Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   2
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Don Lampion

Avatar - niby nie brzydki ale jakiś taki kobiecy, zdradzający pewne oznaki homo..... :P

Sygna - by Stinger czyli jak zwykle dobra

Nick - ludzie z plebsu lubią korzystac z takich arystokratycznych nicków dowartościowuje ich to czasem =))

User - niby teraz główna nadzieja forum ale dla mnie zawsze będzie modem w power 25, średniej jakości cipolem i ogólnie taki szary jest chłopak :)

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   8
  • Urządzenie:  Windows

Wyllem

Avatar - Niedawno dowiedziałem się, że nad "Your Fired" jest napis TNA :D Ale to przez mój wiekowy monitor. Avek jest tak słaby, że aż fajny. Mały, z nędznym napisem, pełny oldschool :) Hmmm...

Sygna - Jeszcze do niedawna nie miał nic. Ta, co teraz ma jest nawet fajna, choć lepsza 100 razy była ta z "Wracaj skąd przyszedłeś" Do dziś mi się śni. No i jeszcze wyczesany w czaka ubek.

Nick - Hahaha, Megacipolowaty. Tak w ogóle to powinien zmienić, bo ten mi się bardzo słabo kojarzy :P I ten kolorek... Aż mi żal Willa, taki niebieski, nagi. W czerwieni był bardziej seksi.

User - Nie będą na niego krzyczał ze względu na to, że to olbrzymi fan Undertakera, choć się z tym kryje. Willu, wszyscy dobrze wiemy, że po kryjomu, gdy nikt nie widzi, oglądasz walki Takera, na koszulce masz jego podobiznę, a przed snem zmywasz makijaż. Nieraz rzuca jakimiś dziwnymi tekstami w sb, że coś kaszak bardziej udany kuzyn, że kaszak to, że tamto, że ssijbla ssisz. Nieraz wkurza, ale zawsze w takich momentach biorę ze dwie łyżeczki nervosolu i już jestem spokojniejszy. I jeszcze na koniec powiem, że jest cipol :applause:

• Reputacja:   6
  • Styl:  Ciemny

Sejblusz

Avatar - szit, szit i jeszcze raz szit. Pierwszy szit - jest na nim Undertaker, drugi - rozmiar obrazka, trzeci - mina Takera :lol

Sygna - biedy user, taki plebs bez sygny =)) nie stać go, cóż nie chce się wyróżniać obrazkami.

User - active user, ale za to wyróżniający się. Ma chłopek talent do pisania i nawet fajne poczucie humoru. Taka gorsza wersja hellnera :D Ogólnie jeden z moich ulubionych użytkowników obecnie :D

Swoją drogą miała być jakaś zajawka na 200 posta i co? LIPA.

16476371734edf391100c30.jpg

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

pablo modjo

Avatar - The Chimp is here... wyraźnie widać że jest fanem Ceny, tylko jakoś nie chce się do tego przyznać ;)

Sygna - Hej z wierzchu Beemwica a w środku Kubica :roll: Co tu dużo mówić zajebista :t_up:

Nick - Pablo Miodzio... lepsze to niż SamoaJoe99 :lol

User- Co tu dużo gadać - admin, prawa ręką Norbasa(swoją drogą do czego najczęściej wykorzystywana jest prawa ręka :thinking: ) Na pewno jeden z najlepszych userów ever :)

• Reputacja:   0

Karton Network

Avatar - taki w słiiitaśnym stylu, troche zachodzi pod homo ale może być :P

Sygna - Velvetka...Wiesz co dobre :thumb:

Nick - Don Carlos prawie jak szlachta :D...I tak lepiej brzmi Don Karton :)

User - Główna nadzieja forum, zastępca starych wyjadaczy.Spoko User :t_up:

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

• Reputacja:   1
  • Styl:  Jasny

Sronek ekhm Wronek

Avatar : Rysunkowy Orton z ptaszkiem w rękach ( a fuuuuj) fajne wykonanie :)

Sygna : Oj biedaczek albo zero pomysłu albo podkreśla swoją przynależność do TNA team i tak źle i tak niedobrze.

Nick : Hmm, raczej nic z wrestlingiem a raczej ptakami , Sroka nie ma co.

User : Fan TNA z avatarem z WWE coś tu jest nie tak :P. Gośc jest ogólnie w porządku jak widzę posty na BGZ , choć na gg nie gadamy zbytnio.

The_Icon.

Avatar: Hogata nawet nieźle go odwalił, bardzo mi się podoba.

Sig: Tak jak wyżej, imo coś w niej brakuje... avek lepszy.

Nick: 100% pasuje. Ten nick jest taki trochę "selfish" jak to się mówi, ale cóż zrobić :D

User: Bardzo wartościowy. Fan ery attitude, duży fan Rocka. Osobiście nie lubię ludzi, którzy żyją przeszłością, ale kto wie :thinking: Coraz lepiej sobie radzi z fedem. Nie zbywa uwag innych i słucha. Bardzo, bardzo fajny facet, z którym można pogadać o wszystkim (bez skojarzeń) :8

jrthqr.jpg

• Reputacja:   991
  • Styl:  Ciemny

Chris Cage,

Avatar: Może być, kiedyś lubiłem mange & anime.

Sygnatura: W porządku, kolorystyka dobrze dobrana do pasa i profilu Matt'a.

Nick: Kojarzy się z "Instant Classic", ale lepszy niż jakieś Soulstormery :P

User: Nie dawno zaczął się porządnie udzielać, ogółem pozytyw. Szkoda, że on jak i inni z "nowego pokolenia" nie wpadają na kanał irc, aby się lepiej poznać.

IIL,

Avatar: Jeden z najlepszych na tym forum . Ładnie wygłąda bo jest czarno biały w tle no i Aj Styles w środku 8)

Syg:Nie podoba mi sie zielone tło i efekty . Fajny jest napis ale też ręce mi sie nie podobają . Jakiś kolor dziwny jedej ręki no i efekty na nią wchodzą także mi sie nie podoba

nick: Do nicka nie mam sie co czepiać chociaż nie wiem co znaczy może Kill ? 8)

User: Pisze mądre posty pomaga userom co widać po ilości postów . No jakby nie on forum by nie było takie fajowskie xD

f6dfb83c87.png

Hardy12

Avatar: Hmm, gif, troche się przejadły ale może być

Sygna: Fajna, tylko troche za wysoka jak dla mnie

Nick: 0 innowacji

User: Może i spamer, ale osobiście, nie czepiam się go, z czasem się wyrobi.

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Dexter

Avek : Jak już w galerii pisałem, dobra robota :t_up:

Sygna : Z prawej strony trochę za jasna i mi sie nie podoba czcionka, ale ogólnie wyszła fajnie :t_up:

Nick : Są dwie wersje historii tego nicka. Poczekam na trzecią i wtedy coś napisze :8

User : Ostatnio stara się być nad aktywnym. Stracił w moich oczach sporo gdy napisał połowę swoich postów w dziale WWE RAW Nowe mody. Tak czy siak na pewno wyróżnia sie spośród reszty, no i dobry grafik powoli sie z niego robi :thumb:

Conman

Avek: Nie wiem co to jest, ale bynajmniej fajnie wygląda

Sygna: Ujdzie w tłoku, trochę za szeroka i jakaś taka... dziwna

Nick: Nie mam pojęcia co on może oznaczać, naprawdę z niczym mi się nie kojarzy

User: W sumie jeszcze nowa krew, chłopak się stara nie spamuje jak inni i zaczyna zyskiwać w mych krótkowzrocznych oczętach

Goldberg:

Avatar: lipny, wiecej jakiegos siana niz Bokkera :P

Sygnatura: już lepsza, choć mało oryginalna...

Nick: jakis resler chyba

User: nawet nie wiem kiedy stał się zielony, jeszcze niedawno przeciez z jakimis cyferkami przy nicku śmigał :P lubi moje laski więc :t_up:

johncena4iryszi7ll8.gif

Irys

Avatar:Wszystko gites tylko czemu Jasiu? :(

Sygna:Zostaw tylko środek to będzie wyczesanie :D

Nick:Taki kwiatkowaty albo cukierkowaty, ale najważniejsze że łatwy do zapamiętania :)

User:prowadzi typerki i chwała mu za to, zna się na sporcie i na laseczkach.

lubi moje laski więc :t_up:

Dziwnie to zabrzmiało :lol

wroneksig.png

16093.png

11524.jpg

11738.gif

Wronek,

Av: Fajny rysuneczek RKO.

Sig: Tylko UB, przydalby sie jakis upgrade ;)

Nick: Hmmm, jakis taki zbyt normalny :D

User: Wydaje sie spoko, lubi TNA (co u mnie jest punktowane na + :twisted: ), tak jak ja uwielbia MCMG i LAX :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      23 lutego Mistrzyni Świata Marigold Miku Aono po raz drugi skutecznie obroniła tytuł, pokonując CHIAKI, członkinię frakcji Darkness Revolution. Bycie mistrzynią świata to ogromna odpowiedzialność, a Aono najwyraźniej wzięła ją na klatę jak prawdziwa liderka. Niedawno Aono udzieliła wywiadu dla Encount, w którym mówiła o Marigold. Jasno dała do zrozumienia, że jej celem jest podniesienie poziomu tej promocji i bycie liderką, jaką może być tylko mistrzyni świata. Photo Credit: Marigold Aono zap
    • Grok
      Do zmiany pasów doszło w piątek, podczas obchodów 54. rocznicy New Japan Pro Wrestling. Na gali Anniversary w Tokio Taiji Ishimori i Robbie X pokonali Ichiban Sweet Boys (Robbie Eagles i Kosei Fujita), zdobywając pasy IWGP Junior Heavyweight Tag Team. Pod koniec 15-minutowej walki Robbie X przypiął Fujitę, co dało im złoto. Ishimori i Robbie X to członkowie świeżo powstałej frakcji Unbound Company w NJPW. To pierwszy tytuł Robbie X w tej promocji, podczas gdy Ishimori ma na koncie liczne mis
    • Grok
      Gwiazdy AEW MJF i Brody King zostali ogłoszeni na nadchodzące gale indie. MJF w Beyond Wrestling Beyond Wrestling ogłosiło, że MJF powróci do tej promocji po raz pierwszy od 2019 roku. Wystąpi na wydarzeniu Beyond's Break the Walls Down, które odbędzie się 5 czerwca w Cranston w stanie Rhode Island. Brody King w House of Glory Wrestling Brody King został ogłoszony na gali House of Glory Wrestling w Las Vegas 16 kwietnia. Wydarzenie o tytule Culture Clash odbędzie się w czwartek w ty
    • Grok
      Według Aleistera Blacka, jego tatuaże nie są już przeszkodą w występach w Arabii Saudyjskiej. Black pojechał do Arabii Saudyjskiej w styczniu, ale ostatecznie nie pojawił się na WWE Royal Rumble 2026. Spekulowano, że jego tatuaże z demonicznymi motywami były powodem absencji. Black wyjaśnił w rozmowie z portalem The Stunner, że tatuaże kiedyś stanowiły problem, ale tak już nie jest. Został pominięty w Rumble, bo to było najlepsze dla jego storyline'u z Randym Ortonem. „Nie, to nieprawda” – p
    • Grok
      Mamy aktualizację w sprawie podpisywania kontraktów z gwiazdami AAA przez WWE. W piątkowym wydaniu Wrestling Observer Newsletter Dave Meltzer napisał, że na razie jedynym wrestlerem z AAA na pełnym kontrakcie WWE jest El Hijo del Vikingo, ale firma pracuje nad wizami pracowniczymi do USA i podpisaniem „każdego, kto choć trochę pojawia się w telewizji”. Pełne wydanie tego tygodnia Wrestling Observer Newsletter jest dostępne tutaj dla subskrybentów. AAA wraca na Fox w Ameryce Łacińskiej
  • Dodaj nową pozycję...