Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

hhynagata

Avatar- bardzo ładny,choć nawet nie wiem kto na nim jest :) Ale ogólnie to fajna kolorystyka,czcionka i zarazem efekt końcowy.

Sygnatura-też bardzo mi się podoba.Fajnie,że cała w odcieniach brązu,dobrze to wygląda,no i świetnie dobrana czcionka,nie przebajerowana.

Nick-hmm...dziwny :D W sumie dobrze brzmi,ale rozszyfrować go nie jestem w stanie za nic ;)

User-Na pewno dobry grafik.Należy do TNA Teamu,co jest kolejną jego zaletą jako usera.Aktywny w dyskusjach,pisze ciekawe posty.Bardzo na plus. :)

e916f7e946.png
  • Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

Mast

Avek: różni się od reszty na forum. Jest stosunkowo mały, ale chyba wyszło to na dobre :t_up:

Sygna: Świetna robota :t_up: w dodatku SCSA, nic dodać, nic ująć.

Nick: Masław, masłowicz, mast??? ciekawy...

User: Chyba bardziej "para-parano-paranormalny" user ode mnie. Pisze dużo, mądrze i na temat. Świetny grafik i zabawny koleś :t_up: Czemu na UW takich nie było, można by z takimi stworzyć jakąś ciekawą dyskusję :)

• Reputacja:   1

Conman,

Avek: Crazy Boya ledwo znam, ale samo wykonanie świetne. Wszystko pasuje ;)

Sygna: Dziwna... napisu prawie w ogóle nie widać, znaczek po prawej też jakos niezbyt pasuje... A Jeff wygląda jakby 'bredgensa' (jakby to Endrju powiedział) tańczył. Mówię jej- nie...

Nick: Nick jak nick, z niczym mi sie nie kojarzy. Chyba gdzies kiedyś na forum czytałem jego genezę, ale juz jej nie pamietam. W sumie dobrze, że nie jest to 'Triple_h_785'...

User: Ostatnio bardzo aktywny, pisze z sensem.. i tyle. Właściwie go nie znam, wiec na tym zakończę. Nie zamierzam pisać 'nie znam Cię, ale na pewno jesteś spoko sadzac po ch... wie czym... ...' :roll:

kieska

Avek: Niedawno dopiero zakumałem, że ta zebra jest w barwy Juventusu. Avek fajny i jeden z najbardziej oryginalnych na forum

Sygna: Piękna Christy, tylko tło jakieś takie dziwne i najlepsza fotka na samym tyle :|

Nick: Jak u większości userów nie mam zielonego pojęcia co on może oznaczać, ale w sumie nick jak wiele innych nie wyrózniający się z tłumu

User: Bardzo wartościowy dla forum, moderator, twórca najlepszych newspacków na forum (chociaż ostatnio coraz rzadziej je daje). Bardzo aktywny i piszący z sensem i to tyle co mogę na jego temat powiedzieć

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Ciemny

Goldberg,

Avatar: Podoba mi się, fajne postrzępione obramowanie ;)

Sygnatura: Jak na sygne z Undertakerem słabo.

Nick: Tak jak każdy inny nick z nazwą wrestlera, kiepsko.

User: Rozkręca się coraz bardziej, aktywny udział w WSF, wklejanie wyników i newsów, stara się pisać z sensem. Pozytywnie :t_up:

• Styl:  Jasny

IIL

AV: AJ, AJ... no dobra... tylko już bardzo długo go trzymasz... zmień to!

SIG: Jacuś się postarał ;p... Literki mu fajnie wyszły ale cała sygna... AJ za mały a i cała sygna za pusta ;p

Nick: no... Fajny... nie ma co... Krótki, łatwo zapamiętać ;) a gdyby tak xxXXxxsTaJlS18xxXXxx ? :8

USer:... Kude. no co tu dużo pisać... zna się na pewno... pisze dużo... Aa prywatnie... jeszcze jak siedziałem na ircu to nawet czesto się "widywaliśmy" ;p jeśli si nie myle podpowiedziałeś mi jak robić spis gal... a sam masz ich pełno... ogólnie... super tylko bardziej pasował by mi do Ciebie kolor niebieski ;p

Agata

Av: Za długo go trzymasz, zmień to... ale wykonanie na plus :t_up:

Sig: Baaardzo ładna, najlepsza z twoich. Czcionka niby prosta, a bardzo ładnie wygląda.

Nick: Ssie :P Hogata albo Agata, nie ma innej opcji.

User: Ufff... bardzo długo tą dziewczynę znam... jeszcze z ŁuWu... tam uczestniczył w moim fedzie. Teraz się z niego zrobił kozak 8) Pisze mądrze, w miarę długo.. wszystko na + .

jrthqr.jpg

Chris Cage

Avatar- bardzo mi się podoba,fajnie pomyślany, no i dyskretny napis,bardzo na plus.

Sygnatura- nie tak super jak avatar,bo czcionka troszkę psuje dobrą resztę.Tak czy inaczej i tak trzyma poziom,więc jest ok :)

Nick- przyjemnie brzmi,czytałem genezę jego powstania i widzę,że wymyśliłeś go prostą metodą,tak czy inaczej podoba mi się.

User- Po pierwsze jeden z lepszych grafików na forum,z tego co widziałem.Po drugie bardzo wczuwa się w swoją rolę w WSF,świetnie pisze na back'u,a przy tym jest aktywny również w dyskusjach,gdzie pisze ciekawe posty.Fan anime (co nietrudno wywnioskować),ale co do tego to specjalnie nie mam zdanie,bo się zwyczajnie na tym nie znam.Tak czy inaczej na plus i to bardzo. :t_up:

e916f7e946.png

Mast,

Av: :t_down: Wycięty z sygny, wielki minus.

Sygna: Tu lepiej ładnie wykonana, jedynie może czcionka troszke nie pasuje, ale to tak na marginesie. :)

Nick: Lepszy od mojego :D Nie ma sie do czego przyczepić.

User: Nie znany mi, ale udziela się, pisze chyba też coś w WSF. Napewno coś z niego bedzie. :t_up:

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Stinger,

Avatar : avek mi sie bardzo podoba fajne efekty i czarne tło pasuje ale Sting ma jakiś czerwony makijaż nigdy go w takim nie widziałem ale bardzo fajny awatar wielki plus :t_up:

Syg: Sygnaturka wręcz zarąbiasta fajnie czcionka wykonana i dobrze wkleione zdjęcie więc spoko

Nick: Nick fajny ale nie wiem jak go ocenić

User: Bardzo aktywny user czasem zamieni słówko na gg . Bardzo fajnie pisze i jest bradzo skormny ;)

f6dfb83c87.png

Hardy12,

Awatar: Nowy, fajny, nie ma się do czego przyczepić.

Sygnatura: Świetna, może bez wyczerpującej pracy, ale efekt końcowy świetny

Nick: Bez komentarza.. sory :D

User: Udziela się, nie złe temp w pisaniu postów, poprawił się od momentu rejestracji na forum, co raz większa wiedza o wrestlngu, trzymaj tak dalej. :P

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Dexter,

Avatar- Fajny, z Austinem za co plus.

Sygnatura- j/w, ale bardziej podoba mi się avatarek.

Nick- Mi się podoba, mam dobre wspomnienia jeśli chodzi o bajkę "Labolatorium Dextera" :D .

User- Nie znam, ale próbuje coś tam pisać i to się liczy. :t_up: Fan HHH i Austina, więc jest ok.

Gabislaw

Avatar - gif średni, ale za to z jakiego spotu - coś pięknego ten upadek Foleya

Sygnatura - sig zajebisty, ogólnie ocenię go 8/10

Nick - dziwny, ale może być

User - użytkownika nie znam, więc tutaj się wypowiedzieć nie mogę

silvaes0.png

Zgrywus

Avatar- no po prostu zdjęcie TDF'a,czyli nic nadzwyczajnego,ot można dowiedzieć się kogo słuchasz i tyle. :)

Sygnatura-brak,za to wersy w podpisie bardzo dobre (mimo,że akurat Tede do Eldoki raczej nie powinien się odwoływac,bo to zupełnie inny poziom...oczywiście na korzyść Eldo).

Nick-hym..."Zgrywus"...ciężko ocenić,brzmi dziwnie,tak czy inaczej raczej okej.

User-zna się na MMA,lecz ja o tym wynalazku pojecia nie mam.Fan WJ i to w sumie okej,choć lepszy by był Asfalt :) Mimo,że jest od wczoraj na forum ma już 13 postów,co dobrze rokuje na przyszłość.Na plus :t_up:

e916f7e946.png

Mast

Avatar - świetne zdjęcie SCSA, bardzo mi się podoba

Sygnatura - tak samo jak avatar, świetna... no i z Austinem

Nick - kojarzy mi się z "masta" ale spox

User - wydaje mi się zna na wrestlingu, dobry grafik mimo że ma dopiero 3 sygny w temacie i to chyba tyle

silvaes0.png
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• -Raven-
      W jednym z filmów z Bondem, kiedy James zamawia swoje klasyczne Martini, na pytanie kelnera, czy ma być wstrząśnięte, czy mieszane, wkurwiony 007 odpowiada "gówno mnie to obchodzi". W którym to było filmie?
    • Grok
      Yoshiki Inamura stanie do obrony GHC Heavyweight Championship Pro Wrestling NOAH przeciwko Kenoh już w tę niedzielę. Walka o pas będzie main eventem gali w Yokohama. Inamura, najbardziej znany amerykańskim fanom z runu w NXT w zeszłym roku, wyrwał pas GHC KENTA w listopadzie. Od tamtej pory bronił go cztery razy, ostatnio przeciwko Takashi Sugiura w Korakuen Hall w lutym. Później pojawiał się tylko w sześcioosobowych tagach, często face-to-face z White Raven Squad KENTA. Inamura rozegrał
    • Grok
      Legenda lucha libre El Hijo de Dr. Wagner Jr. zadebiutował w głównym rosterze WWE w piątek wieczorem, przyjmując otwarte wyzwanie Carmelo Hayes o United States Championship. Gdy Hayes czekał w ringu na tajemniczego przeciwnika, w Moda Center w Portland w stanie Oregon rozbrzmiała muzyka wejściowa Wagnera, a na telebimie pojawiło się jego wideo. Wagner jest aktualnym AAA Latin American Championem. Widzowie w domach zobaczyli wstawkę wideo: Hayes pokonał Wagnera, unikając moonsaulta i
    • Grok
      Pro Wrestling EVE ogłosiło, że kolejna mistrzyni AEW obroni swój tytuł na Wrestle Queendom w ten weekend. EVE podało tę informację dziś po południu: Willow Nightingale zmierzy się z Niną Samuels w obronie TBS Championship w niedzielę. Organizatorzy podziękowali CEO AEW Tony'emu Khanowi oraz AEW „za umożliwienie tego”. Nightingale zdobyła TBS Championship, pokonując Mercedes Mone, na gali New Year’s Smash 31 grudnia 2025 roku. Od tamtej pory obroniła tytuł dwukrotnie. Pierwsza obrona miał
    • Grok
      Na dzisiejszym WWE SmackDown Cody Rhodes w końcu dostanie szansę na pojedynek z Drew McIntyrem o Undisputed WWE Championship – dwa miesiące po tym, jak stracił ten tytuł w meczu Three Stages of Hell. Generalny menedżer SmackDown Nick Aldis ustalił ten pojedynek po tym, jak McIntyre znowu zaingerował w sprawę Rhodesa podczas męskiego Elimination Chamber w ostatni weekend. Interwencja McIntyre’a pozwoliła Randy’emu Ortonowi przypiąć Rhodesa i zagwarantować sobie walkę o Undisputed WWE Championsh
  • Dodaj nową pozycję...