Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

IOOT THE CIPOL DZIKO 0_16

Avatar: cipolowaty, ssie, ładny ale ile lat można jednego głupiego takera w nim nosić, mi by sie znudziło

Sygna: po ch..., weź zmień, weź wyjeb Takera i tą prukwe i wstaw sobie kogoś normalnego :t_up:

Nick: ssie, lepszy byłoby np. Wał od nazwiska =))

User: The cipol jednym słowem =)) ma swoje zboczenia, ostatno tak mi sie zdaje że ciągle pisze o Takere, o czymkolwiek byłby temat on zawsze Taker to taker tamu, taker sramto, vicky zła bo taker to taker tamo :P

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Willem,

Av : Will obecnie walczy i protestuje przeciwko wszystkiemu na forum , a tak ciągle tu siedzi. W sumie to przynajmniej nie ma błędu tak jak w poprzednim , wziąłby se w koncu coś normalnego , np. alustriela w Serduszku =))

Sig : Festus , ty to masz dopiero talent do noszonych sygien , jak nie baryla , to festus :twisted:

Nick : Z tego nicka na sam dźwięk to już brechta wiecej ludu niż z moda na power 25. wszystkim kojarzysz sie już z WiManem :D

User : a no Cipax totalny , ale lubie tego ryja , paua dokładna , ale nudno było by bez dziada , brakuje mi jeszcze obok niego Jaquesa Sex One night , ale Dr. Wyllem też da sie znieść , pozdro Cipax ;)

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   0

IOOT_DZIKO,

Avek : Zwykły rysunek nic specjalnego

Sygna : no sygna wręcz zarąbiasta fajna czcionka i ten ogień fajnie pasuje do Dead Mana

Nick : Nick dziwny więc ciężko go ocenić

User: User z poczuciem humoru i bardzo inteligentny . Daje czasem jakiś wykład i dlatego jest spox =)) . Wogóle wartościowy user i fajny kolega Pozdro :t_up:

f6dfb83c87.png

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Hardy12,

AVek : Niby ładny , a w sumie odkąd na forum Baj phpbb 3 zrobiła sie moda na Avsony 160x200 , Wszyscy mają je jednakowe , tylko wrestler inny , takie Avy to teraz ma każdy Conman i Dexter , a Hogata to już wogóle hurtowo je rozdawał ...wiec nothing special :D

Zig : Przepraszam , ale musze zadać to pytanie , Gimp czy Paint :thumb: ? hehe , nie no sig moze być , lepszy w sumie od Willemowego , i napewno lepszy niż avatar , że spłaszczonym CM :)

Nick : Tutaj musze przyznał rispekt i oddać ci chół. Nick spontaniczny , Fantazyjny , z pomysłem , niekonwencjonalny , metaforyczny , z przesłaniem i zapewne ma wiele ukrytych znaczeń i te tajemnicze cyfry na końcu , rewelka stary , przypuszczam że na HARDY12 , nie wpadłby nikt inny. :shock:

User : Póki co , pisze co sie da , gdzie sie da , w każdym, topicu , w każdym dziale , w każdej formie , Spamerek z niego dkładny , ale przynajmniej z THX'ami nie cisnie , miejmy nadzieje że biorąc pod uwage tempo pisania postów , to koło 5000 sie nam user wyrobi :8

915802072594e34bce782c.jpg

Da IOOT_DZIKO

Avatar: Narzekają, " zmień już Marka"- mówią, a mi sie podoba. Od zawsze miałem sentyment do art worków, choc prace z Takerem lepsze widziałem :)

Sygna: Nic nie mam do zarzucenia, choć mógłbyś pomyśleć o zmianie.......

Nick: Czytałem skąd "to" sie wzięło.... Dziko puścił wodze fantazji i sobie ring name wymyślił :8 Ogólnie, wyróżnia się.

User: Dużo by można o nim pisać...post który ja bym napisał w 10 zdaniach, on pisze w 50. Uznany fan Takera, chętnie pomaga i na każdym kroku stara się dopiec Willemowi ( z mojego punktu widzenia). Strasznie lubię się wczytywać w lekturę jego wypowiedzi i pośmiać się w towarzystwie Dexter`s Laboratory. Dziko na prezydenta :t_up:

Conman,

Av; Awatar daje radę bardzo fajne kolory i jakiś typek w masce więc spoko . Zamiast Crazy Boy napisz Sexy Boy tak jak w themie Shawna :8

Sygna: Nic dodać nic ująć wręcz za:censored:ta . Fajnie że Jeff w tle ale ten jego znak mógłby być troszke jaśniejszy bo go wcale nie widać prawie

Nick : Kojarzy mi sie z takim streetbollowym koszykarzem który miał ksywe Conman może od niego ten nick ? :thinking:

User: User bardzo fajny czasem zamieni słówko na gg . Pisze mądrze i widać że sie stara :t_up:

f6dfb83c87.png

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Hardy12

Avek - Dobra robota z CM'em, choć jak już mówiłem przy komentowaniu tej pracy w galerii, jednego Cm'a tam za dużo ;)

Syg - Również CM, tym razem propagujący prochy :8 Dobra robota, do tego kilka bannerów m.in. WWE Team :)

Nick - Chyba nigdy nie zgłębimy historii tego nicka :lol

User - Pisze sporo, coraz mniej spamuje, coraz więcej widać go w dyskusjach co jest dobrym znakiem. User jeśli zostanie dobrze poprowadzony to będą z Niego ludzie :t_up:

DonCarlos,

Avatar: Fajny, ale może pora na zmiane.

Sygnatura: Mmm, velvet, sygna przepiękna :)

Nick: Fajny, nie jakiś Cena czy Orton tylko DonCarlos :P

User: Udziela się, nie spamuje,ja nie podskauję bo to mod :D=))

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Dexter,

Avatar : niezła robota z HHH . Fajne efekty choć niepodoba mi sie zbytnio kolor tła

Sygna : Nowa pracka i bardzo dobra . Fajnie że czarno biała i Austin w tle no i niezłą czcionka

Nick : Hehehe fajna bajeczka kiedyś ją oglądałem Labolatorium dextera :)

User : Czasem porozmawia ze mną na gg . Widać że na forum zakłada własne labolatorium ale graficzne :D. Jeszcze troche a będą z niego ludzie

f6dfb83c87.png

• Reputacja:   1

Hardy12,

Avek: Nawet, nawet... tylko jakoś nie pasują do siebie te dwa ujęcia Punka.

Sygna: Mi się bardzo podoba, chętnie bym po***lił :D

Nick: Typu, którego nie lubię, tj. nazwisko wrestlera.... + jeszcze numerki... bleeee...

User: Pisze duże, prawie wszędzie, gdzie sie da i nieraz nie do końca mądrze, jak ktoś już wyżej napisał... Wielu forumowiczów uważa, że to wina wieku i z czasem się 'wyrobi' na dobrego usera... Ja może lepiej powstrzymam sie od komentowania w tej kwestii...

Kieska

Avek:Lubie Juventus. :D

Nick:Orginalny.

Sygna:Nie zabardzo ją lubie,ale powiem że Sygna bardzo interesująca.

User:Nie znam,ale widzę że jest Moderatorem =)) ,i pisze posty z sensem.

Amarru,

Av - Brak...

Nick - Jakiś taki, mi się nie podoba :)

Sig - Brak...

User - Hmmmm, może zamiast od razu lecieć do Hyde Parku napisałbyś coś o sobie w powitalni, co? :)

• Reputacja:   2

Szym_95

Avatar: niezbyt mi sie podoba, nadaje sie na forum anime do lat 11

Sygna: ładna z wyglądu, chyba wiem kogo

Nick: jeden z najmniej udanych na forum, gorsze są tylko undertaker15_0-17 - 619

User: nie znam, nie widziałem żadnego posta z sensem jeszcze, o ile Hardy12 może sie rozwinąć z wiekiem to w tym przypadku mam duże wątpliwości choć z drugiej strony Weeman nie od razu został omnibusem =))

Willem,

Avatar: Awatar słaby tylko napis mi sie podoba

Sygna: Sygna w porównaniu z awatarem to niebo a ziemia fajne efekty i czcionka więc jest wporzo

Nick: Kojarzy mi sie z Weemanem ale do niego mu jeszcze daleko :8 =))

User: Dobrze go nie znam ale widać że lubi sie kłócić i że jest aktywny :t_up:

f6dfb83c87.png

• Styl:  Jasny

Hardy12

AV: ten jest spoko ;]... Nawet fajny... szkoda że z Jeffem no ale Twój wybór...

SIG: Całość wygląda fajnie... nie wiem czy autor się nad tym napracował bo nie wygląda mi na to żeby trudno zrobić coś takiego... Ale fajne fajne...

Nick: tutaj już bez komentarza...

User: Dużo by pisać... najpierw wszyscy na Ciebie wrzucali, potem założyłeś temat że ktoś Cię tam gnębi czy jakoś tak i nagle "oo... hardy! spoko ziomek!" "Ja nawet też lubie Jeffa"... Gadałem z Tobą parę razy na gg... Powiedzmy że w pewnym momencie zrozumiałeś co robiłeś źle... teraz już tylko będziesz się poprawiałł... oby :8

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Pretendenci numer jeden zarówno do WWE Tag Team Titles, jak i Women’s Tag Team Titles zostali wyłonieni na SmackDown. Po tym, jak Giulia i Kiana James oraz Alexa Bliss i Charlotte wyszły skonfrontować się z nowymi mistrzyniami, Irresistible Forces (Nia Jax i Lash Legend), pojawił się Nick Aldis i ogłosił improwizowany mecz o miano pretendenta numer jeden pomiędzy tymi dwiema drużynami. Flair i Bliss odniosły zwycięstwo, gdy Flair zaaplikowała Giuli swoje natural selection, co dało im shot na J
    • Grok
      Jeden z najlepszych wrestlerów świata wystąpi na WrestleCon SuperShow podczas Tygodnia WrestleManii w Las Vegas. WrestleCon ogłosiło w mediach społecznościowych, że mistrz świata ROH Bandido zmierzy się z Galeno del Mal na Mark Hitchcock Memorial Supershow 16 kwietnia. Galeno del Mal, weteran z siedmioletnim stażem, pochodzi ze słynnej rodziny Wagnerów z lucha libre. (Jego brat, El Hijo del Dr. Wagner Jr., zadebiutował w WWE na SmackDown w piątek wieczorem.) Były GHC National Champion, ostat
    • Grok
      Mercedes Moné ma teraz na koncie osiem pasów mistrzowskich. Była mistrzyni CMLL World Women’s Championship straciła tytuł na rzecz Persephone podczas piątkowego show w Arena Mexico. Pojedynek o pas trwał 18:40 i headline'ował galę CMLL’s La Noche de la Amazonas – event z czysto damską kartą. Moné weszła do ringu w masce lucha, prowokując kibiców. Gdy akcja przeniosła się poza ring, fani (lub krewni Persephone) oblali ją piwem. Persephone potem wyciągnęła springboard frog splash i czysto zapi
    • IIL
      Potwierdzono: Cody Rhodes vs Randy Orton    McIntyre na razie odsunięty od pasa, ale może wskoczy jeszcze na triple threat?
    • Grok
      Na najbliższym odcinku SmackDown fani zobaczą występ Jelly Roll oraz podpisanie kontraktu na walkę wieczoru WrestleMania 42. W piątkowym odcinku Jelly Roll pojawił się w wideo i pogratulował swojemu byłemu partnerowi z tag teamu, Randy'emu Ortonowi, wygranej w Elimination Chamber. Miał też dobre słowo dla Cody'ego Rhodesa, życząc mu sukcesu w walce o WWE Championship w tym samym show. Później ogłoszono, że popularny raper zawita osobiście do Phoenix na przyszłotygodniowym epizodzie. To będzi
  • Dodaj nową pozycję...