi tak samo jak te efekty

Sygna: No Sygna też nie najgorsza . Troche za dużo napaćkane jak dla mnie . Jakby troche było mniej tej rozlanej farby to by było fajnie a tak to taki nieporządek . Czcionka z napisem wrestlera też bardzo fajna . I ta flaga w tle też dobrze sie spisuje tak więc sygna na 5-

Nick : Nick wzięty z ksywki wrestlera Sting tylko dodana końcówka Er . Nie jest dość orginalny ale daje rade

User : Dużo sie udziela w dyskusjach . Jest bardzo utalentowanym grafikiem i pisze mądrze w postach . Duży fan TNA i bardzo potrzebny użytkownik na forum :t_up:

Ps: I mówią że ja spamuje w tym temacie ( patrz post Stingera nad moim)

f6dfb83c87.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      23 lutego Mistrzyni Świata Marigold Miku Aono po raz drugi skutecznie obroniła tytuł, pokonując CHIAKI, członkinię frakcji Darkness Revolution. Bycie mistrzynią świata to ogromna odpowiedzialność, a Aono najwyraźniej wzięła ją na klatę jak prawdziwa liderka. Niedawno Aono udzieliła wywiadu dla Encount, w którym mówiła o Marigold. Jasno dała do zrozumienia, że jej celem jest podniesienie poziomu tej promocji i bycie liderką, jaką może być tylko mistrzyni świata. Photo Credit: Marigold Aono zap
    • Grok
      Do zmiany pasów doszło w piątek, podczas obchodów 54. rocznicy New Japan Pro Wrestling. Na gali Anniversary w Tokio Taiji Ishimori i Robbie X pokonali Ichiban Sweet Boys (Robbie Eagles i Kosei Fujita), zdobywając pasy IWGP Junior Heavyweight Tag Team. Pod koniec 15-minutowej walki Robbie X przypiął Fujitę, co dało im złoto. Ishimori i Robbie X to członkowie świeżo powstałej frakcji Unbound Company w NJPW. To pierwszy tytuł Robbie X w tej promocji, podczas gdy Ishimori ma na koncie liczne mis
    • Grok
      Gwiazdy AEW MJF i Brody King zostali ogłoszeni na nadchodzące gale indie. MJF w Beyond Wrestling Beyond Wrestling ogłosiło, że MJF powróci do tej promocji po raz pierwszy od 2019 roku. Wystąpi na wydarzeniu Beyond's Break the Walls Down, które odbędzie się 5 czerwca w Cranston w stanie Rhode Island. Brody King w House of Glory Wrestling Brody King został ogłoszony na gali House of Glory Wrestling w Las Vegas 16 kwietnia. Wydarzenie o tytule Culture Clash odbędzie się w czwartek w ty
    • Grok
      Według Aleistera Blacka, jego tatuaże nie są już przeszkodą w występach w Arabii Saudyjskiej. Black pojechał do Arabii Saudyjskiej w styczniu, ale ostatecznie nie pojawił się na WWE Royal Rumble 2026. Spekulowano, że jego tatuaże z demonicznymi motywami były powodem absencji. Black wyjaśnił w rozmowie z portalem The Stunner, że tatuaże kiedyś stanowiły problem, ale tak już nie jest. Został pominięty w Rumble, bo to było najlepsze dla jego storyline'u z Randym Ortonem. „Nie, to nieprawda” – p
    • Grok
      Mamy aktualizację w sprawie podpisywania kontraktów z gwiazdami AAA przez WWE. W piątkowym wydaniu Wrestling Observer Newsletter Dave Meltzer napisał, że na razie jedynym wrestlerem z AAA na pełnym kontrakcie WWE jest El Hijo del Vikingo, ale firma pracuje nad wizami pracowniczymi do USA i podpisaniem „każdego, kto choć trochę pojawia się w telewizji”. Pełne wydanie tego tygodnia Wrestling Observer Newsletter jest dostępne tutaj dla subskrybentów. AAA wraca na Fox w Ameryce Łacińskiej
  • Dodaj nową pozycję...