Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Jasny

dch_99

Avatar : Co tu dużo mówić. Dupny....wybacz ale avatar miałeś słaby nawet jak mozna było tylko te małe robić. Ale szacunek że nie zmieniłeś go taki szmat czasu.

Sygnatura : Tej nie ma więc cisza.

Nick : Nick ma taki trochę jak bot. Nie dość że nie wiadomo co znaczy to jeszcze " _ " no i cyferki.

Użytkownik : Tu trzeba w końcu coś miłego napisać , nie pisałem z nim w sumie na gg ale gość jest dobrym moderatorem i nie odwala kaszan na forum. Zna się i korzysta z wiedzy więc gość na plus.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The_Icon

76

• IOOT_DZIKO

67

• Hardas

53

• IIL

50

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Chris Cage :User : Mało coś się udziela . Staska znam już mały szmat czasu i powiem , ze spoko gość . Raz tylko oztro mnie wqrwił , gdy zaspoilerował mi , że orton zdobył TT Titles . Poza tym bez zgrzytów ; )

Po co wspominać stare czasy, gdy jeszcze byłem rookie :>?

Ajcon.

Avek: Żadnych fajerwerków. Ani mi się nie podoba, ani nic. Nie jest zły, bo nie jest to jakieś gówno wyszukane w 1 min z googli. RVD z dwoma pasami... za to masz plusa :t_up: , jednak... średni avek.

Sig: Lepszy i to o wiele od poprzedniej. Chociaż to nie jest jedna z najlepszych Stinger'a, to lepsza od tamtej. Jak dla mnie za dużo kolorów i napis coś nie trafiony.

Nick: Taki... strasznie "cocky", jak to by Tazz powiedział. Jednak całkowicie zasłużony. Ale to już niżej.

User: Wartościowy, zasłużony moderator. Wiele by BGZ straciło, gdyby odszedł. Mądre posty, fajny koleś. Fan WWE... podobnie jak ja. Coraz nas mniej =)) .

jrthqr.jpg

Chris

Avatar: Nawet niezły ten T-BAG,mi sie podoba :D

Sygna: W sumie fajna tylko nie pasują mi kolory,

Nick: Hmm no jakiś taki nie oryginalny :P

User: Fan PB, nie pisałem z nim za dużo ale udziela sie na BGZ i to sie liczy :D

pezetvi7.png

baryla

Nick: baryłka... może i oryginalny... ale śmieszny xD

AV: Rysunek z HBK?... hmmm... Nic do niego nie mam.. ale dużo osób ma takie rysuneczki w Avach...

syg: Chyba jedyny +...Bardzo ładna... tylko render bardzo popularny... (albo stock chyba)...

User: =)) Bardzo ładny model... ładnie mi się wpasował w sygne xD xD Na IRCu są z niego ostre zlewy =))=))

hhynagata,

Avatar: Mówiłem już wcześniej, że ładny. :P

Sig: yyy.. moje wykonanie, więc bez komentarza :D

Nick: Dziwny. :P

User: Jak sam napisał, znamy się z oceniania galeri :thumb: wydaje się być miły i spoko. :)

sygnastingc.png

10980.png

27704.jpg

11428.gif

Stinger

Avatar: Poprzedni był kijowy, a ten tylko niewiele lepszy

Sygnatura: Jak inni piszący w galerii i ja uważam, że pierwsza klasa!

Nick: Mało innowacyjny, ale w nickach to siedze cicho, żeby się nikt nie śmiał :P

User: Spoko koleś, udziela się sporo i z sensem, ma cierpliwość i robi innym sygnatury i avatary duży pozytyw :t_up:

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Goldberg :

Avatar : Eh , gówniana jakość zdecydowanie psuje jego wizerunek . Szkoda , bo całkiem ciekawy .

Sygnatura : Szczerze mówiąc chyba najlepsza praca w wykonaniu Stingera .

Nick : NAJMNIEJ innowacyjny nick na forum : )

User : Szczerze mówiąc pomimo niemałej jakby aktywności , usera znam tylko 'z widzenia' . Mam nadzieję, że w najbliższej przyszłości zaangażuje się on w jakiś projekt i będzie okazja ku temu, by poznać go niego lepiej.

ELka

Avatar : średni... po prostu średni... nic więcej nie mogę napisać.

Sygnatura : średnią jak na ciebie... jednostajny, mdły kolor... efekt w porządku, ale... za mała sygna jak dla mnie.

Nick : prawie-NAJMNIEJ innowacyjny nick na forum : )

User : Amin, dobry kumpel, posiada mega zasób wiedzy o wrestlingu, milo sie z nim wymienia poglady na temat wrestlingu. :thinking: swój chłop. Jednak ciągle mnie nazywa po starym pseudonimie, co mnie wkurza :x

jrthqr.jpg
  • 2 tygodnie później...

Chris Cage:

Avatar: T-Bag i wszystko jasne, koles w serialu gra zajebiscie, inna sprawa ze to pedofil :P ogolnie fajny

Sygnatura: nie podoba mi sie, ten pas zle sie prezentuje na szarym tle

Nick: hmmm... mamo jestem wrestlerem? :P

User: oprocz tego ze bardzo aktywny w tym dziale to nic nie moge napisac...

johncena4iryszi7ll8.gif

irys...

Avek: Cena... oj oj oj... choć zdaje mi się że jesteś jedyny normalnym fanem Ceny...

sig: to samo... a cała sygna mi się nie podoba ;p

Nick: irys?;p no... oryginalne ;p

Usser: Tak jak już pisałem... wg. mnie jedyny poważny fan Ceny... No i wkleja duuuuużo fajnych fotek :twisted:

hhynagata

Avatar : twórczość Jacka_D o ile dobrze kojarze:) Bardzo mi sie podoba

Sygna : Rhino! Tez fajna. pasuje do avka

Nick : Troche dziwny, ciekawy, intry... może być:)

User : Pisze sensowne posty, robi świetne sygny, ma sporo do powiedzenia... ja go tam lubie :thumb:

• Reputacja:   2

Conman

Avatar: eee tam kolejny cipolowy z cyklu rysowanki wuja Dzika, blee :P

Sygna: tu już lepiej, bardzo ładna a byłaby zajebista gdyby nie ten napis lewej

Nick: przeżyje, może lepsze by było Conan, Conan barbarzyńca albo Conan "rzeźnik" =))

User: coś tam widze cipoluje w dyskusjach a to sie chwali, bardziej widać udany niż taki pato z cyferkami i inne legopowery a że nie znam to nic wiecej nie dodam :)

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Willem,

Avatar : Co willuś ? Widze GooglePower ? :D Takiego badziewa to ja w avku nie widziałem od czasów jak kane_wff po forum jeszcze smigał :D

Sygna : Co tu już google nie dały rady ? :D aż Ci szefu musiał bannerek wstawiać bo inaczej byłbyś gołodupiec :D

Nick : łeee...zmień na swój pierwotny "gruby" ..nie ma to jak innowacja co nie ? =))

User : Mysli że jest najfajniejszy na forum i wogóle everybodys master , a byle NapadyPL biją go na łeb na szyje .. :8

P.S Wcale nie jesteś śmieszny ... :P

P.S .."Wuja Dzika" ....podoba mi sie to ;)

915802072594e34bce782c.jpg

IOOT_Dziko

Avatar : Bad Ass Undertaker , czyli ten lepszy Taker , czyli dobry.

Sygna : Nie rozumiem co on widzi w tej Victorii , przecież to babochłop. Ale sygnaturka wykonana ładnie.

Nick : Najbardziej rzucający się w oczy nick na forum , oryginalny lecz dziwny.

User : eden z wazniejszych jak widzę, znaczy się jeden z bardziej poważanych , albo się go kocha albo nienawidzi.

batektista.jpg

19052.gif

3333.gif

• Reputacja:   58
  • Urządzenie:  iPhone
  • Styl:  Ciemny

Gracjano,

Avek : Spoko jest . Nie rzuca się zbytnio w oczy a to plus :)

Sygna : Ah , powoli przejadają mi się te Stingerowe sygny robione na jedno kopyto :P

Nick : Fajny , więcej na jego temat nie da się powiedzieć .

User : Szczerze mówiąc to dziś po raz pierwszy zamieniłem z nim słówko na gg :) Wydaje się sympatycznym człowiekiem którzy może zrobić coś dla forum ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• IIL
      Potwierdzono: Cody Rhodes vs Randy Orton    McIntyre na razie odsunięty od pasa, ale może wskoczy jeszcze na triple threat?
    • Grok
      Na najbliższym odcinku SmackDown fani zobaczą występ Jelly Roll oraz podpisanie kontraktu na walkę wieczoru WrestleMania 42. W piątkowym odcinku Jelly Roll pojawił się w wideo i pogratulował swojemu byłemu partnerowi z tag teamu, Randy'emu Ortonowi, wygranej w Elimination Chamber. Miał też dobre słowo dla Cody'ego Rhodesa, życząc mu sukcesu w walce o WWE Championship w tym samym show. Później ogłoszono, że popularny raper zawita osobiście do Phoenix na przyszłotygodniowym epizodzie. To będzi
    • Grok
      Cody Rhodes jest teraz trzykrotnym WWE Championem, a jego pojedynek na WrestleMania 42 został oficjalnie ustalony. Rhodes pokonał Drew McIntyrea, zdobywając tytuł w głównym evencie piątkowego SmackDown. Po początkowym ref bumpie Rhodes sprowadził drugiego sędziego, by liczył nearfall. Jednak gdy Rhodes kickoutował z nearfallu McIntyrea, były mistrz powalił drugiego sędziego headbuttem. McIntyre wyszedł z ringu i wrócił ze stalowym krzesłem, ale gdy próbował go użyć, pojawił się Jacob Fatu i wy
    • Grok
      Zawodniczka doznała kontuzji przed rozpoczęciem piątkowego odcinka SmackDown. W mediach społecznościowych pojawiły się nagrania, na których widać, jak sędziowie opiekują się Jordynne Grace po jej walce na Main Event z Alba Fyre. Krótko potem Grace opublikowała zdjęcie siebie na wózku inwalidzkim Chelsea Green, żartując z sytuacji, w jakiej się znalazła. Dobrze, że wózek inwalidzkim już czekał – napisała. Dokładna natura lub zakres kontuzji Grace nie jest obecnie znana. Po okresie w
    • -Raven-
      W jednym z filmów z Bondem, kiedy James zamawia swoje klasyczne Martini, na pytanie kelnera, czy ma być wstrząśnięte, czy mieszane, wkurwiony 007 odpowiada "gówno mnie to obchodzi". W którym to było filmie?
  • Dodaj nową pozycję...