Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Szym_95,

Av: Yyy.. Co to ma być.? Napis rozumiem, ale ten animek? :P

Sig: No i cieszę się bo jest na niej Tornado :t_up: wykonanie średnie. Można by było dać więcej efektów :)

Nick: Wystarczyło by samo Szym_ :lol

User: Jakiś taki cichy, mało pisze, jedynie widzę jego posty w WSF. :)

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Stinger

Sygnatura : świetny avek z Kennedy'm to się akurat strasznie udało Stingerowi.

Avatar : Punisher i wszystko jasne. Zły Stinger ma złego avka.

Nick : Za bardzo kojarzący się z TNA w końcu Sting ejst tym gościem z TNa , ale nie zapominajmy o czasach WCW więc nick pasujący do forum.

User : Dobry grafik i udzielający się , za dużo z nim nie rozmawiałem więc nie powiem więcej.

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Gracjano

Sygnatura : taka sobie, niczym specjalnym nie wyróżniająca się

Avatar : Ciekaw jestem co ma znaczyć ten dopisek WF, w lewym dolnym rogu? 8)

Nick : Przyzwoity :)

User: Brat Icona, pisze posty na poziomie, tak więc jest w porządku :)

94370642845de365932a94.jpg

Norbas

Avatar: Przyzwoity, coś jak IOOTa. Dziwną Goldberg na niej ma minę.

Sygnatura: Ubóstwo... :P

Nick: Oryginalny... mi się od razu kojarzy z imieniem Norbert.

User: Admin dyktator :8 Wszyscy za pewne jesteśmy mu wdzięczni, za to, że założył forum, co :5 ??

jrthqr.jpg

Chris Cage

Avek : EEE :| taki sobie i nie chodzi mi o to że anime bo ja to nawet lubie, ale za szaro

Sygna : Rated Caolin, coś za mało kolorów :8 ale ogólnie spoko i fajne wykonanie :t_up:

Nick : :thinking::thinking::thinking::thinking: pawiany robią kupę... nie, nie wiem o co chodzi :8

User : Szyderczy,utalentowany i z ogromna wyobraźnia. Ostatnio coraz mniej czytam jego postów bo gdy patrząc na backa ile on pisze to trzeba stwierdzić że trochę czasu ma :D Pisze mądrze z sensem i na temat. Takich nam tu potrzeba :t_up:

• Reputacja:   1

Conman

Avatar : Hmm w sumie jakieś takie dziwne to to na avku.

Sygna : Świetna sygna z The Rockiem. To po lewej mi nie pasuje ale widać świetny tatoo Rock'a więc jest git.

Nick : Conan barbarzyńca ekhm Conman? Nie rozumiem.

User : Toilet Paper user hi hi hi , Dobry w WSF bardzo mi pomocny. Znaczy się robi szum a to dobrze. W innych działach też dobrze udzielający się , user na plus.

The_Icon,

Avatar : Avatar wręcz beznadziejny ten z Ortonem co robił RKO na Hardym był o wiele lepszy . I nic na nim prawie nie widać . I ta czcionka bleee

Sygna : Sygna trzyma poziom fajne efekty tak jakby była zaplamiona no i fajnie wycieniowany Orton

Nick ; Nick też niezły no i nie wiem co więcej mówić

User: Fan Rocka ale teraz chyba przerzuca sie na Ortona . Bardzo dużo pisze i pomaga więc to nadzieja tego forum

f6dfb83c87.png

Hardy12,

Av: Tapeta Punk'a, złe rozmiary :t_down: Lepiej zmień. :t_up:

Sygna: Nawet ładny Taker, fajny stock/render, ładne czaszki, dobrze też wyszedł symbol Taker'a. :) Ale mogło być więcej efektów

Nick: No.. gówniany, może jeszcze jakoś by wyglądał jako samo Hardy, po co te 12.? :thinking:

User: Dopiero wkroczył na forum, nawet się udziela, oby coś wyszło z Niego. :)

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Stinger

Av: Punisher, niezły

Sygna: Sygna, normalnie "perpetum mobile" :D

Nick: Poprostu Stinger

User: Świetny grafik, udziela się, ogólnie są z niego ludzie :D

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Dexter,

Av: Sam go wykonał, bardzo ładnie jak na pierwsze razy :t_up: Nie ma sie do czego przyczepić praktycznie. Może tylko czcionka..

Sygna: Z rendera Orton'a, taka sobie. Napis śmieszny, a tak to widać C4D, coś tam kombinowałeś :)

Nick: Heh.. Laboratorium Dexter'a =))

User: Też " nowszy " użytkownik. Rozkręca się, tworzy coś w PS'ie, bedzie z niego coś :t_up:

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Stinger,

Avatar - fajny trupas, ciekawe wykonanie, lepszy od poprzedniego ;)

Sygna - no cóż, bardzo orginalny pomysł, świetny napis, wszystko ładnie wkomponowane. Ogólnie bardzo dobra praca.

Nick - do zmiany.

User - 'wporzo', czasem zamienimy słówko na gg, mógłby jedynie na irca więcej wchodzić. Na forum też ok, więc jak najbardziej pozytywny user. :)

Kojot,

Avatar: Mmm jakaś ładna diva i kręci tyłkiem więc jest fajnie . Ale co to za diva ? :thinking:

Sygnatura: Fajny Austin . Bardzo mi sie podoba bo jest czarnobiała a ja nie lubie jak jest dużo kolorów. No i ta czacha jest super.

Nick: Nie wiem co oznacza ale kojarzy mi sie z takim filmem poranek kojosta więc spoko :D

User: Nie znam dobrze ale jeden z najbardziej najaktywniejszych użytkowników . Pisze sensowne posty i są z niego ludzie :t_up:

f6dfb83c87.png

Hardy12

Avatar : Jakoś mi nasuwa myśl że Hardy lata ale ma dostać jarzeniówkami więc coś w w nim jest.

Sygnatura : Na pewno lepsza od avatara , fajnie wykonana praca z Punkiem.

Nick : Cóż nie dość że hardy to jeszcze dwanaście. Cóż....

User : Maniakalny fan Jeff'a , człowiek który się żegnał ale został , człowiek który musi się jeszcze wiele nauczyć.

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

Gracjano

Avek: Jestem na tak, tyle, że ramka mi się nie podoba...

Sig: Santino... w sumie dobre wykonanie... może troszeczkę za mocny, ale... mi się tam podoba :t_up:

Nick: Oryginalność podstawa... na pewno lepiej niż niejaki cipol Chris Cage... :8

User: Pierwsze co się nasuwa, to "brat Icon'a", jednak jak się lepiej przyjrzeć to bardzo wartościowy user... pisze mądre posty... ciekawie dyskutuje z Sejblą i na temat który lepszy: Kane czy Undertaker. W sumie... jestem na tak... mocno na tak :thumb:

jrthqr.jpg

Chris Cage

Avatar: Jakiś anime, fajnie wykonay, nie ma się do czego przyczepić...

Sygnatura: Znowy anime nie interesuje mnie to całe anime, kiedyś próbowałem oglądać, ale mi się nie podoba, Wrócimy do sygnatury, fajnie dopasowano, tego koloru nie lubię ale ogólnie spoko :P

Nick: Hmm, 0 oryginalności, ale jak kto lubi :D

User: Świetny grafik, nie gadałem z nim ale raczej spoko koleś :)

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      Na najbliższym odcinku SmackDown fani zobaczą występ Jelly Roll oraz podpisanie kontraktu na walkę wieczoru WrestleMania 42. W piątkowym odcinku Jelly Roll pojawił się w wideo i pogratulował swojemu byłemu partnerowi z tag teamu, Randy'emu Ortonowi, wygranej w Elimination Chamber. Miał też dobre słowo dla Cody'ego Rhodesa, życząc mu sukcesu w walce o WWE Championship w tym samym show. Później ogłoszono, że popularny raper zawita osobiście do Phoenix na przyszłotygodniowym epizodzie. To będzi
    • Grok
      Cody Rhodes jest teraz trzykrotnym WWE Championem, a jego pojedynek na WrestleMania 42 został oficjalnie ustalony. Rhodes pokonał Drew McIntyrea, zdobywając tytuł w głównym evencie piątkowego SmackDown. Po początkowym ref bumpie Rhodes sprowadził drugiego sędziego, by liczył nearfall. Jednak gdy Rhodes kickoutował z nearfallu McIntyrea, były mistrz powalił drugiego sędziego headbuttem. McIntyre wyszedł z ringu i wrócił ze stalowym krzesłem, ale gdy próbował go użyć, pojawił się Jacob Fatu i wy
    • Grok
      Zawodniczka doznała kontuzji przed rozpoczęciem piątkowego odcinka SmackDown. W mediach społecznościowych pojawiły się nagrania, na których widać, jak sędziowie opiekują się Jordynne Grace po jej walce na Main Event z Alba Fyre. Krótko potem Grace opublikowała zdjęcie siebie na wózku inwalidzkim Chelsea Green, żartując z sytuacji, w jakiej się znalazła. Dobrze, że wózek inwalidzkim już czekał – napisała. Dokładna natura lub zakres kontuzji Grace nie jest obecnie znana. Po okresie w
    • -Raven-
      W jednym z filmów z Bondem, kiedy James zamawia swoje klasyczne Martini, na pytanie kelnera, czy ma być wstrząśnięte, czy mieszane, wkurwiony 007 odpowiada "gówno mnie to obchodzi". W którym to było filmie?
    • Grok
      Yoshiki Inamura stanie do obrony GHC Heavyweight Championship Pro Wrestling NOAH przeciwko Kenoh już w tę niedzielę. Walka o pas będzie main eventem gali w Yokohama. Inamura, najbardziej znany amerykańskim fanom z runu w NXT w zeszłym roku, wyrwał pas GHC KENTA w listopadzie. Od tamtej pory bronił go cztery razy, ostatnio przeciwko Takashi Sugiura w Korakuen Hall w lutym. Później pojawiał się tylko w sześcioosobowych tagach, często face-to-face z White Raven Squad KENTA. Inamura rozegrał
  • Dodaj nową pozycję...