Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Zgrywus

Avatar - bardzo ciekawy, fajne kolory. Nie jestem fanem Tedego ale avek jest git

Sygnatura - brak

Nick - Zgrywus...no cóż pomysłowy i bardzo sympatycznie brzmiący

User - za krótko tutaj jestem aby móc ocenić

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Jasny

Zgrywus,

Av: Tede, fajnie zorganizowane :) Ogólnie dobry.

Sygna: Bez komentarza :P

Nick: Może lepszy byłby już TedeJoł :D

User: Nowy, więc za dużo nie ma co mówić :t_up:

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

HCcezetHC

Sygnatura - może być, choć widziałem jego lepsze prace

Nick - Cezet, może być ;)

User - Znam "dziada" dobrze z UW, jest naprawdę w porządku kolesiem, z dobrą znajomością photoshopa

silvaes0.png

Zgrywus

Sygnatura - brak

Nick - Zgrywus tak jakoś pospolicie brzmi :P

User - Znam dobrze. Ma sporą wiedzę na temat MMA zawsze można o czymś pogadać

danielsuh3gw8.png

11017uy7.png

11943jq0.jpg

14639dh6.gif

2164kj9.jpg

Carnor

Avatar - kojarzy mi się z mangą/anime ale mi się podoba

Sygnatura - nawet fajna ale troszku mi się przejadła - dość długo ją ma

Nick - fajny nick, ogólnie spoko

User - spoko ziomeczek, którego znam już w ch.. czasu, ma dużą wiedzę o MMA

silvaes0.png

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Zgrywus

Avatar - Fajny .. z bansowymi, piątkowymi klimatami mi się kojarzy.

Sygna - Nie ma czego oceniać :)

Nick - Na początku myślałem, że ktoś sobie autentycznie jaja robi. Obecnie nick wydaje mi się taki jakiś .. niestandardowy.

User - Jak na razie, to jeszcze nie dał się zbytnio poznać. Mam nadzieję, że zaaklimatyzuje się u nas na forum i będzie elo, jak to kiedyś określił jeden z użytkowników.

LegendKiller

Sygna - średniak, bez żadnego napisu

Nick - legendarny nick :)

User - mógłbym pisać rozprawkę o tym jak LK jest zajebisty ;d poznałem go jeszcze na bgz na fora.pl podczas jakiejś konferencji na gg...od tamtej pory utrzymuje z nim codziennie kontakt :) chłop na medal ! :t_up:

14078636424fdfa1a4c8062.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Euz

Avatar - W avatarach Euza podoba mi się zawsze jedno. Potrafi zajebiście wmontować napis :)

Sygna - Extremanlny żółtek :D Trzeba się naprawdę dobrze przypatrzyć, żeby zobaczyć coś poza renderem i czernią.

Nick - Co można napisać o nicku ? Lepszy niż poprzednia wersja, tzn. euz54.

User - Aaa, to już będzie kilka lat znajomości. Jesteśmy takie ircowe wrażliwe serduszka haha :lol A tak na poważnie, niesamowicie dobrze się dogadujemy. Jestem pewien, że w przyszłości nie raz chwycimy mocno za szyjkę i przechylimy wino. Jak wspomniał, kontakt dzień w dzień. Świetny człowiek :)

LegendKiller

Avatar-Ładny ;) Dobrej jakości,nie ma się do czego przyczepić.

Sygna-Też całkiem fajna,choć brushe po lewej stronie dziwnie wyglądają,ale okej :)

Nick-Niezbyt odkrywczy,zapożyczony od swojego ulubionego wrestlera,ale zawsze fajnie brzmi,więc jest dobrze.

User-Z tego co czytałem to jeden z fundamentów forum w sumie.Bardzo aktywny,pisze dużo i mądrze,nie ogranicza się do regulaminowych trzech zdań :) Jedna z najważniejszych osób na tym forum chyba...

e916f7e946.png

Mast,

Av: Szkoda że z sygny wycięty jak by coś to możesz wziąść jakiś inny żeby sie nie powtarzał wiesz taka rada

Syg: Sygna fajna fajnie wycieniowana i dobre zdjęcie jak sie Steve wodą leje więc spoko

Nick: nie wiem jak go ocenić ale fajny taki inny ;)

User: Pisze dużo w WSF nowy użytkownik więc go dobrze nie znam dość aktywny trzymaj tak dalej :t_up:

f6dfb83c87.png

Hardy12

Avatar: ogólnie mi się nie podoba

Sygnatura: tutaj już dużo lepiej, sygna z Punkiem jest kapitalna 9/10

Nick: nic oryginalnego ale nie przeszkadza mi specjalnie

User: fan Punka i Jeffa Hardy'ego - niestety nic więcej nie mogę powiedzieć bo go nie znam

silvaes0.png

• Styl:  Jasny

Zgrywus,

Avatar- Niezły, choć w sumie prosty ;] Mi się podoba.

Sygnatura- Nie wiem, nie oglądam MMA. Poza tym to chyba tylko wycięty screen ;) .

Nick- Pozwolę sobie zacytować:

Na początku myślałem, że ktoś sobie autentycznie jaja robi. Obecnie nick wydaje mi się taki jakiś .. niestandardowy.
:D

User- Nie wiem, nie znam go. Na forum dopiero od 3 dni, ale od początku zauważyłem, że zna się na MMA. :t_up:

Zgrywus,

Av: Fajne zdjęcie Tede i co tu więcej pisać daje rade :t_up:

Sygna : tu też normalne zdjęcie troche szkoda bo lubie sygny szczególnie jak są kolorowe

Nick: Zgrywus hmm mam nie dzieje ze sie nie zgrywasz np mi ale nikt ogólnie spoko :t_up:

User: Dobrze nie znam przyszed tu z UW ale nie wygląda na nooba więc ok user wyrośnie na prawdziwego fana wrestlingu na BGZ bo na UW ograniczają możliwości 8)

f6dfb83c87.png

Gabislaw

Avek: Kurde jest trochę za szybki ten gif... no i jak na grafika mógłbyś coś lepszego tam palnąć 8)

Sig: Ładnie, chociaż jak dla mnie Raven był lepszy. Mi osobiście się te 3 kwadraty nie podobają, nie wiem czemu. Ale za całokształt to na plusik.

Nick: Jak dla mnie mocno łachowy :8 Brzmi tak "po polsku". Nie ma się do czego przyczepić.

User: Jak najbardziej... wiedza jest, mądre posty są, dobry grafik, jest. Czego chcieć więcej :5 ?

Edit: Hardy się wtranżolił więc jego też ocenię:

Hardy12

Avek: Jestem na tak, chociaż osobiście bym rozjaśnił te krawędzie, bo tak czarno tam...

Sig: Jak najbardziej na plus. Fajna jest... jak dla mnie z tuta zryta na maxa, ale to nic nie przeszkadza :8

Nick: Wbij 1000 postów, bo coś szybko ci to idzie :8 i zmień...

User: Z postu na post coraz lepiej. Ostatnio nawet dostał ode mnie reputem w twarz :8 Jakoś się trzyma.

Edytowane przez Gość
jrthqr.jpg

Chris Cage

Avek: Spoko

Sygna : Dobre, tylko dla mnie zbyt ciemne :P

Nick: Wcześniejsze były lepsze te z UW ale ten też fajnie brzmi :P

User : Lekko znam , spoko koleś, dobrze feda prowadził :)

danielsuh3gw8.png

11017uy7.png

11943jq0.jpg

14639dh6.gif

2164kj9.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Pretendenci numer jeden zarówno do WWE Tag Team Titles, jak i Women’s Tag Team Titles zostali wyłonieni na SmackDown. Po tym, jak Giulia i Kiana James oraz Alexa Bliss i Charlotte wyszły skonfrontować się z nowymi mistrzyniami, Irresistible Forces (Nia Jax i Lash Legend), pojawił się Nick Aldis i ogłosił improwizowany mecz o miano pretendenta numer jeden pomiędzy tymi dwiema drużynami. Flair i Bliss odniosły zwycięstwo, gdy Flair zaaplikowała Giuli swoje natural selection, co dało im shot na J
    • Grok
      Jeden z najlepszych wrestlerów świata wystąpi na WrestleCon SuperShow podczas Tygodnia WrestleManii w Las Vegas. WrestleCon ogłosiło w mediach społecznościowych, że mistrz świata ROH Bandido zmierzy się z Galeno del Mal na Mark Hitchcock Memorial Supershow 16 kwietnia. Galeno del Mal, weteran z siedmioletnim stażem, pochodzi ze słynnej rodziny Wagnerów z lucha libre. (Jego brat, El Hijo del Dr. Wagner Jr., zadebiutował w WWE na SmackDown w piątek wieczorem.) Były GHC National Champion, ostat
    • Grok
      Mercedes Moné ma teraz na koncie osiem pasów mistrzowskich. Była mistrzyni CMLL World Women’s Championship straciła tytuł na rzecz Persephone podczas piątkowego show w Arena Mexico. Pojedynek o pas trwał 18:40 i headline'ował galę CMLL’s La Noche de la Amazonas – event z czysto damską kartą. Moné weszła do ringu w masce lucha, prowokując kibiców. Gdy akcja przeniosła się poza ring, fani (lub krewni Persephone) oblali ją piwem. Persephone potem wyciągnęła springboard frog splash i czysto zapi
    • IIL
      Potwierdzono: Cody Rhodes vs Randy Orton    McIntyre na razie odsunięty od pasa, ale może wskoczy jeszcze na triple threat?
    • Grok
      Na najbliższym odcinku SmackDown fani zobaczą występ Jelly Roll oraz podpisanie kontraktu na walkę wieczoru WrestleMania 42. W piątkowym odcinku Jelly Roll pojawił się w wideo i pogratulował swojemu byłemu partnerowi z tag teamu, Randy'emu Ortonowi, wygranej w Elimination Chamber. Miał też dobre słowo dla Cody'ego Rhodesa, życząc mu sukcesu w walce o WWE Championship w tym samym show. Później ogłoszono, że popularny raper zawita osobiście do Phoenix na przyszłotygodniowym epizodzie. To będzi
  • Dodaj nową pozycję...