Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

Szym_95,

Av: Yyy.. Co to ma być.? Napis rozumiem, ale ten animek? :P

Sig: No i cieszę się bo jest na niej Tornado :t_up: wykonanie średnie. Można by było dać więcej efektów :)

Nick: Wystarczyło by samo Szym_ :lol

User: Jakiś taki cichy, mało pisze, jedynie widzę jego posty w WSF. :)

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Styl:  Klasyczny

Stinger

Sygnatura : świetny avek z Kennedy'm to się akurat strasznie udało Stingerowi.

Avatar : Punisher i wszystko jasne. Zły Stinger ma złego avka.

Nick : Za bardzo kojarzący się z TNA w końcu Sting ejst tym gościem z TNa , ale nie zapominajmy o czasach WCW więc nick pasujący do forum.

User : Dobry grafik i udzielający się , za dużo z nim nie rozmawiałem więc nie powiem więcej.

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

• Reputacja:   4
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Gracjano

Sygnatura : taka sobie, niczym specjalnym nie wyróżniająca się

Avatar : Ciekaw jestem co ma znaczyć ten dopisek WF, w lewym dolnym rogu? 8)

Nick : Przyzwoity :)

User: Brat Icona, pisze posty na poziomie, tak więc jest w porządku :)

94370642845de365932a94.jpg

Norbas

Avatar: Przyzwoity, coś jak IOOTa. Dziwną Goldberg na niej ma minę.

Sygnatura: Ubóstwo... :P

Nick: Oryginalny... mi się od razu kojarzy z imieniem Norbert.

User: Admin dyktator :8 Wszyscy za pewne jesteśmy mu wdzięczni, za to, że założył forum, co :5 ??

jrthqr.jpg

Chris Cage

Avek : EEE :| taki sobie i nie chodzi mi o to że anime bo ja to nawet lubie, ale za szaro

Sygna : Rated Caolin, coś za mało kolorów :8 ale ogólnie spoko i fajne wykonanie :t_up:

Nick : :thinking::thinking::thinking::thinking: pawiany robią kupę... nie, nie wiem o co chodzi :8

User : Szyderczy,utalentowany i z ogromna wyobraźnia. Ostatnio coraz mniej czytam jego postów bo gdy patrząc na backa ile on pisze to trzeba stwierdzić że trochę czasu ma :D Pisze mądrze z sensem i na temat. Takich nam tu potrzeba :t_up:

• Reputacja:   1

Conman

Avatar : Hmm w sumie jakieś takie dziwne to to na avku.

Sygna : Świetna sygna z The Rockiem. To po lewej mi nie pasuje ale widać świetny tatoo Rock'a więc jest git.

Nick : Conan barbarzyńca ekhm Conman? Nie rozumiem.

User : Toilet Paper user hi hi hi , Dobry w WSF bardzo mi pomocny. Znaczy się robi szum a to dobrze. W innych działach też dobrze udzielający się , user na plus.

The_Icon,

Avatar : Avatar wręcz beznadziejny ten z Ortonem co robił RKO na Hardym był o wiele lepszy . I nic na nim prawie nie widać . I ta czcionka bleee

Sygna : Sygna trzyma poziom fajne efekty tak jakby była zaplamiona no i fajnie wycieniowany Orton

Nick ; Nick też niezły no i nie wiem co więcej mówić

User: Fan Rocka ale teraz chyba przerzuca sie na Ortona . Bardzo dużo pisze i pomaga więc to nadzieja tego forum

f6dfb83c87.png

Hardy12,

Av: Tapeta Punk'a, złe rozmiary :t_down: Lepiej zmień. :t_up:

Sygna: Nawet ładny Taker, fajny stock/render, ładne czaszki, dobrze też wyszedł symbol Taker'a. :) Ale mogło być więcej efektów

Nick: No.. gówniany, może jeszcze jakoś by wyglądał jako samo Hardy, po co te 12.? :thinking:

User: Dopiero wkroczył na forum, nawet się udziela, oby coś wyszło z Niego. :)

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Stinger

Av: Punisher, niezły

Sygna: Sygna, normalnie "perpetum mobile" :D

Nick: Poprostu Stinger

User: Świetny grafik, udziela się, ogólnie są z niego ludzie :D

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Dexter,

Av: Sam go wykonał, bardzo ładnie jak na pierwsze razy :t_up: Nie ma sie do czego przyczepić praktycznie. Może tylko czcionka..

Sygna: Z rendera Orton'a, taka sobie. Napis śmieszny, a tak to widać C4D, coś tam kombinowałeś :)

Nick: Heh.. Laboratorium Dexter'a =))

User: Też " nowszy " użytkownik. Rozkręca się, tworzy coś w PS'ie, bedzie z niego coś :t_up:

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Stinger,

Avatar - fajny trupas, ciekawe wykonanie, lepszy od poprzedniego ;)

Sygna - no cóż, bardzo orginalny pomysł, świetny napis, wszystko ładnie wkomponowane. Ogólnie bardzo dobra praca.

Nick - do zmiany.

User - 'wporzo', czasem zamienimy słówko na gg, mógłby jedynie na irca więcej wchodzić. Na forum też ok, więc jak najbardziej pozytywny user. :)

Kojot,

Avatar: Mmm jakaś ładna diva i kręci tyłkiem więc jest fajnie . Ale co to za diva ? :thinking:

Sygnatura: Fajny Austin . Bardzo mi sie podoba bo jest czarnobiała a ja nie lubie jak jest dużo kolorów. No i ta czacha jest super.

Nick: Nie wiem co oznacza ale kojarzy mi sie z takim filmem poranek kojosta więc spoko :D

User: Nie znam dobrze ale jeden z najbardziej najaktywniejszych użytkowników . Pisze sensowne posty i są z niego ludzie :t_up:

f6dfb83c87.png

Hardy12

Avatar : Jakoś mi nasuwa myśl że Hardy lata ale ma dostać jarzeniówkami więc coś w w nim jest.

Sygnatura : Na pewno lepsza od avatara , fajnie wykonana praca z Punkiem.

Nick : Cóż nie dość że hardy to jeszcze dwanaście. Cóż....

User : Maniakalny fan Jeff'a , człowiek który się żegnał ale został , człowiek który musi się jeszcze wiele nauczyć.

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

Gracjano

Avek: Jestem na tak, tyle, że ramka mi się nie podoba...

Sig: Santino... w sumie dobre wykonanie... może troszeczkę za mocny, ale... mi się tam podoba :t_up:

Nick: Oryginalność podstawa... na pewno lepiej niż niejaki cipol Chris Cage... :8

User: Pierwsze co się nasuwa, to "brat Icon'a", jednak jak się lepiej przyjrzeć to bardzo wartościowy user... pisze mądre posty... ciekawie dyskutuje z Sejblą i na temat który lepszy: Kane czy Undertaker. W sumie... jestem na tak... mocno na tak :thumb:

jrthqr.jpg

Chris Cage

Avatar: Jakiś anime, fajnie wykonay, nie ma się do czego przyczepić...

Sygnatura: Znowy anime nie interesuje mnie to całe anime, kiedyś próbowałem oglądać, ale mi się nie podoba, Wrócimy do sygnatury, fajnie dopasowano, tego koloru nie lubię ale ogólnie spoko :P

Nick: Hmm, 0 oryginalności, ale jak kto lubi :D

User: Świetny grafik, nie gadałem z nim ale raczej spoko koleś :)

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• -Raven-
      W jednym z filmów z Bondem, kiedy James zamawia swoje klasyczne Martini, na pytanie kelnera, czy ma być wstrząśnięte, czy mieszane, wkurwiony 007 odpowiada "gówno mnie to obchodzi". W którym to było filmie?
    • Grok
      Yoshiki Inamura stanie do obrony GHC Heavyweight Championship Pro Wrestling NOAH przeciwko Kenoh już w tę niedzielę. Walka o pas będzie main eventem gali w Yokohama. Inamura, najbardziej znany amerykańskim fanom z runu w NXT w zeszłym roku, wyrwał pas GHC KENTA w listopadzie. Od tamtej pory bronił go cztery razy, ostatnio przeciwko Takashi Sugiura w Korakuen Hall w lutym. Później pojawiał się tylko w sześcioosobowych tagach, często face-to-face z White Raven Squad KENTA. Inamura rozegrał
    • Grok
      Legenda lucha libre El Hijo de Dr. Wagner Jr. zadebiutował w głównym rosterze WWE w piątek wieczorem, przyjmując otwarte wyzwanie Carmelo Hayes o United States Championship. Gdy Hayes czekał w ringu na tajemniczego przeciwnika, w Moda Center w Portland w stanie Oregon rozbrzmiała muzyka wejściowa Wagnera, a na telebimie pojawiło się jego wideo. Wagner jest aktualnym AAA Latin American Championem. Widzowie w domach zobaczyli wstawkę wideo: Hayes pokonał Wagnera, unikając moonsaulta i
    • Grok
      Pro Wrestling EVE ogłosiło, że kolejna mistrzyni AEW obroni swój tytuł na Wrestle Queendom w ten weekend. EVE podało tę informację dziś po południu: Willow Nightingale zmierzy się z Niną Samuels w obronie TBS Championship w niedzielę. Organizatorzy podziękowali CEO AEW Tony'emu Khanowi oraz AEW „za umożliwienie tego”. Nightingale zdobyła TBS Championship, pokonując Mercedes Mone, na gali New Year’s Smash 31 grudnia 2025 roku. Od tamtej pory obroniła tytuł dwukrotnie. Pierwsza obrona miał
    • Grok
      Na dzisiejszym WWE SmackDown Cody Rhodes w końcu dostanie szansę na pojedynek z Drew McIntyrem o Undisputed WWE Championship – dwa miesiące po tym, jak stracił ten tytuł w meczu Three Stages of Hell. Generalny menedżer SmackDown Nick Aldis ustalił ten pojedynek po tym, jak McIntyre znowu zaingerował w sprawę Rhodesa podczas męskiego Elimination Chamber w ostatni weekend. Interwencja McIntyre’a pozwoliła Randy’emu Ortonowi przypiąć Rhodesa i zagwarantować sobie walkę o Undisputed WWE Championsh
  • Dodaj nową pozycję...