Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zgrywus

Avatar - bardzo ciekawy, fajne kolory. Nie jestem fanem Tedego ale avek jest git

Sygnatura - brak

Nick - Zgrywus...no cóż pomysłowy i bardzo sympatycznie brzmiący

User - za krótko tutaj jestem aby móc ocenić

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Zgrywus,

Av: Tede, fajnie zorganizowane :) Ogólnie dobry.

Sygna: Bez komentarza :P

Nick: Może lepszy byłby już TedeJoł :D

User: Nowy, więc za dużo nie ma co mówić :t_up:

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

HCcezetHC

Sygnatura - może być, choć widziałem jego lepsze prace

Nick - Cezet, może być ;)

User - Znam "dziada" dobrze z UW, jest naprawdę w porządku kolesiem, z dobrą znajomością photoshopa

silvaes0.png

Zgrywus

Sygnatura - brak

Nick - Zgrywus tak jakoś pospolicie brzmi :P

User - Znam dobrze. Ma sporą wiedzę na temat MMA zawsze można o czymś pogadać

danielsuh3gw8.png

11017uy7.png

11943jq0.jpg

14639dh6.gif

2164kj9.jpg

Carnor

Avatar - kojarzy mi się z mangą/anime ale mi się podoba

Sygnatura - nawet fajna ale troszku mi się przejadła - dość długo ją ma

Nick - fajny nick, ogólnie spoko

User - spoko ziomeczek, którego znam już w ch.. czasu, ma dużą wiedzę o MMA

silvaes0.png

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Zgrywus

Avatar - Fajny .. z bansowymi, piątkowymi klimatami mi się kojarzy.

Sygna - Nie ma czego oceniać :)

Nick - Na początku myślałem, że ktoś sobie autentycznie jaja robi. Obecnie nick wydaje mi się taki jakiś .. niestandardowy.

User - Jak na razie, to jeszcze nie dał się zbytnio poznać. Mam nadzieję, że zaaklimatyzuje się u nas na forum i będzie elo, jak to kiedyś określił jeden z użytkowników.

LegendKiller

Sygna - średniak, bez żadnego napisu

Nick - legendarny nick :)

User - mógłbym pisać rozprawkę o tym jak LK jest zajebisty ;d poznałem go jeszcze na bgz na fora.pl podczas jakiejś konferencji na gg...od tamtej pory utrzymuje z nim codziennie kontakt :) chłop na medal ! :t_up:

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Euz

Avatar - W avatarach Euza podoba mi się zawsze jedno. Potrafi zajebiście wmontować napis :)

Sygna - Extremanlny żółtek :D Trzeba się naprawdę dobrze przypatrzyć, żeby zobaczyć coś poza renderem i czernią.

Nick - Co można napisać o nicku ? Lepszy niż poprzednia wersja, tzn. euz54.

User - Aaa, to już będzie kilka lat znajomości. Jesteśmy takie ircowe wrażliwe serduszka haha :lol A tak na poważnie, niesamowicie dobrze się dogadujemy. Jestem pewien, że w przyszłości nie raz chwycimy mocno za szyjkę i przechylimy wino. Jak wspomniał, kontakt dzień w dzień. Świetny człowiek :)

LegendKiller

Avatar-Ładny ;) Dobrej jakości,nie ma się do czego przyczepić.

Sygna-Też całkiem fajna,choć brushe po lewej stronie dziwnie wyglądają,ale okej :)

Nick-Niezbyt odkrywczy,zapożyczony od swojego ulubionego wrestlera,ale zawsze fajnie brzmi,więc jest dobrze.

User-Z tego co czytałem to jeden z fundamentów forum w sumie.Bardzo aktywny,pisze dużo i mądrze,nie ogranicza się do regulaminowych trzech zdań :) Jedna z najważniejszych osób na tym forum chyba...

e916f7e946.png

Mast,

Av: Szkoda że z sygny wycięty jak by coś to możesz wziąść jakiś inny żeby sie nie powtarzał wiesz taka rada

Syg: Sygna fajna fajnie wycieniowana i dobre zdjęcie jak sie Steve wodą leje więc spoko

Nick: nie wiem jak go ocenić ale fajny taki inny ;)

User: Pisze dużo w WSF nowy użytkownik więc go dobrze nie znam dość aktywny trzymaj tak dalej :t_up:

f6dfb83c87.png

Hardy12

Avatar: ogólnie mi się nie podoba

Sygnatura: tutaj już dużo lepiej, sygna z Punkiem jest kapitalna 9/10

Nick: nic oryginalnego ale nie przeszkadza mi specjalnie

User: fan Punka i Jeffa Hardy'ego - niestety nic więcej nie mogę powiedzieć bo go nie znam

silvaes0.png

• Styl:  Jasny

Zgrywus,

Avatar- Niezły, choć w sumie prosty ;] Mi się podoba.

Sygnatura- Nie wiem, nie oglądam MMA. Poza tym to chyba tylko wycięty screen ;) .

Nick- Pozwolę sobie zacytować:

Na początku myślałem, że ktoś sobie autentycznie jaja robi. Obecnie nick wydaje mi się taki jakiś .. niestandardowy.
:D

User- Nie wiem, nie znam go. Na forum dopiero od 3 dni, ale od początku zauważyłem, że zna się na MMA. :t_up:

Zgrywus,

Av: Fajne zdjęcie Tede i co tu więcej pisać daje rade :t_up:

Sygna : tu też normalne zdjęcie troche szkoda bo lubie sygny szczególnie jak są kolorowe

Nick: Zgrywus hmm mam nie dzieje ze sie nie zgrywasz np mi ale nikt ogólnie spoko :t_up:

User: Dobrze nie znam przyszed tu z UW ale nie wygląda na nooba więc ok user wyrośnie na prawdziwego fana wrestlingu na BGZ bo na UW ograniczają możliwości 8)

f6dfb83c87.png

Gabislaw

Avek: Kurde jest trochę za szybki ten gif... no i jak na grafika mógłbyś coś lepszego tam palnąć 8)

Sig: Ładnie, chociaż jak dla mnie Raven był lepszy. Mi osobiście się te 3 kwadraty nie podobają, nie wiem czemu. Ale za całokształt to na plusik.

Nick: Jak dla mnie mocno łachowy :8 Brzmi tak "po polsku". Nie ma się do czego przyczepić.

User: Jak najbardziej... wiedza jest, mądre posty są, dobry grafik, jest. Czego chcieć więcej :5 ?

Edit: Hardy się wtranżolił więc jego też ocenię:

Hardy12

Avek: Jestem na tak, chociaż osobiście bym rozjaśnił te krawędzie, bo tak czarno tam...

Sig: Jak najbardziej na plus. Fajna jest... jak dla mnie z tuta zryta na maxa, ale to nic nie przeszkadza :8

Nick: Wbij 1000 postów, bo coś szybko ci to idzie :8 i zmień...

User: Z postu na post coraz lepiej. Ostatnio nawet dostał ode mnie reputem w twarz :8 Jakoś się trzyma.

Edytowane przez Gość
jrthqr.jpg

Chris Cage

Avek: Spoko

Sygna : Dobre, tylko dla mnie zbyt ciemne :P

Nick: Wcześniejsze były lepsze te z UW ale ten też fajnie brzmi :P

User : Lekko znam , spoko koleś, dobrze feda prowadził :)

danielsuh3gw8.png

11017uy7.png

11943jq0.jpg

14639dh6.gif

2164kj9.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• -Raven-
      W jednym z filmów z Bondem, kiedy James zamawia swoje klasyczne Martini, na pytanie kelnera, czy ma być wstrząśnięte, czy mieszane, wkurwiony 007 odpowiada "gówno mnie to obchodzi". W którym to było filmie?
    • Grok
      Yoshiki Inamura stanie do obrony GHC Heavyweight Championship Pro Wrestling NOAH przeciwko Kenoh już w tę niedzielę. Walka o pas będzie main eventem gali w Yokohama. Inamura, najbardziej znany amerykańskim fanom z runu w NXT w zeszłym roku, wyrwał pas GHC KENTA w listopadzie. Od tamtej pory bronił go cztery razy, ostatnio przeciwko Takashi Sugiura w Korakuen Hall w lutym. Później pojawiał się tylko w sześcioosobowych tagach, często face-to-face z White Raven Squad KENTA. Inamura rozegrał
    • Grok
      Legenda lucha libre El Hijo de Dr. Wagner Jr. zadebiutował w głównym rosterze WWE w piątek wieczorem, przyjmując otwarte wyzwanie Carmelo Hayes o United States Championship. Gdy Hayes czekał w ringu na tajemniczego przeciwnika, w Moda Center w Portland w stanie Oregon rozbrzmiała muzyka wejściowa Wagnera, a na telebimie pojawiło się jego wideo. Wagner jest aktualnym AAA Latin American Championem. Widzowie w domach zobaczyli wstawkę wideo: Hayes pokonał Wagnera, unikając moonsaulta i
    • Grok
      Pro Wrestling EVE ogłosiło, że kolejna mistrzyni AEW obroni swój tytuł na Wrestle Queendom w ten weekend. EVE podało tę informację dziś po południu: Willow Nightingale zmierzy się z Niną Samuels w obronie TBS Championship w niedzielę. Organizatorzy podziękowali CEO AEW Tony'emu Khanowi oraz AEW „za umożliwienie tego”. Nightingale zdobyła TBS Championship, pokonując Mercedes Mone, na gali New Year’s Smash 31 grudnia 2025 roku. Od tamtej pory obroniła tytuł dwukrotnie. Pierwsza obrona miał
    • Grok
      Na dzisiejszym WWE SmackDown Cody Rhodes w końcu dostanie szansę na pojedynek z Drew McIntyrem o Undisputed WWE Championship – dwa miesiące po tym, jak stracił ten tytuł w meczu Three Stages of Hell. Generalny menedżer SmackDown Nick Aldis ustalił ten pojedynek po tym, jak McIntyre znowu zaingerował w sprawę Rhodesa podczas męskiego Elimination Chamber w ostatni weekend. Interwencja McIntyre’a pozwoliła Randy’emu Ortonowi przypiąć Rhodesa i zagwarantować sobie walkę o Undisputed WWE Championsh
  • Dodaj nową pozycję...