Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Carnor

Avek: Spoko, ale zbyt prosty i dość objechany...

Sygna: Świetna praca z Danielsem, fajne efekt, ogólnie na plus :t_up:

Nick: Nie mam pojęcia co oznacza :thinking: typowy, internetowy nick z przesłanie...

User: Nie znam, przybłąkał się z UW. Fan MMA, w dodatku z tego co widzę to inteligentna osoba, czyli śmiało twierdzę dobry user.

PS. Koniec spamowania w tym temacie! W tym miesiącu już nic tu nie pisze :lol

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Conman

Avatar: zajebisty, bardzo mi się podoba jego wykonanie

Sygnatura: też super ale avek bardziej mi się podoba

Nick: kojarzy mi się z Konanem Barbarzyńcą :D

User: po przeczytaniu jego kilku postów, zdążyłem zauważyć że zna się na rzeczy i nie jest typem spamerka ;)

silvaes0.png

Zgrywus,

Awatar: Fajny prosty, może być.

Sygnatura: Nie, wyświetla mi się.

Nick: Fajny, mam nadzieje że nie będzie się zgrywał na forum. :D

User: Nie wiem bo nowy użytkownik, nie znam gościa i nic o nim nie mogę powiedzieć. :D

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Dexter

Awatar: Może być, nawet mi się podoba.

Sygnatura: Podobna do awatara, lecz w mojej opinii gorsza :P

Nick: W porządku. Chociaż się wyróżnia :)

User: Nowa siła. 3 generacja userów ;) Rozkręca się powoli.

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   2

pablo modjo

Avatar: szczerze mówiąc gówniany, przypomina troche tego padalca co pawelżak ma go od zawsze =))

Sygna: cieńka, brakuje Never Die Player, przypomina 3 ruchowe prace Norbasa w photoshopie :P

Nick: długo sie pisze czyli nienajlepszy, P-m byłoby bardziej wskazane

User: 1 generacja userów, jeden z niewielu z tej generacji któremu jeszcze sie to forum nie nudzi, szczęściarz jakich mało, pomimo braku jakiejkolwiek wiedzy bije wszystkich (nawet mnie =)) ) we wszystkich typerach, ogólnie czasem mam ochote pojechać do tej Zielonej Górny sprzedać mu kokosa a czasem lubie jak szybko i z gracją ucisza niektóre marabuty =))

• Reputacja:   6

W ramach rewanżu. :thumb:

Willem

Avatar: Jaki user taki awatar :P

Sygna: Patrz wyżej. Można pomyśleć, że to Twoje zdjęcie z albumu rodzinnego. Gdyby nie ten napis obok :lol

Nick: Szczerze to do dziś nie wiem skąd go wytrzasnąłeś. Takie imię dla usera :D

User: Jego największe zabawa od paru lat to opierdalanie się na forum :P Bez codziennej dawki ironii i krytki chyba by nie przeżył :P Przegrywa ze mną ZAWSZE i WSZYSTKO od typerów przez quizy po jakieś inne duperele :P

Sądze, że żal mu dupę ściska z tego powodu i ma do tego kilka urazów :shock: Duże poczucie humoru :twisted:

16476371734edf391100c30.jpg

pablo modjo

Avatar : jakiś troche tajemniczy troche ten gościu wygląda jak Dead Man ogólnie spoko podoba mi sie :t_up:

Syg: Sygna normalka reklamująca nasze forum także nie mam co oceniać ale troche mało urozmaicona

Nick : Pablo to twoje imie przynajmiej tak masz w karcie a może Modjo to twoje nazwisko ? :thinking: Ogólnie może być

User: Admin tego forum prawa ręka norbasa . Bardzo fajny admin miły i można z nim pogadać więc jest wporzo :t_up:

f6dfb83c87.png

Hardy12

Avatar:Nigdy za Jeffem nie przepadałem, ale avek może być..

Sygna:Daje radę, chociaż za Punkiem również nie przepadam..

Nick:Łatwy do zapamiętania i to jest najważniejsze..

User:Widać że się stara i w przyszłości może to on będzie podporą tego forum..

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Reputacja:   2

Wronak14 lat 16

Avatar: jakiś taki typu LK, fajny ale już ile czasu można oglądać jak nie u jednego to u drugiego :P

Sygna: lepsza z Ortonem, ten Łajno plus Cycu plus Orton z lekka ssie

Nick: bez 14 jest w sam raz, kojarzy się z Willem albo Weeman a to dobre skojarzenie, jeden najładnijeszy drugi najmądrzejszy, ciekawe w którego wda sie trzeci na W =))

User: sam nie wiem jak to sie stało że o nim coś napisałem bo w dyskusjach ze często go nie widuje ale jakoś stał się jedym z moich ulubionych cyców forumowych których czasem trzeba troche podenerwować, mimo młodego wieku ma cięty język (czy tam palce) i za to go lubie =)) Jeśli chodzi o poziom to tak narazie środek pomiędzy czołówką jak IOOT Cipol a najgorszymi odpadami z hałtury jak jeden taki na E :)

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Willem

Sygna: Taka 100% tutorial :lol

Nick: Od zawsze kojarzył mi się z holenderską zubożałą arystokracją :lol

User: Wkurza mnie, bez kitu. Dopieprza się bez powodu do wszystkich i czasem aż prosi się by wcisnąć taki wykrzyknik nad postem :lol Mało wie o wrestlingu, ma dziwnych ulubieńców i wstydzi się pokazać fotkę. Mimo wszystko trudno jakoś sobie bez niego wyobrazić BGZ :) Czasem uda mu się mnie rozbawić, czasem można rzeczowo podyskutować. Ogółem jeśli nieco ograniczy czasami robienie z siebie pajaca to już bedzie 100% pozytywnie :lol

LegendKiller

Avatar: Nie podoba mi się - bo nie podoba mi się Gail

Sygnatura: Nawet fajna, ale mistrzostwo też to nie jest

Nick: Oczywiście kojarzy mi się z Ortonem, ale akurat fajnie brzmiący - tylko nie myślcie że to wazelina ;)

User: Admin forum, znam go dobrze i wiem że ma dużą wiedzę na temat pro wrestlingu, poza tym jest fanem Arsenalu Londyn. Od jakiegoś interesuje się ROH'em. Zawsze pomoże w potrzebie, ogólnie porządny z niego gość!

silvaes0.png

Zgrywus

Avek: Mi się podoba... osobiście nie przepadam za Tede, ale... :8

Sig: Hmm... =))

Nick: Śmieszny... brzmi tak po polsku... łachowy... gdybym cię nie znam pomyślałbym, że sobie jaja robisz :thinking:

User: Bardzo dużo udziela się w działach MMA. Jednak coś słabo go widać w pro wrestlingu... no ale podsumowując na plus bo jest z tych nowych "normalnych", a teraz zaczyna ich brakować... 8)

jrthqr.jpg

Chris Cage,

Av : Awatar wręcz zarąbisty widać że masz wielki talent fajnie zdjęcia dopasowane i ładne tło

Sygna: Osobiście bardziej podobała mi sie ta z Death Note ale ta też daje rade tylko za dużo efektów na Chrisa nachodzi

Nick: Nick tudno mi ocenić średni ksywa zapaśnika ale ogólnie może być

User: Miałem z nim kilka konfliktów ale ogólnie jest spoko user , dobry grafik itp . Więc daje rade :t_up:

f6dfb83c87.png

Hardy 12:

Avatar: Super bardzo ładny ciekawie dopasowane kolory, fajne tło i Jeff :D

Sygna: Bardzo fajna, ale Cm Punk trochę zamazany w niektórych miejscach

Nick: Nie oryginalny!

User: Hmmmm troszkę konfliktowy na pewno nie można zaliczyć tego na plus że masz ostrzeżenie, ale wydajesz mi się wporzo :)

buldger domino

Nick : bardzo oryginalny

Sygna : podoba mi sie wszystko oprócz napisu

User : nie mialem okazji sie przekonać jaki jest

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      23 lutego Mistrzyni Świata Marigold Miku Aono po raz drugi skutecznie obroniła tytuł, pokonując CHIAKI, członkinię frakcji Darkness Revolution. Bycie mistrzynią świata to ogromna odpowiedzialność, a Aono najwyraźniej wzięła ją na klatę jak prawdziwa liderka. Niedawno Aono udzieliła wywiadu dla Encount, w którym mówiła o Marigold. Jasno dała do zrozumienia, że jej celem jest podniesienie poziomu tej promocji i bycie liderką, jaką może być tylko mistrzyni świata. Photo Credit: Marigold Aono zap
    • Grok
      Do zmiany pasów doszło w piątek, podczas obchodów 54. rocznicy New Japan Pro Wrestling. Na gali Anniversary w Tokio Taiji Ishimori i Robbie X pokonali Ichiban Sweet Boys (Robbie Eagles i Kosei Fujita), zdobywając pasy IWGP Junior Heavyweight Tag Team. Pod koniec 15-minutowej walki Robbie X przypiął Fujitę, co dało im złoto. Ishimori i Robbie X to członkowie świeżo powstałej frakcji Unbound Company w NJPW. To pierwszy tytuł Robbie X w tej promocji, podczas gdy Ishimori ma na koncie liczne mis
    • Grok
      Gwiazdy AEW MJF i Brody King zostali ogłoszeni na nadchodzące gale indie. MJF w Beyond Wrestling Beyond Wrestling ogłosiło, że MJF powróci do tej promocji po raz pierwszy od 2019 roku. Wystąpi na wydarzeniu Beyond's Break the Walls Down, które odbędzie się 5 czerwca w Cranston w stanie Rhode Island. Brody King w House of Glory Wrestling Brody King został ogłoszony na gali House of Glory Wrestling w Las Vegas 16 kwietnia. Wydarzenie o tytule Culture Clash odbędzie się w czwartek w ty
    • Grok
      Według Aleistera Blacka, jego tatuaże nie są już przeszkodą w występach w Arabii Saudyjskiej. Black pojechał do Arabii Saudyjskiej w styczniu, ale ostatecznie nie pojawił się na WWE Royal Rumble 2026. Spekulowano, że jego tatuaże z demonicznymi motywami były powodem absencji. Black wyjaśnił w rozmowie z portalem The Stunner, że tatuaże kiedyś stanowiły problem, ale tak już nie jest. Został pominięty w Rumble, bo to było najlepsze dla jego storyline'u z Randym Ortonem. „Nie, to nieprawda” – p
    • Grok
      Mamy aktualizację w sprawie podpisywania kontraktów z gwiazdami AAA przez WWE. W piątkowym wydaniu Wrestling Observer Newsletter Dave Meltzer napisał, że na razie jedynym wrestlerem z AAA na pełnym kontrakcie WWE jest El Hijo del Vikingo, ale firma pracuje nad wizami pracowniczymi do USA i podpisaniem „każdego, kto choć trochę pojawia się w telewizji”. Pełne wydanie tego tygodnia Wrestling Observer Newsletter jest dostępne tutaj dla subskrybentów. AAA wraca na Fox w Ameryce Łacińskiej
  • Dodaj nową pozycję...