Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Pomimo że nie jestem tutaj najdłużej to jednak zabawie się w to.

Dexter

Avatar : Triple H jeszcze za czasów Attitude z dobrze dobranym tłem.

Sygnatura : Badziew , AJ Styles niby fajny ale tych efektów tam jest za dużo , ogólnie przez te kropki ,kreski i bóg wie co jeszcze ta sygna wygląda słabo.

Nick : Dexter , a może jako podpis dodaj sobie DiDi?

User : Stara się pisać mądre rzeczy a za przeproszeniem gówno mu wychodzi , zaangażowania mu nie odmówię , ale przeczytałem specjalnie jego posty to prawda jest taka że widać u niego znikomą wiedzę na temat wrestlingu.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

One of a Kind ( a juz cie w niebieski kolor wziąłem :))

Avatar : Blać! RVD w SP... widziałem lepsze..

Sygna : Tu lepiej, widać schemat CC ale tu mu wyszło to na lepsze, idzie na plus :t_up:

Nick : Jedyny taki rodzaj, chba do ciebie pasuje :thinking:

User : Zupełna nowość na forum, lada moment (choć jak dla mnie już) Active user. Pisze sensownie i wydaje się przyjazny. Jak nie wypali się w najbliższym czasie to na pewno będzie z niego dobry user :t_up:

• Styl:  Jasny

Conman,

Av: Bardzo mi sie podoba :) Stock świetnie dopasowany, czcionka dobra i git :t_up:

Sygna: Też ładna. Choć są tutaj same fotki, zero C4D czy jakiś brushy. Ale może być :t_up:

Nick: Lepszy od mojego napewno :P ( choć mój nick mi pasuje )

User: Nie znamy się, zaczyna tworzyć w PS'ie, ładnie się udziela, takich więcej. :D

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Stinger

Av: Dobry,tylko jakoś mi Sting w czerwieni nie pasi ;p

Sygna: Też bardzo Ciekawa dobrze wkomponowana czcionka

Nick: Trochę taki.........bez barwny

User: 1 z najlepszych grafików na forum,a tak po za tym całkiem miły ;P

pezetvi7.png

baryla,

Avek : Bardzo dobrze dopasowane kolory i fajne zdjęcie Tripela . To chyba robota Stingera :D

Sygna : Widać że stinger dobry grafik . Fajny ten krzyż i ładna czcionka

Nick: Jakiś troche dziwny Baryla hmmm ...

User. Nie znam ale wygląda na fajnego usera

f6dfb83c87.png

Hardy12

Avatar: Spoko całkiem,przyjamny dla oka,choć na tym zdjęciu Punk wygląda jak...nie Punk :D

Sygnatura: Nooo,tutaj juz lepiej,bardzo mi sie podoba :)

Nick: Jak na nick to sporo mówi-i o wieku i o ulubionym wrestlerze.Nie wiem jak oceniać czy nick jest spoko,czy nie jest spoko,tak czy inaczej chyba okej ;) .

User: Wydaje się być całkiem sympatyczny z tego,co czytałem.Na pewno jeszcze się musi "dotrzeć" jeśli chodzi o pisanie,ale jeśli będzie regularnie pisał na chociaż tym jednym forum to wyrobi się :) Ogólnie ok.

e916f7e946.png

Mast

Avek: Dobry... mały trochę, ja wolę większe, ale jak dla mnie w porządku :)

Sig: Tak jak avek... bardzo mi się podoba... to robotka Gabisława? :thinking:

Nick: Master? Mast... kojarzy mi się z moją babką od chemii, a to nie dobre skojarzenia... =)) W sumie to nick jest w porządku.

User: Nie długo na forum, a już się tak wyrobił. Będzie o tobie kiedyś baaardzo głośno. Więcej takich nowych i chętnych do udzielania się a nie jakiś CC, którzy nic nigdy nie napisze... 8)

jrthqr.jpg

CC

Avek: No fajny, mimo, że nie przepadam za anime... to dobry.

Sygna: Znowu anime... no i znowu dobra.

Nick: Trochę mało oryginalności... ale mówi to człowiek o takim nicku jak ja więc... :lol

User: Poznałem go przy okazji powstawania Rated Coalition, fajnie się z nim gada, dobry grafik, dobry na backu w WSF... w dyskusjach też go widać... więc user jak najbardziej na +

kuba

Sygna : Świetna praca Hogaty, fajnie dobrane kolory :t_up:

Sygna : Rated Caolin... też dobra, ale zbyt jednolita...

Nick : Error 404

User : Kiedyś trochę na ircu siedzieliśmy razem, teraz trochę mniej. Pisze mądrze, dużo się udziela, fajnie się z nim gada... czego chcieć więcej :t_up:

• Styl:  Jasny

Conman,

Avatar: Fajny, przedstawia jakiegoś luchadora no i nie rzuca sie w oczy :t_up: .

Sygna: Troszkę słabiej niż avatar, ale jak na pierwszą to bardzo dobra.

Nick: Conan barbarzyńca :D ... przynajmniej z nim mi się kojarzy.

User: Nie znam go, ale wydaje się być miły. Udziela się, zakłada tematy, coś tam skrobie w photoshopie, więc jest dobrze :thumb: .

Gabislaw,

Av : fajny gif pamiętam tą walke Mankind vs Undertaker w :t_up:

Sygn . Sygna też bardzo fajna z Y2J w tle . I ładnie dopasowane kolory więc spoko

Nick ; Nick fajny i co tu więcej pisać

User. User bardzo aktywny i zna sie na rzeczy . Dobrze sie spisuje w WSF i będą niego ludzie

f6dfb83c87.png

Hardy12

Avek: Całkiem fajny, tylko Punk zbyt kolorowy...

Sygna: Jednym wyraze, lecz w sylabach... Fan-ta-styczna!

Nick: O long John! Chyba fan Hardyiego :8

User: Na początku wszystkich denerwował. Z czasem jednak się wyrabia. Przyjemnie sie z nim gada na gadu, fan Hardiego :t_up: jak dla mnie jest spoko i jak najbardziej wartościowy.

Conman,

Avatar: Render dobrze wtopiony, napis dobrze wpasowany, jest dobrze. :t_up:

Sygnatura: Fajna, choć mało efektów, nie najgorsza.

Nick: Fajny, nie wiem co znaczy, ale jest git.

User: Spoko koleś, udziela się, ma głowe do tematów w dyskusjach, więce tu też jest dobrze. ;P

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Dexter

Avek: Dobry akurat jest, IMO ja bym usunął ten brush/efekt z postaci.

Sig: Na maxa ch***y... stary... ten twój Orton był 100 razy lepszy... tutaj za dużo tego wszystkiego i w dodatku ten brush/efekt wchodzi na postacie... ssie na maxa.

Nick: Kojarzy mi się z serialem Dexter o seryjnym mordercy :D

User: Porównując to z tym co było wcześniej to niebo a piekło. Teraz pisze coraz mądrzejsze posty etc. Tylko tak dalej Dexter :)

jrthqr.jpg

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Chris Cage,

Avek : nie patrze Anime , Mangi i Hentaiów , wiec nie mam pojecia o pochodzeniu , moge rzec jednakowóż , że Avson wykonany Awesome , i to by było na tyle ;)

Sig : Coś tam o tym Def Nołt słyszałem , podobno jeden z lepszych z rodu tych tam anime bajek , tak przynajmniej gadają wsród moich dalekich znajomych , również czysta ładna syga.

Nickj : Jak każdy z rodu mamo jestem wrestlerem =))

User : Mysli że jak ze 4 razy pozmienia Nicki to nikt nie bedzie go kojarzył i zacznie życie od nowa. Mamy twoje Akta kolego , pamiętamy , :twisted: Nie wymkniesz sie "S" :8

915802072594e34bce782c.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• -Raven-
      W jednym z filmów z Bondem, kiedy James zamawia swoje klasyczne Martini, na pytanie kelnera, czy ma być wstrząśnięte, czy mieszane, wkurwiony 007 odpowiada "gówno mnie to obchodzi". W którym to było filmie?
    • Grok
      Yoshiki Inamura stanie do obrony GHC Heavyweight Championship Pro Wrestling NOAH przeciwko Kenoh już w tę niedzielę. Walka o pas będzie main eventem gali w Yokohama. Inamura, najbardziej znany amerykańskim fanom z runu w NXT w zeszłym roku, wyrwał pas GHC KENTA w listopadzie. Od tamtej pory bronił go cztery razy, ostatnio przeciwko Takashi Sugiura w Korakuen Hall w lutym. Później pojawiał się tylko w sześcioosobowych tagach, często face-to-face z White Raven Squad KENTA. Inamura rozegrał
    • Grok
      Legenda lucha libre El Hijo de Dr. Wagner Jr. zadebiutował w głównym rosterze WWE w piątek wieczorem, przyjmując otwarte wyzwanie Carmelo Hayes o United States Championship. Gdy Hayes czekał w ringu na tajemniczego przeciwnika, w Moda Center w Portland w stanie Oregon rozbrzmiała muzyka wejściowa Wagnera, a na telebimie pojawiło się jego wideo. Wagner jest aktualnym AAA Latin American Championem. Widzowie w domach zobaczyli wstawkę wideo: Hayes pokonał Wagnera, unikając moonsaulta i
    • Grok
      Pro Wrestling EVE ogłosiło, że kolejna mistrzyni AEW obroni swój tytuł na Wrestle Queendom w ten weekend. EVE podało tę informację dziś po południu: Willow Nightingale zmierzy się z Niną Samuels w obronie TBS Championship w niedzielę. Organizatorzy podziękowali CEO AEW Tony'emu Khanowi oraz AEW „za umożliwienie tego”. Nightingale zdobyła TBS Championship, pokonując Mercedes Mone, na gali New Year’s Smash 31 grudnia 2025 roku. Od tamtej pory obroniła tytuł dwukrotnie. Pierwsza obrona miał
    • Grok
      Na dzisiejszym WWE SmackDown Cody Rhodes w końcu dostanie szansę na pojedynek z Drew McIntyrem o Undisputed WWE Championship – dwa miesiące po tym, jak stracił ten tytuł w meczu Three Stages of Hell. Generalny menedżer SmackDown Nick Aldis ustalił ten pojedynek po tym, jak McIntyre znowu zaingerował w sprawę Rhodesa podczas męskiego Elimination Chamber w ostatni weekend. Interwencja McIntyre’a pozwoliła Randy’emu Ortonowi przypiąć Rhodesa i zagwarantować sobie walkę o Undisputed WWE Championsh
  • Dodaj nową pozycję...