Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

hajata

Avatar - kijowy, za dużo napaprane tam jest zdecydowanie i napis jakoś tak nie pasuje tam.

Sygna - pierwszy raz widzę takie coś, nawet fajny pomysł, najlepsza sygna z Abyssem i różą.

Nick - What?!

User - Jak najbardziej pożyteczny dla forum, dobry kumpel z irc'a, tylko teraz tak jakby mniej tam wbijał. Ogólnie spoko typ. ;)

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   2
  • Styl:  Jasny

Kojot

Avatar - mi się akurat nie podoba, ale do gustu Kojota pasuje ;)

Sygna - znam lepszego Stone Colda, ale ten może być :D Wykonanie całkiem dobre, ale wolę wersje kolorystyczne

Nick - ikona popkultury, najs

User - jeden z moich najstarszych ziomków na PSW, członek bandy IRC'owych degeneratów. Jako jeden z niewielu fanów indy potrafi dostrzec dobre strony WWE. Jeszcze nie docenia wartości TNA i NOAH, ale młody chłopak to się wyrobi :D

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Milos

Avatar - Dużo waży .. stanowczo zbyt dużo :thinking:

Sygna - Jako tako sygny tutaj nie ma ;) Widzę tylko zlepek userbarów, w tym takie rarytasy jak .. Kazahstani =))

Nick - Tak zdeka Jugosławiańsko się kojarzy :)

User - Człowiek z irca, kulturysta :lol Często idzie spoko pogadać, ponabijać się z czegoś. Wkurza MEGA DZIWNE spojrzenie na wrestling, bez kitu. Wywyższanie Primeau nad Londona i takie tam .. ogólnie jednak pozytyw :t_up:

Milos... ufff długo na to czekałem :twisted:

Avatar: Stone Cold Shark Boy? Lubie go w tym nowym gimmicku! :t_up: Duży plus.

Sig: Masywna ilość userbarów... no i dobrze :) Nie mam nic przeciwko.

Milos: Oryginalne, nie powiem. Jednak mi się kojarzy z Miłosz :thinking:

User: Zagorzały fan TNA, Hejter WWE. Marku Shark Boyowi, który według mnie nie ma aż takich umiejętność :evil: . Jednak ostatnio przekonują mnie jego mic-skillsy. Ogólnie to bardzo wartościowy i potrzebny. Pamiętam go jeszcze jak ja opuszczałem BGZ a on tu dopiero zaczynał, a co teraz się porobiło :5 ??

edit: Screw you eLKa... ubiegł mnie :/

jrthqr.jpg

• Reputacja:   991
  • Urządzenie:  Windows

Milos:*,

Avatar: Shark Boy Stunner :szczerbaty: mimo iż nie przepadam za gifami w avatarach ten mi jakoś nie przeszkadza, może to przez postać, albo sympatię do usera, który go nosi.. :P

Sygna: a raczej zbiór userbaków, fajnie wszystko tylko co tam robi "Kazahstan" ? :D

Nick: Jeden z lepszych na forum, miło się kojarzy.

User: Znam szmat czasu, jeden z najlepszych kumpli na scenie wrestlingowej, mamy podobne zainteresowania.. drugiego takiego człowieka chyba nie znajdę ;)

• Reputacja:   1

IIL

Avatar -Nigdy nie lubiłem tej pałki z avka, ale co do jego wykonania to jest SI! :D

Sygna - Prawie jak Wejherowo Śmiechowo! =)) To takie miasteczko nie daleko Gdynii!

Nick - IIL zawsze kojarzy mi się z dilerem,jakby co to lubię co nieco Iluś! ;)

User - Spoko user, mój ziom, super kolo i wiele, wiele innych takich wyczesanych słów można o nim pisać!!! :t_up:

Edytowane przez Gość

BGZ jest moją drugą rodziną!!! 

IIL

Avatar : Ogólnie mi się podoba, ale ja wole to kolorowe :roll:

Sygna : Tutaj nic nie zarzucę, kiedyś uda mi sie policzyć ile tam ludzi przeszło :8

Nick : Krótki, zwięzły i łatwy do zapamiętania

User : Admin, duża wiedza o wrestlingu, ciekawe tematy w dyskusjach, raz chyba gadałem z nim na ircu, ogólnie spoko koleś :t_up:

Conman

Avatar: Fajny, nawet mi się podoba, ale lepiej widziałbym go w innym kolorze.

Sygnatura: Troche duża ale, zarypiście wykonana.

Nick: kojarzy się z filmem chyba "Conan" ale, fajny :D

User: hmmm, nie znam zbyt dobrze usera ale, z tego co widzę po jego postach, to spoko koleś :thumb:

metallicabuy.jpg

melinaih3.jpg

kaneks5.jpg

18342.png

Dex

Av: DAMN! mały i słabo widoczny... google.pl?

Sig: Oceniałem chyba w galerii

Av: Sam nie jest zdecydowany codo tego skąd pochodzi... Widać lubisz bajki :8 :8

User: Miałem kiedyś z nim małego feuda na sb... Ale się uśmiełem ;] ogółem tak spamer który połowę dnia spędza pisząc "thx" :x

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone

Hogata

Avek - Taki hogatowy, dobry styl.

Sygna - Szczerze mówiąc wszystkie wyglądają tak samo, tyle że z innymi renderami i kolorem :P Zmień tutka :lol

Nick - Jak widać, hhynagata nikomu do gustu nie przypadło :lol Nie lepiej zmienić na Hogata ?

User - Dobry człowiek, z irca dodatkowo. Wprawdzie mało kiedy w ogóle gadamy, ale wkurzyć mnie nie zdążył (a to sie już chyba każdemu innemu zdarzyło :8 ) .

LegendKiller,

Av- Piękna Gail :D ale może już czas zmienić :)

Sygna- hm.. Orton, taki za niebieski trochę, ale nawet ujdzie, widać, że używałeś efektów ( ty robiłeś tą sygne.? :P )

Nick- Za długi, mogło być samo LK :P

User- aaa.. same dobre rzeczy :) Ogromna wiedza, gadamy na gg, tworzył coś tam w PS'ie :) Bardzo wartościowy user.

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Stinger,

Avatar - niewiem co fajnego w tym wstrętnym ryjoku stinga, mógłby tam wstawić sobie lepiej jakąś dupeczke :D

Sygna - Za Nigelem nie przepadam, aczkolwiek sygna wywołuje na mnie pozytywne wrażenie. Jedna z lepszych twoich prac. Naprawdę fajny styl.

Nick - do zmiany, jak naszybciej!

User - nowa krew bgz, ostatnim czasem bardzo aktywny, do tego niezły grafik. Czasem zamienimy słówko na gg, więc jest spx.

Kojot

Avatar: Laska... standardowo... dużo osób tak ma :) .

Sig: IOOT'owska? Tak mi się coś zdaje... dobrze wykonana, szkoda tylko, że czarno-biała.

Nick: Kojarzy mi się z kimś innym z innego forum :8 Ale to dobre skojarzenia więc :t_up:

User: Wartościowy, posiada wiedzę o wrestlingu. Fan Stone Colda, Rocka i HBK czyli ikon WWF. Bardzo "użyteczny" na forum... :)

jrthqr.jpg

• Reputacja:   2

Chris Cage

Avatar: nie wiem co to jakaś Czarodziejka z Księżyca pewnie, fajne kolory ale ja bym takiego nie założył

Sygna: to już bardziej pod jakiegoś Hellsinga podpada, Alucard miał podobne oczy

Nick: eeee, cipolowaty, lepszy by było Chris, Christian, Cris jak to baryła mówi czy inne Instanty :P

User: nie znam cipola wogóle, jakieś tylko opowieści widziałem jak to z NigelKillerem zakładam coś tam w 1945r no i często widze jak truje Ikonowi o gale WSF, najgorzej że gada z ircowmi cipolami więc musze go dołączyć do mojej "czarnej listy" =))

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Willem

Avatar - Od razu widać że "niezbyt" przepada za TNA, ale cóż jego prawo. Avek lekko słaby...

Syg - O, tak właśnie wyobrażam sobie Willema w realu :lol Sygna dobrze oddaje charakter usera, do tego dobrze zrobiona.

Nick - Prawie jak Prince Of England William ;) "Prawie robi wielką różnicę..."

User - Największy cipol na forum, jak mówił Pablo, to On jest definicja cipolowatości :) Co nie zmienia że user wartościowy i pomimo zboczenia na punkcie WWE można byc spokojnym o jakość wypowiedzi... nie zawsze, ale na pewno lepszy niż partogoglopata :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grok
      23 lutego Mistrzyni Świata Marigold Miku Aono po raz drugi skutecznie obroniła tytuł, pokonując CHIAKI, członkinię frakcji Darkness Revolution. Bycie mistrzynią świata to ogromna odpowiedzialność, a Aono najwyraźniej wzięła ją na klatę jak prawdziwa liderka. Niedawno Aono udzieliła wywiadu dla Encount, w którym mówiła o Marigold. Jasno dała do zrozumienia, że jej celem jest podniesienie poziomu tej promocji i bycie liderką, jaką może być tylko mistrzyni świata. Photo Credit: Marigold Aono zap
    • Grok
      Do zmiany pasów doszło w piątek, podczas obchodów 54. rocznicy New Japan Pro Wrestling. Na gali Anniversary w Tokio Taiji Ishimori i Robbie X pokonali Ichiban Sweet Boys (Robbie Eagles i Kosei Fujita), zdobywając pasy IWGP Junior Heavyweight Tag Team. Pod koniec 15-minutowej walki Robbie X przypiął Fujitę, co dało im złoto. Ishimori i Robbie X to członkowie świeżo powstałej frakcji Unbound Company w NJPW. To pierwszy tytuł Robbie X w tej promocji, podczas gdy Ishimori ma na koncie liczne mis
    • Grok
      Gwiazdy AEW MJF i Brody King zostali ogłoszeni na nadchodzące gale indie. MJF w Beyond Wrestling Beyond Wrestling ogłosiło, że MJF powróci do tej promocji po raz pierwszy od 2019 roku. Wystąpi na wydarzeniu Beyond's Break the Walls Down, które odbędzie się 5 czerwca w Cranston w stanie Rhode Island. Brody King w House of Glory Wrestling Brody King został ogłoszony na gali House of Glory Wrestling w Las Vegas 16 kwietnia. Wydarzenie o tytule Culture Clash odbędzie się w czwartek w ty
    • Grok
      Według Aleistera Blacka, jego tatuaże nie są już przeszkodą w występach w Arabii Saudyjskiej. Black pojechał do Arabii Saudyjskiej w styczniu, ale ostatecznie nie pojawił się na WWE Royal Rumble 2026. Spekulowano, że jego tatuaże z demonicznymi motywami były powodem absencji. Black wyjaśnił w rozmowie z portalem The Stunner, że tatuaże kiedyś stanowiły problem, ale tak już nie jest. Został pominięty w Rumble, bo to było najlepsze dla jego storyline'u z Randym Ortonem. „Nie, to nieprawda” – p
    • Grok
      Mamy aktualizację w sprawie podpisywania kontraktów z gwiazdami AAA przez WWE. W piątkowym wydaniu Wrestling Observer Newsletter Dave Meltzer napisał, że na razie jedynym wrestlerem z AAA na pełnym kontrakcie WWE jest El Hijo del Vikingo, ale firma pracuje nad wizami pracowniczymi do USA i podpisaniem „każdego, kto choć trochę pojawia się w telewizji”. Pełne wydanie tego tygodnia Wrestling Observer Newsletter jest dostępne tutaj dla subskrybentów. AAA wraca na Fox w Ameryce Łacińskiej
  • Dodaj nową pozycję...